reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sunday masz racje ja sprawdzałam wczoraj i Lublina nie było w repertuarze a teraz już jest...ja chętna na ladies night..
Bilety trzeba sobie kupić...kto jeszcze chętny?

Anaconda, Marzenka to ładnie posiedzialyscie :-)...
A obiad dało się przeżyć ;-) przynajmniej mogłam mieć wolne od garów..

reklama
Witajcie
Ta pogoda mnie dobija, jest szaro buro i ponuro
ciekawe jak mi jutro H będzie wstawał do przedszkola.

karlita
jak to ci biszkopt nie wyrósł, może za wysoka temperatura, albo mieszałaś mikserem, ja tylko na wiejskich jajach robię nie ma lepszych:-) do pracy jak nosiłam ciasto to pytali czy barwnika dodałam do biszkopta bo taki żółty, ps. ja po wyjęciu z piekarnika rzucam go:tak: ps. rewelacyjna Miki

mirosia tulaski dla Ciebie i trzymaj się Kochana, a o swoje walcz i nie unoś się honorem, popieram anacondę w tym co napisała:tak:

sienio to pospałyście:tak:

sunday fajnie, że tolerancyjnych sąsiadów macie:-p

anetka idę jutro do pracy:sorry:

anaconda jako tako, ciężko to nazwać bieganiem, ale poruszam się:laugh2:

Mirosia Ty sie nie tlumacz i nie przejmuj ze nie potrafisz se odniesz do naszych postow bo to jest najmniej wazne poprost wchodz i dawaj znac co u Was.....Moja kolezanka rowno 3 lata temu dowiedziala sie ze jej maz juz nie jest zainteresowany ich malzenstwem bylam z nia w tych najtrudniejszych dniach i widzialam jak bylo jej ciezko...tylko ze Oni nie mieli dzieci i ona mogla poprostu wszystko rzucic walnac sie nawet do lozka i poprostu poplakac a Ty mas ztrudniej bo masz obowiazki do kt musisz sie zebrac.....takze musi byc Ci naprawde ciezko.....jesli bedziesz potrzebowala jakijsc pomocy aby cos Ci przywiezc gdzies Cie podwisc odzywaj sie i dawaj znac...a tak wogole to masz wsparcie w rodzicach co na to wszystko Twoi tesciowie?????sa za synkiem czy troche sie jednak wstydza za Niego???
Pomysl o konsultacji O z psychologiem i oczywiscie niech Ł Ci ta wizyte oplaci i niec wie gdzie musisz z dzieckiem jechac......najgorsze jest to ze O poprostu teskni Ł poprostu go zostawil a dzieck tak latwo tego nie zrozumie.....
Oby do marca te dwa miesiace pozniej pogoda bedzie o niebo lepsza wic i e poranne odwozenie O nie bedzie takie uciazliwe....jakos mam nadziej to poukladacie......
No nie jeszcze portfel tego ci bylo trzeba na spoojnie zastanow sie gdzie ostatni raz placilas i po koleji czy gddzies go jeszcze uzywalas????:zawstydzona/y:
Karlita gratki za tort..
Anaconda Madzienka dzieki z awypad do Bugi.....
Anaconda mialam takie oczy:szok:jak wsiadajac do samochodu zobaczylam godzine....jak obiadek zanzcy kolacja:-D
Sunday no tylko pozazdrowscic sasiadow;-)
Sienio o mamo o 11:szok:no no obys jutro nie zaspala...
Anetka spal do rana w nocy przyszedl tylko do Nas.....
mandziula leniu**** leni**** bo niedlugo na to czasu bedzie cooooraz mniej.....;-)
Atali ladnie S sie karmi nie ma co...Ty ponad 3 lata juz karmisz:-Dprawdziwa mama....;-)
Misia co u Was...
Maltanka oby w prcy noga Ci nie dokuczała....
Justyna olej baby w kosciele niech sie gapia....ja osatnioodkrywal fajne mejsce taki hol gdzie zamontowany jest glosnik i tam rodzice z dziecmi stoja....jak dla mnie rewelacja.....
Iwonka dobrzy jestescie w organizowaniu sie pobudka i raz dwa kosciol podziwiam...mnie P zawsze opiernicza ze chce cos szybko zorganizowac i przerywam im zabawe bo dzieciaki w sobotnie i niedzielne poranki uwielbiaja ja kokosic i bawic w lozku wiec poluzowalam i z tych chwil korzystam;-)powodzenia na jutrzeszym zaliczeniu.....

jak wrocilismy z M do domu naszczescie obiadek byl gotowy wiec tylko zjedlismy i ruszylismy do osciola al B nie wyspany i bardzo marudny i placzliwy....znowu do mnie bardzo sie przyzwyczail nie daje sie czasem P dotknac:sorry:pozniej obejrezismy Ugotowanym i tak nas wzielo na deser ze P poszedl po produktyi szalenstwo na noc sobie zafundowalismy.....oj terazczuje ta bita smietane:-p

B cos mi sie budzi chyba go brzuszek boli bo cos stekal:cool:mam nadzij ze jakos da rade sokojnie przespac.....

