reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam sie i ja....P ma odebrac dzieciaki wiec ja zrobilam zakupy i zjadłam juz obiad....takze na moment wpadłam aby sie przywitac....

Madzienka Super ze u Was wszystko ok z bioderkami i J...a kiedy masz wizyte u ginki????
M ok a B cos mi troszke goraczkowal w nocy i troche kaszle zobaczymy co z tego bedzie.....
Dzieki za info o pieluszkach...
W pracy ok dzieki atmosfera wporzadku taka jaka byla nic sie nie zmienilo.....
Karita witaj witaj....dobrze ze juz mozna bylo gips przynajmniej sciagnac.....
Patlysia no wlasnie jak wizyta w DSK????
Misia jak wizyta u nowego lekarza????
Sienio powodzenia na wizycie...
Justyna pochwal sie co wykombinowaliscie z masy solnej...
Motylla dobrze ze przynajmniej
Antuanet Twoje dzieciki poszly spac o 19 na nowy czas szacun:-Dto tak jak na stary o 18;-)piekna sesje sobie zrobiliscie....
Anaconda o zajecia z basenu juz macie super takze milego pluskania....
Iwonka jak Twoje serducho odpusciło juz????stresujesz sie czyms ze tak cie zlapalo????

Mam nadziej ze B wroci w przyzwoitym stanie ze zlobka nie dzwonili to licze ze nic w ciagu dnia sie nierozwinelo...czasem tak mial ze w nocy cos sie zadzialo a w dzien minelo:sorry:w sumie nadzieja matka głupich:-D

Serdecznie Was pozdrawiam i uciekam do kuchni troszke ogarne póki jestem sama bo chyba sasiadke na herbate dzisiaj zaprosze.....

reklama
Gonia to sobie pospaliście :-)

anaconda ratuje się filmami w internecie :-) ale musze uszyć pościel dla lalek bo usłyszalam ze nie mają gdzie spać ;-)

Marz mam nadzieję że wszelka zaraz Was ominie :-)

hejka hejka....no dzisiaj ta wiosna dała czadu śnieg po kolana....ja wiem wiem....kwiecień plecień...itd.. tylko dlaczego przeplata tylko zimę?????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::angry::angry::baffled::baffled::baffled:

madzienka oby twoja prognoza się sprawdziła....niech lato będzie upalne (pragnę) i niech trwa do grudnia....dla sprawiedliwości

justynka ale czadowe dzieło stworzyliście razem z Michasiem....piękny stworek....no proszę jak nie wiele trzeba buteleczka, plastelina i owoce jesieni....super

sienio dokładnie tak....dyr przyjeżdża robi zamęt i uważa że jest takim wspaniałym pedagogiem...aaaaaaaaaaaaaa szkoda gadać
sobota jak najbardziej mi pasuje....

antuanet zdrówka dla Ciebie i P....jak tam Twoje gardełko dzisiaj

motylla no tak wcześniej gorączka teraz wysypka...trzydniówka...dobrze że już będzie miał to za sobą

gon1a zdróweczka i dla Ciebie....my też zbieramy podpisy....na to referendum... może z cofnięciem obowiązku szkolnego dla 5 latków coś zdziałają ale na pewno nie zlikwidują gimnazjum i nie wrócą do starego systemu....za dużo kasy w to włożyli i za dużo musieli by znowu włożyć żeby to cofnąć

talia super że u ortopedy wszystko wyszło w porządku.... i super że katar się zmniejszył....

justynka kurcze bardziej mnie pilnujesz niż ja sama....dzięki za troskę.... aż się boję przyznać że nie:eek::eek::eek: poczekam na lepszą pogodę....jak na razie jest mi nie po drodze...nic się nie dzieję więc odwlekam jak mogę....:baffled::baffled::baffled:
złożyłaś podania do przedszkoli????

karlita pojawiasz się i znikasz i znikasz..... super że już Norbusiowi zdjęli gips.... a na grilla się wpraszam jak nic....tylko niech ta wiosna już przyjdzie....
powodzenia w odzwyczajaniu od mamusi....nie taka łatwa sprawa

anaconda i jak tam po wizycie teściówki....jejku ja dzisiaj też miałam wrażenie że ja wyjdę do chodniki i ulice będą czarne....specjalnie też się nie spieszyłam....a tu zonk....śnieg po kolana i odśnieżanie samochodu....no i spóźniłam się do pracy....:angry::angry:

marzenka zdróweczka oby nic gorszego się nie rozwinęło

Motylla dobrze że to tylko trzydniówka

Karlita powodzenia w szyciu pościeli dla lalek:-D

Gona to sobie pospałaś:-D

Eliza
złożyliśmy do jednego(do tego co najbardziej mi zależy;-)), na razie...czekam na lepszą pogodę.

Marz zdrówka dla B, i udanego spotkania z sąsiadeczką:tak:

Madzienka
i jak zakupy, buciki dla Juleczki kupione?

Anaconda
i jak tam basen po długiej przerwie? I kto w końcu prowadzi grupę Majki?

