reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się niedzielnie na dworze bosko w domu goraco:happy2:

Mandziula koniecznie pochwal się kapturkami....
Elza nie inhalator nie zajmuje az tak dużo miejsca uwierz a efekty moim zdaniem przynosi bardzo dobre....ja tez jakos nie lubie niedzieli nigdy nie lubialam już pamiętam to od czasów szkoły:-)
Anaconda nic się u mnie w pracy nie dzieje skonczylam korzystać z przywileju kończenia wcześniej w związku z karminiem wiec zaczelam drugie zmiany ale u nas w espole to tylko rok tak będzie bo później sobie to zmienimy na razie nie możemy....no to u ciebie konkretna druga zmiana;-)

reklama
Hejka :-):-)
Nic nie zaglądałam bo pojechałam po pracy zawieźć Maję na urodziny do koleżanki i zostałam na ploteczkach :-D:-D i dopiero co wróciliśmy, teraz na szybko kolacja, mycie i spać bo jutro znowu poranna pobudka :tak::tak:
Elza umiem "czarować" więc z teściową sobie poradziłam ;-);-):-D:-D
Marz oj to Ty już ten na "pełny etacik" ;-);-):-D:-D
Ale fajnie dzisiaj na dworku, wcale nie zimno :tak::tak:

Witajcie w ten pochmurny i szary dzień..a wczoraj było tak pięknie....nasz weekend zleciał rodzinnie....
P dzisiaj na badaniach okresowych, Julka pojechała na wycieczkę szukać jesieni, Lenka śpi a ja raczę się ciepła herbatką...ktoś się dołączy???

Marzenka a co Mateuszkowi jakieś klimaty destrukcyjne się włączyły???
wybacz ale uśmiałam się z tych poobcinanych makaronów....

Anaconda Ty ten tydzień znowu na rano???
super ze z teściowa załatwiłaś temat zapomnianych imienin...ale mam wrażenie ze ona Tobie wybaczyłaby wszystko bo inaczej mogłaby mieć ciężko:-p

Elizka zdróweczka dla Czarusia ale inhalator pewnie nie raz uratowałby/uratuje Wam zdrówko więc ja również polecam...a jest wielkości pudelka ptasiego mleczka(tak mi się skojarzyło):zawstydzona/y:

Mandziulka gratulacje dla Zosieńki, my nadal bezzębne:-)

Iwona jak nóżka Cypka???

Aneta a twój mężczyzna jak się miewa??

miłego dnia

Cześć
My po ciekawym weekendzie, Gabcia wczoraj miała"Dożynki w kościele Niemiemickim z przedszkola" Dzieci występowały na mszy miały takie wstawki śpiewające. Gabi tak się garnie do występów chociaż nie śpiewa czysto po niemiecku to głośna była:) Potem był poczęstunek dla rodzin w przedszkolu taka integracja fajnie. Ale msza mnie zszokowała dzieci małe szły do komunii Gabcia nawet chciała z ja podawał ksiadz i kobieta nawet jako ministranci stały dziewczynki. Sobota też ciekawie ogólnie jakos nam tu leci dziś chyba nic specjalnego nie będę kombinowac bo choć ciepło to pochmurno:baffled:

Mandziula Ja też chcę zobaczyć te kapturki!!!!! Masz talent ja wkleję na "zdjęciowym" jedną fotkę dedykowaną Tobie:happy2:

Anaconda nie ma jak fajn e ploteczki:)

Madzienka słodziutki poranek mieliście a Julka skorzystała ze spokoju? One tak od początku razem spały w pokoju?
Marzenka no to pomysłowe dziecko masz:baffled: Pewnie poczuje tę karę z kinem, a jak makarony dadzą się jakoś uratować?

Anetka jak sie macie? Jak mąż?

Witam,
M dzisiaj pobiegł w podskokach do przedszkola, hehehe ciekawe jak to będzie jutro. Zaliczyłam miasto i teraz popijam kawkę, ogarnę mieszkanko i zmykam po małego:tak:

Iwonka
jak nóżka Cypka?

Anaconda fajnie że ploteczki udane:-)

Marz a to Mateusz mnie zaskoczył:szok:myślałam że to taki spokojny chłopiec;-)

Madzienka jak tam P po badaniach, wszystko ok?

Anetka
a co tam u twojego P? A ty jak sobie radzisz sama z dziewczynkami?

Talia ciekawie spędzacie czas:-)

Mandziula gratki za kolejnego ząbka:tak:

Eliza jak zdrówko Czarka?

Hejka :-):-)
Ja już w domu piję kawkę i za godzinkę lecę po Maję do szkoły :tak::tak:
Wiecie co, wkurzyłam się trochę, chodzę z Mają do dentystki regularnie i nasza dentystka nic Mai nie wynalazła do leczenia, a teraz mieli sprawdzane ząbki w szkole i szkolna dentystka wynalazła jej 4 do leczenia :baffled::baffled: i nie wiem co mam dalej robić :crazy::crazy:
Madzienka tylko dzisiaj miałam na rano :baffled::baffled: ciekawe jaką jesień znajdzie Julcia :tak::tak:
Talia widzę że całkiem fajnie się odnalazłyście w tych Niemczech :tak::tak: super że Gabi chce śpiewać niemieckie piosenki :tak::tak:
Justyna jutro Michaś tak samo chętnie będzie szedł do przedszkola i tego się trzymaj :tak::tak:

Witajcie. Wekend zleciał mega szybko, troszkę pobalowaliśmy z W, MAks nocował u babci. Powrót do pracy był ciężki.

anaconda kurka wlasnie mnie trochę zmartwiłaś tym dentystą, bo MAks czasem narzeka na zęba a ona nic nie widzi...:-(

Justynka dziękuje za dostawę i za miłe spotkanie :-)

talia super,że takie atrakcje macie :-)

Madzienka ale się dzieje u Julki w przedszkolu,, super:tak:

marz my będziemy chodzić, Maksowi się spodobało, ale w pt nie byliśmy bo mieliśmy urodziny Maksia kolegi.

mandziula widzę, że produkacja kwitnie :-) fajnie

reklama
Anaconda Sunday oby u Was się nie okaało jak u nas:baffled:juz zresztą pisałąm na kontroli ok po dwóch tygodniach zab był leczony kanałowo:crazy:jak sygnalizowal ze boli to padlo pytanie kiedy jak usłyszała ze m.in.na banana to Pani doktor powiedziała aby po prostu nie jec bananów to nie będzie zabek bolał:sorry2::sorry2:
Madzienka i jak na badaniach jest pozwolenie na kontynuowanie pracy??:-D
Sunday to sobie poszaleliście tylko poazdroscic;-)
Justyna brawo dla dziennego Michasie...tak mój Mati jest bardzo spokojny nie zmieniaj o nim zdania jak to robił to był oaza spokoju w skupieniu po cichutku także ANIOŁ:-D

Jak jak jutro wstane o 5 mam pociąg jade z koleżankami na szkolenie do Poznania ;-)wiec musze ok 4 być na nogach:baffled:pol dnia jazdy jak ja impreze wytrwam mam nadziej ze nie padne:-D

Do góry