reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

sunday miałam ci pisać o tym filmie Lego, ale zapomniałam :sorry2: ale przegapić go raczej trudno:-D u nas Jula nie lubi tych klocków,nawet P chciał jej kupić fajny duzy zestaw z lego Friends ale wolała kucyka.
Zmianan w pracy niestety nie da się uniknąć, u mnie tez od stycznia sporo sie zmianiło i niestety na gorsze dla nas, ale jedyne co pociesza, ze dotyczą one wszystkich i trzeba sie d nich jakoś przyzwyczaić:sorry2:

Jak tam dziewczynki Wasze samopoczucie dzisiaj? główki nie bolą?
My dziś mamy w planie całodzienne zabawy, zobaczymy ile wtrzymam:-D

reklama
Witam,
Mój Igglepiggle w przedszkolu, ciekawe jak się bawi i czy strój wróci kompletny;-). Rano zrobiłam drobne zakupy i szaleję w kuchni:tak: Aktualnie jestem w połowie drogi do końca gotowania, i teraz ogarnę mieszkanko. Ja już gotuję na cały weekend:-D

Sunday co to za zmiany? Mam nadzieję że ciebie one nie dotyczą:confused:
super wypadzik do kina zaliczyłaś z Maksiem:-)Ja bym z chęcią poszła z Michałem do kina ale boje się ze on nie wysiedzi przy reklamach:no:

Sienio
no dzisiaj moja główka rewelacyjne, rano strzeliłam kawkę i śmigam jakbym miała motorek w pupie:-D:-D:-D W co się bawisz z Julcią? Moja znajoma jak siedziała z córą w domu to przerobiły różne zabawy min wszystkie barbie i kucyki brały ślub i wszystkie chodziły w ciąży:szok:(dziecko prawie czteroletnie)

Eliza, Maltanka, Misia
jak wasze samopoczucie, mdłości odpuszczają?

Witajcie
Ja niedawno do domu dotarłam:tak:byłam u sąsiadki na herbatce, załapałam się na pomidorówkę i teraz trzeba by coś w domu porobić:tak:

eliza
i jak byłaś w pracy?

sienio i jak wam dzień mija na zabawie?, a jak krostki u J?

sunday my wybieramy się właśnie na Lego Przygoda, na czym byliście wczoraj? ps. powiedzieć ci jak się bawi edukacja:-D:-D:-D;-) udanej imprezy? a co to za zmiany

justyna dzięki dzisiaj czuję się póki o ok, jak J się czuje?

Witajcie. Ja już w pracy, ale jeszcze z rana wysprzątałam całe mieszkanko, bo lubię wstawać w sobotę rano i mieć już posprzątane:-) Jutro chyba wybierzemy się do krainy kinder niespodzianki...ciekawe czy będzie po co, oby:sorry2::tak:

Justynka co dziś gotujesz? Ja mam zamiar zrobić na kolację jakiś makaron, tylko jeszcze nie mam pomysłu jaki:-p

Sienio jak tam Twoja wytrwałość :happy2:?

Sunday super wypad wczoraj mieliście:tak:

hejka.... ale się dzisiaj zasiedziałam w przedszkolu, ale powiem Wam że fajnie tak pojechać na luzie i niczym się nie przejmować a i pani dyr była dla mnie jakaś taka miła :sorry2::sorry2::sorry2: posiedziałam poplotkowałam nawet z rodzicami się spotkałam tak więc spoko....dzieciaki poprzytulałam a one mnie he h he he he.....

sienio wróżka z Ciebie normalnie... miałas rację dzisiaj samopoczucie jest ok... to jak się będę czuła jutra????

justyna a co Ty robiłaś u Chołupka????? wszystko w porządku????

sunday co to za nowości w pracy?????
udanej zabawy..... ja też się wybieram z Czarkiem na Lego do kina.... męczy mnie.....

iwonka chyba się wybierzecie???? a wiesz że trzeba się zarejestrować na konkretną godz. i wydrukować sobie zaproszenia (bilety)...

pozdrawiam i zycze udanego weekendu.... nie wiem czy jutro do Was zajrze bo wybieramy się do mojej przyjaciółki która wyprowadziła się do Łukowa i jedziemy jutro pod wieczór a wrócimy w niedzielę....

