reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja
wieki już chyba nie pisałam... ale wsyztsko przez pecha, łazi za mną i nie chce się odczepić... zaczeło isę od awarii samochodu a skończyło na rozbitym nosie i złamanym palcu... aż sieboję myśleć co bedzie dalej....
ale na szczęscie dzieci zdrowe, Miki chodzido przedszkolka, w domu strasznie łobuzuje, nie wiem juz jak sobie z nim radzić... moze mu samo przejdzie
Zula zaczyna chodzić przy meblach, rob porządki na stole... już 2 kubki mi potłukła.... muszę siemiec na baczności....
kalitamasz mądrą córeczkę!!! super, zę dałasobie tak wytłumaczyć, ja nie rozumiem co dzieci widzą w MH... a bluzeczki z samolotami były kiedyś w Pepco, nawet zaopatrzyłam Mikiego i powiem ci ze gatunkowo tez fajne
elizka co się stało??? cos w pracy???
madzienka super, zę Julka pamięta o Lence, MIki ma coraz bardziej bojowe nastawienie do Zosi...

oczy mie same zamykają wieć chyba sobie dziś daruję robotę i odeśpię trochę, bo jutro skoro świt do pracy...
uciekam bo nie chcę smęcić
miłego woeczoru zyczę

reklama
Witajcie....my dzisiaj razem z Marzenką i Mandziulka odwiedziłyśmy Family Cafe, starszaki uczestniczyły w śpiewanej lekcji angielskiego a my wypiłyśmy kawkę/herbatkę...poplotkowałyśmy i mimo że Lenka już zwiedza samodzielnie nowe miejsca dało rade posiedzieć...dzięki za towarzystwo!!!

Elizka a co to za roztrzęsienie;-)chyba wypad na Andrzejki już nam nie wyjdzie, to może śledzik??

Mandziulka to widzę że nie posiedzimy już...ja tam nie zauważyłam żeby Miki był niegrzeczny...
odpoczywaj!!!
Anaconda pochwal się pracami Majeczki...u nas też konkurs na bombkę ale pozwolę sobie ściągnąć sposób Karlitki:-p na bombeczkę i niech Jula upina....

Justynka no własnie gdzie zaginęłaś???byliście na pluskaniu??

Spokojnych nocek....

Ostatnia edycja:
Witam z samego rana chociaż patrząc za okno to ja bym jeszcze powiedziała że to noc :szok::szok: ja już na nogach bo dzisiaj mam nietypowo na godz.10 i zanim Maję do szkoły odprowadzę to muszę jeszcze porządek z włosami zrobić :tak::tak:
Niestety pracami Mai się nie pochwalę bo nie zdążyłam fotek strzelić a prace zaniesione już do szkoły :-:)-( Maja mówiła że pani była zachwycona bombką :tak::tak:
Mandziula chyba już dosyć wszystkich "nieszczęść" które na Ciebie spadły, wyganiamy pecha i to szybko :tak::tak: a co do Mikiego to chyba wkracza w bunt czterolatka, nie popuść mu tylko bo będzie coraz gorzej ;-);-)
Karlita oj ja dobrze znam życie bez możliwości wyjścia gdziekolwiek, oj pamiętam czasy gdy u teściowej na wsi mieszkałam :-D;-):-p:-p
Elza no właśnie skąd ten nastrój? A śledzika kombinujcie bo ja też chętnie bym się spotkała :tak::tak:
Iwonka ja też mam wolny weekend i jutro wyjeżdżam do Radomia zobaczyć się z kochaną siostrzyczką :tak::tak::-D:-D nie wiem jak usiedzę dzisiaj ostatni dzień w pracy :-D:-p:-p

Madzienka Twoja Lenka to będzie samodzielna i da Ci wypić kawkę z koleżankami w spokoju zobaczysz :-D:-D
Dzisiaj wielkie otwarcie biedronki koło leclerca, ciekawa jestem czy będą pustki czy wręcz przeciwnie i ludzie zahaczą też o nas "przy okazji" :-D:-D:-D

Iwonka czasem wyrwanie się do takiego marketu zwłaszcza w okresie świątecznym to frajda :-) tyle świecidełek, ozdób :-))) tyle pomysłów na prezenty :-)) A tu wychodzisz z pracy i wszystko zamknięte :sorry:

eliza uważam ze jest za mała ... z resztą nie zawsze ma się wszystko co się chce mieć ;-) na szczęście jeszcze mam coś do powiedzenia ;-)

mandziula no właśnie jak były w gazetce to u nas niestety nie było :( nawet nie przyjechały :(

eliza, Madzieńka śledzik tak tak koniecznie ;-)

ja dzisiaj zaspałam i w 20 min wybrałam wszystkich do przedszkola, do pracy dodam ze nikt nie chciał wstać :E

Witajcie ale zimnica dzisiaj....
ja wstałam dzisiaj z opuchniętym okiem...ciekawe czy to nowy tusz czy jakieś badziewie, na szczęście Julci kropelki powoli łagodzą stan zapalny:confused2:

Anaconda otwieraja biedronkę a Ty mi proponujesz wycieczkę do Leclerca.....

Karlita wow...brawo za wyszykowanie całej rodzinki....a wiesz ile kasy w kieszeni zostaje jak sklepy pozamykane...:-D

miłego dnia

Witam,

U nas nic nowego, czasu brak na kompa bo M w domku siedzi. Ostatnio pobił już swój rekord w chodzeniu do przedszkola. 3 dni pochodził i się rozłożył:no:

Iwonka już masz weekend? Na pewno spędzasz go na uczelni i w książkach, co?