A to dzisiejsze nasze prace, odbicie rączki M, biedronka i guziki

SDC13693.jpg

Załączniki

• SDC13693.jpg
    SDC13693.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 61
No to chwila spokoju bo Maja "Kucyki Pony" ogląda :tak::tak::-D:-D
Po basenie Maja przeszczęśliwa bo "stare koleżanki" spotkała no i p.Jacusia :tak::tak:
Marz oby B nic nie brało i ta nie najlepsza noc już się nie powtórzyła :tak::tak:
Justyna super będzie miał pamiątkę M z tą rączką, ja robiłam takie "odciski" jak Maja miała 4 lata na Dzień Babci i powiem Ci że już jest ogromna różnica w rozmiarze rączki :tak::tak: grupę na basenie prowadzi nadal p.Jacek tylko że doszły nowe dzieci i teraz jest ich 15 a było 10 :tak::tak:
Elza mój twinguś to wcale nie odśnieżany i tylko widać jego zarys :-D:-D ja mimo tego śniegu już schowałam śniegowce i uparcie chodzę w adidaskach :-D:-D:tak::tak:
Karlita haha teraz pościele a potem się zaczną ubranka, mi Maja karze uszyć kucyka pluszaka tylko jakoś nie wiem jak mam się do tego zabrać :sorry::sorry:
Madzienka i jak buciki zakupione? :confused::confused: widziałaś w H&M naszyjnik z Pinkie Pie (już mnie Maja na niego naciągnęła :baffled::baffled:) a jest jeszcze szczotka do czesania na którą też już się napaliła :-D:-D:tak::tak: a te getry z kucykami nie dałoby się naciągnąć na Mai pupę? To by miała jako 3/4, muszę jutro podejść do biedronki i je obejrzeć (jeśli już nie jest za późno :-:)-()

witam wieczornie

justyna super prace tworzycie:tak: mój Miki już nie ma cierpliwości, chyba zaczeły go takie rzeczy nudzić:-D:-D
marz udnego wieczoru z sąsiadką:tak: a jak B???
karlita oj cięzko odzwyczaić dziecko od mamy, ale może jak wróci do przedszkola stęskniony to szybko wam się uda wrócić do normlności:tak: super że N już gipsu nie ma:tak:
madzienka super że Lenka po szczepiniu nie miała żadnych odczyów że z bioderkami wszystko dobrze:tak::tak:
motylladobrze, ze u was to tylko trzydniówka:tak:
anaconda jak po basenie?? oj widzę ze miałaś wspaniałego gościa na wizytacji;-);-)

ja też doczytałam o tych pieluchch i zmusiłam P żeby mnie do mista wywiózł, bo sama bym nie dała rady wyjechac do drogi, bo u nas przez ten śnieg mimo odśnieżania strasznie się miękko zrobiło i ciężko wyjechać... uroki mieszkania na wsi...
zerobiłam sobie zapasy, bo jak tak dalej pogoda bedzie nas rozpieszczać to nieprędko sama gdzieś pojadę...
ja chcę wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!! no zeby choć tego śniegu mniej było.........

Przyszłam Was odwiedzić :-)
najwyższa pora:-p:-p:-p

Dziewczyny ja też chętna na jakiś wypad czy to z Mają czy bez :tak::tak:

super

Madzienka i jak buciki zakupione? :confused::confused: widziałaś w H&M naszyjnik z Pinkie Pie (już mnie Maja na niego naciągnęła :baffled::baffled:) a jest jeszcze szczotka do czesania na którą też już się napaliła :-D:-D:tak::tak: a te getry z kucykami nie dałoby się naciągnąć na Mai pupę? To by miała jako 3/4, muszę jutro podejść do biedronki i je obejrzeć (jeśli już nie jest za późno :-:)-()

Buciki kupione....

Szczotkę już mamy:tak:, a naszyjnika na szczęście nie dojrzała dzisiaj....:-p
co do getr to tez pomyślałam o 3/4 dla Majeczki...może jeszcze gdzieś zostały...ja kupiłam przy ciuchu:tak:

co do konikow to wyczytałam dzisiaj że pod koniec maja zaczyna się trzecia seria na minimini

Madzienka i jak zakupy, buciki dla Juleczki kupione?

A to dzisiejsze nasze prace, odbicie rączki M, biedronka i guziki

Zobacz załącznik 549926

Zakupy udane, buciki kupione....
a wasze prace śliczne....

madzienka oby twoja prognoza się sprawdziła....niech lato będzie upalne (pragnę) i niech trwa do grudnia....dla sprawiedliwości

oby oby....bo w nerwice można wpaść patrząc za okno...
moja koleżanka śmieje się że psychiatrzy będą mieli co robić...:sorry:

Marzenka jak Bartuś po powrocie do domu???zdróweczka
podobno teraz jakiś wirus szaleje, który powoduje temperaturę
udanego spotkania z sąsiadka...
mogłabyś być moją sąsiadką:-p

Motylla i dla was zdróweczka...

Mandziula super że zakupy udane...

Dzieci jeszcze nie śpią:baffled:, Radek właśnie naprawia autko... musiał przyczepić koło:-D, a Krystek się wiercił na łóżku, a teraz poszedł do Radka pomagać mu w reperacji:-D. Autko nareperowane, więc dzieci mogą iść już spać:tak:
karlita;Fajnie, że Norbuś jest już bez gipsu:tak:
gon1a; To ładnie sobie pospaliście:-)
Justyna2729; Ekstra prace:tak: Z jakiego przepisu robiłaś masę:confused:
Anaconda: Super, że Maja zadowolona z dzisiejszego pluskania:tak:

reklama
Witam,
dziś nie miałam jak zajrzeć,bo wolne sobie zrobiłam z dzieciakami w domu;-)późno już a jutro doo pracy trzeba,więc nie odpiszę Wam...napiszę tylko,że lekarz,co wczoraj byliśmy super:tak:dokładnie zbada,długi wywiad zrobi,wszystko opowie,wytłumaczy:tak:a dzieci...cóż...znowu jakiegos wirusa złapały...mają syropki,maści i się leczymy:sorry:

Do góry