reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie

sunday u nas po pierniczkach tez juz śladu nie ma:zawstydzona/y: chyba trzeba bedzie zrobic kolejne.
misia zdrówka dla dzieciaków, a wycieczkę mieliście super:tak: i bez dzieci jak za dawnych czasów co?;-)
aluśka w złym momencie pochwaliłaś sie zdrowymi dziewzynkami, oj chyba zawsze tak jest:sorry2: zdrówka dla nich. Jak ty dajesz radę w takie zimno pacować i jeszcze te pobudki w śodku nocy, dajesz radę?

Pusto tutaj oj dawno tak nie było, ale pewnie kazdej z nas dzień mija tak szybko,ze później trudno nów sie wbić w temat.Jak Mikołajki? pewnie udane jak zawsze:happy2:

Witam wieczorkiem:cool2:

Sienio ciężko mi się wstaje a w piątki to już w ogóle jest maskara:no: a jak wracam późno do domu ( tak po 17-18) to zasypiam prawie na stojąco... dziś wróciłam po 15.00 to od 15.30-17.00 urządziłam sobie drzemkę:rofl2:
Aż się boje myśleć co to będzie jak przyjdą porządne mrozy...będę musiała pilnować żeby mi palce do guzików od domofonów nie przymarzały;-)
Już ten śnieg bym przeżyła ale chlapę :wściekła/y:
Sunday, Sienio dzięki za życzenia zdrówka:sorry: no fakt za szybko dziewczynki pochwaliłam:crazy:
Jutro P. idzie z nimi na wizytę i zobaczymy co nam pani dr powie:rofl2:
Iwonka jak tam po Mikołajkach?:cool2:
Sunday zdrówka Maksiowi posyłam:confused:
Misia fajnie ze wycieczka była bardzo udana:tak:
Zdrówka dla Twoich chorowitków:confused:
Justyna jak się miewasz? Imprezka mikołajowa udana?

Julio...
Dla słodkiej Księżniczki w dniu 5 urodzin
Niech ziarnko grochu Ci nie szkodzi
Niech wszystko jak w bajce się układa
A z kranu niech płynie czekolada
Niech dobro zawsze ze złem wygrywa
A wżyciu niech zawsze jak w bajkach bywa.

Witajcie...u nas biegnie dzień za dniem, już za 14 dni święta...jeszcze kilka prezentów zostało do kupienia...ale typy już są!!!
Mikołajki jak zawsze udane...przynajmniej takie mam wrażenie, moja zachwycona Mikołajem ze spadochronem...i prezentami oczywiście..
Wczoraj kolejne podarunki bo robiliśmy małe przyjęcie dla rodzinki..:tak:

Marzenka dziękujemy!!!

Elizka jak się czujesz???

Misia co u Was??jak zdróweczko???
Jak nowe miejsce pracy mężowego i dojazdy, zadowolony??

miłego dnia...

JULECZKO,
STO LATEK W SZCZĘŚCIU I ZDROWIU
I
BYŚ ZAWSZE BYŁA TAKĄ POCIECHĄ DLA RODZICÓW JAK TERAZ:tak:

No pustki tutaj rzeczywiście niesamowite:szok:
sunday jak Maks?dotarliście na przegląd?
sienio oj tak...wypad jak za dawnych czasów:-Di na długo będzie musiał nam wystarczyć:sorry:
aluśka jak dziewczynki?podziwiam Cię,że w taką pogodę biegasz cały dzień z listami:tak:
madzienka prezenty urodzinowe podobały się Julce?
u nas?hmmm...Stasio jeszcze smarka,ale nadal czekam (Bactrimu nie podałam,bo nie ma tragedii)...Natalka chyba dobrze...w każdym razie jutro idzie w końcu do przedszkola:tak:ja tylko coś kaszlę:confused2:
M...generalnie zadowolony...atmosfera fajna, ludzie póki co życzliwi...choć zadaniami przerażony...no ale tak zawsze jest na początku...niby wszystkie zagadnienia znane,ale z innej perspektywy się na to patrzy i czuje się jak tabula rasa:sorry:dojazdy na razie długie,ale dlatego,że akurat w poniedziałek trafił na dwa wypadki po drodze:baffled:zobaczymy jak jutro mu się uda wyjazd:tak:genaralnie więc jest jeden wielki rozgardiasz...no a poza tym wiecie jak to jest...niby wydaje się, że wszystko jest zaplanowane i ułożone już, a tu nagle bum i wszystko do góry nogami:szok:
Eliza jak samopoczucie?a tak w ogóle już po wizycie u lekarza?ustalony masz termin porodu?

Madzienka PW!!! zapomniałam telefonu

Misia wow wow wow co Ty robisz na sierpniówkach 2014!!!!!!??????Ogromne Gratulacje!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Piszę w towarzystwie swojego rozchorowanego dziecka, w niedzielę w nocy Gabi zaczęłą starsznie kaszleć w dzień ciąg dalszy wczoraj bez zmian wielki kaszel suchy i katar oczywiscie do spółki, poszliśmy wczoraj do lekarza choć byliśmy u niedo 2 tyg temu G raptem tydzień byłą zdowa.Cos słyszy ale to nie na antybiotyk stan wiec kazał sie inhalowć dawać jej syrop wykrzusny i czekać, pokazałam mu Neosine z myślam że mają tu coś choćby podobnego antywirusowego no wiecie Pulneo Groprinosine, elofen... nic nie kojarzył powiedział ze poczyta w necie o tym Neosine wioec na własna ręke jej to daję oprócz tego syrop z cebuli i obserwuję katar jej sie zwieszył kaszel lekko osłabł ale bez szału. Martwię sie tym stanem bo za 1,5 tygodnia ielismy jechać do Polski na świeta w zeszłym roku świeta były w szpitalu ja chcę te spędzić normalnie:crazy: Nie wspominajac jakie inne atrakcje omijaja mnie i G . Ach jeszcze wczoraj bańki postawiliśmy cóż ja jeszcze mogę zrobić?

Widziałam ze Mikołajki mega udane-zazdroszę!!!

Misia:-D Nieźle gratuluję, teraz jesteś sierpniówka? A mąż w pracy potrzwebuje czasu, mój też do niedawna był skołowany. Oby dzieci dobrze sie czuły to będzie wszystkim łatwiej. Tego życzę,
Sunday udało się ze zdrowiem Maksa? będzie aktorem?

Aluśka jak Twoje chorowitki? Lepiej?

Jak sie macie na tym wschodzie Polski u nas na szczęście mrozów brak a wczoraj to jak wiosna było 8 stopni i słońce, dzis ciepło ale juz ponuro, ach tylkjo zdrowego dziecka mi brakuje:baffled:

Do góry