reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

eliza jak tam co dzisiaj robiłaś?

justyna trzymamy kciuki, a co się stało Twojemu J?

mandziula
o i ty urlopujesz

madzienka halo halo jestes?

sunday jak powrót do pracy?

u mnie przyszła już godzina i zaczyna mnie mdlić:wściekła/y: no i jak za mną chodzą zupki chińskie, no mam jedną w domu, ale powstrzymuję się rękami i nogami:sorry2:
byłam z psem na dworze, słoneczko pięknie świeci, ja chcę już wiosnę, aaaa i trzeba by się rozejrzeć za narożnikiem na balkon, aj już nie mogę się doczekać

reklama
Witajcie. Już dwa dni pracy za mną. Ciężko wstawać, ale po za tym ok. Dzieci pełna klasa, gotowe do nauki,a te co rozrabiają to dalej szaleją, ale jak trzeba to słuchają :tak:
Z Maksem mam trochę problemów bo zaczął kłamać, dużo z nim rozmawiamy, mam nadzieję, że to pomoże. :baffled:

maltanka ojj mam nadzieję, że mnie zaprosisz na ten taras :-) Super że tak dobrze zareagowali w pracy na ciążę. Współczuje ale i zazdroszczę mdłości. :baffled:
Buziaczek dla Hubercika!

Justyna no super wieści,oby tak dalej przedszkolak chodził :tak: Trzymam dalej kciuki za J!!!

sienio zdrówka i cierpliwości i dla buziaczek dla Juleczki!

elza no super brzunio!Trzymam kciuki za parkę!!!!

kainkas ja juz była po CC w tym terminie :baffled:

Madzienka no nieźle Ci śpi Lena!

iwonka kończysz już studia czy semestr?

marz Jak Mati?

sienio Wszystkiego Najlepszego dla Juleczki z okazji jej 6 urodzin.... dużo uśmiechu, zdrowia.... i samych szczęśliwych dni

justyna zdrówka jeszcze raz dla Twojego J.... a co mu tak dokładnie jest???? kciuki nadal zaciśnięte...
ja kolejną wizytę mam dopiero 21 lutego a będę rodziła tam gdzie Czarka na Lubartowskiej gdyż tam pracuje mój lekarz i tam pracuje moja znajoma....

mandziula a kiedy Miki ma bal???? wiesz Czarek gdzieś w zabawkach miał opaskę na oko piracką..... ale znając Ciebie na pewno wyczarujesz mu genialny kostium....

maltanka dzisiaj robiłam remanent w ciuchach Czarka...potem poszłam po niego do przedszkola z jabłuszkiem i poszliśmy na górkę... a resztę dnia się opierniczałam....

sunday o tak powrót do pracy po dłuższym urlopie jest okropny szczególnie wstawanie.... ale szybko wpadniesz w rytm....

hej

100lat dla Julki i Huberta

wizyte mam w czw o 15.10:)wolę zawsze te pierwsze nr brac bo potem to się tam zasiedzieć można

Maltanka- jak masz ochotę to czemu nie:tak:raz na jakiś czas nie zaszkodzi.. Ja w pierszym trym dziennie wypijałam litr zimnej coli- jedyne co mi pomagało przetrwać calodzienne mdłośi i upały w pracy i w mpk:)oby u Ciebie szybko przeszły bo mnie męczyły chyba do połowy 6 mesiąca

Sunday- tak wczesnie miałaś cc? Teraz czekają chyba do końca, no chyba że cos się dzieje...ehhh no jeszcze 3 tyg do terminu, mam nadzieję na rozpakowanie co najmniej tydz wczesniej. Brzuch mi czasami twardnieje, a bolesnych skurczów nigdy nie mialam- przy Hani też.

lece spać, dobranoc

Witajcie...przez ta cudna pogodę, a raczej dzięki niej dni uciekają mi między palcami...i znowu utwierdzam się w przekonaniu ze potrzebuje pani do sprzątania i gotowania...:-Dbo powoli zbliża się czas gdy na dworze będziemy więcej niz w domu!!!!
Dziś było bosko...ptaszki śpiewają...tylko ten grząski śnieg na chodniku...to niezły aerobik...mimo że x-lander nieźle daje radę:tak:

Sienio ucałuj Juleczke od nas....
Maltanka a Ty Hubercika!!!!!

Kainkas ja torbę miałam w samochodzie ale cały czas liczyłam ze to nie dziś....bo ja oczywiście jeszcze miałam dużo planów przed porodem...ale na szczęście na drugim ktg już ostatecznie umówiłam się na termin...

Elizka cudnie wyglądasz...i to już 16 tydzień lada dzień będzie połowa...ale ten czas leci!!!!

