reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Pomierniki już spisali i mam spokój, teraz powoli możemy szykować się na basen :tak::tak:
Aneta ale Twoja Karolcia rośnie, kurcze ona już 4 m-ce skończyła :szok::szok: a z Oli super starsza siostra :tak::tak:
Justyna moja Maja też tak ładnie i długo spała w dzień - uwielbiałam ten spokój :-p:-p
Mandziula a mama nadal musi Mikiego zawozić do przedszkola czy odpuścił :baffled::baffled:
Ja tak myślałam że my jutro ubierzemy choinkę ale przecież jutro na 16.45 mamy jasełka :szok::szok: potem czwartek też odpada bo basen więc najwcześniej ta choineczka w piątek zostanie ubrana :tak::tak:

reklama
Anaconda no teraz mamy 5 razy większy metraż ;-) czy tęsknię za lublinem ?? inaczej - tęsknie za ludźmi i tęsknię za beztroskim czasem ;-) gdzie mogłam sobie robic co chciałam kiedy chciałam ;-) teraz rano gonitwa , po pracy dzieci stęsknione, gotowanie, więcej sprzątania ;-) i tak leci ;-) wkurza mnie tylko to że wieczorem nie ma się gdzie ruszyć bo wszystko pozamykane to samo w weekendy ale małe miasteczko ma tez same plusy. najbardziej tęsknie za naszymi spotkaniami .... za wypadami na kawę... do kina .... na ploty :tak:

Anetka google czasem rzeczywiście źle doradza .... ale moze warto wybrać sie do jakiegoś ortopedy ?? wiem ze dr Latalski zaczyna sie poważnie interesować główkami ...

śliczne masz te pannice a bałwanek pokaźny :-)))

mandziula kurcze stroik - i mi by sie przydał na kominek :D tylko jak byłam w poniedzialek na targu to nie było gałązek ....

Iwonka zdasz celująco :-))

Justynka odpoczywa ;-) mój Norb też śpi 2 godzinę :szok:

my po wizycie...Jula dzielnie broni się i teraz biję się z myślami czy puszczać ją jeszcze w tym tygodniu do przedszkola:sorry:
trochę nie chce mi się wstawać rano:zawstydzona/y:ale z drugiej strony mogłabym w spokoju dochodzić do siebie...no nic zobaczymy

po drodze zrobiłyśmy zakupy i na razie odpoczywamy....

Madzia zdrówka!!!! upięłam 12 bombek 8cm i 3 10 cm ;-) i szpilki sie skończyły ;-) kiedy będziesz zamawiać na Wielkanoc ???? :-D:-D:-D:-D

piękna kolekcja pochwal się...
co do Wielkanocy to wątpię że będę miała czas upinać:-p;-)
jak Gabi dzisiaj???Norbus tez w domu???

Madzienka
jak wizyta u lekarza?

dziękuję pozytywnie....
twój mężowy tak późno wraca z pracy...???
Madzienka super że lepiej się czujesz :tak: cytryna w skarpetce??? :szok: a co to???? :-D:-D:-D

Kolejny sposób pani znachorki....

ja jeszcze zrobiłam mały stroik na kominek, a co... musiałam choince kilk gałązek przyciąc bo mnie drażniły:-D:-D:-D:elvis:

czekamy jeszcze na fotę choinki i stroika:tak:

Pomierniki już spisali i mam spokój, teraz powoli możemy szykować się na basen :tak::tak:

super że to już za Wami...my mamy jutro

Sunday jak jasełka???

