reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Heloł BaBeczki.
Dzięki synom:angry::wściekła/y: byłam odcięta od Was i w ogóle od netu - naklikali coś i co włączę stronkę to ta siuuup do dołu. Nerw ruszony na maxa ale udało się matce naprawić:tak::elvis:. Wtyczka od klawiatury bezprzewodowej była ściśnieta szafką, wyjęłam USB, dmuchnęłam i działa :-p.
Wieczorem posiedzę trochę z Wami.

reklama
Witajcie, ja w pracy do 19, czytam Was na bieżąco ale jakoś brak mi czasu na odpisywanie, zawalona jestem ta nauką, egzaminami, zaliczeniami, ale tylko odliczam dni do końca:tak:

Justynka dzięki za pamięć;-) jak przypominasz mi o odzywaniu się to już mi głupio i od razu się pojawiam:biggrin2: super, że Michaś dostał takie fajowe prezenty:tak: a tort rewelacyjnyyyyy:biggrin2: ale mi narobiłaś smaka na coś słodkiego

Agusik, Hexe witam nowe mamy:tak:

Anaconda wyrosła Ci panna...:tak:

Mirosia zdrówka dla Olka

Mandziula gratuluję Zosieńki ;-)

Marta
to Cię chłopaki załatwili:-)

Witam. Wcześniej zaglądałam ale nie chciała mi się strona wgrać, żeby napisać. Wczoraj jak Radkowi myłam ząbki zauważyłam, że przebiły mu się wszystkie 3:-), teraz tylko brakuje nam 5. Radek właśnie dorwał mój tel i jakieś obliczenia robi na kalkulatorze:-D. Krystek śpi nie wiem czym się tak wymęczył:confused:.
]
Pochwalę Wam się jaką niespodziankę-prezent zrobiłam dla J. Mimo że jest krzywy i ubogi w dekoracje to jestem z niego dumna. Smak jest powalająco pyszny:happy2:. Jak go robiłam to byłam nastawiona na totalną klapę;-)
Trzydziestkę ułożyłam z białych groszków:tak:

Zobacz załącznik 535212Zobacz załącznik 535213[/COLOR]
Pyszności:tak:

taką mamy górke ;-)

Uploaded with ImageShack.us
Ale góre macie:szok: Krystkowi na pewno by się spodobała:tak:

dla wszystkich pytających...tak będę miała cesarkę...słyszałam że druga jest gorsza ale już nie straszcie mnie;-)dam radę:tak:
A ja lepiej właśnie wspominam 2 cesarkę, szybciej doszłam do siebie.

Madzienka, Agusik - w Donna Vita chyba wszyscy lekarze są z kraśnickich, dr Mazurek tam przyjmuje , zgadza się ale ja chodzę do dr Błażukiewicza:-)
Ja też chodziłam do Błażukiewicza ;-) jak byłam w 2 ciąży.

hello, hello.............

agusik wróżka to chyba Ty jesteś:-):-):-) bo właśnie postanowiłam zostać Czarownicą....chyba blisko mi do tego :-D:-D:-D

madzienka super że spotkanie w Klubie Ojców przypadło P....bo mój J w życiu by nie poszedł....a na pewno nie na regularne spotkania....
a z cesarką to na pewno dasz radę...a później jeszcze napiszesz że było lajtowo....cała Ty....:-D:tak::tak:
kiedy idziesz na KTG????

mirosia zdrówka dla O oby szybko przeszło choróbsko...

marzenka dobrze że przystojniak zadowolony z DBiDz....

karlita ale czad górka....:-) tylko jak będzie topnieć to czy was nie podtopi????
super że Sylwia trafiła na dobre położne...to ważne...

anaconda myśałam o Czerwonym kapturku ale skąd ja wezmę kapturek....szyć nie umiem, a wypożyczać też nie bo szkoda mi trochę kasy...

atali no wiesz Ty koleżanka po fachu takie stroje proponujesz ciekawe czy Ty jak wrócisz do pracy będziesz sexi pszczółką :-D:-D:-D

justynka ciekawe komu J kupił tą kolejkę ;-);-);-);-)
tort cudowny...podziwiam
a czarującemu z każdym dniem odpadają strupki..

hexe smoczkowa wróżka to dobry i sprawdzony pomysł....

na balu będę jednak Czarownicą :-D:-D:-D czyli w swojej skórze:tak::tak: :tak: mam kapelusz....tylko spódnicę czarną długą muszę skołować....chyba czas odwiedzić jakiś ciucholand....

Witajcie, ja jestem bez humoru, a to przez wizyte w przychodni... brak mi słów...:wściekła/y:o wszystko trzeba pytac, i tylko napisala mi kolejne skierowanie do laryngologa...a wes to na fundusz dostan sie natychmiast:wściekła/y: Chcialam a by mi wypisala do pulmonologa zeby juz chodzic tam a ona mi ze narazie nie widzi wskazan... no tak chory jest od mc ale to za mało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Eliza a kiedy masz bal?Ja planuje byc cyganką:-)

karlita ale gora...

Iwona trzymam kciuki za sesje...