Mandziulka to coś Miki w tym roku nie poszalał z zadaniem dla mamy, tylko pirat;-)ostatnio był bardziej oryginalny:-)

Maltanka jestem jestem....
super że reakcja w pracy była tak pozytywna, tak powinno być wszędzie...
u mnie tez na szczęście moja decyzja została bardzo dobrze przyjęta...

Sunday to teraz kiedy jakieś wolne???

Sienio wytrwałości w tym siedzeniu w domu...pomyśl że ominął Was roztopy;-)

Anaconda jutro wolne???

spokojnych nocek....

Witam :-):-)
Jak to przyjemnie zasiąść przed kompem na luzaka, nigdzie się nie spieszyć i widzieć jeszcze za oknem takie piękne słoneczko :tak::tak:
Dzisiaj wizyta u dentystki i chyba wyciągnę Maję na piechotę bo szkoda marnować takiego dnia tym bardziej ze na jutro zapowiadają już chmury :sorry2::sorry2:
Poza tym wymyśliłam dzisiaj na obiad kopytka więc trochę w kuchni postoję i tak mi zleci mój wyczekiwany wolny dzień :-D:-D
Miałam dzisiaj jechać na myjkę ale czy jest sens ...
Sienio, Maltanka wszystkiego najlepszego dla Waszych jubilatów :tak::tak::tak:
Elza ślicznie wyglądasz, widzę że brzusio pięknie rośnie :tak::tak::tak:
Iwonka to mówisz że już niedługo zasłużony odpoczynek, mojej koleżance też zostały tylko 2 egzaminy, a może Wy razem studiujecie :confused::confused:
Mandziula taki przymusowy urlopik czasem się przydaje i na dobre wychodzi :-D:-D pochwal się jaki strój uszyłaś Mikiemu bo masz do tego zdolności :tak::tak:
Kainkas kciuki zaciśnięte za jutrzejszą wizytę i oby Cię do domu jeszcze puścili :tak::tak:
Sunday no właśnie to kiedy teraz kolejne wolne od szkoły? :confused::confused: rozmawiaj ile się da z Maksiem co by mu to kłamanie w nawyk nie weszło ;-);-) u mnie na szczęście do dzisiaj tego problemu nie ma i oby nie było jak najdłużej :tak:
Justyna za Twojego J też kciuki zaciśnięte, no właśnie a co mu dokładnie jest? A jak M dzisiaj szedł do przedszkola, chętnie? U Mai w szkole niestety już Dzień Babci nie obchodzony :no::no::no:
Madzienka to Cię Julcia dotleniła :-D:-D a słyszałaś jak już pięknie ptaszki śpiewają? Wiosna idzie !!!!
Sienio musisz się wyrwać na kilka godzin z tego domu bo inaczej zwariujesz ;-):-D:-p to ja już wiem że nie zazdroszczę :no::-D:-D

Witajcie
Ja już ogarnęłam mieszkanie, pomyłam podłogi, na obiad mi się pierś rozmraża, zrobię z pieczarkami i chyba zaraz zrobię sobie spacerek do biblioteki:tak:

sunday
pewnie, że zaproszę:tak: rozmawiaj z Maksiem ile się da, u nas na szczęście nie ma tego problemu i mam nadzieję, że nie będzie
madzienka bo pewnie myślą, że 20 po urlopie przyjdę:-pu mnie to bardziej takie fałszywe jest, takie środowisko i tacy ludzie:dry:

anaconda kopytka mówisz, oj zjadłabym, mówisz, że spacerek do dentysty sobie robicie

kainkas, ja w pierwszej ciąży w I trymestrze też coca colę litrami piłam, trzymam kciuki za wizytę

eliza o ja też muszę porobić porządek w ubraniach, tyle tego leży i tylko miejsce zajmuje

Witajcie....my już po spacerku, Lenka przysnęła w wózku więc szwendałyśmy się bez celu aż wpadłyśmy na Beatkę;-)i wspólnie pospacerowałyśmy...dzięki za towarzystwo...
Na szczęście wczoraj mama podratowała mnie kilkoma obiadkami więc dziś mam z głowy stanie w kuchni

Anaconda
dotarłaś już do domu???

Maltanka
ja zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciązy miał straszną ochote na zupki chiński...a ochota na coca colę pozostała mi nadal...

dziś zamiast na kawkę zapraszam na zielony koktajl pełen witaminek kto się dołączy....

IMG_9295.jpg

miłego dnia....

Załączniki

• IMG_9295.jpg
    IMG_9295.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Witajcie
madzieńka zazdroszczę spacerku:tak: w ramach dotlenienia otworzyłam sobie balkon:sorry2: a na koktajle narobiłaś ochoty, juz czwarty dzień robimy, Julce bardzo smakują:tak: pyszne są!
maltanka koktakl polecem, zawsze lepszy niż zupka chińska:-D buziak dla Hubercika!
justynka jak Twoj mąż?
dziękuję wszystkim za życzenia dla Julki:-)

Do góry