reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ewa,no fajną masz niespodziankę ;-) a w ogóle,jak się czujesz?Natalka już wie?
my znowu chorujemy...tym razem Natalka ale i z Krzysiem chyba się wybiorę bo cały czas ma katar i nie możemy się go pozbyć:baffled:a poza tym.."stara bieda" jak to się mówi....chociaż nie....chyba udało nam się odpieluchować Stasia (metoda na Zygazaka ;-))...tzn. w dzień w domu chodzi bez pieluchy, drugą noc zaliczył sucho...zostało wyjście na dwór..ale to jak się ociepli:tak:

reklama
Witam. Radek bawi się klockami, a W ogląda " Będzie Pan zadowolony", więc na chwilkę zaglądam. U nas tam ten tydzień był chorobowy, nawet mnie zmogło, w pon muszę się wybrać z Krystkiem do lekarza bo męczy go kaszel. I dziś ma wole od zajęć na basenie.
Misia: Zdrowia życzę:tak:

Witam Was. Przepraszam ze tutaj ale troche poszukalam na forum i niestety poległam. Nie jestem z Lublina ale mam do Was 40 km. Potrzebuje porady co do szpitala na Jaczewskiego. Tzn porodówki . Rodzilam tam 5 lat temu bylam zadowolona no i lada moment bede znowu- chodzi mi o to czy nie wiecie (moze ktoras niedawno rodziła tam ) co trzeba zabrac ze soba do szpitala. Bardziej chodzi mi o to - czy to sie zmienilo czy tak jak bylo. Jesli chodzi o mnie to wiem tylko bardziej o dziecko - bo wtedy nic nie musialam brac oprocz piluch i chusteczek a teraz nie wiem czy pakowac ciuszki , kosmetyki itp. Moze jest gdzies o tym temat ?

Aneta,Elza napiszcie co u Was!
Marela na Jaczewskiego bez zmian,chyba że się okaże że dziecko wrażliwe to trzeba będzie dowieźć ubranka własne.

Nas niestety choróbko dopadło. Natalka przywlekła z przedszkola bo wszystkie dzieci z jej grupy zachorowały nikogo w przedszklu nie ma hehe, Panie mają wolne chyba :) U nas na szczescie już jest lepiej bo juz gorączki nie ma ale kaszel jeszcze nas męczy i musimy brac leki czego ja nie cierpię :p A wiecie moze czy moge zrobić badania jak biorę leki - chodzi mi o HCV, TSH, cytomegalia i inne ?
Co do szpitala MARELA to nie pomogę bo ja już dawno rodziłam i to na Staszica.

hejka

Co tu znowu taka cisza jak makiem zasiał...
Ja już po pracy jestem...po drodze jeszcze odebrałam dowody dziewczynek i zaraz wyskoczę jeszcze na małe zakupki póki moich panienek jeszcze w domu nie ma.
Amandziucha to jeszcze do 15.00 musi w szkole siedzieć bo na drugą zmianę dziś ma.

Ewa dzisiaj idziesz na usg?:cool2: już robiłaś któreś z wymienionych powyżej badań?:confused:
Marela wcale nie zaśmiecasz;-)
Misia brawa dla Stasia za odpieluchowanie :-) a jak tam zdrówko u Was?

reklama
normatywna GRATULACJE!!!! Super, bardzo się cieszę!

Też jestem oczywiście za reaktywacją, szkoda tego miejsca bo w końcu tu kawał czasu spędziłyśmy :tak:

Do góry