reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

TALIA GRATULACJE już prawie17tydzień...super....tym bardziej żałuję że nie udało się nam spotkać!!!!!!

Misia zdróweczka dla Was....Natalcia ma Sumamed w syropie i na 5 dni jej starcza????

Anaconda mam cos dla Ciebie, jak pracujesz??jutro masz rano czy popoludniu???
.

Tak, dostała butelkę 20ml i ma brać 4ml przez 5 dni

reklama
Witajcie

Dzisiaj mamy w planach plac zabaw,sprzątanie i obiad ugotować. Ciekawe o której to moje dziecie wstanie,ale znając życie pewnie niedługo.

Znowu mnie w nocy bóle krzyżowe zlapały i to tak,że się obudziłam, wiec dzisiaj się nie wyspałam.

Ale super wieści Talia moje wielkie gratulacje spokojnych miesięcy życzę... ja też korzystam z tel więc nie zauważyłam suwaczka... super i to zbliżasz się do połowy... na kiedy masz termin????

Sunday nie trać nadziei ja wiem co czujesz bo też ją traciłam... ale jak się czegoś bardzo chce to się spełni

Misia my jedziemy na augumentin...jak Natalka???

Dzień dobry...słoneczko za oknem i mimo że termometr pokazuje 15 stopni to o wiele łatwiej się wstaje!!!!

Sunday i ja trzymam kciuki żeby rodzeństwo uszczęśliwiło Maksia!!!

Misia, Eliza niech leki szybko postawią dzieciaki na nogi....

Talia no właśnie jak się czujesz???chyba co najmniej przyjemne już za Tobą....a jak Gabi cieszy się z rodzeństwa???

Justyna i jaką decyzję podjęliście z basenem...zostajecie tu czy na Łabędziej???

Maltanka powoli organizm szykuje się...spokojnego dnia!!!

Marzenka, Sienio, Antuanet, Justyna, Iwonka, Karlita co u Was???

miłego dnia

Cześć
My dziś wyjątkowo pospałysmy do 9:szok::szok: Gabi chyba coś odsypia
Potem mały spacerek i teraz obiadek w domu a popołudniu ja jadę na mały rekonesans do amerykanów jakie tam nowości w sklepach a Z bierze Gabi na plac.

No tak moja ciaza to już od dawna fakt ale ja ciagle się bałam ze coś będzie nie tak no ale już najgorsze samopoczucie za mną, pierwsza ciaza oszczędziła mi takich doznań teraz było koszmarnie. Potem te upały prawie mdlałam na ulicy dlatego nie przyjechałam do Lublina odpuściłam sobie. Aktualnie jest dobrze mogę" wszystko" robić chcę skorzystać z tego II trymestru. Do tego ciaza w obcym kraju lekarz niemiec z którym rozmawiam (czasem staram sie jak mogę) rpo ang. nieco różnic się pojawiło między prowadzeniem ciaż w PL i tu i w sumie niby to najlepszy kraj na ciaże ale ja nie odnajduję się do końca w ich standardach:sorry: Termin mam na 4 lutego z USG generalnie to praktycznie to samo co z Gabi

Anaconda nie chciało sie wracać bo jakoś mi za szybko te pobyt zleciał, ale mieszkanie tu ma swoje plusy i na to trzeba zwracać uwagę. Wy wybieracie sie jeszcze na wakacje do Italii?

Maltanka aj te bóle ciekawe czy podczas porodu będziesz je miała, w ogóle ciekawe jak Ci pójdzie

Misia zdrówka dla Waszych latorośli, a Ty jak się czujesz?

Madzienka
moja Gabcia przyjeła raczej spokojnie te wieści mówi ze bedzie pomagać jak widzi małe rzeczyw sklepie to mówi ze to dla mojego dzidziusia, no i chciałabym siostrzyczkę, a nam jest wszystko jedno

