reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Justynka no to w takim razie herbatka;-) a ja też trzymam Cypka kikucik, i tę opaskę na rękę ze szpitala i jakąś tam karteczkę co na łóżeczko wieszają, niestety takiej książki pamiątkowej ze zdjęciami też nie pomyślałam, żeby zrobić:sorry2:

Madzienka dzięki, korzystam z tej stronki, czasami nawet odbieram osobiście w Wawie to za przesyłkę koszty odchodzą:tak: Powodzenia na wizycie...

reklama
Hejka... jakoś nie mam energii żeby cos pisać... ledwo co małą uspałam...
Natalka dobrze przyjmuje antybiotyk i nie marudzi no i co najważniejsze zdrowieje :-)
Dzięki Justynka za spacerek w końcu się udało... Natalka chyba to przeżywała bo jak wróciłyśmy do domu to coś gadała :-D
Ala w sobote mamy wizytację o 15 się zaczyna w necie wyczytałam :-)
Zdrówka wszystkim posyłam ... i idę odpoczywać troszkę a potem obiadek czas zacząć :cool2:

Coś na rozgrzewkę w ten szary bury dzień....

[video=youtube;zeR5wQKd8JU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zeR5wQKd8JU[/video]

zmykam na wizytę..

Witajcie

Widzę, że co poniektórym nie zaczął się Nowy Rok dobrze. U nas też problemy:-(
Sylwester udany posiedzieliśmy w domu, popuszczaliśmy petardy i poszliśmy stać.
A w Nowy Rok przesiedziałam ranek na izbie przyjęć:sorry2: źle stanęłam i skręciłam nogę w kolanie:wściekła/y:
Nie mam złamania, ani nic pozrywane ale chodzić bardzo nie mogę. Siedzę na zwolnieniu do jutra a właściwie to leżę a we wtorek do ortopedy się wybieram.

Także sunday moźemy sobie z W przybić piątkę:sorry2: tylko, że ja w poniedziałek muszę wrócić do pracy, bo pewnie jakbym poszła na miesiąc zwolnienia nie miałabym do czego wracać. ku... człowiek się stara, zostaje po godzinach, a tu problemy robią z trzeba dniami zwolnienia i nie ma kto przejrzeć ci szafy żeby nie zalegało:wściekła/y:

Witam w ten ponury dzien... zaczął się nerwami bo jakis du... zastawił wjazd do szkoły i tak stał do 10, a na osiedlu ciasno że szok, śmieci nam nie wywieźli-dobrze ze nie to nie lato i upał bo nieźle by było:wściekła/y: Potem okazało się że W ma źle receptę wystawioną, tzn na złym druczku, a u rodzinnej numerkow brak i musze iść prosic się czy mnie przyjmie...jeszcze na dodatek nie przepisał zastrzyków na krzepliwość :-( bo zapomniał.... nie wiecie czy trzeba je brać przez cały czas bycia w gipsie?Jakby ktoś miał kogo zapytać to będę bardzio wdzięczna:tak:

anaconda podeślij mi aukcje na allegro od zdjęć:-)

Marta wytrwałości:tak:

Madzienka dzięki :-)
hehe... ale czadowy pokaz... Fanka takiej muzy nie jestem,ale fakt szybko zostaje w pamieci :-);-)

Iwonka dzięki, i ja trzymam kciuki za Twój egzamin :-)

Madziarka Witaj! Kope lat ;-)

Justynka dzięki, tak znowu ma pod kolano, i a dodatek juz nie przecięty i cięższy i z "obcasikiem" do chodzenia:tak:

fogia buziaczek urodzinowy dla Filipka!!!

witam
ja to zamiast kawusi chyba powinnam jakiś nerwosol dziś wypić, od 9 do 14 bawiłam dzis w ZUS, wyobrazcie sobie, że kazda osoba z którą rozmawiałam miała inne teorie dotyczące tej samej rzeczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: brak mi słów na ten Urząd....

madzienka trzymam kciuki za wizytę!!!!, czekamy na dobre wieści
madziara super że Hanulka już kolek nie ma i macie cudne wieczory:tak: zadzwonię kochana, tylko musze ustalić z P kiedy mogę autko zabrać;-)
iwonka ale dziwny ten gość żeby tylko tylu osobom zaliczyć, niestety tacy są (obym ja kiedyś taka nie była:baffled::baffled:) dobrze,że pozwolił ci zaliczać wcześniej, trzymam mocno kciuki
anconda, udanego pluskania i plotek
fogia najlepsze życzenia dla Fifiego!!!!

Maltanka:szok:o matko współczuję skręcenia:-:)-(. Mam nadzieję że szybko dojdziesz do zdrówka. Fajnie że sylwester udał się Wam:tak:

Sunday nie wiem jak to jest z zastrzykami, J jak był w gipsie to nie brał takowych:no:

Mandziula:szok::szok:i mnie by krew zalała gdyby mi się tak zdarzyło w ZUS-ie tyle siedzieć:wściekła/y:trzeba było żądać rozmowy z jakimś kierownikiem:tak:. Ale co, udało Ci się załatwić tą sprawę?

