reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hello Girls!!!
Ja co nieco Was czytam ponieważ mi sie tu nie nudzi a wręcz czasu mało to czasem nie zdążam napisać, ale myślę o Was!!!!
O lalkach MH mam zdanie takie ja ta rzesza krytykujących Gabrysie odwodzę jak mogę od nich choć tutaj ma koleżakę 6 letnią Polkę która te potowry kolekcjonuje i to ta dziewczynka jej niestety imponuje a do tego jest niegrzeczna i Gabrysia od niej czerpie , ostatnio miałam takiego doła że mam takie niegrzeczne dziecko:no: Dziś już ;lepiej żal że w tym roku nie jedziemy na Mikołaja do Bugi. My mamy jutro w przedszkolu Fest Mikołajowy najpierw coś w kościele a potem w przedszkolu poczęstunek i sama nie wiem czego wiecej się spodziewać. W każdym razie w Gabrysi przedszkolu jakaś epidemia wirusowa większośc dzieci nieobecna bo wymiotują nauczycielki też się pochorowały, Gabcia jednak poszłą bo zdrowa odpukać i bardzo chciałą pani też mi dzis powiedziała że Gabrysia zaczęła mówić po niemiecku:-):-) Strasznie mnie to cieszy:-p
Poza tym ona ma tu ostatnio było święto dziękczynienia i mielismy zaproszenie do rodziny amerykańskiej było bardzo miło ale co nas zszokowało to oni wcale nie maja garnków ano czajnika, herbatę robią w mikrofali:sorry2::szok: z lekka pianą dostałam kawy nie odważyłam sie "zamówić":eek:

Elza serdecznie gratuluję
teraz tylko spokojnych miesiecy i moze nie chodz do pracy:sorry2::wink:
Aluśka dla Twojej Martynki życzenia zdrówka !!!!

Musze po Gabrysię zmykaćjuż czas. Pozdrawiam

reklama
Witajcie

Elizka ciszę sie bardzo i gratuluję:tak: nawet nie wiesz, jak sie cieszę z Twojego Mikołajkowego prezentu:-) I zyczę tak jak Misia nudnej ciąży;-)
madzieńka jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego święta:-)
aluska buziaki dla Martynki, duza z niej dziewczynka:tak:
talia bardzie sie cieszę,ze tak wam sie wszystko dobrze układa, a dziecko masz cudowne tylko jak kazdy ma swoje gorsze dni:tak:
mandziula nie mów, ze znów Ci coś się popsuło:dry:

My z Julą zrobiłyśmy dzis pierniczki oczywiście większą częśc juz sama musiałam dekorowac, ale świąteczna tradycja pieczenia ciastek zaliczona:-D prezent na mikołaja i pod choinkę tez juz mam, więc mozna odetchnąć z ulgą. zmykam miłego wieczoru:tak:

hej dziewczyny serdeczne dzięki i proszę o mocne kciuki.... bo wiecie....:sorry::sorry:
madzienka tak już oficjalnie bo nie wytrzymałam chce mi się krzyczeć ze szczęścia... Tobie specjalne dzięki wiesz za co??? Dziękuję kochana...buziak

karlita możesz mnie wyprzytulać ile wlezie:-D:-D:-D

martynka Wszystkiego najlepszego....dużo słoneczka i zero chorób...

talia ha ha rozbawiłaś mnie tą herbatą....i tak wszystko gotują w mikrofali???? masakra jakaś

sienio super że ciasteczka masz już zaliczone....

Witajcie....za nami kolejny grudniowy dzień i coraz bliżej do świąt!!!W Warszawie sypie śnieg...pewnie i do nas dzis w nocy przyjdzie....
Dzisiaj z Mandziulką odwiedziłyśmy dziś otwartą salę zabaw Koziołek...super miejsce, wszystko nowe pachnące czyste, kącik dla maluszków i dla starszaków miejsce do szaleństwa....polecam, cenowo podobnie jak KC:tak::tak:
Dzięki Sylwia za towarzystwo....

Elizka trzymamy mocno kciuki musi być dobrze...gratulacje tez od Anacondy, która została odcięta od internetu:sorry2:

Aluska i ode mnie buziak dla świętującej Martynki!!!

