reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Wpadam i ja na chwilkę, dzisiaj piątek więc Maja dłużej siedzi a co za tym idzie do kompa nie było czasu zasiąść, dopiero teraz jak J jej czyta na dobranoc :tak::tak:
Do specjalisty udało się zapisać na czwartek na ul.Hipoteczną 4, wszędzie mi odmawiali bo to dziecko a są poradnie pulmonologiczne ale tylko dla dorosłych :crazy::crazy:
Madzienka do pulmonologa bo Maja nie może złapać oddechu i trzeba płuca zbadać, zrobić rentgen i spirometrię, tyle powiedziała mi pediatra a co jeszcze zaleci pulmonolog to się okaże :confused::confused: a plasterki może się uda w poniedziałek kupić :tak::tak:;-);-) a Ty kupowałaś Julci? :confused::confused: ja już myślałam że rodzić zaczęłaś i nic się nie odzywasz? :tak::tak::-D:-D
Maltanka no jeszcze tylko tego brakowało żeby i Twój P skręcił nogę :szok::szok: dobrze że masz z kim zostawić Huberta po niedzieli - spokojniej wrócisz do pracy :tak::tak:
Sunday no no fajny wypad Ci się szykuje, na co jedziecie i czy to z pracy? :confused::confused:
Justyna udanej imprezki weekendowej i super że Cię dzisiaj dziewczyny odwiedziły i trochę odgoniły czarne chmury które zawisły nad Tobą ;-):tak::tak:
Gon1a musisz chyba stanąć nad swoim z jakąś pałą i pilnować żeby fugi wymienił :-D:-D;-);-)
Sienio czyli do następnego roku księżulka masz z głowy :-p:-p;-);-)
Motylla a gdzie chodzisz z chłopakami do specjalistów :confused::confused: super że Radzio dał się spokojnie zbadać :tak::tak:
Normatywna weź mi nic nie mów na temat wizyt u lekarzy bo od razu mi się ciśnienie podnosi :crazy::crazy: a siostra starsza czy młodsza? Masz tylko ją czy jeszcze jakieś inne rodzeństwo? :confused::confused:
Elza mam nadzieję że Czaruś pozwoli Ci jutro pospać z rana bo mi Maja na pewno pozwoli :-p:-p
Talia super że wychodzicie pomału z ospy, a co z zapaleniem płuc - już całkiem wyleczone? :confused::confused: dużo miała Gabrysia krostek? :confused::confused:
Karlita ja do zabijania pająków wołam J albo mamę a ostatnio to nawet namawiałam Maję żeby go szczotką załatwiła :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)sorry2::sorry2: brzydzę się pająków
Iwonka do kiedy się delektujesz wolnymi dniami? :confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Beatko no proszę...jeszcze nie mam tego w planach:-D:-Dale wiem że ostatnie zdanie należy do Lenki:tak:
nie nie kupiłam..ale w poniedziałek możemy zajrzeć do H&M raz jeszcze...
co do pulmunologa...to ten domowy lekarz Madziarki jest podobno dobrym specjalista...tyle że to już prywatnie...

Justynka bo zapomniałam...udanego weekendu i imprezki...super że spotkanko z dziewczynami udane...

Talia dobrze że wracacie do zdróweczka!!!!

Hej BaBeczki.
Czytam że spotkanko udane i to bardzo:tak::-);-).
Aluska i reszta grypowitków i przeziębionych - mega dużo zdrówka podsyłam. M też coś bierze ale lepeij żeby nie.
Dziś spotkałąm się z siostrą stryjeczna ze stolicy - starsza 20 lat i widziałyśmy się 2 raz ale jakbyśmy od dawna się znały.
Bosszzzzz ROKi wstał

Witam sie nocna pora wczoraj padłam o 21 a w pracy mam troche roboty ale ogromnym plusem jest to ze chwila moment i jest 15;-)moi Panowie dzisiaj wybrali sie do Wlodawy a ja na spokojnie zrobilam weekendowe porzadki....wiec chalupke mam czysciutka...przyjechali niedawno naszczescie B sie przebudzil ale odrazu zasnal.....

Ja na spotkanie sie pisze ale moge byc pozniej ale najpozniej mysle na 20 bo siostra jest w Lublinie i na jutro sie zapowiedziala:-)

Madzienka jestem jestem......co upolowaliscie????
Sunday jak masz W w domu to przyjezdzaj uwierz ze o 21 bedziemy napewno...
Iwonka jak zdrowko u Was?????Maz i mama lepiej????a z przedszkolem sie nie nakrecaj i nie nastawiaj se negatywnie do opiekunek wiadomo czasem cos sie slyszy ale nie da sie nie wyczuc jakie sa osoby kt zajmuje sie Twoim dzieckiem......
Sienio super wizyta i to jest swieta racja...ja mam jutro i postanowilam ze podejde bardzo luzno i nawet z racji tego ze B wszystko sciaga z lawy poukladam wszystko jak przyjdzie.....
Elza o mamo co za ludzie...idz idz do lekarza bo dlugo cos cie ten bol trzyma...
Maltanka no ladnie u Was sie porobilo zdrowka smiesznie musicie wygladac z tymi nogami ale tak na powaznie to zdrowka razy trzy......
Aluska ale Was rozłozyło:no:zdroweczka...
Karlita Ty nadal w takim zimnie pracujesz??????oby N szybko zwalczyl chorobe....
Gon1a wlasie w tych sklepach eblowych zawsze tak zimno.....
Anaconda o widzisz mialas dobre przeczucie aby pojsc z tym do lekarza....oby to nie bylo nic powaznego...

