anaconda27
styczniówka2006
Witam w piątkowy ranek :-):-)
My nadal nie wiemy czy dzisiaj jedziemy do mamy czy jutro bo J jeszcze nie wie czy jutro pracuje tak więc nie pakuję się jeszcze
Brzydko dzisiaj za oknem i zimno a ja liczyłam znowu na piękne słonko
Motylla oby nowy krem szybko pomógł oj długo Ci wczoraj Radzio siedział
Normatywna to ja sobie życzę żebyś codziennie zaglądała ;-) zdrówka dla Natalci i niech szybko opanuje kierowanie rowerkiem a jak u Was ze Świętami, teście do Was przyjeżdżają czy Wy do nich?
Justyna a Wy dzisiaj wyjeżdżacie? dobrze że zakupy na Ciebie czekały w sklepie
Sunday i jak ciasteczka doczekały się polewy czy zostały zjedzone smakowało piwko?
Marta ja też żałuję że tak daleko od nas mieszkasz bo na pierożki Twojej roboty to byłabym chętna ;-);-)
Oj dziewczyny ale smaka robicie tymi swojskimi wyrobami a ja muszę jeszcze 2 dni czekać :--(
Talia szerokiej drogi życzę i zdrówka raz jeszcze dla Gabi
Zmykam robić śniadanko a wymyśliłam dzisiaj pastę jajeczną
My nadal nie wiemy czy dzisiaj jedziemy do mamy czy jutro bo J jeszcze nie wie czy jutro pracuje tak więc nie pakuję się jeszcze
Brzydko dzisiaj za oknem i zimno a ja liczyłam znowu na piękne słonko
Motylla oby nowy krem szybko pomógł oj długo Ci wczoraj Radzio siedział
Normatywna to ja sobie życzę żebyś codziennie zaglądała ;-) zdrówka dla Natalci i niech szybko opanuje kierowanie rowerkiem a jak u Was ze Świętami, teście do Was przyjeżdżają czy Wy do nich?
Justyna a Wy dzisiaj wyjeżdżacie? dobrze że zakupy na Ciebie czekały w sklepie
Sunday i jak ciasteczka doczekały się polewy czy zostały zjedzone smakowało piwko?
Marta ja też żałuję że tak daleko od nas mieszkasz bo na pierożki Twojej roboty to byłabym chętna ;-);-)
Oj dziewczyny ale smaka robicie tymi swojskimi wyrobami a ja muszę jeszcze 2 dni czekać :--(
Talia szerokiej drogi życzę i zdrówka raz jeszcze dla Gabi
Zmykam robić śniadanko a wymyśliłam dzisiaj pastę jajeczną
Ostatnia edycja: