reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka no właśnie szkoła dzisiaj ma wolne :crazy::sorry: niby świetlica otwarta ale lekcji nie ma :no::no:
My już po zakupach ale niestety butów nie upolowałam żadnych, Majce się jedne spodobały ale to raczej takie na teraz bo z niewielkim ale to naprawdę niewielkim ociepleniem :baffled::baffled:
Biorę się zaraz za obiad a popołudniu do dentystki na lapisowanie, niech już dokończy tą serię :sorry::sorry:
No i cały czas od rana zaganiam Maję do pracy domowej a ona co chwila sobie jakieś przerwy wymyśla, a pani zadała jej naprawdę bardzo dużo bo od piątku po trochu odrabia i jeszcze jej sporo zostało :sorry::sorry:
Misia oby choroby opuściły Was na dobre :tak::tak:
Sienio my też byłyśmy w lidlu i faktycznie przy kurtkach i spodniach spory ruch :baffled::baffled:

reklama
Heej :)
Wszystkim naszym Nauczycielkom życzę dużo wytrwałości i cierpliwości bo w tym zawodzie tego najbardziej trzeba:-):tak::tak::tak:
Ja dzisiaj mam istny armagedon w domu- przedszkole nieczynne, więc mam swoją dwójkę prze cały dzień ze sobą...

Marta Ty to prawdziwa przedsiębiorcza i zorganizowana Babka jesteś:tak: aż zazdraszczam po cichutku;-)
Anaconda i jak udało sie Mai skończyć odrabianie lekcji?
Sienio mi też bardzo podobały się narciarskie ubrania w lidlu ale Miśka ma z tamtego roku... za to w tamtym tygodniu obkupiłam ją w bluzki i Kubie kurtkę kupiłam-jakiś czas temu przypadły mi do gustu ubrania lidlowskie:tak:;-)
Madzieńka to Panie w przedszkolu na pewno się ucieszyły- ja tylko rok pracowałam w przedszkolu ale tyle słodyczy co wtedy do domu przyniosłam to już chyba nigdy w szafce nie będę miała;-);-) My jutro zanosimy bo dzisiaj przedszkole zamknięte...
Misia oby to już był koniec chorowania:tak:Ja w sobotę byłam prywatnie u lekarza i Kubula wyzdrowiał bez żadnych zbędnych antybiotyków....

Dzień dobry...oj dzisiaj musiałyśmy rano wstać, Julka miała wcześniej śniadanko bo jadą na Calineczkę do Andersena...więc już jesteśmy z powrotem w domu...

Anaconda jak wizyta u dentysty...mówiłaś o diagnozie przedszkolnej??ciekawa jestem co powiedziała...

Misia udanej sesji...czekamy na fotki...

Elizka jak Czaruś chodzi już do przedszkola???

miłego dnia

Witam się porannie
Wszystkiego Najlepszego dla Naszych BB-owych Nauczycielek! Z okazji wczorajszego święta:tak:
madzienka to o której Wy wstałyście dzisiaj że już z powrotem jesteście?
anaconda27 Ty nas nnie strasz że tak dużo zadają w pierwszej klasie bo jestem załamana...Super że twinguś wrócił do Ciebie.
sunday i wyszło Wam coś z tych badań?Bo podobno bardzo rzadko wychodzi z nich cokolwiek,Wiki nic z badań nie wyszło w w rzeczywistości po tej zawiesinie się działo...
misia2010 zdrówka dla Was.
sienio ja małej kupiłam tą różową kurteczkę, ładne te kolorki były tych spodni...
U nas wszystko po staremu, Kubuś w przedszkolu, Wiki z Babcią siedzi. Weekend mieliśmy imprezowy, a teraz jeszcze 2 też w rozjazdach. Dzisiaj jadę z sis cioteczną po ubranko do chrztu, więc wzięłam sobie urlop.Miłego dzionka.:-)

Witam
Mam nadzieje ze dzis mi sie uda cos napisac bo ostatnio po 2 probach dalam za wygrana
Asia wczoraj tez wolne miala i byla happy z tego powodu
Anaconda Twoje autko naprawione moje sie naprawia wycika mi plyn chlodzacy
Mandziula piekne kominy kiedy Ty masz na to czas?
Bylas na otwarciu stokrotki z dziecmi rozdawali duzo gadzetow

Hejka :-):-)
Ja od godz.5 na nogach :szok::szok: no ale plus taki że już od pół godziny w domku siedzę :-p:-p:tak::tak:
Pogoda jakaś taka niewyraźna jakby zaraz miało zacząć sypać śniegiem :baffled::baffled:
Madzienka widzisz zapomniałam się zapytam dentystki co ona na to, w następny poniedziałek się zapytam :tak::tak: oj widzę że i Wy zraniłyście :-D:-D
Antuanet ja nie straszę ale naszykuj się że będziesz siedziała codziennie przy biureczku :-D:-D;-);-):-p:-p u nas też w badaniach na obecność robaków nic nie wyszło a po podaniu leku Maja całkiem inna, i jeść zaczęła i spokojniej spać i przestała kaszleć :tak::tak:
Gon1a to okropne jak się auto psuje, ja 2 dni jeździłam mpk i miałam dosyć :-D:-D;-);-) kiedy macie ślubowanie klas pierwszych? U nas 23.10 i Maja nawet jakiś wierszyk mówi :tak::tak:
ChlebowaMama a co u Twoich chłopaków, jak pierwszak sobie radzi w szkole? :confused::confused::confused:
Patlysia u Was wczoraj przedszkole było zamknięte, dziwne :baffled::baffled:
Idę jakiś obiad podgotować i na godz.16 po Maję do szkoły a potem jeszcze basen, wiec raczej do kompa już nie zasiądę :no::no:

Witajcie, ja też dziś od 6 na nogach bo rano miałam zajęcia na uczelni, potem szybko do domu obiad naszykować i znów do pracy, a żeby nie było mi za dobrze, wychodzę ciut wcześniej z pracy żeby na wieczorne zajęcia zdążyć i tak koło 20:30 będę w domu, ehhh:confused2: Cypek siedzi w domu, przyniósł z przedszkola jakąś "wysypkę":no: Jak to lekarz powiedział, że pierwszy rok przedszkola jest na stracenie-dziecko idzie po to żeby zachorować i wrócić do domu...:sorry:

Anaconda
Ty to dzisiaj ranny ptaszek normalnie:tak: a Maja taka zdolna pierwszoklasistka, gratuluję;-) my robiliśmy kiedyś badanie na obecność pasożytów, ale nic nie wyszło standardowo jak mówicie...może ja się upomnę o receptę na tę zawiesinę, bo Cyp zgrzyta zębami w nocy, oczy jakieś takie podkrążone...

Patlysia przedszkole zamknięte? ale to z okazji święta edukacji ?

reklama
Antuanet oj rano.....
i jutro powtórka bo znowu jadą na wycieczkę tym razem do związku łowieckiego oglądać zwierzątka...

Iwonka wytrwałości...oby Cypek szybko wyzdrowiał...
i uwierz to żadna reguła z tym pierwszym rokiem...moja Julka prawie wcale nie chorowała
a dla Ciebie kolejny rok pokłon za pogodzenie tych wszystkich zajęć z praca i domem...

Misia jak sesja....współpracowały maluchy???

mnie coś dzisiaj głowa boli....więc zaraz się kładę...:tak:

spokojnych nocek...

Do góry