reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

W takim razie
Natalko wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-):-)

16abcaw.jpg

reklama
Justynka a wiesz jakie pyszne ciasteczka kupiłam, na wagę, takie kruche, okrągłe oblane czekoladą i na wierzchu orzechy, mniaaaammm:biggrin2::tak: a u jakiej Pani doktor byłaś? ja też muszę...a po co na komisariacie?

Karlitka hehehheeh, Ty to jestes zbzikowana :-p obyś szybko wyszła z tej pracy;-)

Mirosia a jak z tą pracą, odezwali się?

Normatywna buziaczek urodzinowy dla Natalki;-)

Witam,

Michałek właśnie odsypia dzisiejszy ranek, a ja raczę się kawusią i jabłuszkiem...siły brak i jakoś tak ogólnie znowu czarno wszystko widzę:no:,
i jak dzień ???
znając ciebie zrobiłaś więcej niż my wszystkie ;-)

No niestety wczorajsza wizyta u ginekologa wypadła źle. Nadżerka:szok:, brzydka szyjka + stan zapalny:no:. A w marcu byłam przecież u swojej ginki (państwowo) i ona nic tam nie widziała, nawet zachwalała że wszystko ładne i można zachodzić w ciążę...masakra:wściekła/y:. A ile się oczekałam na wizytę, miałam na 19.40 a weszłam o 21:rofl2:, ale warto było tyle czekać:tak:. Byłam u tej pani pierwszy raz i z opinii na jej temat na necie miałam lekkiego pietra ale niepotrzebnie;-):-).
a u kogo byłaś ??? niezłe ma kolejki
dobrze że cię dobrze zdiagnozowała :-)

Karlita, z ta dziewczynka to jeszcze nie na 100% ;)

zobaczymy zobaczymy :-D

kiedy kolejne usg ??
:-D:-D:-D:-D

Karlita ooo witaj, z zaświatów do nas powróciłaś :-p:-p rzucaj robotę i idź na spacerek bo szkoda takiego dnia :tak::tak:
właśnie wróciłam ;-)
zaliczylam PEPCO kupiłam dzieciakom wiadereczka i lopatki :-) jutro idą do jaskini solnej z przedszkolem ;-) sobie koszulkę, Norbowi spodenki na lato i pudełko na samochody ;-)

Anaconda
jakiego ja konika dla Gabi zamówiłam, ręcznie szytego :-) mam nadzieję że Gabi padnie z zachwytu i będzie go kochała przez wiele wiele lat :-)

Madzieńka ostatnio byli u kosmetyczki i fryzjerki - poznawali zawody i Gabi wróciła z pomalowanymi paznokciami i ... kryształkami :-D:-D

Karlita a no lato i oby jak najdłużej bo zima dała w kosc i trzeba sobie teraz odbić...
Umówiłam Natalke do logopedy na razie nie znalazłam takiego który ma doświadczenie z dziećmi tak małymi z niedosłuchem ale ta Pani powiedziała mi że ona nam pomoże znależć wszystk co będzie pomocne dla N, nazywa sie Sylwia Gromczyńska.
zrobię wywiad zrobię :-))

Karlitka hehehheeh, Ty to jestes zbzikowana :-p obyś szybko wyszła z tej pracy;-)

na drugie mi bzik ;-)

idę robić obiadek i dziś sadzimy tujki :-) nie ma to jak kawałek ogródeczka :-)

a teraz po prośbie

mojego bloga nominowano do bloga miesiąca Kwiecień :-)
gdyby któraś z Was chciała na nas zagłosować ;-)
uśmiecham się szeroko ;-)

Blog Miesiąca

po prawej jest sonda :-)
nr 16 ;-)

heja hej.....ale czad pogoda...taką kocham najbardziej...

aluska ale Was przetrzymali w CZD ale chyba wszędzie tak jest..trzymam kciuki za biopsje...

anaconda tak przywiąże pieluchą żeby sladów nie było :-D:-D:-D:-D....ja sama nie wiem jak z nią sobie radzić...szkoda mi jej strasznie bo własna matka robi jej krzywdę...bo gdyby przyznała że z dzieckiem jest coś nie tak i zaczęła z nią terapię to dziecko dało by się jakosć wyprowadzić na prostą....tylko trzeba jej terapii....a matce terapii socjologicznej bo to głupia baba...

madzienka oby to była wina herbatki....bo inaczej znowu się będziesz głowić....

motylla no proszę jaki z Krystka kompozytor...:-):-):-)

sienio urlop przedłuzony ha ha ha i dobrze mi też nie było by głupio...jak tam gardełko Juli dzisiaj....mam nadzieję że lepiej

iwonka tak H to jedna z moich podopiecznych....masakra tyle mogę powiedzieć....

mirosia zdrówka dla Marzenki....żeby obyło się bez antybiotyku

justynka oj nie dobrze że wizyta u gina wypadła kiepsko....dobrze że chociaż z pani dr jestes zadowolona....a u kogo byłaś????
i czyżbyś planowała suwaczek....??????

atali dodaj suwaczek żebyśmy mogły razem z Tobą odliczać czas...

normatywna wszystkiego najlepszego dla Natalki....niech rośnie zdrowa i zawsze uśmiechnięta...

karlita zagłosowane....a to jest jednorazowe głosowanie czy codziennie można oddać jeden głos????

Ufff jak mi gorąco...a jeszcze czeka na mnie prasowanie to już całkiem popłynę:blink:. Ostatnia partia muffinek dochodzi w piekarniku a ja popijam kawę na rozruch:tak:. Może jak się wyrobię z czasem to podetnę włoski dla M:tak:. No i pakowanie na długi weekend.

