reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam

Dobrze że dziś sobota bo pracy urzęduje tylko do 14.00 także już nie długo:-)
W domu chorobowa masakra...Amanda znów gorączkowała do 38,7:baffled:, Martyna przystopowała z gorączkowaniem ale kaszel nie ustępuje u obu zresztą:baffled:
Na poniedziałek mamy wizytę u naszej pani dr (z tygodniowym wyprzedzeniem zapisałam:dry:) zobaczymy co powie na tych dwóch zdechlaczków:confused:

reklama
Mandziula ale ksiądz dał plame:no:
Justyna to świetnie że Cię Emilka z Anetką wsparły na duchu:-)
Udanej imprezki urodzinowej siostrzeńca:-)
Madzienka udanych zakupów:-)
Sunday spokojnej podróży i ciekawego widowiska życzę:-)
Antaunet przyjemnego spotkania ze znajomą:tak:
Marz obyś na księdza nie musiała długo czekać:tak:
Motylla brawa dla dzielnego Radka;-)
Eliza niby umowę mam ale jeszcze nie w rękach:baffled:
Sienio to świetnie że wizyta duszpasterska była miła i przyjacielska:cool:
Gon1a było się przekonać ja akurat niedaleko Jawora pracuję;-) chociaż dobrze że jednak do mnie nie wpadłaś bo mógł bym Ci jeszcze jakiegoś wirusa niechcący sprzedać:baffled:
Maltanka współczuję...oj nie ciekawie Wam się rok zaczął:no:
Oby kostka P. szybko się "zagoiła", oby Hubercikowi syropki pomogły i z Twoim kolanem też już było wszystko w porządku:confused:
Marta fajnie że się spotkałaś z siostrą stryjeczną:tak:

Witam i ja,
nie będę inna jak wam powiem że i u nas jakieś choróbsko próbuje rozłożyć mi Nelę :zawstydzona/y::baffled: dziś rano lekko pokasływała, teraz jakaś leżąca patrzę a ona bidulka temp dostała :-:)-:)-(
Dzwoniłam do naszego dr ale dodzwonić się prawie nie da... :blink: po 13 mam zadzwonić jeszcze raz i zobaczymy czy uda mu się jeszcze dziś do nas podjechać :sorry2:

Do tego Hanulka też coś marudzi, mam nadzieję że ona się utrzyma a marudzi tylko od ząbków...
9
I jak widać, moje dzisiejsze wyjście znów stoi pod znakiem zapytania... :baffled::wściekła/y::-( (dodam tylko że dzieci nie wiedziały że mam iść więc nie chorują na zawołanie) ale normalnie to jakiś pech jest... zawsze jak M. jedzie to coś się dzieje... :baffled::baffled::baffled:

Zła jestem bo miałam tyle planów... cały weekend zaplanowany a tu pech - wszystko trzeba odwoływać, męża samego na zakupy wysłać - pewnie nie kupi polowy rzeczy a nie wiem czy mama w pon przyjedzie żeby pobyć ze mną czy będę sama z nimi siedziała :-:)baffled:... nic... nie będę wam narzekać.

Maltanka
o jej, współczuję i odganiam pecha chorobowego!!!!

Aluśka na panią dr nie mam słów.... bo tylko pippp się ciśnie... nie życzę nikomu źle ale ciekawa jestem jak ona by tak się rozłożyła z grypą czy przyszła by popracować :baffled:

Justyna dobrze że humorek się poprawił!!!

Mandziula :szok::baffled::baffled: dziwny ten wasz kasiądz...

Sunday ale ci fajnie.... spokojnej drogi!!!!

Antuanet a gdzie wozisz Kubę na lekcje??

Anaconda mam nadzieję że to jednak nic poważnego nie będzie!!!! dobrze że znalazłaś lekarza który tak szybko was przyjmie!!!

Madzieńka udanych zakupów!!!

Marz Mandziula ja też uwielbiam jak mam tak czysto i wtedy na spokojnie można usiąść z herbatką... tylko dzieci dbają żeby za długo czysto nie było :-D:-D:-D:-D

witam się sobotnie...już mam posprzątane w przed chwilą siedziałam i uaktualniałam swoje CV będę rozsyłać...mam dość....

sienio super że wizyta księdza była radosna....takich księży to ze świecą szukać....

maltanka no masz, mąż chyba Ci pozazdrościł....oby szybko przeszły Wam dolegliwość kończyn dolnych....
zdróweczka dla Hubercika......a wiesz że Czarek odkąd zobaczył Magdę z brzuszkiem to się ciągle pyta kiedy ja będę miała duzy brzuch i urodzę mu braciszka Hubercika.....chyba mu się podoba to imię

anaocnda z tego co wiem to chyba Żywicka też jest pulmonologiem....i przyjmuje w DSK

antuanet wiesz jest taka możliwość że będzie chciała zamawiać obiadki bo z tego co wiem to oni ciągle jedzą albo kopytka albo pierogi z garmażerki....
spokojnego tygodnia w pracy....

madzienka udanych zakupów

mandziula no co Ty mówisz co to za ksiądz co on myśli że mu czerwony dywan rozwiniesz....o co mu chodzi????? ja by zadzwoniła i się zapytała

aluśka no właśnie tego nie rozumiem....a kiedy dostaniesz i ją podpiszesz?????