Witam się piątkowo
anaconda Wszystkiego Najlepszego dla Majeczki z okazji wczorajszych urodzinek!
madzienka ale intensywny dzionek za Tobą, teraz odpoczywaj kochana!
marz21 super że masz ogarniętą chałupkę już, ja dzisiaj aby cokolwiek bo P dopiero o 18 wrócił a z dwójką to trzeba się bawić bo się biją...
sienio fajnie że wizyta duszpasterska udana! a co to za wieczorne plany?Dzisiaj też wychodne masz?
elza masz Ty się w tej pracy, jeszcze trochę jak mamuśce posmakują obiadki to będzie jeszcze dwie dodatkowe porcje zamawiać:tak:
aluśka zdróweczka dla Was.
sunday udanego wyjazdu do stolicy:-)
anaconda ale miałaś przeczucie,oby pani dr rozwiała Twoje wątpliwości.
maltanka jak tam H?Spadła gorączka?Mam nadzieję że reszta roku będzie spokojniejsza....
talia dobrze że wracacie do zdrrówka!Oby tak dalej!
marta1981 super że z dawno nie widzianą siostrą udało się spotkać!
mirosia jak tam dzieciaki?Zdrowe?
U nas szybko leci, dzieciaki rozrabiają, że nie ma czasu nawet jak poczytać. Ten tydzień w pracy dość intensywny, mam nadzieję że przyszły będzie spokojniejszy. Jutro rano siedzę z dzieciakami bo P jedzie do Siedlec więc nie wiem czy dam radę posprzątać, a koło południa ma znajoma z córką wpaść.:-) Idę pranie rozwieszę, i chyba trzeba się klapnąć spać bo dzieciaki przed 19 zasnęły:confused: więc pewnie ok 7 pobudka będzie. Kolorowych snów.:tak:

Ostatnia edycja:
Puk puk... to jak na nogach. Głowe umyłam i zajrzałam do Was. Zaraz ogarniam się i do sklepu po bułeczki,bo jakieś kanapki trzeba sobie zrobić.:tak:

Dziewczynki dziękuje... jeśli będę miała jeszcze siły do wpadnę:-)
A do teatru jedziemy z pracy... Na "Deszczową piosenkę" do Romy. :-)

maltanka matko!!! Ale macie pecha, oby P szybko z tego wyszedł! :tak::tak::tak:

Witam w ten zimowy śnieżny poranek :-):-)
My dopiero co wstałyśmy i jeszcze przed śniadaniem jesteśmy :tak::tak:
W planach nic nie mam, zapewne drobne zakupy, obiad i granie w gry z Mają :tak::tak:
Sunday spokojnej drogi i udanego spektaklu :tak::tak:
Mirosia no właśnie, co tam u Ciebie?
Maltanka jak P i jego noga, był z nią u lekarza? :confused::confused:

Dzien dobry...my juz po sniadanku, powooli zbieramy sie na jakies zakupy...w planach dywan, i sklep z materialami...pora lale konczyc:tak:

Sunday udanego wypadu do teatru, fajny spektakl....ja lubie Rome;-):tak:

Marzenka super ze do nas dolaczysz:tak:

Anaconda udanego dzionka...

Marta jak nocka?ROKi pospal?

Antuanet udanych odwiedzin kolezanki....

milego dnia

witam ija
my dziś do 8 pospaliśmy:tak::tak: P robi mi rewolucję w komórce pod schodami Miki puszcza bańki na moją czyściutką podłogę.... a ja zasiadam z herbatką:tak::tak:

maltanka o matko co się was przyczepiło... oby limit już się wyczerpał.... zdrówka wam podsyłam
madzienka, rzeczywiście zalatany dzięń miałaś:tak:
sunday fajny taki wypad do teatru:tak: miłego oglądania życzę:tak:
sienio tacy księża mogą chodzić po domach:tak:

a odnośnie naszego czekania..... po 19 ksiądz był u sąsiadki po drugiej stronie ulicy, wieć postwiliśmy się w stan gotowości (my i jeszcze dwoje sąsiadów) a on.... pojechał na plebanie:szok: normanie miałam ochotę do nich zadzwonić i zapytać o co chodzi, ale się powstrzymałam.... jeszcze bym coś chlapnęła
olewają nas i już

reklama
Witam się sobotnio
Kuba odstawiony na angielski, Wiki śpi więc można zajrzeć na BB:tak:Ale na dworze zimowo, śnieżek prószy że miałam odśnieżanie.
madzienka udanych zakupów.:-)
sunday udanego wyjazdu:tak:
mandziula szkoda że ta sąsiadka nie powiedziała księdzu że Wy też chcecie go przyjąć:confused:
Chałupka z wierzchu ogarnięta,rosołek się gotuję, zaraz jadę po Kubsona. A jak Wasze chorowitki?Przechodzą wirusy? Zdrówka dla Was.:-) Miłego dzionka!

Do góry