Ja z LN odpodam bo nastepnego dnia mam impreze w pracy wiec dwoch wieczorow mi szkoda na wyjscia.......

Mirosia, wow, super, że znalazłaś ten porfeli że masz pomoc w mamie... A jesli tylko jeden dzień to czasem możesz mu odpuścić w zimie. Bo ja chyba takim przegrzaniem w p-lu załatwiłam małego... A może masz jakąś sąsiadkę, która mogłaby Ci pomóc?
No właśnie co na to tesciowie? Kontaktowali się z Tobą?
Mirosia, zupełnie nie mam żalu , że sie do nas nie odnosisz, ja tez czasem nie mam czasu żeby wszystkim odpisac...dziewczyny na pewno rozumieją, ze z małymi dziecmi nie ma aż tyle czasu...

Marzenko, ja też lubię takie poranki w łózku:-) Tylko moje dzieciaki za długo nie posiedza;) Wygłodniałe się budza;-):-D

witam,
na prawdę miałam szczerą chęć poczytać co u Was
yes2.gif
ale niestety S nie śpi
realmad2.gif
i co gorsza dziś się zaglucił
realmad2.gif
a we wtorek mieliśmy się szczepić w tym na pneumokoki.a tu właśnie czytam http://www.monitor-polski.pl/alarm-w-ue-odnosnie-szczepien-novartis-zlapany-na-goracym-uczynku/ szczepienie się pewnie odwoła,więc bedzie czas pomyśleć a jutro trzeba będzie znowu odwiedzić przychodnie
no.gif

w piątek byliśmy na usg główki Stasia...torbiele są i do końca życia będzie je miał,ale dr Wieczorek powiedział,że jeśli neurolog nie widzi żadnych nieprawidłowości w rozwoju to można o nich zapomnieć
yes2.gif
a propos rozwoju zobaczcie
shocked.gif

050120131415.jpg050120131416.jpg050120131424.jpg060120131426.jpgusiąść nie chce,ale stawać drań będzie
shocked2.gif

Natalka chyba lepiej...bez gorączki,katar jakby mniejszy...tylko kaszel się zaczął...ale to pewnie spływa
wink2.gif
my też chyba lepiej
yes2.gif
no ale mieliśmy iść w przyszłą niedzielę z Natalką na choinkę,ale pewnie będziemy musieli zrezygnować,bo to będzie zaraz po skończeniu antybiotyku
sorry2.gif

oooo....Staś zakończył zabawę i się drze....więc lecę
confused8gj.gif

śpicie????my jeszcze nie:confused2:

Ostatnia edycja:
witam
dawno nei zagladałm
po swietach remont łazienki juZ wanna stoi i dzieciaki sie chlapia
po 2 Asia w Nowy Rok na brzuch narzekała, miałą biegunke przez 3 dni ale juz dzis do przedszkoal idzieMacius rozrabiaka, wszedzie włązi, na stołki, stołyi parapety tragednia do tego na chwile nei mozna go zostawicw czw np kapalam go i odwrocilam sie po recznik a on w tym czasie wode chłeptał z wanny i sie zakrztusił przestraszył sie sam, czerwony sie zrobil a dzis w nocy pąłkał bo brzuszek go bolał ale to nie biegunka chyab bo on mial pod koniec roku, mialam delemat cZy pojde na sylwestra ale 31 było juz ok
mirosia wspolczuje, walcz o swoje, a jak nie chcekasy dawac to składaj papiery musi łożyc na dzieci jak nie dobrowolnie to sądownie, łachy nei robi, jak wiedział jak się dzieci robi to niech teraz łoży na ich utrzymanie, dziwie sie tesciom ale....to ich synio
anaconda, madzinka marz fajnei zespotkanko udane
karlita sto lat dla Norba, torcik sliczny i pewnie tez smaczny
sunday podobała Ci sienowa trtasa?? jest szeroka i w miare równa (chociaz tej równosci nie ma he he rzuca troche)
ja mialam okazje jadac na swieta przejechac sie obwodnica Kielc, superrr
misia super zdjecia Stasia, ja tez wiecznei zapisuje MAcka na szczepienie a potem odwoluje

milego dnia dziewuszki biore sie do roboty

misia przeczytałam artykul o szczepionkach i jestem w szoku:szok:
jak tak mozna ale niestety nikomu nie zalezy kiedys sama cos w sieci znalazłam o zmowie jak jest, szczepionki zamiast ratowac to zagrazaja zyciu naszych dzuecie i jak tu isc na szczepienie
ja Macka szczepilam juz na peneumokaki chyba zostala nam powotrzeniowa swinka ospa rozyczka przed nami i szczerz mowiac ociagam sie my na te choroby chorowalismy a chyba lepiej je odchorowac czytajac takie teksty odechciewa sie,,,naprawde
meningokoki tez mamy zaliczone to ze strachu jak sasiad zmarł na nie 6 lat temu mial wtedy 3 latka:no:
moja sistra ma koleznka ktora wogle dzieci nie szczepi dostaje wezwania z przychodni musze sie zapytac jej jak dalej sie to toczy

