Witaj:-) i pisz z której części Chełma jesteś;-).
Miło spotkać - choćby i wirtualnie- kogoś ze swojego miasteczka :-) Mieszkam w pobliżu Budowlanki, może masz do mnie blisko??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj:-) i pisz z której części Chełma jesteś;-).
Ale jaja ja mieszkam między Pogotowiem a restauracją Lotos.Miło spotkać - choćby i wirtualnie- kogoś ze swojego miasteczka :-) Mieszkam w pobliżu Budowlanki, może masz do mnie blisko??
Fornetka chciałam połączyć posty i kliknęłam nie tam gdzie trzeba i zablokowałam Lublin główny.
Witajcie!
Znowu pierwsza, czyżby tylko moje dziecię tak rano wstawało
chyba mi dzisiaj lepiej.
za oknem niby słoneczko, ale mam wrażenie jakby zaraz miał zacząć śnieg padać
ze spacerku raczej dzisiaj zrezygnujemy , chyba że mały nie da wysiedzieć w domu.
miłego dnia życzę.
co tu takie pustki
moja bratowa właśnie rodzi:-) wybrała się na kraśnickie w nocy, nie ma miejsc podobno w żadnym szpitalu w Lublinie, odesłali ją do Świdnika i tam została.
Ale jaja ja mieszkam między Pogotowiem a restauracją Lotos.
Jutro w domciu jestem to może byśmy się spotkały;-)?