Witajcie. I już koniec weekendu :eek: Integracja w pracy przednia:tak: wróciłam do domu ok 2 a na drugi dzień szkoda gadać :szok: ale wybawiłam się nieźle :-) Wiecie jak się tańczy taniec belgijski - ja do piątku nie wiedziałam :-D:-D:-D

Maksio pierwszy raz nocował u kolegi - i ani razu nie zapytał się o mamę :eek: dorasta mi syn:tak:

Dzisiaj wybraliśmy się na zabawę w Kinder krainie - jak dla mnie to "szału nie było" :eek: ale Maks zadowolony :-)

elza fajnie,że wizyta w pracy udana no i że dyrka taka sympatyczna:-)

iwonka i jak byliście?

maltanka jak się masz? ps. skąd wiesz jak się bawi edukacja?;-)

Justyna no i jak po balu? A co do zmian to na razie nic nie będę pisać, bo może akurat one mnie ominął - oby! :tak:

Witajcie
Chyba po raz pierwszy od ponad roku jest i obojętne to że jutro jest poniedziałek:-D
Wczoraj odwiedziliśmy babcie, za tydzień jedziemy po swojskie szyneczki i kiełbaski:tak:
A ja się czuję okropnie, właśnie oddałam to co zjadła :no: i tak jest co wieczór czy i to kiedyś przejdzie?

Wczoraj robiłam jeszcze badania rano, a ile ludzi w Luxmedzie na Koncertowej:szok: jak w szpitalu normalnie, ale numerek miałam z pierwszeństwem więc luz i nawet nie poczułam jak mi igłę wbiła:-D

sunday :-D mam dwa piętra wyżej edukację i niejedna impreza już była, oj lało się lało i działo też:-D

Witajcie, melduję się rano z pracy, pełna energii mimo, że aura niekoniecznie sprzyjająca, ale wiosna coraz bliżej :-):tak:

Eliza wiem, wiem ;-) To super wizytę w przedszkolu miałaś:tak:

Sunday byliśmy....i powiem Ci mamy to samo zdanie co i Ty na ten temat. Szału nie było, w zasadzie to nic nie było:-p Wyszliśmy po 20minutach... Super, że zabawa integracyjna udana:tak:

Justynka jak u Was? Jak Michaś? jak mąż ?

witam się po weekendowo.... ja ten weekend spędziłam dość intensywnie co niestety dało się odczuć...znaczy dzidziuś dał mi odczuć... w sobotę rano byliśmy na tej kinder niespodziance... fakt szału nie było.... potem wizyta w macu....a pod wieczór pojechaliśmy do mojej przyjaciółki która wyemigrowała do Łukowa i tam spędziliśmy nockę... (mężczyźni się doprawili niestety na całego a my tylko patrzyłyśmy jak się na drugi dzień męczą :-D:-D:-D moja psiapsiółka jest w 22tc tak więc mogłyśmy tylko patrzeć) ale fajnie było poplotkowałam z nią powspominałam dawne czasu szybko czas minął niestety...

sunday taniec belgijski znam już od ponad 10 lat zawsze był tańczony na różnych koloniach jak wyjeżdżałam jako wychowawca... jeden gigantyczny bo ponad 100 par tańczyłam na tzw Savionaliach impreza dla młodych z kościoła salezjańskiego.... (taki epizod w życiu)
a znasz brazylijski????? też fajny
super że imprezka się udała....

a jak wasze weekendy co tak pusto...

reklama
hejka :-):-)
Zaglądam przed pracą z kawusią :-):-)
Ja też weekend zaczęłam pełną parą, tzn. w piątek wieczorem mieliśmy wyjście z pracy na piwo, nabzdryngoliłam się potwornie, dobrze że J mnie odebrał :-D:-D za to całą sobotę umierałam i na dodatek musiałam iść do pracy :baffled::baffled:
Sunday Maja była na "Calineczce" i bardzo jej się podobało :tak::tak: super że Twoja imprezka integracyjna też była fajna :-D:-p
Maltanka oby te Twoje nudności szybko minęły :tak::tak:
Sienio ja tam liczę że zima już nie powróci ;-);-):-p jak tam siedzenie w domu? :confused::confused:
Elza to leż dzisiaj i odpoczywaj coby dzidziuś doszedł do siebie po weekendowych baletach :-D:-D:tak::tak:
Justyna muszę chyba Cię zaprosić do swojej kuchni żebyś mi trochę nagotowała bo u mnie ostatnio z tym krucho i nawet zapasy z zamrażalki się wykruszają :sorry2::sorry2:
Iwonka ja jakoś nie mam energii za dużo patrząc na to co jest za oknem :baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry