reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
czesc kobitki
Widze ze udały sie walentynki. Nas zasypało na tym uroczym "zadupiu" wiec cały dzień spędziliśmy w domu.
Anet zdrówka dla M.
Antuanet na pewno egzaminy na +
Anaconda oby Maje nic nie łapało.
ja zmykam sie ubrać bo jeszcze w piżamie paraduje i może cośik zjem.

Hej babeczki daję znać,że żyję i rozchowaliśmy się z Julem - ja po nim wirusa załapałam i Laremidem się leczę:zawstydzona/y::zawstydzona/y: a Jula kaszel nie podobał mi się zbytnio i poszliśmy do pediatry a ta,że 5 zmian osłuchowo w płucach słyszy i może to być początek zapalenia płuc:-(.Mamy Biseptol, Clemastinum i kurujemy się jakby się pogorszyło to w środę na kontrolę a jak nie to czwartek czy piątek ale w tym tygodniu chce Jula jeszcze zobaczyć:tak:.
Do tryki dziś nie poszłam i nie wiem czy na kurs dotrę,chyba,że M wcześniej wróci:dry::dry::tak:.
Śniegu tyle że autko nawet nie chciało ruszyć, musiałam do kumpeli po łopatę śmigać a i tak odkopanie mało dało, bo całe zawieszenie w śniegu było, dopiero szwagier przyjechał i szarpnął i jakoś pomału M wyjechał.
Sorki,że tak o sobie ale ledwo co siedzę i muli niesamowicie :-:)wściekła/y:idę spać:tak:.
Udanego spotkania i czekam na fotorelację;-):tak:.

czesc kobitki
Widze ze udały sie walentynki. Nas zasypało na tym uroczym "zadupiu" wiec cały dzień spędziliśmy w domu.
Anet zdrówka dla M.
Antuanet na pewno egzaminy na +
Anaconda oby Maje nic nie łapało.
ja zmykam sie ubrać bo jeszcze w piżamie paraduje i może cośik zjem.

Witajcie w zasypanym "zadupiu";-)...cieszę się, że nie muszę nigdzie wychodzić...leniu****e sobie bezczelnie;-);-), no i czekam na koniec miesiąca, bo w TVN zapowiadali całkiem fajną pogodę - około 13 stopni:tak::tak::tak::-):-):-) czyżby w końcu koniec zimy??:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Antuanet na pewno egzaminy zaliczone i zdane:tak::tak::tak::tak::tak:
Anaconda niech Maja się tam zdrowo trzyma:tak::tak::tak:
maltanka też jakoś tak się czuję...
Marta1981 życzę dużo zdrówka Tobie i Julkowi, oby było tylko coraz lepiej!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przepraszam ale dzis nie bede moga sie z wami spotkac

szkoda
a co do tej lekarz to nie pomogę, nie słyszałam nic o niej

Marta zdrówka dla was:tak:
Anaconda mam nadzieję, że nic Majeczki nie złapie.

Ja ogarnęłam troszku mieszkanie, umyłam głowę i małego położyłam spać.
na obiad będą gołąbki, muszę tylko rozmrozić.

jakoś nic mi się nie chce robić.

Dziewczyny przepraszam ale dzis nie bede moga sie z wami spotkac o o 16:30 ide z mala do dermatologa do prof.Chodorkowskiej (moze slyszalyscie cos na jej temat??)
Ayce co jakis czas cos wyrzuca na raczkach i nozkach. Nasz lekarz podejrzewa AZS i dzis idziemy sie upewnic czy to to...

uuuu szkoda, ja tej pani doktor nie znam, moge jedynie polecic Ci drmatologa Dr Roguś -Skorupską przyjmuje na Sawy na LSMach

Fornetka a Ty bedziesz dzisiaj????

Zdroweczka dla Majeczki, mam andzieje ze nie rozłozy się

Witajcie....

hej laseczki
pisała już do maltanki nie dam rady się dzisiaj z Wami spotkać, dzwoniła babeczka ze szkoły rodzenia przenieśli na dzisiaj zajęcia na 18 wiec za chiny się mi nie uda do Was zajrzeć i dojechać na kraśnickie zwłaszcza ze pozostało mi poruszanie się autobusem a muszę jeszcze dostać się z mojego zadupia na 26 pod real. Czekam na kolejna datę spotkania i obiecuje ze będę. A tak się nastawiłam na to spotkanie i jet mi strasznie niefajnie ze mnie nie będzie.

fornetka3 a z jakiej dzielnicy jesteś? Bo chyba większego dziurowa niż sławin to nie ma w Lublinie;-)
marta1981 zdrówka Wam życzę!
maltanka tylko nie wychódź na dwór po umyciu głowy,ja tak zrobiłam w piątek i od wczoraj ledwo zipię tak mnie zatoki zaatakowały:nerd:
anaconda zdrówka dla Majeczki!
Mój Kubuś dziś strajkuje i nie chce spać! Spał tylko 1,5 h i jest mega-maruda. Na obiad ziemniaki z sosem, teraz tylko ogarnę łazienkę. Później może na sanki wyjdziemy.
Pozdrawiam ciepło.

reklama
ja na bazylianówce ostatnie światła na Lubartów a dokładnie ul. Dożynkowa
do autobusu muszę zasuwać około 1,5 km. do skrzyżowania związkowej ze spółdzielczością
wydaje mi się ze sławinek nie ma tak źle.

Do góry