P.S a wiecie że Wy macie strasznie nie miłą koleżankę (czyt. elza79)....normalnie aż się zagotowałam....nasza kochana mamusia ta od obiadków powiedziała (nie nam) tylko innej matce że zadzwoni do dyr i powie że panie w przedszkolu są strasznie wyniosłe i nie miłe....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam sie i ja...słoneczko probuje nam sie przebic przez te chmurki az milo...wogole fajna dzisiaj pogoda....:-)

B spi a M na balkonie kosi snieg bo nam caly zasypalo i ma radoche;-)Wizyta ok ksiadz byl chyba kilka minut po 10 wiec czekania nie bylo.....zupka ugotowana a nalesniczki mamusia mi wczoraj przyrzadzila i nawet juz sa z serem...po poludniu ma wpasc siostra a jutro siostra P mam nadzieje ze planuja po poludniu:baffled:przyjezdzaja do szpitala do P taty bo wogole Wam prawda nie pisalam ze ma cukrzyce i mial aptutowanego palca u stopy:confused:

Madziarka no nie obys mogla sie dzisiaj pojawic i Nelcia ani Hania sie nie rozłozyly musisz nabrac sil na caly tydzien jak M nie bedzie.....
Anaconda przpraszam za spoźnione życzenia: STO LAT dla Majeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elza
glupia baba strasznie dziwnych ludzi tam masz...zycze ze jesli juz zdecudowalas to abys znalazla miejsce w kt bedzesz dobrze sie czula.....zloz do mojego B kiedys cos slyszalam ze mieli w planach powiekszyc kadre chociaz nie wiem jak jest teraz z tymi planami zawsze to mialam bym wlasnego szpiega:-D
Antuanet twoje tez juz walcza ze soba podczas zabawy?????:-D

A zapomniałam sie pochwalić że Amadzi przebiła się połowa już lewej dolnej szóstki:-)
Madziarka oby Nela szybko wygrała walkę z choróbskiem:confused:
szkoda że choróbsko pokrzyżowało Ci plany:-(
Anaconda dobrze że udało Ci sie Majeczke zapisać do pulmonologa:tak:
mocno trzymam kciuki za diagnozę:tak:
Marz oj to nie ciekawie Tata P. z tą cukrzycą ma że już musieli mu palca u stopy amputować :no:
Mirosia odpoczywaj ale się da :tak:
Eliza nie mam pojęcia:baffled:
....ta matka jest pierd...ta:baffled:

Witam,
przyznam się,że nie czytałam,ale korzystam póki Staś śpi..a że M uśpił go o 12 to lada moment będzie alarm:dry:dzieci mi sie rozregulowaly...Natalka od 3 nocy przychodzi do nas koło 2-3 i oświadcza,że chce z nami spać...Staś zasypia 24-1 i budzi się 5-6:no:niezależnie od tego,czy w dzień śpi czy nie....już nie wiem,co z nim robić:no:zdrowotnie jest pół na pół....wczoraj byliśmy na kontroli...Natalka wyleczyła anginę...ale ma teraz jakiś katar co moze być nową infekcją:wściekła/y:w każdym razie mamy parę dni poczekać z podaniem szczepionki:sorry2:ja zdrowa....M dostał jeszcze na 5 dni antybiotyk,bo nie do końca wyleczony....a Stasia katar coraz brzydszy,gardło czerwone,więc od wczoraj jest na Bactrim:dry:żeby było mało dziś Natalkę zsypało:baffled:z duszą na ramieniu,że to może być jakaś ospa spędziłam godzinę w poczekalni na dyżurze:blink:na szczęście okazało się,że najprawdopodobniej winowajcą są oliwki:zawstydzona/y:lecimy więc z wapnem,Clemastinum itd:sorry2:

tyle,co zauważyłam...
madziarka zdrówka dla Neli i dla rodzeństwa,by nic od niej nie złapało:tak:
mirosia odpoczywaj jak możesz...:tak:
anaconda spóźnione ale jak najszczersze Sto Lat dla Majeczki:tak:
Elza,aluśka brak słów na cyrki u Was w pracach:no::wściekła/y:aluśka zdrówka:tak:
ech....zazdroszczę Wam spotkania...:sorry2:
Sunday spokojnej drogi i udanego spektaklu
yes2.gif
yes2.gif

Maltanka jak P i jego noga, był z nią u lekarza?
confused.gif
confused.gif
ależ macie pecha w tym 2013:no:

reklama
Witajcie.

Ja na chwilkę, bo nie dane jest mi posiedzieć dłużej, mimo że cały dzień komputer włączony, ale korzystam póki Karola śpi a Ola z Pawłęm poszli do sklepu.

Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło co do spotkania wieczorem, ja będę ok. 19, jakby jednak coś się zmieniło, to niech któraś mi napisze smsa, bo ja jak pisałam wcześniej kontaktów nie mam :-(

Do góry