reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej
mam wreszcie wszystko jak trzeba na BB.
Wróciliśmy wczroaj o 21 z Lublina bo zahaczyliśmy o OLIMP, nic nie kupiliśmy choć chcieliśmy wybrać dla Gabci buciki. u ortopedy wszystko gra, nie można niczego się u Gabrysi przyczepić żadnych wizyt kontrolnych już nie trzeba:-D. Dzisia mielismy wizytę u pediatry z racji kataru ale Pani doktor nie dojechała a u nas już kataru praktycznie nie ma jeszcze sie inhalujemy dla oczyszczenia wszytskiego i planuję Gabrysię w poniedziałek do przedszkola wysłać.

Antualnet dobrze ę dzieciaki zdrowe a Ty się wylecz szybciutko.
Madzienka oj sama wiesz jak to dzieci potrafią mieć focha:-D dobrze że z bioderkiem OK

Sienio na każdym kanale obiecują lepszą pogodę w przyszłym tygodniu czekamy...

Justyna gratuluję pomysłu, piękny rezultat

Anaconda z tą alergią to szkoda ale dobrze że wicie my też czekamy w kolejce do alergolog i ciekawi mnie czy coś wyjdzie

reklama
Hej:-)

Sienio trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę kontrolną:tak:i jak Julcia ulepiła coś z plasteliny? Pochwal się jak coś zrobiłyście:tak:

Talia o super wieści że z Gabrysią i jej nóżkami jest rewelacyjnie:-), ja jakoś nie przepadam za Olimpem;-)jedynie chodzę tam do Natury lub jak trzeba coś załatwić z telefonem to do salonu Orange:tak:

Gona zdrówka dla Ciebie!

Motylla czekam na wieści z wizyty...

Antuanet zdrówka dla Ciebie i dla P... byłaś u lekarza??

Iwonka i jak się dzisiaj czujesz??

Eliza umówiłaś się już na wizytę do kardiologa??

Madzienka dzisiaj współczułam wszystkim mamom które musiały pchać wózek :no:ja sama ledwo szłam chodnikiem:no:. A ty dzisiaj wybierasz się z Malutką na spacerek?

Mandziula
a co tam u Was, śnieg nie zasypał Was?

Sunday gdzie jesteś? Jesteś na odwyku od BB??:-(

No ładnie Michał właśnie wstał z drzemki, a spał może ze 30 minut:baffled:, chyba czeka nas długi ciężki dzień:huh:.

Witajcie, eeee:eek: w jakiej my krainie mieszkamy:baffled: ja rozumiem, że w grudniu może być taka pogoda, ale w kwietniu, ehh...Już mnie wykańcza ta pogoda

Sienio a kiedy się wybieracie gdzieś i gdzie:-)??

Madzienka super, że wizyta u ortopedy w porządku. Jak nocka?

Justynka łaaaaał, jakiego małego artystę masz w domu;-) Ja planowałam na jutro z Cypkiem coś z masy solnej porobić:tak: a czuję się dziękuję, lepiej-przynajmniej mnie nie kłuje:sorry:

Talia szkoda, że bucików nie udało się kupić, a jakich szukacie, na wiosnę:-D?? Do alergologa to może i my musimy pomyśleć, bo Cypkowi czasami jakieś takie przesuszone "plamki" czy krosteczki małe na policzku wyskakują-trzeba posprawdzać:sorry:

Antuanet zdrówka dla Ciebie

Kawka wypita, czas zabrać się za jakąś robotę:tak:

Ostatnia edycja:
justynka nic nie zrobiłyśmy, bo Jula zajęła sie lego a ja poł ranka rozmawiałam przez tel:zawstydzona/y: do tego nie mamy plasteliny, ale mysle, ze jutro sie poprawię
iwonka nic jeszcze nie ustaliłysmy, to takie wstępne umawianie:tak:

zmykam,

Iwonka masę solną to dzisiaj mamy w planach (jak M wstanie bo śpi u mnie na kolanach:rofl2:):biggrin2:, i zajmie nam to kilka dni;-). Z chęcią wypiłabym drugą kawkę, ale po pierwszej jeszcze mnie mdli:eek:

Patlysia
a jak Wasza wczorajsza wizyta w DSK?

Jejuu jutro już piątek, a ja dopiero całkiem nie dawno rozpakowałam torby po ostatnim weekendzie a tu znowu pakowanie mnie czeka:nerd:.

madzieńka ja w sobotę po południu akurat nie mogę, bo umówiłam sie z koleżanką, ale rano ok Ty gdzieś chodziłaś w sobotę rano na kawkę z Jula, moze tam?w inne dni jak najbardziej też:tak: kto jeszcze chętny dołączyć? marz, antuanetka, elizka i inne dziewczynki:-)

to będziemy w kontakcie co do spotkania....w sobotę rano chętnie...tylko dziewczyny to trzebaby do jakiejś sali zabaw zabrać bo nie dadzą nam pogadać:-D
trzymam kciuki za wizytę i dobre wyniki, pisz co mówiła pani doktor...

Iwonka nocka na szczęście przespana:tak:

Justyna nie siedzimy w domu, bo u mnie pada deszcz od rana...:sorry:
udanej zabawy masa solna...

Talia super że wizyta udana...a jakich bucików szukacie...Jula upatrzyła sobie w gazetce trampki z myszką minnie i dzisiaj mamy po nie jechać:tak:bo adidaski i pantofelki na wiosnę kupiłyśmy tylko nie ma jak ich założyć...

