reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sunday współczuje przejść z lekarzami....ale teraz dostać się do lekarza specjalisty na fundusz graniczy z cudem albo się czeka tyle że trzeba mieć morze cierpliwości....
ja mam bal 4.02 czyli w poniedziałek a Ty????

atali myślę że jakaś pielęgniareczka bo z chorobami się trochę doświadczyłaś :-D:-D:-D

justynka dzięki jutro tam podjadę....ciekawe czy będzie czynne???? po 17 jak myślisz????

karlita no widzisz ile zabawy z odśnieżaniem....dzieci mają bałwanka a Ty wzmacniasz mięśnie :-D:-D

agusik jak tam poprasowane?????

madzienka ostatnio mówiłaś coś o piątku że to niby na weekend Cię nie zostawią....ha ha ha odwlekasz!!!! i dobrze jak nic się nie dzieję to po co się stresować

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
madzienka ostatnio mówiłaś coś o piątku że to niby na weekend Cię nie zostawią....ha ha ha odwlekasz!!!! i dobrze jak nic się nie dzieję to po co się stresować

odwlekam bo to z obawy...z Jula poszłam w andrzejki i zostałam na weekend andrzejkowy w szpitalu...a tak mogłam pójśc w poniedziałek bo przez weekend i tak mojej pani doktor nie było więc leżałam sobie i nic się nie działo:sorry2:

zmykam spać....

Ostatnia edycja:
Przeczytalam po lepkach
Sunday na kolorowej czekalam tydzien na laryngologa
Ale tam jest lekarz rano ale na fundusz
Karlita gora super wielka przy decatlonie sa podobne
Justyna pysznie torcik wyglada pozd i tulaski dla Anety
Elza jest pomysl na stroj? Czerwony kapturek hmm....super
Marz zaspalas? Zdarza sie

Czekam

Eliza wiesz co, nie wiem do której ten ciuszek czynny:no:

Karlita
to jest tort makowy z kremem z bitej śmietany i mascarpone:tak:

Agusik Dominik nie jest za mały, wczoraj było nawet dziecko w leżaczku:tak:

Witam,
ech...znowu mi brakuje czasu i sił:no:dzieci odpukać póki co zdrowe:tak:Natalka od wczoraj chodzi do przedszkola...na razie niezbyt chętnie no ale i przerwa była dłuuuga:sorry2:a jutro mają przedstawienie na DzBiD:tak:Stacho śpi...ale nic dziwnego,bo w dzień spał ostatni raz o 14;-)oby tylko nie wstał o 1 lub 2 a pospał do rana:tak:
ja dziś zostawiłam Stacha z mamą a sama pojechałam do pracy złożyć podanie o godzinkę na karmienie,żebym 6 lutego nie gnała na 7.30:no:potem odwiedziłam ZUS by podpytać jak z babci zrobić nianię;-)no i czas mi się skończył...trzeba było wracać odebrać Natalkę z przedszkola:-D
madzienka masz rację...w weekend nic się nie dzieje na porodówce...no chyba,że dziecię nagli;-)
karlita niezłą macie górkę saneczkową:-D
Sunday, współczuję...:-(
Justynka torcik mniam mniam:tak:oj zjadłabym:zawstydzona/y:ale d....rośnie:wściekła/y::zawstydzona/y::-(a tu kolega z pracy się pochwalił,że schudł 8 kg :szok:to się trzeba wziąć za siebie:sorry2:
elza czarownica?:-Dkoniecznie pokaż się w tym stroju:tak:
Agusik, Hexe witam nowe mamy
yes2.gif

Hej

Ja dziś z pracy bo sama jestem koleżanka na szkoleniu.
U nas jest niby Ok ale zrobiłam gabi wyniki i nie są jeszcze super, za mało leukocutów inne wskazania też nie są w normie, a najdziwniejsze to ze HGB za malo a żelaza za duzo.
W piatek dopiero ktoś mi to zinterpretuje. gabi do końca tygodnia ma siedziec w domu potem do przedszkola chce ja puścić.

MAndziula GRATULACJE!!!!!! Witamy Zosię!
Sunday wyobrażam sobie jak się czujesz jak nie możesz nalezycie dziecka zdiagnozować. Ja choć niby powinnam mieć łatwiej jak przychodzi co do czego to też zero pomocy:no: Życzę aby szybko się Wam udało dostać do specjalisty a Maksik już nie cierpiał!
Anaconda czas szybko płynie;-) Może tylko dla nas rodziców tak nie galopuje:-D
Mirosia zaglądaj kiedy sie da!
Maltanka i jak się chodzi do przedszkola Hubercikowi?
Iwonka powodzenia na wszystkich egzaminach!!!!!
Justyna wspaniały tort, jestem po wrazeniem ze podjęłaś się wyzwania z taaakim sukcesem!
Misia Oby zdrowko juz z Wami zostało a Natalka miała okazję pochodzić dłuzej do przedszkola:)

