reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My po spacerku i po zakupach.Kupiliśmy składniki na ciasteczka, zaraz po obiedzie zabieram sie za kryche ciasto. Zakupilam jeszcze gazetke z przepisami może coś fajnego znajde :tak:
W mieszkaniu tylko odkurzylam i pranie zrobiłam, no i zupke ogórkową ugotowałam.

Madzienka super sprawa ta chustam pokaż nam koniecznie tate zamotanego:tak:
sos mieszam- ojj pycha aż mi chęc naszła...:tak:
Jak zrobiłaś taka galaretke?

marz owocnego sprzatanie...:tak:

Justyna ale zakupy były jeszcze w sklepie, nikt ich sobie nie wziął?

Marta super,ze masz zamówienia, a jakie ciasta robisz?

anaconda cos mi nie przychodzi info o paczke,ze nadana, a już mam ochotę na piwko...:-p

reklama
madzieńka spróbuj koniecznie tylko kup sobie sok tłoczony bo z innymi nie było takie smaczne ( a sok np.taki, my mamy swój ale myślę, że ten smakuje tak samo:tak: Leclerc Drive Lublin - hipermarket online )
a chusta to świetny prezent ja żałuje, że nie kupiłam...
anaconda na kawę to ja się wpraszam;-):tak::-)

u nas już w całym domu świeżą wędzonką pachnie...dobrze, że dzisiaj czwartek bo któregoś roku wędzenie było w wielki piątek i to dopiero było wyczynem powstrzymać się od jedzenia:tak:

Sunday, piekę sernik wiedeński z brzoskwiniami, seromakowiec i tort na roczek z cyfrą, do tego 12 chlebków mam zamówionych.
Anaconda, u Mai pewnie poskutkowała zmiana klimatu - jak byłam mała często chorowałam na drogi oddechowe i pobyt nad morzem mnie wykurował.

Kruche leży juz w lodówce. Więc moge obejrzeć środek paczki od Lorda ;-)

Marta szkoda,ze blizej nie mieszkasz bo na bank byłabym Twoja klientką:tak:

patlysia mniam, super że masz już swoje świeżutkie mięsko:tak:

Sunday też testujesz...to smacznego!!!!!
a pisanki robiłam wlewając galaretkę do skorupek po jajkach:tak::tak:

Anaconda oby duszności minęły bezpowrotnie...

do mnie właśnie dotarła dostawa swojskiej wędlinki ale pachnie w domu....:tak:

Helloł
Anaconda na Twoje życzenie ;-) nie odzywam sie tylko Was podczytuje... ajkos nie mam o czym pisać bo ciągle coś jest do bani... znowu na święta mi sie Natalka rozłożyła.. dziś zaczeliśmy antybiotyk :-( ... Jejku jak ja chce wiosny mozę te choróbska już minął bo ja już mam dość...
Po za tym wszystko oki teściowa bez zmian odwiedza co 2 dzien prawie :eek: ALE dziadki kupili już Natalce prezent urodzinowy ROWEREK no i sie podoba tylko musi się nauczyć kierować hehehe no i do tego potrzebujemy pogody:rofl2:
A co do swojskiej wędlinki to my tez mamy pyszota, normalnie powrót do dzieciństwa. Szkoda że w sklepach na codzień Szity sprzedają....

AAAAA Justynka dzieki za wszystko :tak:;-)

Ciasteczka upieczone, chyba niedoczekaja się polewy i posypki...:tak:

normatywna witaj!

Madzienka to wlewalaś galaretkę do wydmuszek?Czy jak?

Wynurzyłam się na chwilkę z kuchni...nogi mam w du..e:no:
Dobrze że już M spakowałam, jeszcze nas starych muszę spakować:crazy:

Normatywna zdróweczka dla Małej:tak:
Wow fajny prezencik Natalka dostała:-), jeszcze my kupimy dla M dwa kółka i nasze maluchy razem pośmigają;-)

Sunday to na zdrówko;-)
A jakie ciasteczka robiłaś?
Zakupy robiłam w osiedlowym, i czekały na mnie, hehe

Madzienka śliczny kolorek chusty:tak:, pasuje i dla mamy i dla taty...
No teraz wszystkie weekendy mamy wyjazdowe...

Anaconda trzymam kciuki by Maja pozbyła się raz na zawsze tych duszności:tak:,

Jak wczoraj Radek wcześniej usnął... tak dzisiaj jeszcze nie śpi:no:...a Krystek właśnie się położył i już śpi:-).

Motylla współczuję nocki z pobudką o godz.3 :szok::szok: może z czasem to AZS nie będzie tak Wam dokuczać, masz jakieś maści na to dla Raduszki? Musisz nimi codziennie smarować tą skórkę? :confused::confused:
Codziennie muszę go smarować, robionymi maściami... i aerius do picia na wieczór:tak:.

Fajne te jajeczka:tak:

Kolor chusty bardzo mi się podoba:-)

Właśnie umówiłam się na wizytę u pulmonologa na wtorek zaraz po Świętach i nie chcę zapeszać ale Mai te duszności prawie całkiem ustąpiły i teraz nie wiem czy to dzięki wziewkom czy dzięki naszemu wyjazdowi i zmianie klimatu :sorry::sorry:
Która chętna na popołudniową kawkę bo właśnie idę robić :-):-)
Super, że Maje nie męczą już duszności:tak:

Helloł
. znowu na święta mi sie Natalka rozłożyła.. dziś zaczeliśmy antybiotyk :-( ... Jejku jak ja chce wiosny mozę te choróbska już minął bo ja już mam dość...
Po za tym wszystko oki teściowa bez zmian odwiedza co 2 dzien prawie :eek: ALE dziadki kupili już Natalce prezent urodzinowy ROWEREK no i sie podoba tylko musi się nauczyć kierować hehehe no i do tego potrzebujemy pogody:rofl2:
A co do swojskiej wędlinki to my tez mamy pyszota, normalnie powrót do dzieciństwa. Szkoda że w sklepach na codzień Szity sprzedają....
Zdrówka podsyłam:tak:

Pokładał się Radek u nas na łóżku i już myślałam, że uśnie ale niestety nie...właśnie poszedł do W. żeby mu dał pić :tak:
Jutro idę do apteki po krem dla Radka, zobaczymy czy on coś pomoże :confused:

reklama
Hej moje wszelkie zabiegi aby mieć funkcje edycji nic nie dają :(My po wczorajszej wizycie u pediatry mamy skierowanie do alergologa a terminy dopiero na maj może wyrobie się do końca czerwca z tą diagnostyką bo n tym mi zależy. Gabi katar ma mniejszy prawie go już nie ma ale to dobrze inhalacje i sambucol oraz nasivin na noc to nam poleciłą Pani dr.

ruszamy dziś do rodziców takze ja praktycznie chciałabym pożyczyć WAM WESOŁYCH ŚWIĄT

ANACONDA JA AKTUALNIE W DOMU ETATU NIE SZUKAM A ZLECENIE MA W KWIETNIU I MAJU CO DO TAKICH GAZETEK TO U NAS TE KOCIE KRÓLUJĄ

Madzienka piękna chusta a co do pisanek to zdumiewa mnie twoja pomysłowość

MISIA U MNIE TEŻ Z TYM CHOROWANIE KOŃCA NIE WIDAĆ A WIOSNY MA NIE BYĆ WCALE....

Justyna dołaczam sie do braku chęci do pakowania, w ogóle nic mi sie nie chce bo dostałam@Normatywna my też stoimy przed kupnem rowerka tylko tej pogody brakuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry