anaconda27
styczniówka2006
W takim razie
Natalko wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-):-)
Natalko wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-):-)
![16abcaw.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi48.tinypic.com%2F16abcaw.jpg&hash=5478e4bfb788cce36670d41be85dbf94)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jak dzień ???Witam,
Michałek właśnie odsypia dzisiejszy ranek, a ja raczę się kawusią i jabłuszkiem...siły brak i jakoś tak ogólnie znowu czarno wszystko widzę,
a u kogo byłaś ??? niezłe ma kolejkiNo niestety wczorajsza wizyta u ginekologa wypadła źle. Nadżerka, brzydka szyjka + stan zapalny
. A w marcu byłam przecież u swojej ginki (państwowo) i ona nic tam nie widziała, nawet zachwalała że wszystko ładne i można zachodzić w ciążę...masakra
. A ile się oczekałam na wizytę, miałam na 19.40 a weszłam o 21
, ale warto było tyle czekać
. Byłam u tej pani pierwszy raz i z opinii na jej temat na necie miałam lekkiego pietra ale niepotrzebnie;-):-).
Karlita, z ta dziewczynka to jeszcze nie na 100%![]()
właśnie wróciłam ;-)
Karlita ooo witaj, z zaświatów do nas powróciłaśrzucaj robotę i idź na spacerek bo szkoda takiego dnia
zrobię wywiad zrobię :-))Karlita a no lato i oby jak najdłużej bo zima dała w kosc i trzeba sobie teraz odbić...
Umówiłam Natalke do logopedy na razie nie znalazłam takiego który ma doświadczenie z dziećmi tak małymi z niedosłuchem ale ta Pani powiedziała mi że ona nam pomoże znależć wszystk co będzie pomocne dla N, nazywa sie Sylwia Gromczyńska.
Karlitka hehehheeh, Ty to jestes zbzikowanaobyś szybko wyszła z tej pracy;-)
madzienka widziałaś: Chustomamy na chustospacerze | DDK Węglin ? ja się wybieram poćwiczyć plecaki, jeśli z małą będzie ok.
Madzieńka mam nadzieję ze Lence już brzunio dokuczać nie będzie najlepiej parz jej zwykły koperek taką herbatkę ziołową w saszetkach jak już ??
Madzienka ojej biedna Lenka, a co to za herbatka była? Udanego spacerku![]()
Długi spacerek z Madzią zaliczony, obiad mam z wczoraj więc jest git
Pogoda boska aż miałam całe plecy mokre po tym chodzeniua po południu planuję kolejny spacerek tym razem z córą
Madzienka oby Twoja prognoza okazała się słuszna i Lenka już więcej się nie prężyładzięki za spacerek
mojego bloga nominowano do bloga miesiąca Kwiecień :-)
gdyby któraś z Was chciała na nas zagłosować ;-)
uśmiecham się szeroko ;-)
Blog Miesiąca
po prawej jest sonda :-)
nr 16 ;-)
madzienka oby to była wina herbatki....bo inaczej znowu się będziesz głowić....
A ta pani dr to Bożena Michalak.