reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam ija
wczoraj byli u nas panowie od internetu i mieli ponaprawiać, zebydziała przyzwoicie i co???? mam ochotę ich udusić, nie dość że działa tak samo to jeszcze tylko na jedntm komputerze, wieć jak jest P to mamy problem kto ma ważniejsze rzeczy do zrobienia.... jak przyjadą w poniedziałek to in coś zrbię.....
patlsia zdrówka dla was....
anaconda jak ci fajnie zę się wyspałaś.... ja dzis od 6 na nogach, przecież jest sobota....
madzienka calus dla Lenki za 8 miesięcy!!!!

ja jakimś cudem uspałam Zulę, oj nie wiem co się z nią dzieje bo nie chce zasypiać, a jak już zaśnie to długo śi....
potem do sklepyu się wyberzemy w końcu namy już stokrotkę niedaleko:):) tylko musze towarzystwo nakarmić:):)

reklama
Witam niedzielnie :-):-)
Ja jeszcze dzisiaj druga zmiana i jutro wreszcie wolne :tak::tak:
No i wreszcie wczoraj Jacek naprawił mi twingusia więc mogę spokojnie jeździć :tak::tak:
Patrzę przez okno i widzę prawdziwą jesień, żółte liście na drzewach a na niektórych to już prawie wcale liści nie ma, a jutro widziałam, że zapowiadają deszcz :crazy::crazy:
Patlysia zdrówka dla Kubusia :tak::tak:
Mandziula poranne pobudki są okropne i mam nadzieję, że chociaż dzisiaj dłużej pospałaś :tak::tak: a co to Zosieńce się poprzestawiało, że spać nie chce :confused::confused:
Miłej niedzieli życzę :-):-)

Witajcie. Mnie coś zaczyna rozkładać, ale nie mogę się dać chorobie. Maksio lepiej, byliśmy u lekarza dostaliśmy skierowanie na morfologię. Podejrzewam robaki bo nie chce mi nic jeść,since pod oczami, niespokojny sen, kaszel i ból głowy, podałam juz jedną dawkę zawiesiny i się zobaczy co będzie.
Wczoraj wybraliśmy się do Galerii Lubelskiej na Star Wars, ale w sumie to nic ciekawego, Maksio chwile się zachwycił, kupił "prawdziwy" miecz świetlny i można było wracać :-D Potem jeszcze w poszukiwaniu czapki dla niego(udalo się upolować na super cenie w Coccodrillo:-) ) i do domu. A dzisiaj mamy w planach urodziny kolegi Maksia.

anaconda super ,ze autko naprawione :tak:

mandziula niezli fachowcy Ci się trafili- nie ma co!!! trzeba im powiedzieć kilka słów:tak::tak:

patlysia zdróweczka dla Was!!!

Madzienka śliczna focia:-)

sienio gdzie Julcia była na wycieczce?

elza musimy się koniecznie spotkać, bo rok szkolny się skończy ;-) gdybyś była na Dziewanny to bym podskoczyła, a tak do Radości do domu Wielkiego Brata/siostry to lepiej nie :-D

Witajcie niedzielnie...czego ten weekend taki szary i bury...gdzie słoneczko???
My dzisiaj ruszamy też na urodzinki:tak:

Miłego dnia mimo wszystko

Sunday zdróweczka....udanych urodzin

Patlysia i dla was zdrówka

Mandziulka zrób z nimi jutro porządek;-)
Moja ostatnio też jak pójdzie spać przed południem to też potrafi nawet do 3 godzin drzemkowac

Misia jak Wasze zdróweczko...na basenie nie widziałam Was....

Anaconda wczoraj p wypatrzył twojego twingusia przed Leclerkiem:-Djak jechaliśmy do Łęcznej:-D

Witam z rana :-):-)
Z racji tego że dzisiaj dzień nauczyciela Maja siedzi ze mną w domu i leniu****emy :tak::tak:
Tylko jakieś większe zakupy trzeba zrobić bo jakoś wiecznie czasu brak i pustki w lodówce :baffled::baffled:
Sunday bardzo możliwe że to robaki :tak::tak: i jak Maksio - widać jakśpoprawę? :confused::confused: a Ty jak się czujesz? :confused::confused: my wreszcie musimy za jakimiś butami zimowymi rozejrzeć się :baffled::baffled:
Madzienka kurcze Ty to wszystko wypatrzysz :-D:-D:-D:-p:-p:-p

Witam z pracy:tak:
Natalka w końcu poszła do przedszkola...w zeszłym tygodniu jeszcze siedziała w domu,baseny odpuściliśmy,bo w kończyliśmy leczyć wirusy;-)Stasio jeszcze trochę kaszle,ale mam nadzieję,że to już końcówka...zwłaszcza,że jutro idziemy na sesję foto:tak:
madzienka zaległy buziak dla Lenki:tak:;-)

Witam

Ja po zakupach w Lidlu, upolowalam Julce spodnie narciarskie, na szczęście Julka juz jest przygotowana na nadejscie zimy, mimo wszystko niech sie zima nie śpieszy.
anaconda oj idzcie lepeij poszukac tych butów, bo w tamtym roku jak spadł pierwszy śnieg to w CC w kolejce do kasy stało sie ok 20 min:eek:

Witajcie ja już po wycieczce do przedszkola, trzeba było ciut słodkości zawieźć dziś świętującym...:tak:

Zadowolenia z pracy dla naszych bb-owych nauczycielek....mam nadzieję że rodzice osłodzili Wam dzisiejszy dzień...

Anaconda to 14 października dzieci nie idą do szkoły????

Misia oby wirusy już wam dały spokój....
udanej sesji czekamy na fotki...

Sienio Lidl przeżywał oblężenie??
my na szczęście do zimy przygotowane...buty, kurtki, spodnie mamy

Justynka jak dziś Michaś??entuzjazm nie minął po weekendzie???

a jak zdróweczko wszystkich chorujących i tych do których choroba chciała zawitać???
my postawiliśmy(zgodnie z zaleceniami i instrukcją dr Karlity) Julce banki i zobaczymy póki co nie choruje i oby tak zostało tfu tfu tfu tfu tfu

reklama
No właśnie Zadowolenia z pracy nasze kochane Panie nauczycielki!:-)
madzieńka dziś chyba w żadnej szkole nie ma zajęć:tak: Pamiętam jak jeszcze w podstawówce nasza wychowawczyni powiedziała na lekcji, zeby nikt nie przychodził do szkoły w dzień nauczyciela, bo jak zobaczy to dokladnie przepyta:-D oj lubliśmy takie groźby:tak: a w Lidlu małe zgromadzenia tylko przy koszach z kurtkami i spodniami, ale kultralnie bez szarpaniny :-D

Do góry