Witam z rana :-):-)
Śnieżek sobie prószy znowu zima wraca :tak::tak: a mnie poranny spacerek czekał ale nie było tak źle, jakoś przy wspólnej rozmowie z Mają szybko poszło :tak::tak:
Mirosia ja bym nadal na Twoim miejscu naciskała i wydzwaniała do Ł żeby rano po Olka przyjeżdżał i go odwoził do żłobka a jak by się migał to bym zaczęła go straszyć że jak nie chce uczestniczyć w wychowywaniu i opiece nad dziećmi to mu odbierzesz prawa rodzicielskie. Dobrze że Twoja mama ma możliwość przyjeżdżania do Ciebie z rana, a na którą Ty Olka zaprowadzasz? :confused::confused: całe szczęście że portfel odnalazłaś, zapewne położyłaś go tam nieświadomie bo tyle teraz na Twojej głowie, trzymaj się dzielnie i pamiętaj że będzie coraz lepiej :tak::tak:
Marz jeszcze na słodkości Cię wieczorem naszło :-D:-p:-p jak B i jego brzuszek? :confused::confused: dał przespać noc? :confused::confused:
Iwonka powodzenia na dzisiejszym zaliczeniu :tak::tak:
Elza a Ty gdzie nam w weekend zaginęłaś :szok::szok:
Sunday ja niestety też z LN odpadam bo to w czwartek a u mnie te wieczory odpadają :-:)-(
Misia zdrówka jeszcze raz podsyłam, nie dawajcie się :tak::tak: a co do szczepionek to jest tylu zwolenników co i przeciwników, człowiek który się na tym nie zna dostaje zawrotów głowy i sam się gubi w tym czy szczepić czy nie :sorry2::sorry2: szybki ten Twój Stasio, teraz rozumiem dlaczego spać nie chce :-D:-D:-D on już by najchętniej zaczął chodzić :tak::tak::-D:-D
Gon1a może Asia się podtruła :confused::confused: a jak z jej uzębieniem gubi już mleczaki? :confused::confused:

witam poniedziałkowo

ja własnie z łóżka wstałam, wybrałam Mikiego do przedszkola i wróciam spać, teraz posłałam P na zakupy i czekam na śńiadanko:tak: coś mi się wydaje że dziś też cały dzień przeleżę:tak::tak:

anaconda pewnie taki poranny spacerek cię dobudził:tak:
mirosia dobrze, ze portfel się znalazł:tak:trzymaj się dzielnie i nie odpuszczaj mężowi:no::no:
misia ale Staś jest sprytny:tak::szok: zdrówka dla was
gon1a super że remont ruszył:tak:
marz u nas tez weekendowe poranki w łóżku;-):-D:-D

dziewczyny, super że udało się wam do BUGI wybrać, dzieciaki na pewno się wyszalały:tak::tak:

jejku ale mi się nic nie chce...

reklama
Witam poniedziałkowo
Ja już robotę przywiozłam do domu tak więc dzisiaj pracuję w domu:tak:
mirosia współczuję Ci przejść z portfelem,całe szczęście że się odnalazł. A na Twojego małża brak słów, odpisz mu na sms-a że dzieci o nim już zapomniały, nawet nie wspominają! Bo inaczej chyba nie zrozumie co stracił...Trzymaj się kochana, jakbyś coś potrzebowała pisz!
anaconda madzienka marz super że spotkanie w Bugi udane!
iwonka powodzenia na zaliczeniu!
karlita śliczny torcik,a jaki w środku?Jak imprezka się udała?
sunday ja też odpadam z LN, po ostatnich dwóch nie wypałach w kinie jakoś nie mam ochoty na film...
misia sprytny ten Twój Stasio, widzę że też go ciągnie do szuflad:tak:
maltanka jak tam dotarłaś do pracy?
mandziula miłego leżakowania:tak: Odpoczywaj póki możesz...
madzienka jak tam Jula?Odpuścił nosek?
Kuba w przedszkolu,Wiki śpi. Od wczoraj mała sama paraduje na nóżkach-czasem jeszcze upadnie ale generalnie sama, teraz to się zacznie :tak: Ja biorę się za papiery. Miłego dzionka.

Do góry