Madzieńka bo to chyba agusik pytała .... nie wiem czego tak wskoczyło... Tobie odpisywałam odnośnie tuniki ale nie widzę tego tekstu .... coś się chyba musiało z cytowaniem pochrzanić

a tunikę kupiłam dla Gabi taką ;-)

Cool Club, Sukienka z krótkim rękawem, My Little Pony, rozmiar 116 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

misia zdrowie NAJWAŻNIEJSZE!!!! a cierpliwość się znajdzie ;-);-)
przyjeżdzaj do mnie :-) czwórka się zabawi a my się napijemy czegoś dobrego :-)

mirosia TRZYMAJ SIĘ!!!!!!!! BĄDZ SILNA!!!!!

Justynka makowego jeszcze nie piekłam :-) wczoraj miałam z Gabi robić murzynkowe muffinki ale tak nam się zeszło z odśnieżaniem że już mi się nic nie chciało .... ten śnieg taki ciężki .....

eliza ... dzisiaj znów z dachu zjechał nam śnieg mam nadzieję ze się roztopi zanim wrócę z pracy ...... wiecie tak się zastanawiam ze gdyby to zjechało jak dzieci byłyby na dworze to STRASZNIE NIEBEZPIECZNE .... :sorry2::dry::no::no::no::no::no:

Sunday jak MAKSIO???

agusik i jak tam prasowanie??? ehhhh mnie też woła od dawna tz mojego męża ale widzę że nie słyszy więc sama muszę się za to zabrać bo dzieciakom skończyły się koszulki hehehe ale mężowi nie poprasuje sam sobie będzie prasował za karę ;-) :-p

miiiiłego dniaaaaa

ps Talia mnie wyprzedziła ;-)

mam nadzieję że wyniki Gabi nie są takie złe jak się wydają ..... jak tak piszecie o tych badaniach to się zastanawiam czy profilaktycznie dzieciakom nie zrobić ale lekarka powiedziała że po co kłuć jak nic niepokojącego się nie dzieje .... no i nie wiem ....

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-):-)
Podobno bardzo ślisko dzisiaj na chodnikach :szok::szok: oj jak dobrze, że nigdzie nie muszę wychodzić :tak::tak:
Justyna tort rewelacja i kto tu mówi że nie umie robić tortów :tak::tak::-) a co do szkoły to Maja idzie tutaj do rejonowej nr.34, będzie miała ok.5-10min drogi tylko że w drugą stronę (za aldikiem) :tak::tak:
Sunday teraz dostać skierowanie do specjalisty to tragedia :crazy::crazy: a Maksio nadal narzeka na uszy? :confused::confused:
Madzienka oj widzę że odkładasz coraz bardziej wizytę :-D:-D czyżbyś się obawiała ze już do domu nie wrócisz? a P od kiedy bierze sobie urlop? :confused::confused:
Mirosia nie daj się zastraszyć :tak::tak:;-);-)
Misia trzymam kciuki za Natalkę, oby tym razem dłużej pochodziła do przedszkola :tak::tak: i jak Stasio przespał do rana? :confused::confused:
Agusik ja też miałam wczoraj prasowanie, ale się z nim uwinęłam, a Tobie jak poszło? :confused::confused:
Marta no Tobie to chłopaki nie pozwolą się nudzić :-D:-D
Elza Ty nasza czarownico :-D:-D pochwal się jak będziesz wyglądać :-D:-D
Talia super że Gabrysia już wyzdrowieje, może ma takie wyniki po przebytych chorobach :confused::confused:
Karlita a macie na dachu takie ograniczniki, żeby właśnie śnieg nie zsuwał się :confused::confused: ja się kiedyś zastanawiała po co coś takiego na dachach montują ale teraz już wiem że to super sprawa :tak::tak: niestety moja teściowa tego sobie nie zrobiła i śnieg zjeżdża z dachu w najmniej odpowiednim momencie :cool::cool:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie.

Nie było mnie parę dni, a to dlatego że nie miałam siły posiedzieć przy komputerze. Po świetnym spotkaniu sobotnim, za co bardzo dziękuję Wam, w nocy źle się przekręciłam, i rano nie mogłam chodzić. Coś mi jakby strzeliło w kolanie, tylko tak w środku, ból niesamowity przy zginaniu. W poniedziałek wzięłam skierowanie do chirurga i wczoraj poszłam, mówił, że jest to uraz łękotki. Mam sobie nakładać bandaż elastyczny i smarować maściami.

Później poczytam co u Was, teraz Ola mnie męczy o Myszkę Miki, więc wybaczcie.

mandziula wielkie gratulacje!!!

Witam również nowe mamusie.

Do góry