reklama
normatywna
Fanka BB :)
Ja ledwo zyje ruszać mi się nie chce. A w weekend Natalka mi gorączkowala chyba po zabiegu. Dziś kontrola u pana dr. Brody się okaże czy może juz iść do przedszkola. Oby bo w domu już świra dostaje hehe.
normatywna
Hej
O ktos sie odezwal
Upaly sa straszne, podobno do konca miesiaca maja takie byc
Jejku oby nie bo juz prąd ograniczają. .. deszczu nam potrzeba nawet jak kocham słoneczko to brak deszczu to masakra...
Natalka juz ok . Jeszcze trzymam ja w domu ale już zdrowa jest ufff... a ja się rozplywam. ..
jestem w szokuktoś jeszcze tu pisze
normatywna my też byliśmy u dr Brody z Krzysiemprywatnie oczywiście bo na nfz termin był na grudzieńa po szpitalu trzeba było skontrolować na już
edit:gdzie są moje suwaczki???
normatywna my też byliśmy u dr Brody z Krzysiemprywatnie oczywiście bo na nfz termin był na grudzieńa po szpitalu trzeba było skontrolować na już
Ostatnia edycja:
normatywna
jestem w szokuktoś jeszcze tu pisze
Ja do Brody chodzę na nfz ale zapisy są raz na kwartał lub ostatnio były na pół roku. A kolejka masakryczna
normatywna
Laryngolog - audiolog. Prywatnie przyjmuje tez w sluchmedzie i w ŻagielMed
reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Dziewczyny kiedys sie tu raz czy dwa udzielilam i mi wyswietlilo ostatnie posty a dawno nie wchidzilam na forum. Jesli szukacie dobrego laryngologa polece Wam - Andrzej Zawadzki z Poniatowej. Przyjmuje prywatnie ale z tego co wiem to ludzie z Lublina i okolic do niego zjezdzaja. W Poniatowej ma rewelacyjna opinie i dla doroslych i dzieci. Jak rodzilam w Lbl to jedna chyba pielegniarka z Jaczewskiego nawet o niego wypytywala mimo ze pod reka miala w szpitalu jakiegos.