reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam z rana :-):-)
Zimno dzisiaj aż Mai czapkę założyłam :tak::tak: no i chyba pora wyjąć jesienno-zimowe kurtki :tak::tak:
Madzienka, Mandziula super że spotkanie udane i dziewczynki zadowolone ;-);-)
Mandziula współczuję stania w korku :szok::szok: wcale się nie dziwię że wszyscy byliście rozdrażnieni :tak::tak:
Madzienka pieczone ziemniaczki pycha, na pewno Jula będzie zachwycona po dzisiejszym dniu :tak::tak:

Witajcie my dzisiaj od rana w biegu...Jula wcześniej zawieziona do przedszkola a my odstawiłyśmy autko tacie żeby pouzupełniał nam jakieś oleje i ruszyłyśmy autobusem do babci(w końcu dzisiaj dzień bez samochodu:-p)
Autko już odebrane i Lenka odsypia autobusowe wojaże.....
Niestety Lenkowy basen dzisiaj nam przepadnie:-( bo mam zebranie w przedszkolu ale Julka rusza z tata na pluskanie...:tak:

Anaconda
oj tak zimno jak cholera...:sorry:
widziałaś? http://www.miniminiplus.pl/mm_konkursy/20130919-kucykowy-konkurs.html

Ostatnia edycja:
Witajcie, jak to przyjemniej siedzi się w pracy, kiedy przez szybę czasami wkradają się promienie słońca:tak: Rano byłam z Cypkiem u lekarza na kontroli, on już nic niepokojącego nie widzi, do przedszkola może iść. Jeszcze go przez weekend trochę podkuruję:sorry2:

Madzienka, Mandziula
śliczne macie córeczki;-) super, że spotkanie się udało, widać że dziewczynki się "dogadują":biggrin2:

Anaconda no tak, właśnie nie dali mi wczoraj odpocząć:-p

Justynka jak u Was po kontroli?

Mandziula no te korki są teraz przerażające...dobrze, że miałaś jedzenie;-)

Sunday co z Tobą, czemu nam tu nic nie napiszesz jak u Ciebie?

Wiem
Korki i dziś są a wczoraj jak mandziula stalam na głębokiej wcześniej na pagi, dziś przeprosiłem sir z mpk jak za darmo...
Anaconda Asia powoli się przyzwyczaja, a balet 40 na miesiac fajnie że Mai się podoba Asi koleżanka nudzi się bo tylko ona czyta a inne dzieci nie znają literek
Justyna mamy logopedie w przedszkolu Asi jest tam gabinet i fajna pani która ją prowadzi chyba że 2 lata płacimy 25 zł za 40 min
Jakąś zamulona jestem chyba 3 kawę wypije
Miłego dnia

Witam,
Dzisiaj w końcu zaliczyliśmy spacerek Ewa, Natalko dziękujemy :-)szkoda tylko że ten wiatr nie pozwolił nam dłużej pospacerować:-(.

Mandziula, Madzienka fajne spotkanie za wami:-)

Iwonka super że Cypek zdrowieje:-)My też mamy pozwolenie na przedszkole, i dostaliśmy jeszcze Pneumolan.

Anaconda ja już od dawna zakładam M czapę jesienną,

Gona ja już po dwóch kawach;-)

Atali
gratuluję!!!

reklama
hej ja tak na chwilkę chciałam napisać że Igusia już na świecie ale widze że już wiecie więc tylko dodam że urodziła się dzisiaj o godz. 12.25 ma 57 cm i waży 3830

Do góry