F
reklama
sunday_
Fanka BB :)
mandziula własnie skontaktuj sie ze swoim ginem?popros go o skierowanie,najwyzej bedziesz lezala przez chwile na korytarzu, a tak w ogole to jak sie nazywa twoj lekarz?
Witam wszystkich!Nie bylam zbyt aktywna ostatnio, mialam dwa dni tesciow w domu i jakos nie mialam weny tu pisac
Moje dziecko zakatarzone:-( masakra juz tydzien czasu:-(
Witam wszystkich!Nie bylam zbyt aktywna ostatnio, mialam dwa dni tesciow w domu i jakos nie mialam weny tu pisac
Moje dziecko zakatarzone:-( masakra juz tydzien czasu:-(
Na pewno warto. Super atmosfera, małe grupy, metoda warsztatowa. Warsztaty dla mamy i taty -Educo na Rzemieślniczej boczna Kraśnickiej. Telefon do prowadzącej zajęcia: 508 009 456. Gorąco polecamWitajcie! :-) Może Wy mi pomożecie? Chodzi mi o szkołę rodzenia w Lublinie. NIe wiem gdzie najlepiej iść, a przede wszystkim czy warto? To moja pierwsza ciąża i jestem trochę zielona.
a mnie znowu odesłali, w dodatku nie ma szans na rodzenie na Jaczewskiego bo straszny tłok, przeryczałam 2 godziny i na nic juz siły nie mam
wogule niczego się nie mogłam na IP dowiedzieć, jak zapytałam czy KTG dobre, bo monitora nie widziałam to mi cos tam połozna odbaknęła, nawet nie zrozumiałam i wyszła, ptem lekarka poswięciła mi 1,5 min informując że i tak na oddziale nie ma miejscno żesz k**wa, ale mam nerwa na wierzchu
o ranyno to się można nieźle wkurzyć tam zawsze jest dużo chętnych, ale żeby odsyłali, jeśli masz lekarza prowadzącego od nich a z lekarzem nie możesz pogadać?
Antuanet24 mam rennie i pestki dyni (tak mi gin powiedział)...ale na mega zgagę nic nie pomoże...na razie nie jest jeszcze tak źle;-)
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
jutro zadzwonię do lekarza, bo jutro przyjmuje w gabinecie, innego kontaktu niestety do siebie nie daje, już mi nerwy trochę opadły i jest lepiej, dzięki za rady
sunday_mój lekarz jest z patologii i nazywa się Rosiński
fogia, sunday_ zdrówka dla dzieciaczków
co do zgagi to mnie dopadła dopiero w tym tygodniu, do tejpory mi nie dokuczała, pomaga mi Reni
sunday_mój lekarz jest z patologii i nazywa się Rosiński
fogia, sunday_ zdrówka dla dzieciaczków
co do zgagi to mnie dopadła dopiero w tym tygodniu, do tejpory mi nie dokuczała, pomaga mi Reni
misi na kiedy Ty masz termin "rozpakowania" się
ja na mam termin na 22 marca i póki co nie zapowiada się, żeby było wcześniej
słusznie mandziula dzwoń, nie po to człowiek wybiera lekarza ze szpitala, żeby go odsyłali
maltanka
Fanka BB :)
mandziulka normalnie w szoku jestem. Jak rodziłam Filipusia to nie było takich cyrków, czyżby tyle ciężarnych przybyło? Tulę Cię mocno.
fogia, a no przybyło. Jak ja chodziłam w ciąży to ciężarne spotykałam tylko u lekarza, albo w sklepie dziecięcym, a też przepełnienia były. Teraz to codziennie widzę jakąś przyszłą mamusię
o ranyno to się można nieźle wkurzyć tam zawsze jest dużo chętnych, ale żeby odsyłali, jeśli masz lekarza prowadzącego od nich a z lekarzem nie możesz pogadać?
słusznie mandziula dzwoń, nie po to człowiek wybiera lekarza ze szpitala, żeby go odsyłali
misia odsyłają, nie ważne czy masz stamtąd lekarza czy nie, ja też miałam i mnie odesłali (tyle, że ja nie chciałam się położyć dzień wcześniej, a na następny nie było już miejsc). Ale w sumie dobrze wyszło, a nie wiem czy jest sens na siłę się pchać i leżeć na korytarzu, nie jest to żaden rarytas. Najważniejsze żeby wszystko dobrze poszło i dzidzio był zdrowy.
mandziula, a Ty dzwoń do tego lekarza. ja mam ze swoim kontakt komórkowy
reklama
fogia, a no przybyło. Jak ja chodziłam w ciąży to ciężarne spotykałam tylko u lekarza, albo w sklepie dziecięcym, a też przepełnienia były. Teraz to codziennie widzę jakąś przyszłą mamusię
misia odsyłają, nie ważne czy masz stamtąd lekarza czy nie, ja też miałam i mnie odesłali (tyle, że ja nie chciałam się położyć dzień wcześniej, a na następny nie było już miejsc). Ale w sumie dobrze wyszło, a nie wiem czy jest sens na siłę się pchać i leżeć na korytarzu, nie jest to żaden rarytas. Najważniejsze żeby wszystko dobrze poszło i dzidzio był zdrowy.
mandziula, a Ty dzwoń do tego lekarza. ja mam ze swoim kontakt komórkowy
No w tv mówili, że boom na porodówkach, bo króluje wyż demograficzny lat 80-tych......no niby tak...najważniejsze, żeby dzidziuś był zdrowy, ale wiadomo, że jak się człowiek nastawi na coś, to ciężko mu się przestawić
ja też mam komórkę do mojego gina i mam dzwonić, jak tylko coś się dzieje..."lepiej zapytać, niż bez sensu się denerwować i panikować"- tak usłyszałam
ja powoli znikam, bo plecki zaczynają boleć