Witajcie,
W końcu znalazłam chwilkę i tu do Was zaglądam.
Talia ogromne gratulacje!!! Życzę Ci spokojnej reszty ciąży i porodu!:-)
Maltanka gratuluję Maluszka!:-)
Sierpień miałam mega pracowity, praktycznie nie było nas w Lublinie, a że pogoda była w kratkę to praca na wsi wydłużyła się i Michał rozpoczął swoją edukację przedszkolną z czterodniowym opóźnieniem. Na szczęście bardzo chętnie chodzi do przedszkola.
Weekend spędziliśmy w domku, wczoraj odbyła się impreza urodzinowa mojego czterolatka
. Mamusia bardzo się napracowała i mam nadzieję że goście głodni od nas nie wyszli;-).
Michał dzisiaj na wagarach, wczoraj spać poszedł po godzinie 23 więc żal mi było rano budzić. Cieszy się prezentami tak że mam wrażenie że dziecka w domu nie mam
Jutro jedziemy na wizytę do alergologa. Wykonaliśmy ponownie testy alergiczne, coś tam wyszło, i zobaczymy co na to nasza pani doktor.
Aluśka a co ty po północy jeszcze neta oblegałaś? Lekko Ci się wstawało do pracy?
Do twarzy Martynce w okularkach i bardzo ładną ma fryzurkę
Sunday jak się czujesz? Co z Twoją głową, masz te bóle jeszcze??
Anaconda fajnie że piknik udany
Umyłaś okna? Podobno od środy pogorszenie pogody...
Madzienka powodzenia na wizycie u okulisty, daj znać co wyszło w badaniu
I udanego pluskanka
Michał zadowolony z basenu na Łabędziej, a najbardziej z tej superaśniej zjeżdżalni, chodziliśmy tam w wakacje, to już zna tamte kąty ;-)a jak zapytam jego na który basen jedziemy to o tym na Podzamczu słuchać nie chce
Sunday a Twój nurek zadowolony z zajęć?
Eliza jak zdróweczko Czarka? Fajnie że spotkałaś się z
Madzienką
Normatywna widzę że implant bardzo dobrze działa na Natalkę