reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

Brak mi dzisiaj energii, potrzeba mi słońca, moi dzisiaj zaspali do przedszkola, więc rano wszystko w biegu.
Na szczęście obiad mam z wczoraj to w kuchni jedynie co to muszę ogarnąć

anaconda łaaa imprezka się udała, ale następnego dnia w pracy współczuję

eliza super, że weekend się udał

iwonka skąd ty masz tyle energii

reklama
hej dziewczyny gdzie się znowu pochowałyście.... no ja nie mogę:angry::angry::angry:
szybko meldować co tam u Was.... mi chyba nie odmówicie :tak::tak:;-);-):-):-)
mi dzisiaj jakoś słabo... normalnie wykańcza mnie włażenie na 4 piętro... a co będzie później a strach pomyśleć... ja chce już do domku do swojego wymarzonego....już się nie mogę doczekać....

indeks.jpg

Kochana Lenko!!!
W każdej chwili, zawsze, wszędzie
Niech Ci w życiu dobrze będzie!
Niech Cię dobry los obdarzy
Wszystkim, o czym tylko marzysz!

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
Witajcie witajcie ja jestem ale dziś od rana w biegu bo dziś zaległa imprezka urodzinowa Julci i Lenki na doczepkę:-p
Rok mi zleciał niewiadomo kiedy...jeszcze chwila i nasze ciężaróweczki będą tuliły maluszki a moja pójdzie do przedszkola...ale ten czas leci...

buziaki, zmykam bo mam jeszcze tort do odebrania...

Madzieńka Spełnienia marzeń dla Królewny!!! Dizo dużo zdrowia i uśmiechu każdego dnia!!! Fakt nie wiem kiedy ten czas mija, ale piszę juz to tak często ze az mi głupio się powtarzać:-D Jeszcze wczoraj pamietam jak przeżywałaś ten wyjazd do szpitala i "Akcja Lenka" a to juz rok:tak: gdzie robiłaś imprezkę?
eliza udany miałaś weeken, ale teraz odpoczywaj:tak: no właśnie kiedy przerowadzka, bo to juz chyba lada chwila?
maltanka współczuje samopoczucia, oby lada dzien mdłości przeszły. Pamiętasz moze jak się czułaś z Hubertem?
Dziś pogoda masakryczna, tak smętnie, ze nawet do sklepu nie wychodziłam:sorry2: Julce juz na szczęście strupki odpadają, wiec juz końcówka Miłego popołudnia

Był ktoś moze w teatrze na spektaklu "Baśń o zaklętym kaczorze"?

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-):-)
Niby wolny dzień i miałam tak dużo zrobić a tu już końcówka i tylko poprasowane :sorry2::sorry2:
Z samego rana byłyśmy z Mają u pulmonologa i trzymajcie kciuki bo duszności minęły i wziewki odstawione, zobaczymy na jak długo :sorry2::sorry2:
No a teraz siedzę sama w domu bo Maja od razu po szkole umówiła się z kolegą i jego mama odbierała dzieciaki i bawią się u nich w domu :sorry2: oj coraz częściej "mój maluszek" wyfruwa z domu :-D:-D
Faktycznie pogoda dzisiaj do niczego i jakaś już senna się robię :szok::szok:
Madzienka wszystkiego naj naj dla Lenusi, niech się zdrowo chowa, no i udanej imprezki urodzinowej łączonej :tak::tak: (no to tak przy okazji wszystkiego naj naj także dla Julci ;-);-):tak::tak:)
Sienio super że strupki odpadają, to ile jeszcze musicie siedzieć w domu? :confused::confused: ze spektaklem niestety nie pomogę :no::no:
Elza no co Ty?! Już masz trudności z wejściem na 4 piętro :-D:-D:-D:-p:-p oj mamuśka kondycja wysiada :-p;-):-D
Maltanka nie lubię takich "zasypiań porannych", potem wszystko w biegu i przeważnie o czymś zapominam :-D:-D:-D
Idę coś porobię póki spokój w domu :-D:-D