Madzienka
jakie masz dla nas wieści od Lenki??

Madzienka dzięki :-)
hehe... ale czadowy pokaz... Fanka takiej muzy nie jestem,ale fakt szybko zostaje w pamieci :-);-)

Hehehe ja też nie jestem fanem tego typu muzyki ale tej piosenki to Julcia prawdziwy fan:-D:-D
z reszta zadziwia mnie fenomem tego utworu...zawladnąl całym internetem, no i polsatowym Sylwestrem w Warszawie:tak::tak:
co do zastrzyków to wiem że trzeba je brać całymi przepisanymi seriami, nie można samemu przerywać...to sa te w brzuch??
ale co do gipsu to nie wiem....

Maltanka uuuuuu współczuje...uważaj na siebie bo z kolanem nie ma żartów
super że sylwester udany....pozostanie w pamięci....szkoda że od tej chorobowej strony...

Mandziula współczuję wizyty w ZUSie..
umówimy się któregoś dnia i przyjadę po Ciebie to zrobimy Madziarce najazd...jeszcze Anacondę zabierzemy:-D:-D

Anaconda poszłyście na pluskanie....udanego chlapania....

Aneta dzisiaj miałam pobierane to badanie GBS:tak::tak:

ja po wizycie...ulżyło mi bo jakiegoś takiego stresa dzisiaj miałam, szyjka nadal twarda, na wadze spadłam:baffled:i to zdziwiło panią doktor....następna wizyta za 3 tygodnie...więc muszę ten czas wykorzystać na spotkania;-):tak:

Witam

Siedzę.. czytam... ale jakoś wena do pisania mi umknęła:zawstydzona/y: i tak pisze od dwóch godzin tego posta:sorry2:

Iwonka trzymam kciuki za egzamin poprawkowy:tak:
Nie daj się choróbskowi:confused:
Madziarka fajnie że się pojawiłaś:-)
Fajnie że Nela z Juliankiem dali radę oprzeć się snu by podziwiać wystrzały petard :cool2:
Dobrze że ta przepuklina już prawie całkiem ustąpiła:tak: oby teraz inne problemy się rozwiązały:tak:
Mam taką książeczkę dla Martynki ale dawno do niej nie zaglądałam :zawstydzona/y:
Misia oby M szybko wyleczył zapalenie spojówek:confused:
Marta współczuję problemów z ząbkami:confused:
Atali obyście w końcu trafili pod opiekę takiej osoby która z powodzeniem wyprowadziła by Was z tych choróbsk:confused::sorry2:
Justyna nie...
Mandziula to się nasiedziałaś w tym ZUS-ie:baffled:ehh
Ewa dobrze ze Natalia coraz lepiej się czuje:tak:
w kościele słyszałam ze mamy wizytacje w sobotę:-p
Maltanka współczuję skręcenia nogi w kolanie :no:
Sunday oj Wy to się teraz macie:no: nie zazdroszczę:no::confused:
ja niestety nie wiem jak to jest z tymi zastrzykami na krzepliwość:-(
Madzienka dobrze że szyjka nie szykuje się jeszcze do porodu:tak:
Pewnie za mało jesz :sorry2:

:-) Filipkowi z okazji 6 urodzinek :-)
życzę
dużo zdrówka, uśmiechu na buźce,
pociechy z braciszka i siostrzyczki,
:-)spełnienia marzeń i szczerych przyjaciół :-)

reklama
Madzieńka super wieści!!!! oby tak dalej!!!!

No to czekam na Was ;-)

Maltanka współczuję problemów - kurcze niedobrze z tym skręceniem... nie chcę straszyć ale mojej siostrze skręcenie tak dało w kość że suma sumarum chcieli jej gips zakładać bo noga się nie mogła zagoić - mam nadzieję że u ciebie szybko zapomnicie o sprawie!!!

Mandziula i kobietę w ciąży tyle trzymali :szok::baffled::baffled::baffled::baffled: nic nie powiem na nasze urzędy...

Kurcze gdybym miała samochód i nie bała bym się jechać to bym po ciebie podjechała :-D;-) czekam czekam aż ty będziesz miała autko:-)

Sunday mówisz o clexane? czy jakoś tak się nazywały... jeśli tak to ja je musiałam wybrać serią całą - nie pamiętam ale miałam ich albo 30 albo 60 :baffled::baffled::baffled: też mi nie pozwolili wcześniej ich skończyć... musiałam je wybrać do końca mimo że okropne były :tak::-D'\

Zapytaj ogólnej jak będzie przepisywała ci receptę - powinna ci je dopisać w razie czego...

Iwonka daj znać kiedy mamy zaciskać kciuki....

Do góry