Madzienka leż i odpoczywaj :-)

Justyna wow jakie super tort...:tak::tak: daj znac co po wizycie.
Za pozno przeczytalam gg:-(
Kto was odwiedzil?

anaconda no i zacznie się plecak, lekcje, książki i prace domowe.
Ja dzisiaj zadalam pierwsza prace domową moim dzieciom:-)

marz wlasnie ja tez cos slyszlaam o korku, wypadek byl?>

agisuk o masz, wspolczuje wizyt i specjalistow... wiem cos o tym...

mirosia zdrowka dla was.

hexe u nas smoczek to juz dawne dzieje,ze u nas chyba to było jakos naturalnie, juz nie pamietam:baffled:

gon1a fakt spora ta biedronka...

maltanka bylismy w sanitasie, dzisiaj zapisalam go na Onyksowa ale dopiero na 18 lutego, ale jakas inna dr byla wczesniej i chyba jutro pojade i tez zapisze go do drugiej, bo jak kaze mi przyjsc na kolejna wizyte to znowu bede czekac miesiac:wściekła/y: Juz mam doła ....

Anaconda, poratuj przepisem na nalewkę czosnkową,moze podziała na te moje zasmarkańce;-)

Elza, no nie wiem co mi przyjdzie do głowy:-D

Justyna, mało efektowny?? w prostocie siła:tak: wyglada pysznie:)

Madzienka, niech Leneczka szaleje, a ty kazde kopniecie zapamietuj, bo potem tęsknić będziesz;-):tak::tak::tak:

Sunday, współczuję... nachodzicie sie po lekarzach... i nadenerwujecie.. ja juz nic na słuzbe zdrowia mówic nie bede:angry::wściekła/y::wściekła/y:

My już w domku, jazda autobusem zbrzydła mi kompletnie:no:dobrze że M dał radę wysiedzieć mimo że przez brudną szybę nic nie widział:baffled:

Sunday masakra z tymi lekarzami:angry:
a to nic że późno odczytałaś to przynajmniej będziesz miała okazję wpaść do mnie:tak:
Anetka miała być gościem:tak:
Dziękuję, wyniki Michała poprawiają się, ale nadal ma brać leki i za 3 mies kontrola:tak:

Eliza w ciuszku za carrefour jest dużo strojów może i spódniczkę czarownicy ustrzelisz:tak:

Madzienka już odrobiliśmy zajęcia, dwa tyg temu:tak:. A u Anetki jak to u Anetki spokojnie nie może być...zmobilizuję ją do odezwania się to sama opisze co u niej:tak:

Iwonka trzymam kciuki za zaliczenia i egzaminy:tak:

Motylla gratki dla Radka za kolejne zębolki:-)

Atali zdrówka dla Twoich chorowitków:tak:

Karlita - ekstra ta góra, kto ją usypał? czyżby ty?:tak::tak::tak: a daleko od lublina mieszkasz?
ok 50 km ;-)
a jeszcze niedawno mieszkałam w centrum Lublina ;-)

hello, hello.............

karlita ale czad górka....:-) tylko jak będzie topnieć to czy was nie podtopi????
super że Sylwia trafiła na dobre położne...to ważne...

spokojna głowa ;-) mam nadzieję ze spłynie na ulicę przez odpływy kostkowe ;-) z reszta taaaaka góra raczej stopniowo będzie topniała ;-)

a dziś jeszcze urosła bo ześliznął się cały śnieg z dachu.... prosto pod garaż więc zanim wjechaliśmy musieliśmy odśnieżać :confused::confused::confused::baffled::dry::dry: 2h!!!! oczywiście Gabi w tym czasie szalała na górce :-) a na koniec ulepiliśmy bałwanka :-)

Justynka a jaki krem robiłaś ???? torcik rewelacyjny :-)

hello
Mój malutki już śpi,a ja czekam na mężusia. Towarzystwa dotrzymuje mi góra ciuszków do prasowania :) może zaraz ją ruszę, albo i nie ...eh lenistwo..

Justyna tort piękny, eh chciałabym umieć upiec cokolwiek :)

dzięki za info o tym klubie, muszę się jakoś wybrać. Mój maluch nie jest za mały?

Marta a tych syneczków to aż czterech masz?

elza też dobry wybór będą miały dzieciaki ubaw :) mi do wróżki tez daleko :)

reklama
ok 50 km ;-)
a jeszcze niedawno mieszkałam w centrum Lublina ;-)

ale ja oto nie pytałam...a w twoim poście jest to jako mój cytat:szok::szok::szok:

Sunday współczuje przeprawy u lekarza....ale Maksio ma się już lepiej???

Eliza w planach mam w piątek ale nie wiem czy nie przełożę na poniedziałek....
jak już P będzie w Lublinie będę spokojniejsza...a tak jeszcze zapis mi się ze stresu pogorszy i będą chcieli mnie zostawić...

Motylla dzięki przynajmniej ty jedna:tak:

Marta a widzisz jaka zdolna jesteś....

spokojnego wieczorku wszystkim życzę

Do góry