reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Do domu dotarłam i nawet już kopytka ugotowałam, teraz pora na kawusię i po Maję zmykam :tak::tak::tak: Maja będzie przeszczęśliwa bo w biedronie upolowałam zeszyty z jej ulubionymi kucykami Pony :tak::tak: jakby któraś chciała to teraz jest "akcja szkolna" z Pony, Barbie, Furby itp :tak::tak:
Maltanka a już Wam otworzyli jakieś sklepy w pobliżu? Wiesz ze mojej Mai najlepsza koleżanka z klasy mieszka niedaleko Ciebie :tak::tak: właśnie w sobotę będę ją tam zawoziła :tak::tak: gdyż jak już wiecie Maja prowadzi bardzo bujne życie towarzyskie :-D:-D
Madzienka ja też dziękuję za "dotlenienie się" :-D:-D zaraz Mai zaproponuję jakiś długi spacer, niech i ona się dotlenia :-D:-D muszę poczytać o tych Twoich koktajlach bo kusisz :tak:

reklama
matanka to spory spacerek sobie zrobiłaś:tak: zaczyna sie spacerowani jak za dawnych czasów:-) jakoś dobze wspominem te spacerki, kiedy nigdzie się nie śpieszyło:tak:

Witam,
Ja tak na szybko wpadam bo zaraz zmykam po dziecko. A później mamy basen i po babcię na pks:-)

Maltanka u mnie też dzisiaj pierś z kury, tyle że z garmażerki:-pnie opłaca mi się gotować dla jednej osoby;-)Jedynie co to pomidorówkę zrobiłam,

Madzienka, Anaconda super że wspólny spacerek zaliczony:-)

Mandziula
a co twojemu samochodzikowi dolegało?

Sienio
u mnie też balkon otwarty, ale już mi zimno się robi więc pora zamykać a kaloryfer włączyć:tak:

Eliza, Misia
jak tam u was?

Zmykam:ninja2:;-)

Witam się i ja dzisiaj, Anaconda kopytka, ja dziś na obiad kluski śląskie robiłam z sosem pieczarkowym:tak:

Anaconda może i razem:-) a Twoja koleżanka na UMCSie dziennie na wydziale ekonomicznym studiuje?

Justynka jak tam J ?

Madzienka kusisz tymi koktajlami, że i my pewnie któregoś dnia spróbujemy;-)

Polecacie jakiegoś dobrego stomatologa?? Bo ostatnio zaczęlismy chodzić z mężem do bardzo dobrego w świdniku, ale kurczę do niego czeka się miesiąc-dwa na wizytę, taki oblegany jest:sorry2:

hej moje kochane kobitki.... dziękuje za komplementy ;-);-) robi mi się coraz ciężej a to dopiero początki... juz zapomniałam jak to jest...
dzisiaj u Czarka był DzBiD w przedszkolu i ja się normalnie w świecie poryczałam chyba mi hormony uderzyły.... całe przedstawienie było na ludowe i jak te dzieciaki tańczył i śpiewały no super.... mam kilka zdjęć a w domu nagrałam jak Cz śpiewa jedną piosenkę...to później wrzucę... tak dla poprawy humoru

madzienka, anaconda super że tak razem się dotleniacie....
sienio jak tam Julcia wygasają jej krosteczki???? ja mąż łapie ospę???
iwonka ja mogę polecić swojego dentyste ale on przyjmuje na kalinie i drogi ale jak dla mnie najlepszy.... bardzo delikatny i kompetentny

eliza, hormony mówisz ja w niedzielę oglądałam na jedynce "Annę German" ryczałam jak bóbr, P robił sobie kolację i przychodzi do pokoju, pyta co mi jest, a ja nic - niedobrze mi i mnie to wkurza:-D

a na poważne to źle się czuje, znowu przeszedł wieczór i mnie mdli, siedzę i wcinam cukierki, obiadu nie jadłam bo nie mogę patrzeć na niego,

o zjadłabym pierogi ruskie, ma któraś?;-)

elza na szczęście krstki juz zasychają i jakby juz ich mniej, a P na razie nie choruje, ale teoretycznie na zachorowanie ma jeszcze czas:sorry2: już ci ćieżko?:-D oj jeszcze trochę przed Tobą:-)
maltanka popołudniowe mdości, współczuję, ale to dobra oznaka:tak: pierogów niestety nie mam:sorry2:
iwonka ja poolecam dr Piotra Jurkowskiego przyjmuje na leszczńskiego, polecałam go juz znajomym i wszyscy byli zadowoleni:tak: uczciwy człowiek,czasem sie umawiał ze mną na kwotę a potem płaciłam mniej, bo mówił, ze nie zużył tyle materiału ile wcześniej zakładał:-)

W związku z tym, ze Julka nie moze wychodzić uprałam kurtę zmiową, zrobłyśmy sobie domowe kino i obejrzałyśmy Meridę Waleczną i dzień się kończy:sorry2:

Witam,
U mnie samopoczucie bez zmian,jutro wizyta u giną. W poniedziałek Natalka wròcila do przedszkola, o dziwo bez protestów. Wczoraj był w przedszkolu dzień babci i dziadka...Natalka jakoś wiosną zaśpiewała stołówkę i powiedziała dwa wierszyki i podobno nauczyła się wszystkiego w poniedziałek. Ale ddziś była jeszcze lepsza....szła z babcią do przedszkola. Mijały prokuraturę, A tam akurat z parkingu szedł jakiś prokurator...Natalka stanęła i mu śpiewała uciekaj myszko do dziury hehe ponoć facet miał ubaw.

Eliza brzuszek super masz!brawa dla Czarka za występ!
Maltanka u nas dziś były ruskie....
Justyna zdrówka dla męża!

Mandziula pokaż jaki strój wymysliłaś!

Julka, Huberciku sto lat dla Was!

reklama
Maltanka ja mam ruskie...dużo ruskich, mamusia mi zrobiła..przyjeżdżasz???

Misia bidulko ale cie męczy....powodzenia jutro na wizycie...

Sienio pewnie ze kusze...bo to samo zdrowie...moja dziewczyny wypijają mi codziennie...muszę chyba zacząć robić więcej!!!

Anaconda jak wizyta u dentysty???widziałaś gazetkę z reala od jutra mają być jakieś kucyki z akcesoriami po 20zl...

spokojnych nocek...

Ciężaróweczki i nie tylko, zainteresowane???
Bezpieczny Maluch

Do góry