Talia super że tak szybko zaklimatyzowaliście się w nowym miejscu i brawo dla Gabi za znajomość języka...

spokojnych nocek

u nas już godziny cisza panuje:) Miki coraz później zasypia przez leżakowanie w przedszkolu...
madzienka dziękujemy za towarzystwo, miejsce naprawe swietne, Miki sę wysalał a maluchy mogły ise bawić i przynajmniej nikt w nie autkami nie wjeżdżał.... Mi Zula usiłowała w aucie spać, ale dojechałyśmy do domku, szybkiekopańsko, kolacja i padłą jak mucha, Miki zresztą podobnie....
aluśka buziak urodzinowy na małej królewny równiez od nas!!!!!!!!!!!!!
talianieststy złe zachowanie dzieciakipodłapują bardzo szybko, u nas jest podobnie...
sienio na szczęscie nic się nam tym razem nie zepsuło, Pwraca do zdrowia ( bo to on miał złamany palec) autko jeździ, dzieci całe i zdrowe:):) chyba jakąs depresję zacznam łapać....

Kobity to kiedy tego śłedzika robimy????????

Hejka

Dziękuję za wszystkie życzenia dla Martynki:-):tak:

Ja już po pracy :-) .........szybko mi dziś poszło :cool:
Jeszcze muszę podskoczyć do biedronki po domki Fili (czy jak sie to tam pisze ) i będę sobie odpoczywać:-p

Madzienka a gdzie ta nowo otwarta sala jest?:sorry:
Talia brawa dla Gabrysi za naukę języka obcego:-)

Witajcie,

Eliza aaaaaaaaa, ogromne gratulację, doczekałaś się upragnionego prezentu!!!;-):-) Kciuki mocno zaciśnięte za spokojne 9 miesięcy:tak:

Ja dziś w pracy do 20 niestety, Cypka nie puszczałam dziś do przedszkola, bo póki jest zdrowy, nie chciałam, żeby mi się na niedzielne mikołajki rozłożył. A tak piszecie o tym łapaniu złego zachowania, no ja też zauważam że Cyprian po przedszkolu to jest jakiś nietaki:dry: Zawsze ładnie jadł, czyściutko, spokojnie przy stole-a teraz nie dość, że nie może usiedzieć przy stole, to jak się brudzi to wyciera rękawem, no nigdy takich rzeczy nie robił, zawsze grzeczny, spokojny a teraz takie głupie zachowania poprzynosił z tego przedszkola, takie jakieś miny, że oczy to ja mam takie o :szok: ehh

Madzienka, Mandziula a gdzie ta nowa sala?

Udanej zabawy jutro:-)

Jednak dobrze że ja swoich panien nie zapisałam bo po raz kolejny musiała bym odwoływać:baffled:
pochwaliłam się ze zdrowe to teraz mam kaszlaki z bolącymi gardełkami :no:

Witam,
my w czwartek po południu wróciliśmy...wrażeń było co nie miara:tak:a w piątek i dziś niestety już w pracy:dry:
aluśka no ja musiałam odwołać...nie dość,że dzieci wciąż nie mogą wyjść z katarów, to i mnie dopadł:wściekła/y:zdrówka dla dziewczynek:tak:

reklama
Witajcie. Jakieś ostatnio pustki na bb? Zasypało Was? Nam dzisiaj zamarzł płyn do spryskiwaczy- bo koła wymienione, ale o tym już tak się nie pamięta...
U nas trochę katarowo bo Maks smarka... ale walczymy ostro razem z inhalatorem itp. bo we wtorek moje dziecko ma śpiewać kolędy na przeglądzie. Jestem mega-dumna, jak byście chciały zobaczyć, to podobno ma być relacja w panoramie lubelskiej we wtorek :-) Obyśmy tylko dotrwali:tak:

misia zdróweczka dla Was!

Ala i dla Was zdróweczka!

mandziula Madzienka super że wypad się udał :tak:

Eliza no no no jakie tu wieści! Gratulacje!!! Ostatnio myślałam, że mamy cisze co to suwaczków...a tu proszę- jest!!! :-)

sienio my też już po pierwszych pierniczkach tylko już prawie nic nie zostało...

talia super wieści od Was:tak:

Justyna i jak Michał?Zdrowy?

Anetka tylko spokój Cię uratuje...:-) super foty na FB :tak:

A jak Wasze prezenty pod choinkę? Ja mam połowę...

Ostatnia edycja:
Do góry