reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam witam.... słoneczko się pokazało i od razu człowiek w lepszym nastroju.... chociaż mi dzisiaj jakoś słabo.... i znowu mam mdłości a już myślałam że minęły:cool::cool::cool:.... ale za to 13 lutego podczas kąpieli dzidziuś po raz pierwszy mnie kopnął 2 razy ale jak na razie cisza... tylko jacuzzi w brzuchu czuje

anaconda byłam wczoraj rano ale Ciebie nie widziałam w pracy... znowu chowasz się po magazynach.... udanego wyjazdu do Radomia...
p.s i nie dziwi się że Maja jest taka lubiana w końcu to mądra śliczna i utalentowana dziewczyna....

sunday tak czas szybko leci sama nie mogę uwierzyć że to już 17 tydzień... dopiero co się dowiedziałam o ciąży....
super że Maksio się dobrze bawi w przedszkolu w końcu to jego ostatnie miesiące....

madzienka fajnie że Julcia ma taka zgraną grupę w przedszkolu... takie przyjaźnie czasami trwają wiele lat...

mandziula spóźniony buziak urodzinowy dla Mikusia...

justyna jak Michał obyło się bez antybiotyku?????

ja jutro wybieram się z Cezarkiem do kina na Lego Przygodę...ciekawe jak mu się spodoba....

reklama
Witajcie w piękną wiosnę tej zimy! Ależ energia!!! Ja dzisiaj dostałam powera i wysprzątałam balkon, łazienkę, drugie pranie robię w między czasie jakimś cudownym specyfikiem odkamieniłam pralkę :tak: a teraz popijam świeży soczek z marchewki i jabłka. :-)
W niestety poza domem, dzisiaj cały dzień na szkoleniu... wstał biedny o 3.30 :-(

elza Maks meczy nas o lego przygodę, ale ja poczekam chyba na Bueno Czwartki :-)
A czemu Maksia ostatnie miesiące w przedszkolu? Jeszcze jeden bal zaliczy :-)

anaconda miłego weekendu! Ale Ci się trafiła pogoda :-)

sienio na jakim filmie byłaś?

Witam. Radek spi, a Krystek oglada bajke, po naszym spacerku do lidla i po zabawie na placu zabaw. Za bardzo Radek nie chcial z niego wychodzic ale jakos dal sie na mowic, zeby wracac do domu. A ja przed wyjsciem posprzatalam kuchnie i umylam okno, a teraz czekam na koniec prania...
Witam :-):-)
Motylla jak Ci się mieszka w nowym mieszkaniu?
Dobrze, mozna powiedziec, ze pomalu sie aklimatyzuje w nowym mejscu.

witam witam.... słoneczko się pokazało i od razu człowiek w lepszym nastroju.... chociaż mi dzisiaj jakoś słabo.... i znowu mam mdłości a już myślałam że minęły:cool::cool::cool:.... ale za to 13 lutego podczas kąpieli dzidziuś po raz pierwszy mnie kopnął 2 razy ale jak na razie cisza... tylko jacuzzi w brzuchu czuje
.
zazdroszcze kopniaczkow:tak::-)

Ostatnia edycja:
witam witam.... my właśnie wróciliśmy z kina.... masakra ta bajka no ale Czarkowi się podobała a mi i maleństwu nie za bardzo... tak się wierciło w brzuchu za głośno chyba :-D:-D:-D

sunday czyli Maksio jeszcze nie idzie do szkoły????
zazdroszczę tego powera bo ja ostatnio to mam lenia i czekam aż się samo uprasuje....

Witam. A co tu tak pusto:confused: U nas remont na razie w pokoju u chlopakow i z tego wzgledu przeniesli sie do naszego pokoju ze swoim spaniem i zabawkami... A mnie dzis czeka znowu wedrowka z cv:tak:

hello baby!!!!!! gdzie się chowacie....???????

rzeczywiście mało się ostatnio znowu dzieje na forum.....

Elza suwaczek masz już imponujący kiedy usg połówkowe???
Motylla powodzenia w poszukiwaniu pracy...

U nas ok od tygodnia jestem w domu zmieniłam P w opiece nad Matim...wczoraj zdjęty został już ten usztywniacz uczymy się uzywac reki co do której jest psychiczna blokada....a tak poza tym nic nowego w weekend trochę poszaleliśmy na malej domówce bylimy w kinie a jutro rano mam wypad do fryzjera po którym zabieram M do kina...tydzień temu byli z P na Lego i Mati był zachwycony....także chyba mogę polecić....

Milego popołudnia zycze...

hej
ja na chwilke zeby sie pochwalic ze my juz rozpakowani. Jas urodzil sie 12lutego o godz 12,00 3490g i 54cm. od niedzieli jestesmy w domku :)

Witajcie

Gdzie się podziewacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forum mam wymiera:-:)-:)-(

kainkas GRATULACJE!!! jak się czujecie?

marz i jak wizyta u fryzjera? na co idziecie do kina?

Ja walczę z katarem, zatokami, a wczoraj jeszcze z bólem głowy, pół nocy nie przespałam.
A dzisiaj mam wizytę u gina i mam stresa:sorry2:

reklama
hej ale forum nie musi umierać wystarczy że oprócz czytania też napiszemy co tam u nas:tak::tak::tak:

kanikas gratuluje!!!!! kawał chłopaka....jak się czujesz po cc???

maltanka nie stresuj się tylko szybko dawaj znać co tam lekarz powiedział....

ja mam wizytę ww piątek...

marzenka super że usztywniacz już zdjęty oby szybciutko rączka wróciła do formy.... ja też byłam z Cz na Lego i jemu się podobało ale jemu ogólnie zawsze wszystko się podoba.... mi tak średnio ....
nie wiem czy na tej wizycie w piątek zrobi mi usg czy też na następnej....gdzieś za 3 tyg. chciałabym już się dowiedzieć czy chromosom X czy Y :-D:-D

reszta dziewczyn piszcie co tam u Was......

Ostatnia edycja:
Do góry