reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

cześć Kobitki
ale się tu pozmieniało, nie umiem się odnaleźć ja chce stare BB. Powiem Wam ze kilka dni bez netu i kompa to koszmar.
Nie udało mi się wszystkiego nadrobić ale teraz mam zamiar być już na bieżąco.
Dla wszystkich maluszków zakatarzonych i chorych szybkiego powtotu do zdrówka a mamom wytrwałości.
Ja po wizycie kontrolnej za 2 tygodnie idziemy na to ostatnie usg i zobaczymy co tam u małehgo ale jak byłam w środe u lekarza to tak sie wiercił ze niewiele mogliśmy zobaczyć.:-)

reklama
Witam wieczorkiem:-)
Kuba poszedł spać więc spokój w domu, pozmywałam naczynia i na BB:tak:
sienio miałam małą awarię z samochodem, tak więc miałam mało czasu na zakupy. Kupiłam jakieś same spożywcze pierdoły, i bluzeczkę małemu. Na Lotniczej nie byłam:-(
majeczka02 witaj, my chyba znamy się z "okresu ciąży":-)
anet15 jak tam wizyta u lekarza? Bidulka ocierpi się z tymi zastrzykami.:rofl2: Mam nadzieję że już zdrowa.
misia2010 te starsze panie w przychodni to nie mają co robić w domu, to latają po doktorach. Szkoda tylko że same kiedyś były w ciąży i zapomniały jak to "lekko" jest pod koniec, ale już mężczyźni dużo więcej szacunku mają dla ciężarnych jeśli chodzi o kolejki. A z fryzjerem współczuję, człowiek się nastawi psychicznie a tu d*** :)
madzienka może te trzonowe ząbki będą Julci szły? A gorączkuje Ci?
Dzisiejszy dzień tak mi szybko zleciał że nie wiem. Byliśmy na spacerku ale wiało strasznie. Mam nadzieję że ten śnieg już nie wróci bo tak przyjemnie na dworze jak Słoneczko świeci... Zaraz lecę na serial, a później chyba coś na jutro do jedzenia zrobię...

Witam na wieczornej zmianie.Widzę,że nie wszystkim podoba się nowe BB :sorry2::tak: - jeśli chcecie odpowiedzieć tak jak kiedyś to w ten różowy napis"odpowiedź na temat" trzeba 2 razy kliknąć i pojawi się okno z buźkami i cytatami:tak: - jeśli klikniecie 1 raz to skieruje Was do szybkiej odpowiedzi:tak::-).
Hej! Dołączam do Was Mamusie przyszłe i obecne:-)
Mam na imię Gosia mam 23 i uroczego synka-rozrabiake:-)
Witam nową mamuśkę i zapraszam do częstego pisania. Śliczne imię ma Twój synek - od razu skojarzyłam z CSI:NY:tak::-D:-D.
cześć Kobitki
ale się tu pozmieniało, nie umiem się odnaleźć ja chce stare BB. Powiem Wam ze kilka dni bez netu i kompa to koszmar.
No widzisz jak nałóg wciąga;-):-p:tak::-D:-D.
Anaconda miłego wypoczynku.:-)

cześć Kobitki

hej, heej kobitko, ooo widzę, że uzależnienie też dopada:-)

misia2010 te starsze panie w przychodni to nie mają co robić w domu, to latają po doktorach. Szkoda tylko że same kiedyś były w ciąży i zapomniały jak to "lekko" jest pod koniec,

nie tylko pod koniec, na początku zwłaszcza jak męczą nudności też jest ciężko, a te babki rzeczywiście nudzi im się to chodzą do lekarza np. ciśnienie mierzyć i robią taki sztuczny tłum.:wściekła/y:

misia też bym się wkurzyła na fryzjera, powinni zadzwonić.
anet jak tam?

a ja w łóżku już z komputerem, gardło boli i nos już mnie piecze.:crazy: czekam na seriala i idę spać.

o faktycznie.podwójne kliknięcie działa:-):-), dziękuję:tak::tak::tak::tak:

maltanka wyśpij się i spróbuj jeszcze domowych sposobów...czosnek i te sprawy;-) trzymam kciuki za poprawę zdrówka:tak::tak:

Antuanet24 niestety w prognozie pogody zapowiadają powrót zimy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

fornetka3 dobrze, że po kontroli wszystko ok:tak::tak:w sumie to dobrze, że dziecko się tak wierci...nie martwisz się, że za mało się rusza;-)...moja właśnie się wypycha niemiłosiernie aż do bólu....pomarańcze słodkie, to szaleje;-);-);-):-D:-D:-D

dziewczyny walczyłam z nowym BB prawie godzinę bo nie chciało mnie dopuścić do naszego wątku głównego. Już mi się nie podoba

zastanawiam się czy to tylko tak dzisiaj, złapałam takiego nerwa ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. mam nadzieje ze jutro już będzie lepiej.
Ja ucieka bo mój mały trochę się już niecierpliwi i chce mi sprawdzić jak mam elastyczną skórę:-):-):-).

reklama
Do góry