sunday_
Fanka BB :)
Witam w niedzielne popołudnie. Leniwie rodzinnie w domu... spędzamy wolny dzionek. Wczoraj goście dopisali a ile było śmiechu przy Xbox'ie hehe... sikaliśmy po nogach... oh jakich ja mam tolerancyjnych sąsiadów
Na kolacyjkę zrobiłam sałatke z rucolą i pizze - pycha!!!
mirosia matko!!! Nie moge uwierzyć z to co czytam jakiś koszmar!!! Co ten "tatuś" sobie wyobraża!!!! Moze niech Twoja mama do Ciebie przyjedzie,póki zima.
Jak Ci można pomóc Kochana??? Dzwoń pisz, coś zorganizujemy!!!
anaconda to zapraszam!Wiesz gdzie mieszkam:-) mało mam miejsca ale wystarczy :-)
karlita ale super torcik????To napewno było pierwsze Twoje podejście do takiego ozdabiania???
sienio to mozemy podac sobie ręce... ja tez jutro mam taką pobudkę, a spałam dzisiaj do 10
A kto był w kinie? i na czym?
Justyna wiesz tak czytam o tych babciach... i już je widzę i ich miny...
iwonka trzymam kciuki za zaliczenie.
Dziewczynki czy wybieracie się moze do kina na Lady Night? Jest 17stycznia?Ja bym w końcu się wybrała???To trzeba wcześniej gdzies bilety kupować?Cos bym rezerwowała
Na kolacyjkę zrobiłam sałatke z rucolą i pizze - pycha!!!
mirosia matko!!! Nie moge uwierzyć z to co czytam jakiś koszmar!!! Co ten "tatuś" sobie wyobraża!!!! Moze niech Twoja mama do Ciebie przyjedzie,póki zima.
Jak Ci można pomóc Kochana??? Dzwoń pisz, coś zorganizujemy!!!
anaconda to zapraszam!Wiesz gdzie mieszkam:-) mało mam miejsca ale wystarczy :-)
karlita ale super torcik????To napewno było pierwsze Twoje podejście do takiego ozdabiania???
sienio to mozemy podac sobie ręce... ja tez jutro mam taką pobudkę, a spałam dzisiaj do 10
A kto był w kinie? i na czym?
Justyna wiesz tak czytam o tych babciach... i już je widzę i ich miny...
iwonka trzymam kciuki za zaliczenie.
Dziewczynki czy wybieracie się moze do kina na Lady Night? Jest 17stycznia?Ja bym w końcu się wybrała???To trzeba wcześniej gdzies bilety kupować?Cos bym rezerwowała