Iwonka
wezwali mnie jako świadka w sprawie tej mojej sąsiadeczki z dołu:-D, podobno groziła takiej jednej dziewczynie;-). A ta pani dr to Bożena Michalak.

Karlita zagłosowane:-)

Eliza nie planuję suwaczka, tylko dr tak mi powiedziała że jak chcę dziecko to już mogę się starać:-D. Wczoraj byłam u dr Bożeny Michalak

Anaconda najpierw muszę pozbyć się zapalenia i odebrać wynik cytologii i później sprawdzimy czy ta nadżerka jeszcze jest. Czy ja wiem czy to tak zdrowo jest pozostawić nadżerkę:confused:, nie leczenie jej może doprowadzić do raka...

Normatywna wielki buziaczek dla naszej Małej solenizantki:-):-)

Witam wieczorowa pora...mała już śpi, trochę przed swoim czasem ale dzisiaj miała wyjątkowego śpiocha...
brzuszek na szczęście dzisiaj nam nie dokuczał więc to musiała być ta herbatka:tak::tak:

My dzisiaj zaliczyłyśmy mega spacerek do Plazy, dzięki Beatko za towarzystwo...i popołudniowy wypad na plac również dzięki...jak Majeczki foch...przeszedł??

madzienka widziałaś: Chustomamy na chustospacerze | DDK Węglin ? ja się wybieram poćwiczyć plecaki, jeśli z małą będzie ok.

może wybiorę się...jak malutka???

Madzieńka mam nadzieję ze Lence już brzunio dokuczać nie będzie najlepiej parz jej zwykły koperek taką herbatkę ziołową w saszetkach jak już ??

Mam nadzieje że nie będzie potrzebna:tak:

Madzienka ojej biedna Lenka, a co to za herbatka była? Udanego spacerku:tak:

Rumiankowa z Bobovity...

Długi spacerek z Madzią zaliczony, obiad mam z wczoraj więc jest git :-D:-D:tak::tak:
Pogoda boska aż miałam całe plecy mokre po tym chodzeniu :tak::tak: a po południu planuję kolejny spacerek tym razem z córą :tak::tak:
Madzienka oby Twoja prognoza okazała się słuszna i Lenka już więcej się nie prężyła :tak::tak: dzięki za spacerek :tak::tak:

ja też dziękuję....

mojego bloga nominowano do bloga miesiąca Kwiecień :-)
gdyby któraś z Was chciała na nas zagłosować ;-)
uśmiecham się szeroko ;-)

Blog Miesiąca

po prawej jest sonda :-)
nr 16 ;-)

zrobione...

madzienka oby to była wina herbatki....bo inaczej znowu się będziesz głowić....

dzisiaj tfu tfu spokój....

A ta pani dr to Bożena Michalak.

to moja pani doktor prowadziła obie moje ciąże...:tak::tak:
byłaś w LuxMedzie????

Marzenka dziękuję Tobie za dzisiejsze odwiedziny i Pawciowi za transport wózeczka, już nie mogę doczekać się spacerku z nim:tak:

Normatywna wszystkiego najlepszego dla Natalci:tak:

spokojnych nocek...zmykam czytać bajkę Julci

witam wieczornie
my wczoraj i dzisiaj prawie cały dzień byliśmy na dworze... ależ mi brakowało takiej pogody, ciepełka i sloneczka....
zrobiam porządki w ogródku, posiałam trochę warzywek pod tunelem, trochę papierologię do pracy ruszyłam.... oj wróciły mi siły:-D:-D:-D
:-D
madzienka oby to ta herbatka była przyczyną prężenia się Lenki:tak::tak: Moja Z często sie tak pręży, ale nie wiem od czego:no: i tak prawie nic nei jem...
aluśka tulaski dla Martini...
karlita głos oddany:tak::tak: kiedy zawitacie do LBN???
normtywna wszystkiego najlepszego dla Natalki:tak::tak:
justyna dobrze, ze poszłas do lekarza, szkoda tylko ze takie niedobre weści:no:
misia powodzenia na szczepiniu:tak: ja muszę Zośkę zapisać na drugą dawkę bo mi z głowy wypadło... super że Natalka zdrowa:tak::tak:

zmykam jeszcze trochę popracować
dobrych nocek zyczę

Misia i jak Stasio po szczepieniu, był z niego zuch chłopak??;-)

Madzienka, Marz, Anaconda super spacerek za Wami:tak:

Madzienka tak byłam w luxmedzie:tak:. Czy oprócz luxmedu gdzieś jeszcze przyjmuje? Też długo czekałaś w kolejce na wizytę?

Mandziula
jak to nic nie jesz:confused::szok: może po prostu musisz przeczekać te bóle brzuszkowe Zosi...

Ja jeszcze przed spaniem na chwilę zaglądam. W dzień Radka nie męczy aż tak bardzo kaszel i już tak nie chrypi, jest taka malutka poprawa, chociaż ten kaszel bardziej mu w nocy daje osobie znać:no:. Krystek na razie w zdrowiu się trzyma i to jest najważniejsze tylko Raduszka musi się wykurować:tak:, Jakaś nie przytomna jestem i za wiele nie zapamiętałam :nerd:.
Normatywna: Wszystkiego najlepszego dla Natalki:tak:
Justyna: Współczuje nadżerki.
Karlita: za głosowane:tak:

reklama
Do góry