reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Heloł BaBeczki.
Dzięki synom:angry::wściekła/y: byłam odcięta od Was i w ogóle od netu - naklikali coś i co włączę stronkę to ta siuuup do dołu. Nerw ruszony na maxa ale udało się matce naprawić:tak::elvis:. Wtyczka od klawiatury bezprzewodowej była ściśnieta szafką, wyjęłam USB, dmuchnęłam i działa :-p.
Wieczorem posiedzę trochę z Wami.

reklama
Witajcie, ja w pracy do 19, czytam Was na bieżąco ale jakoś brak mi czasu na odpisywanie, zawalona jestem ta nauką, egzaminami, zaliczeniami, ale tylko odliczam dni do końca:tak:

Justynka dzięki za pamięć;-) jak przypominasz mi o odzywaniu się to już mi głupio i od razu się pojawiam:biggrin2: super, że Michaś dostał takie fajowe prezenty:tak: a tort rewelacyjnyyyyy:biggrin2: ale mi narobiłaś smaka na coś słodkiego

Agusik, Hexe witam nowe mamy:tak:

Anaconda wyrosła Ci panna...:tak:

Mirosia zdrówka dla Olka

Mandziula gratuluję Zosieńki ;-)

Marta
to Cię chłopaki załatwili:-)

Witam. Wcześniej zaglądałam ale nie chciała mi się strona wgrać, żeby napisać. Wczoraj jak Radkowi myłam ząbki zauważyłam, że przebiły mu się wszystkie 3:-), teraz tylko brakuje nam 5. Radek właśnie dorwał mój tel i jakieś obliczenia robi na kalkulatorze:-D. Krystek śpi nie wiem czym się tak wymęczył:confused:.
]
Pochwalę Wam się jaką niespodziankę-prezent zrobiłam dla J. Mimo że jest krzywy i ubogi w dekoracje to jestem z niego dumna. Smak jest powalająco pyszny:happy2:. Jak go robiłam to byłam nastawiona na totalną klapę;-)
Trzydziestkę ułożyłam z białych groszków:tak:

Zobacz załącznik 535212Zobacz załącznik 535213[/COLOR]
Pyszności:tak:

taką mamy górke ;-)

Uploaded with ImageShack.us
Ale góre macie:szok: Krystkowi na pewno by się spodobała:tak:

dla wszystkich pytających...tak będę miała cesarkę...słyszałam że druga jest gorsza ale już nie straszcie mnie;-)dam radę:tak:
A ja lepiej właśnie wspominam 2 cesarkę, szybciej doszłam do siebie.

Madzienka, Agusik - w Donna Vita chyba wszyscy lekarze są z kraśnickich, dr Mazurek tam przyjmuje , zgadza się ale ja chodzę do dr Błażukiewicza:-)
Ja też chodziłam do Błażukiewicza ;-) jak byłam w 2 ciąży.

hello, hello.............

agusik wróżka to chyba Ty jesteś:-):-):-) bo właśnie postanowiłam zostać Czarownicą....chyba blisko mi do tego :-D:-D:-D

madzienka super że spotkanie w Klubie Ojców przypadło P....bo mój J w życiu by nie poszedł....a na pewno nie na regularne spotkania....
a z cesarką to na pewno dasz radę...a później jeszcze napiszesz że było lajtowo....cała Ty....:-D:tak::tak:
kiedy idziesz na KTG????

mirosia zdrówka dla O oby szybko przeszło choróbsko...

marzenka dobrze że przystojniak zadowolony z DBiDz....

karlita ale czad górka....:-) tylko jak będzie topnieć to czy was nie podtopi????
super że Sylwia trafiła na dobre położne...to ważne...

anaconda myśałam o Czerwonym kapturku ale skąd ja wezmę kapturek....szyć nie umiem, a wypożyczać też nie bo szkoda mi trochę kasy...

atali no wiesz Ty koleżanka po fachu takie stroje proponujesz ciekawe czy Ty jak wrócisz do pracy będziesz sexi pszczółką :-D:-D:-D

justynka ciekawe komu J kupił tą kolejkę ;-);-);-);-)
tort cudowny...podziwiam
a czarującemu z każdym dniem odpadają strupki..

hexe smoczkowa wróżka to dobry i sprawdzony pomysł....

na balu będę jednak Czarownicą :-D:-D:-D czyli w swojej skórze:tak::tak: :tak: mam kapelusz....tylko spódnicę czarną długą muszę skołować....chyba czas odwiedzić jakiś ciucholand....

Witajcie, ja jestem bez humoru, a to przez wizyte w przychodni... brak mi słów...:wściekła/y:o wszystko trzeba pytac, i tylko napisala mi kolejne skierowanie do laryngologa...a wes to na fundusz dostan sie natychmiast:wściekła/y: Chcialam a by mi wypisala do pulmonologa zeby juz chodzic tam a ona mi ze narazie nie widzi wskazan... no tak chory jest od mc ale to za mało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Eliza a kiedy masz bal?Ja planuje byc cyganką:-)

karlita ale gora...

Iwona trzymam kciuki za sesje...

