Karlita ja może chociaż w weekend nie lubie sali zabaw zkoda ze nie możesz spotkać się wieczorem bo wstępnie cos myslalysmy na ostatnim spotkaniu o wyjściu na miasto
moze rano nie będzie tak źle :-))
wiesz ja Gabi obiecałam BUGI bo u nas nie ma takiego klubu i jak to Gabi stwierdziła ONA SIĘ STRASZNIE STĘSKNIŁA :-)))
Karlia może i ja się skuszę na Bugi
Doczytałam Twoją nie miłą "przygodę" z kierowcą...jak widać kretynów nie brakuje dobrze że nic Wam nie zrobił
ooo fajnie by było gdybyś dołączyła z dziewczynkami :-))) jak tam moja Synowa??? ;-)
karlita i jak zakupy się udały?
My niestety też dołączyliśmy do grona zasmarkańców Szef się ucieszy jak mu jutro zwolnienie dam, tydzień po zakończeniu urlopu. Rano pójdę do rodzinnej, może nie jest źle jeszcze-leczę domowymi sposobami, może się wykaraskają.
Zdrówka dla Wszystkich chorowitków.
a dziękuję udane :-))
kochana zdrówka dla Was!!! moze do soboty wydobrzejecie ???
gdybym się nie wyprowadziła z Lublina mieszkałabym blisko Ciebie :-))Witam!
Motylla ja mieszkam na LSM niedaleko Leclerc.
Witam i ja...w gronie chorych...wrrr...Natalka w piątek zaczęła smarkać...wczoraj miała lekką gorączkę...pół dnia spała,ale chyba dzięki temu dziś lepiej..może obędzie się bez lekarza...Niestety od razu złapał to Staś...wieczorem go przytkało i to tak,że całą noc go nosiłam bi inaczej nie mógł spać...leczymy się domowo...inhalujemy i mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie lepsza...
no nie ...., misia co to za chorowanie :-(
zdróweczka !!
Witam.
Czytam wasze forum i postanowiłam się przywitać. Jestem z Lublina, a obecnie jestem na macierzyńskim i jedyna osoba do której się mogę w dzień odezwać to mój 4 miesięczny synek. Pomyślałam sobie, że napiszę, może kogoś poznam i będę mogła wymienić czasem parę zdań.
Uwierz mi to forum uratowało mnie od "depresji" ;-)
dzięki TYM dziewczynom znów poczułam, ze żyję i nawet nie wiecie jak mi WAS brakuje po przeprowadzce!!
To Was brakuje mi NAJBARDZIEJ!!
WIECIE ????
Brakuje mi tych spontanicznych spotkać... tych planowanych też ... spacerów po parku, wypadów do Plazy na kawę :-) ehhhh
witam wieczornie
co się dzieje z naszymi przedszkolakami???? co to za chorowanie?????? przecież w sobotę BUGGI!!!!!!!!!!! zdrowieć i to szybko!!!!!!!!!!!
ja z racji rozpoczynającego się sezonu jesiennego zaopatrzyłam się w tran i różne witaminki i nie dajemy się jak
dokładnie zakaz chorowania !!!!!
ja też zakupiłam tran ale w kapsułkach i Gabi z Norbem łykają :-)
płynny nie przechodzi w żadnej postaci :-))
karlita ja się piszę na bugi w sobotę.....
LOVJU :*
Witam.
Ja rodziłam na Lubartowskiej, a dokładniej to miałam cesarkę i nie wspominam dobrze pobytu tam.
też miałam cesarkę ;-) na Lubartowskiej a nawet dwie :-) i jedyne co niemile wspominam to jedną położną ;-) taka wredna mała ... i opiekę dla noworodków ... jakie One były wredne ale za drugim razem już się tak nie dałam ;-)
mamamilenki i filipiamama ja również miałam cesarkę na lubartowskiej i byłam zadowolona z opieki mimo że nie chodziłam do szkoły rodzenia.... ale to jest tak ile ludzi tyle opinii i to dotyczy każdego szpitala....
dokładnie :-)
co u nas ???
zimno... deszczowo ... jak ja nie lubię takiej pogody .... bleeee...
ale dziś mam zumbę i wzmacnianie - ależ to mi daje powera :-))
dzieciaki mam w domu w kwarantannie od wtorku bo Norb zaczął siompić nosem .... a w sobotę BUGI także wszystko dla Was kochane ;-) hehehe :-) dziś maluchy urzędują u babci a ja do pracy
Anaconda będziesz w Sobotę ???
miłego dnia :-)