witam wieczornie
madzienka buziak urodzinowy dla Lenki, niech zdrowo rośnie!!!!!!!!!!!!
anaconda masz dużą dziewuchę w domu, wiec nie ma co się dziwic, niedługo zacznie na randki chodzić:-D:-D
sienio dobrze, zę Julcia już kończy chorować:tak:
elizkaale mieliście weekend:) odpozywaj dużo, bo potem bedziesz miała rozbrykane maleństwo jak moja Zocha:-D
maltanka umęczysz się tymi mdłościami, oby kolejne trymestry były lżejsze:tak::tak:

my też mieliśmy dziś intensywny dzięn, Zocha zasnęła w aucie, Miki wytrzymał do domu ale padł jak mucha:-D
a ja zabieram sie za strój pirata, w tym roku Mikiego fantazja zbytnio nie poniosła:-D, ale zażyczył sobie tort urodzinowy w kształcie traktora:cool2::cool2: kochane mam dziecko:-D:-D

Witajcie

madzieńka jak impezka urodzinowa sie udała?
mandziulka z tortem na 100% sobie poradzisz:tak: takie cuda z kawałka nitki robisz to nie sądzę, zeby tort stanowł problem;-) Przypomnij kim Miki chciał być rok temu, pamietam, ze to było coś niezdykłego , ale za nic nie mogę sobie przypomieć co:-D
anaconda Maja wchodzi w nowy etap, jeszcze chwila i będzie zupełnie samodzielna:tak: kurcze moja juz we wrześniu do szkoły:sorry2:
eliza, maltanka ,misia jak się czują nasze cięzarówki?
marzenka jak tam Mati? co u Ciebie nic ostatnio sie nie odzywasz:sorry2:
iwonka juz po egzaminach?
karlita, antuanet fakturki Was wciągneły?:confused::confused:

Ja wybieram sie jutro do kina, pierwszy raz od dwóch tygodni wyjdę dalej niż do Lidla:-D:-D

hello!!!!! dzień gorszy od poprzedniego.... mam na myślę pogodę...dzisiaj to już w ogóle jakieś przegięcie...gdzie jest to słoneczko !!!!!!! pragnę czekam......

madzienka jak tam po urodzinach???? zadowolenie na twarzy????

mandziula odpoczywam ile mogę ale czasami to aż mam dosyć odpoczywania bo to strasznie rozleniwia.... jak tak poleżę to już potem nic mi się nie chce
jak człowiek chodził do pracy to jakoś bardziej był zorganizowany...dzisiaj np czeka mnie sterta prasowania ale po prostu nie chce mi się i odkładam to z minuty na minutę....

sienio super ze strupki odpadają już macie to za sobą...już 2 tyg mijają ciekawe czy Twojego P nie weźmie... oby nie.... bo mojego J równo po 2 tyg wzięło

anaconda już dużą masz córcie....teraz jej więcej nie będzie niż będzie w domu... czas na rodzeństwo;-);-);-)co byś za dobrze nie miała... super że wziewki odstawione oby już nie były potrzebne...
acha........... jeszcze raz wielkie dzięki

misia co tam u Ciebie byłaś u lekarza wszystko ok????? daj znać

reklama
Witajcie.

Ja na chwilę, pakuję nas na basen póki Karola śpi, dzisiaj pływamy wszyscy, zobaczymy jak Karolinka zareaguje na wodę, bo póki co to od tygodnia ma bunt przed wejściem do kąpieli, i nie wiem co jest przyczyną, bo stało się to z dnia na dzień, jednego dnia wariowały obydwie, a następnego płacz już przy rozbieraniu, a po włożeniu do wanny wrzask :szok:

Mam pytanie, czy u Was w przedszkolach Rodzice organizują coś na Walentynki i Dzień Kobiet? Chodzi mi o jakieś drobne upominki, typu kwiatki, słodycze dla dzieci.

Madzienka sto lat dla Lenki :tak:

Do góry