reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam wieczornie

misia cieszę się ze sprostałam waszym wymaganim jeśli chodzi o kaptury:tak: zdrówka dzieciaczkom podsyłam!!!! i trzymam kciuki za wyjazd:tak:
sunday zdrówka dla Maksia!!!
normatywna trzymam niestety z lekarzem nei pomogę, trzymam mocno kciuki za Natalkę niech dzielnie ćwiczy:tak::tak:
justyna nudzisz się??? zapraszam do mnie mi brakuje doby na wszystko:-D:-D
iwonkazdrówk anie dawaj się chorobie, dobrze, ze Cypkowi nic złego się z ta nóżka nie dzieje...
anacondai jak po wywiadówce??? fruwasz z dumy pod sufitem??? pewnie tak:tak::tak:

pochwalę się wam kapturami, tylko mi ise tu z Mikiego nie nabijac bo bidulek musiał być modelem i strasznie się kłócił, ze nei bedzie różowego ubierał.... musiałam go przekupić :-D:-D

Załączniki

• Obraz 020.jpg
    Obraz 020.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 59
  • Obraz 005.jpg
    Obraz 005.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Hejka :-):-)
Dziecię w szkole a ja zaraz biorę się za gotowanie obiadu :tak::tak:
Oczywiście po wczorajszej wywiadówce pękam z dumy, wychowawczyni powiedziała, że Maja powinna być już w 3 klasie i chyba zacznie z nią indywidualnie przerabiać wyższy program bo to co robią to dla niej pestka :tak::tak: i że jest najlepsza w klasie - oj przyjemnie się takich rzeczy słucha :tak::tak:
Od wczoraj miałam teściową w gościnie bo dzisiaj z rana do okulisty jechała, ale to dobrze, bo Maje i Olgę wczoraj na basen zaprowadziła :tak::tak:
Mandziula piękne kominy :tak::tak: a model pierwsza klasa :tak::tak:
Iwonka, Misia, Sunday zdrówka podsyłam :tak::tak: ja też się obawiam, że jednak Maja się rozłoży, wczoraj na noc skarżyła się że ją gardło boli :-:)-(
Normatywna obyście szybko orzeczenie dostali i mogły zacząć ćwiczyć :tak::tak:
Justyna chyba już się Michaś pogodził, że do przedszkola trzeba chodzić :tak::tak:
Iwonka ten biały nalot na ząbkach Cypka to właśnie zaczątki próchnicy i już powinien mieć to lapisowane, nie wiem na co dentystka czeka :baffled::baffled:
Sunday i jak minęła dzisiejsza nocka u Maksia? :confused::confused:

Ostatnia edycja:
Witajcie....w słoneczny dzionek...aż człowiekowi lepiej się wstaje...

Anaconda byłam pewna że wrócisz dumna z wywiadówki...
przestawiłaś autko bo widziałam że panowie dzisiaj manewrowali koło krawężników i tylko twoje autko im zawadzało:-D:-D
Beatka spóźnione życzonka kolejnych wspólnych latek...to tesciówka zrobiła Wam niespodziankę swoja wizytą zamiast wysłać Was na romantyczną kolację

Sunday jak nocka???oby Maksia puściło...podobno jakiś wirus panuje...

zdróweczka dla wszystkich chorujących

Mandziulka cudowne kapturki...a model boski

Misia dawaj znać jak spodobała się Wam Biała...

Normatywna nie pomogę z lekarzem i trzymam kciuki za szybkie uzyskanie orzeczenia...

Antuanet i spóźniony buziak dla Kubusia!!!!

my dzisiaj mamy urodziny w Bugi...wiec jeśli będzie pani Bogusia postaram się dogadać jakieś szczegóły....rozumiem że chętnych na Mikołajki więcej nie ma:blink:

miłego dnia

Witam,

Czy u was też jest plaga biedronek azjatyckich? Nosz masakra:angry:wczoraj wieczorem wniosłam pranie do domu i tyle tego zaczęło latać że szok z pół godziny latałam ze szmatą i tłukłam to:no:. A dzisiaj patrzę a u nas na balkonie biedronka na biedronce i co wytłukę to sekunda i nowe siedzą na ścianach:szok:wyczytałam że mięty nie lubią trzeba to zaraz przetestować:tak:

Normatywna dziękuję za wczorajsze popołudnie:-)

Sunday
i jak Maksio?

Mandziula super kaptury:-)

Madzienka miłej zabawy:tak:

Anaconda super wieści z wywiadówki:-)

Misia zdrówka dla dzieciaków:tak:

Wczoraj w końcu wybraliśmy się po buciki na zimę dla M, mam nadzieję że do zimy stopa nie urośnie o dwa nr;-)

my po spacerku Lenka śpi i zbiera siły na urodziny a Jula wraca z przedszkola dziś z dziadziem...

u nas też plaga biedronek...i takie cwane bestie że mimo że mam moskitiery znajdą dziurę jak wejść do domu:sorry2:

Marzenka wróciłaś/wracasz już???

Justyna udanego pluskania

Ja już w domku i powiem Wam że nie jest tak źle, a jeszcze od jutra zacznę jeździć do pracy pół godz. wcześniej i wychodzić o godz.20.30 :-p:-p
Maja lekcje pięknie odrobiła z Jackiem, wszystko po sobie posprzątali, pozmywali więc ja sobie mogę spokojnie pracować :-p:-p:-D:-D
U nas też plaga biedronek, co chwila się gdzieś plątają :crazy::crazy:
Madzienka jak tam po urodzinach, zapewne Julka zachwycona :tak::tak:
A co do teściowej to może chciała świętować z nami ;-);-):-p:-p:-D:-D
Justyna oby nóżka Michasiowi już tak bardzo nie urosła, a ja nadal w tyle z butami zimowymi dla Majki :szok::szok:

Witajcie...

Anaconda to super że jesteś zadowolona z popołudniowej zmiany....widziałaś że od dzisiaj w realu promocja na laleczki kucykowe...ale są tylko Rainbow Dash:sorry2:
Jula z urodzin zadowolona...tylko w obsłudze była moja ulubienica:-p więc już na samym wejściu robi się niemiło ale daliśmy rade...

a gdzie reszta co tutaj tak cicho!!!!

miłego dnia...

słoneczko wychodzi!!!

Witam :-):-)
Madziu a wiesz że "naszej ulubienicy" syn chodzi do tej samej szkoły co Maja, właśnie wczoraj ich widziałam :baffled::baffled:
Ja pomału szykuję się do pracy to wyjdę potem pół godzinki wcześniej :tak::tak:
Cieplutko chyba dzisiaj będzie bo nawet Mai założyłam lżejszą kurtkę z rana :tak::tak:

reklama
Do góry