Madzienka
nie byliśmy na basenie...jak twoje oczko?

Anaconda
byłam dzisiaj w tej nowej biedronce ludzi jak mrówek w mrowisku, raz dwa stamtąd wyszłam...a u was jak, był ruch?

Eliza
co to za roztrzęsienie?? jak dzisiaj samopoczucie?

Mandziula o masz!! jak to się stało że palec złamany??i do pracy chodzisz?

Karlita wow podziwiam za poranne zorganizowanie:-):tak:

Misia co tam z autem? Już naprawione?

Anetka jak tam chorowitki się macie??

hej dziewczyny ale dzisiaj zimno....czy tylko mi ale normalnie nie mogę się zagrzać...

mandziulka no to faktycznie nie zły pech... kurcze miejmy nadzieję że już koniec przygód... który palec????
a Miki rozrabia jak to chłopak...
w pracy bez zmian...dyr mało się pokazywała w tym tyg bo miała jakiś zabieg na rekę i jest na zwolnieniu ale już jej przechodzi i zaczyna szalećć

madzienka koniecznie śledzik i to w chacie :-p:-p;-);-)
jak oko????

anaconda tak tak na śledzika musisz przyjść bo już wieki Cię kobieto nie widziałam mimo że robie zakupy w Leclercu to chyba się mijamy...:-):-):-)
i co byli ludzie na zakupach???? czy wszyscy w biedronce????

karlita i bardzo dobrze.... bo ja uważam że MH to jest najbrzydsza zabawka świata....
dawaj znać kiedy wybierasz się do Lublina to zorganizujemy się na tego śledzika

justynka co jest Michałkowi???? dalej choruje???

dobrze że jutro już piąteczek....

Elza nie widujesz mnie bo ja po magazynie się chowam i trzeba się konkretnie ze mną na godzinę umówić to wtedy wychodzę z ukrycia :-D:-D:-p:-p
Justyna to faktycznie M pobija rekordy w chodzeniu do przedszkola, dużo zdrówka dla niego :tak::tak: ja też byłam dzisiaj na otwarciu biedronki zaraz po skończeniu pracy o godz.18 - tłumy niemiłosierne i poza mandarynkami w promocji to nic ciekawego nie kupiłam :sorry::sorry: ale ogromnie się cieszę że ją tam otworzyli bo będę mogła pod nosem zakupy robić a nie tak jak teraz zbaczać z drogi do domu i na Choiny zajeżdżać :-D:-D:-p:-p
Karlita u nas też nie ma mowy o kupnie lalki MH choć nie powiem że Mai się one podobają jak większości dziewczyn z jej klasy :sorry::sorry:
Madzienka i jak oko, doszło już do normy? :confused::confused::confused: ale z Twojej Lenki to zaczepialska śmieszotka :tak::tak: a Ty nie zahaczyłaś o biedronkę :-D:-D
Wiecie jakie zdarzenie miałam wczoraj, próbowałam wypłacić z bankomatu najpierw 150zł ale że mi wychodziło że nie mogę to potem próbowałam 100zł i też mi wyskoczyło że transakcja nie może być zrealizowana, wchodzę dzisiaj na swoje konto z banku a tam saldo o 500zł pomniejszone i 2 operacje po 150zł w trakcie realizacji i 2 po 100zł, no jak mi nerw się ruszył to myślałam że pójdę do banku i ich wszystkich powystrzeliwuję :angry::angry: więc poszłam do banku i mówię babce że nie pobrałam kasy a mi saldo pomniejszyli, i co? i karze mi czekać do 7 dni bo jeśli faktycznie nie pobrałam tych pieniędzy to powinno mi je zwrócić, ciekawa jestem co będzie dalej :sorry::sorry:

Witam,
wczoraj wieczorem Natalka zaczęła kichać i kaszleć...mamy nowego wirusa:angry:więc w sobotę basen odpada:no:Stasia jutrzejszy basen też pod znakiem zapytania,bo z autkiem cisza:baffled:oby tylko Stacho nie załapał nic od Natalki:confused2:
anadonda jak się pojawi truskawkowe ciastko daj znać:tak:masakra z bankiem:szok:...oby szybko kasa wróciła na konto:tak:
madzienka jak oczko?
Justyna zdrówka dla M:tak:

reklama
Witam się i ja...przy piweczku a co wróciłam niedawno z zakupów kosmetyczno-odziezowych i jestem padnieta....już pomalu kompletuje prezenty pod choinke jestem na polmetku mam nadieje ze w przyszłym tygodniu dobrne do końca....lubie dawac ale kupoac i myslec co komu to już nie....

Madzienka Mandziula dzieki za wczorajsze popołudnie;-)
Justyna ale masz przedszkolaka widziałam na FB i jestem pełna podziwu:-)
Mandziula a coz to za pech Was tak przesladuje....
Misi no nie u Was znowu zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!!
Anaconda fakt z biedroneczką pod nosem będzie ci wygodniej...Udanego weekendu z siostrzyczka...Jedziesz z Maja???Czyzby córa miała wagary???
Elza a cóż to za rozdrażnienie Cię tak meczy :-)koiecznie musimy zorganizować sledzika...
Karlita również jestem zdania ze mimo ze szkola szaleje na punkcie np. MH nie znaczy ze każdy musi to mieć...ja na takie potwory nie dam zielonego swiatła....

Ide budzic P bo standardowo zasypia usypiając dzieci:-D

Do góry