Ostatnia edycja:
Witam :-):-)
Ja już po pracy i jestem w trakcie gotowania obiadu, a późnym popołudniem jedziemy do teściowej, zrobimy chyba już zakończenie grillowania no i mam w planach zostawić tam Maję na ten ostatni wakacyjny tydzień tylko że ona niezbyt chętna na mój pomysł :sorry::sorry::eek::eek:
Talia ja również ogromnie gratuluję i życzę spokojnych tych pozostałych m-cy :tak::tak: co do Italii to wątpię czy wyjedziemy bo jak tylko wspominam coś chociaż o tygodniowym urlopie to te "kretynki" głupie miny robią, ciekawe czy same by nie poszły na urlop gdyby miały takie plany :crazy::crazy:
Madzienka może po niedzieli uda mi się z Tobą spotkać :tak::tak:
Maltanka czyżby organizm przygotowywał już się na "zerową godzinę" :szok::szok: jejku ale ten czas zleciał i ja Cię nie widziałam w zaawansowanej ciąży :sorry::sorry:
Misia, Elza ode mnie też zdrówka dla dzieciaczków :tak::tak:
Sunday no wychowawczyni nie była aż takim potworem żeby zadawać tabliczkę mnożenia na wakacje :-D:-D:-D to był mój pomysł :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jejku jak ja już czuję jesień w powietrzu to szok :szok::szok::-:)-( to lato stanowczo za krótko trwa :-:)-(

Talia Hubert jest z 4 lutego:-D spokojnych kolejnych miesięcy, ale pewnie tam będziesz miała lepszą opiekę niż u nas co?

Anaconda
a no może i się przygotowuje. ps. a bo mnie olałaś, nie odzywasz się itp.:-p:-p:-p udanego grillowania, my też chyba jeszcze Huberta na 2-3 dni wyślemy do dziadków.

Hejka

Misia szybkiego powrotu do zdrówka Natalii życzę:confused:
Talia ale super wieści :-) Serdecznie gratuluję i spokojnych miesięcy aż do rozwiązania:-)
Maltanka współczuję bólu krzyża:no:
Sunday właśnie na psychologu poległam :-(

Witajcie,
dzieci śpią, więc zanim sama pójdę spać to jeszcze zaglądam;-)babcia dziś została z Natalką,bo jeszcze dziś brała antybiotyk a my z chłopakami pospacerowaliśmy...a jutro już chyba wszyscy ruszymy na spacer jak tylko pogoda pozwoli:tak:a od poniedziałku panna wraca do przedszkola;-)
anaconda trzymam kciuki by udało się wyjechać...no i podeślij z Italii nieco słonka;-)
maltanka a u Ciebie torba już spakowana?;-)
Sunday i ja trzymam kciuki za rodzeństwo Maksia!:tak:

Cześć

Misia zdrówka dla Waszych latorośli, a Ty jak się czujesz?
dziękuję...chyba lepiej niż po pierwszej cc...tzn.szybciej się rozruszałam...może dlatego że wiedziałam już czego się spodziewać;-)niestety dzień po powrocie ze szpitala wysiadł mi kręgosłup...kilka dni było fatalnych...teraz już lepiej....choć idealnie nie jest:sorry:

reklama
Witajcie
madzieńka nie Ci w podróży nie przeszkodzi, udanego wypoczynku życzę:tak:
talia ogromne gratulacje!!!:tak: myślę, ze chociaż opdejście do ciązy tam nieco inne, to opieka dużo lepsza. Zobaczysz bedzie dobrze:tak:
mandziulka ależ masz zdolne dzieciaki:tak: no , ale skoro się ma taką mamę, to chyba nie da się nie wybiegać przed szereg:-D:-)
sunday a wiesz, ze wczoraj u nas nawet śladu po tych koszulach nie było:eek: nic nawet kawałka opakowania...:-D Wiesz coś moze na temat ksiązek do 1 klasy, bo u nas jaiś czas była informacja a teraz do wszystkich klas są , tylko do pierwszej nic a nic:sorry2:
maltanka kurcze już końcówka, ależ zleciało:tak: życzę szybkiego i bezbolesnego porodu:tak: tak na zaś, gdyby mnie nie było.
misia super, ze tak świetnie dajesz sobie radę i trójką maluchów:tak: M jest jeszcze czy juz wrócił do pracy iwyjazdów?

Dawno tu nie zaglądałam. Postanowiłam pozegnać pracę i choć pracodawca jak dla mnie rewelacja, to jednak sama praca na dłuższą metę nie ma sensu. Mam nadzieję, ze nie będę żałowała tej decyzji:sorry2: Dzisiaj Julka miała wybrać sobie plecak, ale ponieważ zainteresowanie w tym temace było równe 0 stwierdziła, zebym sama coś wybrała, wiec zamówilam przez internet. Zobaczymy czy nie za mały:sorry2: Miłego weekendu.

Ostatnia edycja:
Do góry