reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam fajnie że na forum się co nieco ruszyło....
Ala zdrówka dla Martynki u nas Natalka tez ciągle coś łąpie ale to przez te przeklęte migdałki normalnie jak nie urok to sr.... :/
Sieno ja też mam nowe-stare autko, mężuś mi na mikołaja sprawił co bym mogła Natalkę na reheblitację wozić bo już miałam serdecznie dość autobusów wypełnionych studentami i tłokiem w lecie to jakoś nawet idzie po i spacerekim gdzies można podejśc ale w zimie to masakra i N ciągle przeziębiona więc przemogłam się i jeżdżę :-)
Natalka 3 tyg już w domu siedzi z małą przerwą 3 dniowa gdzie była w przedszkolu ale może już pójdzie do przedszkola w czwartek oby bo już jej się okropnie nudzi... w poniedziałek jedziemy do Kajetan na bagatela zajecia logopwdyczne które trwają 45 min wrr tyle drogi na tylko na zajęcia ale cóż trzeba... ale w styczniu będzie mega wyprawa na następne ustawienia w Kajetanach i na to czekam z niecierpliwością :)
Pozdrawiamy i odzywajta się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eek.gif
eek.gif
eek.gif
eek.gif
eek.gif
eek.gif
eek.gif
eek.gif
eek.gif
eek.gif
eek.gif

reklama
Ewa fajnie ze się przemogłaś i jeździsz samochodem:-)
Powodzenia w Kajetanach:tak:

Madzienka zdrówka szczęścia i słodyczy Juleńce z okazji urodzin Aluśka życzy :-)

Witajcie. Czyżby nasze forum umierało???
Zajrzałam, bo zbliżają się najpiękniejsze święta- moim zdaniem, tylko szkoda, że zamiast śniegu to deszcz pada :baffled: U nas choineczka już stoi, ciast trochę upiekłam, a obecnie mięso w piekarniku.

Chciałam Wam życzyć wszystkiego co najlepsze na te piękne święta!!!

Niech Wam pachnie całe święta!!!

Załączniki

• wesolych_swiat_957.jpg
    wesolych_swiat_957.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 86
Hejka :-):-)
Co tam u Was? Widzę że zastój na forum totalny.
U nas wszystko po staremu, praca - dom - szkoła Mai i tak na okrągło. W między czasie w weekend były Mai urodziny więc trzeba było zorganizować przyjęcie, no i Maja już na całego sama chodzi do szkoły. Oczywiście jak my w pracy i nikogo nie ma w domu to jeszcze siedzi na świetlicy ale gdy tylko ktoś jest to sama maszeruje z czego jest mega dumna i "dorosła" :tak::tak: Niedługo koniec półrocza ale o to się nie martwię bo Maja nadal przoduje w klasie no i obiecałam jej nagrodę za takie dobre wyniki :tak::tak:
A co u Was? Skrobnijcie parę słów :tak::tak:

Oj straszna tu cisza :dry:

Anaconda spóźnione życzenia zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń dla Majeczki:-)
ale z niej już duża panienka:tak:
Brawa dla niej za bycie "liderem" w swojej klasie:-)
Gdzie przyjmuje ortodonta do którego chodziłaś/chodzisz z Mają? jesteś z niego zadowolona?
Muszę z Amandą się wybrać w najbliższym czasie :confused:

Hej. Widze ze tu pustki:( m nsdzieje ze poczatek roku zdrowy i szczesliwy :))
Ja juz za chwilke do pracy wracam, mam nadzieje ze janek przyzwyczai sie do niani, a ona da sobie rade z lobuziakiem :))

reklama
Do góry