Antuanet byłaś u lekarza???

Patlysia jak wizyta w DSK???

Ostatnia edycja:
Witam. Lekarka obejrzała Radka i ta wysypka to nic innego jak 3 dniówka... zostawiłam Radka w domu i wybrałam się z Krystkiem do apteki, a później do sklepu. A jak wracaliśmy to się bawiliśmy w magiczny pył:-D:-p czyli rzucanie śnieżkami:tak: ale mieliśmy ubaw:-D:-D.
witam cioteczki no i mnie dopadło siedze dzis i jutro na zwolnieniu chyba grypa albo cos podobnego wczoraj wogole nie moglam w pracy usiedziec bolało mnie wszystko a dzis wyleguje sie w łóżeczku z Maciejem moj mały madrala nie wezmie lekow jak sie go nie przekupi wlasnie zarobil lizaka za pullneo ale juz z nim lepiej dziewczyny
Zdrówka życzę:tak:

Hej u ortopedy wszystko gra, nie można niczego się u Gabrysi przyczepić żadnych wizyt kontrolnych już nie trzeba:-D.
To super wieści:tak:

dobry dobry :D chociaż zimny i ponury :-) i snieżno-deszczowy

co tam u Was????? Przyszłam Was odwiedzić :-)

Madzieńka mnie tu ściga :-) lovju :-D:tak:;-) na fb mam czas bo mam na telefonie a bb mi sie kaszani na telefonie i mi sie logować nie chce .... szpiegu ty jeden :-D:-D

Wczoraj pół dnia w szpitalu mieliśmy wizyte z Norbem u Chirurga ale fajny się trafił :-)
Norb jeszcze 2 tygodnie ma siedzieć w domu ... ale już bez gipsu :-)

ale fajnie ze się Wam spotkanie szykuje ja też chcę!!!
ale w weekend mam gości ;-)

kiedy przyjdzie ta wiosna :D grilla się zrobi :D przyjedziecie do mnie :-D:-D:-D:-D:-D

anaconda współczuję uczuleń u Majeczki :no: ps mamy szał kucykowy + barbie ;-)

Aluśka gratuluje pracy obrotna z Ciebie mamuśka !! BRAWO!!

mandziula w końcu tak to jest ze babcie są od rozpieszczania :-)

eliza gdzie ty o tym deszczowym lecie słyszałaś ??? JA CHCE UPAŁÓW!!! od połowy kwietnia do grudnia oooo :tak::tak:

nie zasypało mnie ale Norbert stał sie bardzo absorbujący :-) teraz bedzie okres odzwyczajania od mamy ;-)

misia dużo zdróweczka dla Was!!!

Madzienka super ze wizyta kontrolna zadowalająca oby tak dalej :-) pieluchy DADA???? moze i ja polecę kupić :-)

Justynka ale rewelacyjny posąg ???? jaki M juz duży!!!!

Talia super ze zdróweczko dopisuje!!!!

Pytlasia jak wizyta ???

Antuanet piękną sesję mieliście!!!

tyle doczytałam :D idę układać puzzle z Norbem :happy:

pospałąm z MAciusiem 3 godz patrzę za okno pada wrrr aluska brawo pochwal sie gdzie pracujesz justyna co to ?? ale fajnie wyglada ten potworc czy stwor madzienka oj dzis to nie pospacerujesz brrrr anaconda jak tesciowa?? talia zdrowka jakich bucikow szukasz dla Gabrysi?? karlita witaj u Ciebie tez zima?? ja juz mam dosc, zwykle w kwietniu pod koniec sie sieje warzywa w tym roku to chyba sie nie da [nre moge buziek wstawic] wrrrr

reklama
Hejka :-):-)
Rano nie miałam jak zajrzeć bo teściową gościłam :tak::tak:
A teraz też zbytnio czasu nie ma bo niedługo na basen ruszamy :tak::tak:
Pogoda mnie dobija, ja myślałam że to zacznie topnieć a tu znowu sypie śnieg :crazy::crazy: czy ta wiosna całkiem o nas zapomniała :-:)-(
Madzienka super że z bioderkami Lenki wszystko w porządku i po szczepieniu też nie było żadnych zawirowań :tak::tak: ja też bym sobie darowała na Twoim miejscu spacerki, na chodnikach jest jeden wielki koszmar :crazy::crazy:
Justyna ale Twój Michaś wydoroślał :szok::szok: super stworka zrobiliście :tak::tak:
Motylla współczuję trzydniówki :-:)-(
Talia ja też jakoś za Olimpem nie przepadam :no::no: super że już nie musicie odwiedzać ortopedy i kciuki trzymam za szybkie zrobienie testów :tak::tak:
Karlita no to się zaczęło :-D:-D:-D u nas barbie poszła w odstawkę ale kucyki nadal na topie :tak::tak::tak: jak chcesz to mam wszystkie filmy z barbie (teraz wyszedł nowy film :tak::tak:) i jakiś film z kucykami Pony :tak::tak:
Antuanet oby szczepionka Wam pomogła, my nadal mamy wziewki 3 razy dziennie ale jak zrobimy wszystkie testy to się wyjaśni skąd ta Maja miewała te duszności :tak::tak:
Dziewczyny ja też chętna na jakiś wypad czy to z Mają czy bez :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry