reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w piątkowy ranek :-):-)
My nadal nie wiemy czy dzisiaj jedziemy do mamy czy jutro bo J jeszcze nie wie czy jutro pracuje tak więc nie pakuję się jeszcze :no::no:
Brzydko dzisiaj za oknem i zimno a ja liczyłam znowu na piękne słonko :dry::dry:
Motylla oby nowy krem szybko pomógł :tak::tak: oj długo Ci wczoraj Radzio siedział :tak::tak:
Normatywna to ja sobie życzę żebyś codziennie zaglądała ;-):tak::-D:-D zdrówka dla Natalci :tak::tak: i niech szybko opanuje kierowanie rowerkiem :tak::tak: a jak u Was ze Świętami, teście do Was przyjeżdżają czy Wy do nich? :confused::confused:
Justyna a Wy dzisiaj wyjeżdżacie? :confused::confused: dobrze że zakupy na Ciebie czekały w sklepie :tak::tak:
Sunday i jak ciasteczka doczekały się polewy czy zostały zjedzone :-D:-D smakowało piwko? :confused::confused:
Marta ja też żałuję że tak daleko od nas mieszkasz bo na pierożki Twojej roboty to byłabym chętna :-D:-D;-);-)
Oj dziewczyny ale smaka robicie tymi swojskimi wyrobami a ja muszę jeszcze 2 dni czekać :-:)-(
Talia szerokiej drogi życzę i zdrówka raz jeszcze dla Gabi :tak::tak:
Zmykam robić śniadanko a wymyśliłam dzisiaj pastę jajeczną :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w piąteczek. Dzisiaj już mam za sobą kurze i delikatne porządki u Maksia. Sniadanie zjedzone, teraz zasiadlam z kawką. Mam w planie jeszcze upieczenie ciasta,ale to się, zobaczy co mi wyjdzie w praktyce:baffled:

anaconda ciasteczka jeszcze są, dzisiaj planuje je oblać, choć najlepiej smakują same ze swoim dzemikiem:tak:

talia Spokojnych Świąt!!!!

Motylla oby krem Radkowi pomógł:tak:

Justyna jak spakowana? Dobrze,ze zakupy były w sklepie:tak:

Witam i ja:-).
Kawusia wypita, jabłczanka dochodzi a na obiad paluszki rybne, poza tym 9 chlebków wyrasta a to dopiero początek:tak:.
Co do moich wyrobów to kierownik M raz w tygodniu przyjeżdża z LBN to mogłabym podawać i z biura mogłybyście odbierać;-):tak:.
Zmyka bo kuchnia woła.
Zajrzę później.

Dzień dobry.....

my dzisiaj od rana na wysokich obrotach....Lence coś podtyka jedną dziurkę więc odwiedziliśmy nasza panią pediatrę jeszcze przed Julci przedszkolem..póki co nic niepokojącego nie widzi i mam nadzieje że tak zostanie bo we wtorek mamy szczepienie...ale zrobiliśmy jej kontrolnie morfologię...mała była bardzo dzielna:tak::tak::tak:
później jeszcze szybkie zakupy...w sklepach masakra...tłumy wykupują wszystko:szok:

Anaconda Ty dzisiaj twingusia nie ruszaj bo koło aldika to jest kosmos na parkingach...wszyscy polują na choć jedno wolne miejsce:-D:-D

Marta ja to chyba bliżej mam do sklepu po chleb niż do firmy twojego M:-D:-Dale propozycja kuszaca;-)

Talia trochę edytowałam Twojego posta bo czytac się nie dało:-Dmam nadzieje że się nie gniewasz;-)
i Wam wesołych....

Sunday jakie ciasteczka robiłaś???
pytałaś o galaretki, robię dziurę w jajku wylewam zawartość, gotuje skorupki i wlewam galaretki

Ostatnia edycja:
pisaneczki.jpg

A tu kilka fotek, jak dorobie resztę to jeszcze w wkleje... :)

Madzienka zdrówka dla Lenki!!!

Marta a gdzie to biuro?

Załączniki

• pisaneczki.jpg
    pisaneczki.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 54
czy widzicie co się dzieje za oknem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lenka od powrotu śpi w foteliku a miałam iść na spacerek dokupić bukszpan do koszyczka na jutro...:baffled::baffled::baffled:

Sunday śliczne pisanki:tak:

Wow nie ma to jak wiosna:-Dza oknem sliczna zima tylko swieta nie te:-)

Kurde ludziom to naprawde odbija z tymi zakupami dwa dni swiat a Ci jak zwykle szaleja w marketach:no:ale w sumie co mnie to obchodzi....

Sunday piekne pisaneczki;-)
Madzienka oj biedna Lenusia juz musiala byc kłota:baffled:zdrowka dla Niej....szkoda ze spacerek Ci nie wyszedl ale moze i lepiej:-D
Anaconda kurtcze jeszcze jutro moze pracowac???? dla mnie juz Wielki Piatek powinien byc wolny ustawowo:zawstydzona/y:nie swietujecie z tesciowa?????
Talia zdroweczka dla G....

Noszzz!!! Bloku obok nie widze - tak sypie!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A juz miałam wyskoczyc po kwiaty,żeby choć troszkę wiosny w domu było,ale przez ten snieg to pewnie pouciekali handlarze...:-( Koszmar jakiś z tych sniegiem...:baffled:

Ja też się wybierałam na zakupy ale ta śnieżyca za oknem mnie wystraszyła i czekam aż przestanie sypać :crazy::crazy::crazy:
No i niestety J dzwonił i jutro pracuje tak więc pakowanie odkładam na jutro :-:)-(
Madzienka mi też jakoś spacerek nie wyszedł :crazy::crazy: trzymam kciuki żeby Lence nic się nie przyczepiło i nosek szybko odetkał :tak::tak:
Marz ja też byłam pewna że jutro to już żadne firmy nie pracują a tu taka niespodzianka niemiła :crazy::crazy: mnie też przeraża to co się dzieje w sklepach, jakby przynajmniej na tydzień zamykali :crazy::crazy: i dlatego rezygnuję z jakichkolwiek wyjść do marketów
Sunday śliczne jajeczka :tak::tak: a jak Maksio, wyszedł już całkiem z chorób? :confused::confused:
Marta Ty to zapewne dzisiaj cały dzień w kuchni spędzisz ;-)

reklama
Witajcie
to co ubieramy choinkę w pisanki??:-D jak tak dalej będzie to psycholodzy i psychiatrzy zbiją fortunę....:wściekła/y:
marz
masz rację z tymi zakupami i sprzątaniem to przesada...
anaconda patrząc za okno to możesz dzisiaj z domku nie wyjść, jakoś nie widzę, żeby przestawało padać:wściekła/y::szok::no::-p
sunday super ozdoby:tak:
a już zaczynam myśleć o tym wycięciu migdałka Emilki...:-(

i ja się pochwalę pracami Emilki: koszyczek zrobiła z papieru:tak:
P1110542.jpgP1110545.jpgP1110546.jpgP1110550.jpgP1110553.jpg

Załączniki

• P1110542.jpg
    P1110542.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 56
  • P1110545.jpg
    P1110545.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 56
  • P1110546.jpg