reklama
anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana :-):-)
Zimno dzisiaj aż Mai czapkę założyłam no i chyba pora wyjąć jesienno-zimowe kurtki
Madzienka, Mandziula super że spotkanie udane i dziewczynki zadowolone ;-);-)
Mandziula współczuję stania w korku wcale się nie dziwię że wszyscy byliście rozdrażnieni
Madzienka pieczone ziemniaczki pycha, na pewno Jula będzie zachwycona po dzisiejszym dniu
Zimno dzisiaj aż Mai czapkę założyłam no i chyba pora wyjąć jesienno-zimowe kurtki
Madzienka, Mandziula super że spotkanie udane i dziewczynki zadowolone ;-);-)
Mandziula współczuję stania w korku wcale się nie dziwię że wszyscy byliście rozdrażnieni
Madzienka pieczone ziemniaczki pycha, na pewno Jula będzie zachwycona po dzisiejszym dniu
Witajcie my dzisiaj od rana w biegu...Jula wcześniej zawieziona do przedszkola a my odstawiłyśmy autko tacie żeby pouzupełniał nam jakieś oleje i ruszyłyśmy autobusem do babci(w końcu dzisiaj dzień bez samochodu)
Autko już odebrane i Lenka odsypia autobusowe wojaże.....
Niestety Lenkowy basen dzisiaj nam przepadnie:-( bo mam zebranie w przedszkolu ale Julka rusza z tata na pluskanie...
Anaconda oj tak zimno jak cholera...
widziałaś? http://www.miniminiplus.pl/mm_konkursy/20130919-kucykowy-konkurs.html
Autko już odebrane i Lenka odsypia autobusowe wojaże.....
Niestety Lenkowy basen dzisiaj nam przepadnie:-( bo mam zebranie w przedszkolu ale Julka rusza z tata na pluskanie...
Anaconda oj tak zimno jak cholera...
widziałaś? http://www.miniminiplus.pl/mm_konkursy/20130919-kucykowy-konkurs.html
Ostatnia edycja:
iwonka07
Fanka BB :)
Witajcie, jak to przyjemniej siedzi się w pracy, kiedy przez szybę czasami wkradają się promienie słońca Rano byłam z Cypkiem u lekarza na kontroli, on już nic niepokojącego nie widzi, do przedszkola może iść. Jeszcze go przez weekend trochę podkuruję
Madzienka, Mandziula śliczne macie córeczki;-) super, że spotkanie się udało, widać że dziewczynki się "dogadują"
Anaconda no tak, właśnie nie dali mi wczoraj odpocząć
Justynka jak u Was po kontroli?
Mandziula no te korki są teraz przerażające...dobrze, że miałaś jedzenie;-)
Sunday co z Tobą, czemu nam tu nic nie napiszesz jak u Ciebie?
Madzienka, Mandziula śliczne macie córeczki;-) super, że spotkanie się udało, widać że dziewczynki się "dogadują"
Anaconda no tak, właśnie nie dali mi wczoraj odpocząć
Justynka jak u Was po kontroli?
Mandziula no te korki są teraz przerażające...dobrze, że miałaś jedzenie;-)
Sunday co z Tobą, czemu nam tu nic nie napiszesz jak u Ciebie?
gon1a
Wiem
Korki i dziś są a wczoraj jak mandziula stalam na głębokiej wcześniej na pagi, dziś przeprosiłem sir z mpk jak za darmo...
Anaconda Asia powoli się przyzwyczaja, a balet 40 na miesiac fajnie że Mai się podoba Asi koleżanka nudzi się bo tylko ona czyta a inne dzieci nie znają literek
Justyna mamy logopedie w przedszkolu Asi jest tam gabinet i fajna pani która ją prowadzi chyba że 2 lata płacimy 25 zł za 40 min
Jakąś zamulona jestem chyba 3 kawę wypije
Miłego dnia
Korki i dziś są a wczoraj jak mandziula stalam na głębokiej wcześniej na pagi, dziś przeprosiłem sir z mpk jak za darmo...
Anaconda Asia powoli się przyzwyczaja, a balet 40 na miesiac fajnie że Mai się podoba Asi koleżanka nudzi się bo tylko ona czyta a inne dzieci nie znają literek
Justyna mamy logopedie w przedszkolu Asi jest tam gabinet i fajna pani która ją prowadzi chyba że 2 lata płacimy 25 zł za 40 min
Jakąś zamulona jestem chyba 3 kawę wypije
Miłego dnia
Justyna2729
Witam,
Dzisiaj w końcu zaliczyliśmy spacerek Ewa, Natalko dziękujemy :-)szkoda tylko że ten wiatr nie pozwolił nam dłużej pospacerować:-(.
Mandziula, Madzienka fajne spotkanie za wami:-)
Iwonka super że Cypek zdrowieje:-)My też mamy pozwolenie na przedszkole, i dostaliśmy jeszcze Pneumolan.
Anaconda ja już od dawna zakładam M czapę jesienną,
Gona ja już po dwóch kawach;-)
Atali gratuluję!!!
Dzisiaj w końcu zaliczyliśmy spacerek Ewa, Natalko dziękujemy :-)szkoda tylko że ten wiatr nie pozwolił nam dłużej pospacerować:-(.
Mandziula, Madzienka fajne spotkanie za wami:-)
Iwonka super że Cypek zdrowieje:-)My też mamy pozwolenie na przedszkole, i dostaliśmy jeszcze Pneumolan.
Anaconda ja już od dawna zakładam M czapę jesienną,
Gona ja już po dwóch kawach;-)
Atali gratuluję!!!
reklama