Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam się piątkowo
sienio powodzenia u lekarza, dzięki za telefon wczorajszy ;-)
misia2010 a u jakiego lekarza byliście?Super że jesteś z niego zadowolona.Oby syropki jak najszybciej pomogły...
marta1981 super że zakupy się udały, a dla siebie masz już ubranie na komunię?
aluśka powodzenia w pracy, a Ty w ogóle sypiasz kiedyś?
normatywna trzymam kciuki żeby mała jak najszybciej wyzdrowiała!
anaconda u nas w biedronce ostatnio było dużo gumiaczków, a właśnie słyszałam że często po jednym sezonie nadają się już do wyrzucenia...
marz21 i jak Twoje dzieciaki?Trzymają się w zdrówku?
gon1a to Ty chyba pisałaś o jakimś dobrym stomatologu dla dzieci?Jak możesz to napisz gdzie ma gabinet...
madzienka super wspomnienia z tamtego roku w kwietniu, a teraz może będziemy igloo robić w weekend majowy...
patlyisia oby szybko rana po migdałku się zagoiła i mała o nim zapomniała...
Ja wczoraj byłam u lekarza i mam zapalenie gardła. Siedzę w domu z Wiki, mam nadzieję że jej nie zarażę Kuba wczoraj padł mi przed 19 a dzisiaj po 7 go musiałam budzić, wreszcie dziecko ma się gdzie wyszaleć...Wiki układa klocki więc można na spokojnie kawki się napić. Muszę coś na obiad wykombinować, chyba zrobię jakiś sos z makaronem...Miłego dzionka.:-)
sienio powodzenia u lekarza, dzięki za telefon wczorajszy ;-)
misia2010 a u jakiego lekarza byliście?Super że jesteś z niego zadowolona.Oby syropki jak najszybciej pomogły...
marta1981 super że zakupy się udały, a dla siebie masz już ubranie na komunię?
aluśka powodzenia w pracy, a Ty w ogóle sypiasz kiedyś?
normatywna trzymam kciuki żeby mała jak najszybciej wyzdrowiała!
anaconda u nas w biedronce ostatnio było dużo gumiaczków, a właśnie słyszałam że często po jednym sezonie nadają się już do wyrzucenia...
marz21 i jak Twoje dzieciaki?Trzymają się w zdrówku?
gon1a to Ty chyba pisałaś o jakimś dobrym stomatologu dla dzieci?Jak możesz to napisz gdzie ma gabinet...
madzienka super wspomnienia z tamtego roku w kwietniu, a teraz może będziemy igloo robić w weekend majowy...
patlyisia oby szybko rana po migdałku się zagoiła i mała o nim zapomniała...
Ja wczoraj byłam u lekarza i mam zapalenie gardła. Siedzę w domu z Wiki, mam nadzieję że jej nie zarażę Kuba wczoraj padł mi przed 19 a dzisiaj po 7 go musiałam budzić, wreszcie dziecko ma się gdzie wyszaleć...Wiki układa klocki więc można na spokojnie kawki się napić. Muszę coś na obiad wykombinować, chyba zrobię jakiś sos z makaronem...Miłego dzionka.:-)