Madzienka leż i odpoczywaj :-)

Justyna wow jakie super tort...:tak::tak: daj znac co po wizycie.
Za pozno przeczytalam gg:-(
Kto was odwiedzil?

anaconda no i zacznie się plecak, lekcje, książki i prace domowe.
Ja dzisiaj zadalam pierwsza prace domową moim dzieciom:-)

marz wlasnie ja tez cos slyszlaam o korku, wypadek byl?>

agisuk o masz, wspolczuje wizyt i specjalistow... wiem cos o tym...

mirosia zdrowka dla was.

hexe u nas smoczek to juz dawne dzieje,ze u nas chyba to było jakos naturalnie, juz nie pamietam:baffled:

gon1a fakt spora ta biedronka...

maltanka bylismy w sanitasie, dzisiaj zapisalam go na Onyksowa ale dopiero na 18 lutego, ale jakas inna dr byla wczesniej i chyba jutro pojade i tez zapisze go do drugiej, bo jak kaze mi przyjsc na kolejna wizyte to znowu bede czekac miesiac:wściekła/y: Juz mam doła ....

Anaconda, poratuj przepisem na nalewkę czosnkową,moze podziała na te moje zasmarkańce;-)

Elza, no nie wiem co mi przyjdzie do głowy:-D

Justyna, mało efektowny?? w prostocie siła:tak: wyglada pysznie:)

Madzienka, niech Leneczka szaleje, a ty kazde kopniecie zapamietuj, bo potem tęsknić będziesz;-):tak::tak::tak:

Sunday, współczuję... nachodzicie sie po lekarzach... i nadenerwujecie.. ja juz nic na słuzbe zdrowia mówic nie bede:angry::wściekła/y::wściekła/y:

My już w domku, jazda autobusem zbrzydła mi kompletnie:no:dobrze że M dał radę wysiedzieć mimo że przez brudną szybę nic nie widział:baffled:

Sunday masakra z tymi lekarzami:angry:
a to nic że późno odczytałaś to przynajmniej będziesz miała okazję wpaść do mnie:tak:
Anetka miała być gościem:tak:
Dziękuję, wyniki Michała poprawiają się, ale nadal ma brać leki i za 3 mies kontrola:tak:

Eliza w ciuszku za carrefour jest dużo strojów może i spódniczkę czarownicy ustrzelisz:tak:

Madzienka już odrobiliśmy zajęcia, dwa tyg temu:tak:. A u Anetki jak to u Anetki spokojnie nie może być...zmobilizuję ją do odezwania się to sama opisze co u niej:tak:

Iwonka trzymam kciuki za zaliczenia i egzaminy:tak:

Motylla gratki dla Radka za kolejne zębolki:-)

Atali zdrówka dla Twoich chorowitków:tak:

Karlita - ekstra ta góra, kto ją usypał? czyżby ty?:tak::tak::tak: a daleko od lublina mieszkasz?
ok 50 km ;-)
a jeszcze niedawno mieszkałam w centrum Lublina ;-)

hello, hello.............

karlita ale czad górka....:-) tylko jak będzie topnieć to czy was nie podtopi????
super że Sylwia trafiła na dobre położne...to ważne...

spokojna głowa ;-) mam nadzieję ze spłynie na ulicę przez odpływy kostkowe ;-) z reszta taaaaka góra raczej stopniowo będzie topniała ;-)

a dziś jeszcze urosła bo ześliznął się cały śnieg z dachu.... prosto pod garaż więc zanim wjechaliśmy musieliśmy odśnieżać :confused::confused::confused::baffled::dry::dry: 2h!!!! oczywiście Gabi w tym czasie szalała na górce :-) a na koniec ulepiliśmy bałwanka :-)

Justynka a jaki krem robiłaś ???? torcik rewelacyjny :-)

hello
Mój malutki już śpi,a ja czekam na mężusia. Towarzystwa dotrzymuje mi góra ciuszków do prasowania :) może zaraz ją ruszę, albo i nie ...eh lenistwo..

Justyna tort piękny, eh chciałabym umieć upiec cokolwiek :)

dzięki za info o tym klubie, muszę się jakoś wybrać. Mój maluch nie jest za mały?

Marta a tych syneczków to aż czterech masz?

elza też dobry wybór będą miały dzieciaki ubaw :) mi do wróżki tez daleko :)

reklama
ok 50 km ;-)
a jeszcze niedawno mieszkałam w centrum Lublina ;-)

ale ja oto nie pytałam...a w twoim poście jest to jako mój cytat:szok::szok::szok:

Sunday współczuje przeprawy u lekarza....ale Maksio ma się już lepiej???

Eliza w planach mam w piątek ale nie wiem czy nie przełożę na poniedziałek....
jak już P będzie w Lublinie będę spokojniejsza...a tak jeszcze zapis mi się ze stresu pogorszy i będą chcieli mnie zostawić...

Motylla dzięki przynajmniej ty jedna:tak:

Marta a widzisz jaka zdolna jesteś....

spokojnego wieczorku wszystkim życzę

Do góry