reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się niedzielnie na dworze bosko w domu goraco:happy2:

Mandziula koniecznie pochwal się kapturkami....
Elza nie inhalator nie zajmuje az tak dużo miejsca uwierz a efekty moim zdaniem przynosi bardzo dobre....ja tez jakos nie lubie niedzieli nigdy nie lubialam już pamiętam to od czasów szkoły:-)
Anaconda nic się u mnie w pracy nie dzieje skonczylam korzystać z przywileju kończenia wcześniej w związku z karminiem wiec zaczelam drugie zmiany ale u nas w espole to tylko rok tak będzie bo później sobie to zmienimy na razie nie możemy....no to u ciebie konkretna druga zmiana;-)

reklama
Hejka :-):-)
Nic nie zaglądałam bo pojechałam po pracy zawieźć Maję na urodziny do koleżanki i zostałam na ploteczkach :-D:-D i dopiero co wróciliśmy, teraz na szybko kolacja, mycie i spać bo jutro znowu poranna pobudka :tak::tak:
Elza umiem "czarować" więc z teściową sobie poradziłam ;-);-):-D:-D
Marz oj to Ty już ten na "pełny etacik" ;-);-):-D:-D
Ale fajnie dzisiaj na dworku, wcale nie zimno :tak::tak:

Witajcie w ten pochmurny i szary dzień..a wczoraj było tak pięknie....nasz weekend zleciał rodzinnie....
P dzisiaj na badaniach okresowych, Julka pojechała na wycieczkę szukać jesieni, Lenka śpi a ja raczę się ciepła herbatką...ktoś się dołączy???

Marzenka a co Mateuszkowi jakieś klimaty destrukcyjne się włączyły???
wybacz ale uśmiałam się z tych poobcinanych makaronów....

Anaconda Ty ten tydzień znowu na rano???
super ze z teściowa załatwiłaś temat zapomnianych imienin...ale mam wrażenie ze ona Tobie wybaczyłaby wszystko bo inaczej mogłaby mieć ciężko:-p

Elizka zdróweczka dla Czarusia ale inhalator pewnie nie raz uratowałby/uratuje Wam zdrówko więc ja również polecam...a jest wielkości pudelka ptasiego mleczka(tak mi się skojarzyło):zawstydzona/y:

Mandziulka gratulacje dla Zosieńki, my nadal bezzębne:-)

Iwona jak nóżka Cypka???

Aneta a twój mężczyzna jak się miewa??

miłego dnia

Cześć
My po ciekawym weekendzie, Gabcia wczoraj miała"Dożynki w kościele Niemiemickim z przedszkola" Dzieci występowały na mszy miały takie wstawki śpiewające. Gabi tak się garnie do występów chociaż nie śpiewa czysto po niemiecku to głośna była:) Potem był poczęstunek dla rodzin w przedszkolu taka integracja fajnie. Ale msza mnie zszokowała dzieci małe szły do komunii Gabcia nawet chciała z ja podawał ksiadz i kobieta nawet jako ministranci stały dziewczynki. Sobota też ciekawie ogólnie jakos nam tu leci dziś chyba nic specjalnego nie będę kombinowac bo choć ciepło to pochmurno:baffled:

Mandziula Ja też chcę zobaczyć te kapturki!!!!! Masz talent ja wkleję na "zdjęciowym" jedną fotkę dedykowaną Tobie:happy2:

Anaconda nie ma jak fajn e ploteczki:)

Madzienka słodziutki poranek mieliście a Julka skorzystała ze spokoju? One tak od początku razem spały w pokoju?
Marzenka no to pomysłowe dziecko masz:baffled: Pewnie poczuje tę karę z kinem, a jak makarony dadzą się jakoś uratować?

Anetka jak sie macie? Jak mąż?

Witam,
M dzisiaj pobiegł w podskokach do przedszkola, hehehe ciekawe jak to będzie jutro. Zaliczyłam miasto i teraz popijam kawkę, ogarnę mieszkanko i zmykam po małego:tak:

Iwonka
jak nóżka Cypka?

Anaconda fajnie że ploteczki udane:-)

Marz a to Mateusz mnie zaskoczył:szok:myślałam że to taki spokojny chłopiec;-)

Madzienka jak tam P po badaniach, wszystko ok?

Anetka
a co tam u twojego P? A ty jak sobie radzisz sama z dziewczynkami?

Talia ciekawie spędzacie czas:-)

Mandziula gratki za kolejnego ząbka:tak:

Eliza jak zdrówko Czarka?

Hejka :-):-)
Ja już w domu piję kawkę i za godzinkę lecę po Maję do szkoły :tak::tak:
Wiecie co, wkurzyłam się trochę, chodzę z Mają do dentystki regularnie i nasza dentystka nic Mai nie wynalazła do leczenia, a teraz mieli sprawdzane ząbki w szkole i szkolna dentystka wynalazła jej 4 do leczenia :baffled::baffled: i nie wiem co mam dalej robić :crazy::crazy:
Madzienka tylko dzisiaj miałam na rano :baffled::baffled: ciekawe jaką jesień znajdzie Julcia :tak::tak:
Talia widzę że całkiem fajnie się odnalazłyście w tych Niemczech :tak::tak: super że Gabi chce śpiewać niemieckie piosenki :tak::tak:
Justyna jutro Michaś tak samo chętnie będzie szedł do przedszkola i tego się trzymaj :tak::tak:

Witajcie. Wekend zleciał mega szybko, troszkę pobalowaliśmy z W, MAks nocował u babci. Powrót do pracy był ciężki.

anaconda kurka wlasnie mnie trochę zmartwiłaś tym dentystą, bo MAks czasem narzeka na zęba a ona nic nie widzi...:-(

Justynka dziękuje za dostawę i za miłe spotkanie :-)

talia super,że takie atrakcje macie :-)

Madzienka ale się dzieje u Julki w przedszkolu,, super:tak:

marz my będziemy chodzić, Maksowi się spodobało, ale w pt nie byliśmy bo mieliśmy urodziny Maksia kolegi.

mandziula widzę, że produkacja kwitnie :-) fajnie

reklama
Anaconda Sunday oby u Was się nie okaało jak u nas:baffled:juz zresztą pisałąm na kontroli ok po dwóch tygodniach zab był leczony kanałowo:crazy:jak sygnalizowal ze boli to padlo pytanie kiedy jak usłyszała ze m.in.na banana to Pani doktor powiedziała aby po prostu nie jec bananów to nie będzie zabek bolał:sorry2::sorry2:
Madzienka i jak na badaniach jest pozwolenie na kontynuowanie pracy??:-D
Sunday to sobie poszaleliście tylko poazdroscic;-)
Justyna brawo dla dziennego Michasie...tak mój Mati jest bardzo spokojny nie zmieniaj o nim zdania jak to robił to był oaza spokoju w skupieniu po cichutku także ANIOŁ:-D

Jak jak jutro wstane o 5 mam pociąg jade z koleżankami na szkolenie do Poznania ;-)wiec musze ok 4 być na nogach:baffled:pol dnia jazdy jak ja impreze wytrwam mam nadziej ze nie padne:-D

Do góry