Aneta super fotki a jaki duuuży bałwan

Witajcie, w koncu zasiadłam w domu. W pracy baardz intensywnie. Potem ekspressowy odpoczynek w domu, i na jasełka. Było super, Maksio - Pasterz pierwsza klasa :-) hehe... nawet śpiewał sam do mikrofonu:tak: :tak:
Fotek minimalnie bo cały czas stałam z kamerą.:tak:

maltanka pokaż nam swoja choineczkę :-)

misia zdrówka dla WAS!

marz moj tez chodzi na tance, ale z tego co wiem co sporo chłopców chodzi,może dlatego że prowadzi Pan.

gon1a na Jana Pawła tez?to w takim razie będą dwie na moim osiedlu w koncu!!!!:tak:

aneta super BAAAŁWAN!:tak:

karlita zdróweczka dla Was!
Ja szpilki juz pare razy dokupowałam.

anaconda i jak zdrówko?

Antuanet jak Wigilia?Ja mam w czwartek.

mandziula fajnie,ze masz już nastrój świateczny :-)

Czr Nulka witaj!

aluśka prosze jaka Martynka pomysłowa-zrobiła rekolekcje tatusiowi hehhe....

Justyna o 4? To do ktorej ona pracuje?

iwonka to dalej trzymamy kciuki,kiedy wyniki?

Madzienka dobrze ze Julcie nic nie rozklada.:tak:

Justynka, Sunday wyniki? jak to wykładowcy mówią: " jak sprawdzę to prześlę wyniki" :-D:-)

Justynka ale Michaś pospał:tak:

Sunday to mama teraz pęka z dumy nie;-):-)

Anaconda super, że masz już z głowy te pomiary:tak: miłego pluskania;-)

Mandziula o super, że stroik stoi, a może jakieś zdjęcie:-)?

Aneta fajny bałwanek:tak:

Anetka urocze masz dziewczynki a bałwan pierwsza klasa:-):cool:
Sunday brawa dla Maksia - pastuszka:tak: fajnie ze się wszystko udało:-)
Madzienka oby choróbsko Cię szybko puściło :sorry:
Karlita miło Cię czytać:cool:

niestety muszę już kończyć...

Do następnego razu:cool:

Witajcie

Niedawno wrócilam z pracy i padam normalnie:sorry:
ale byle do piątku i tydzień wolnego yupiiii:-)

maltanka pierwsza choineczka we własnym M co?:tak:

a no we własnym, choć w sumie to banku:-D

Maltanka super ze ikeę odwiedziłaś:tak:, no i fajnie że H nie choruje:tak:. Jaką macie choinkę żywą czy sztuczną?

justynka żywą:tak: ps. z pierniczkami to i ja nie mam cierpliwości

Lekarz dotknął i stwierdził że to jest zrost, i tak niektóre dzieci mają a nawet dorośli. Więc jestem spokojniejsza :tak:

dobrze, że lekarz cię uspokoił, ale może skonsultuj to faktycznie jeszcze z kimś

h

dawno dawno temu była dobie taka Karlita :-) czy ktoś ja jeszcze pamięta ???

haha pamięta pamięta:tak:

Maltanka pierwsze święta w Waszym mieszkanku - zapamiętaj je na długo :tak::tak: a czemu tak długo w pracy siedzisz :szok::szok:

a tak jakoś wyszło:sorry:

Jutro też mamy Wigilię w pracy, tzn.w hotelu Luxor a po południu w przedszkolu i muszę wykombinować jakieś ciasto. Chyba najszybciej będzie sernik z mlekiem:tak:

i jak sernik zrobiony?

maltanka dobrze że się dzielnie trzymacie z resztą WY też już swoje odchorowaliście ....

oj fakt my w tamtym roku mieliśmy tak jak misia w tym, :no:

Witam. W. został z chłopakami a ja poszłam na 18 na rekolekcje. Jak wychodziłam to Radek spał i chciał W. mi wcisnąć Krystka, żeby ze mną poszedł ale mój synek nie miał ochoty nigdzie wychodzić, więc poszłam sama. A jak wróciłam to Raduszka już nie spał i przywitał mnie z Krystkiem :-). Biorę się też za generalne porządki i Radek mi dzisiaj pomagał pokruszył bułkę na podłogę w kuchni, może karmił nie widzialne kury?:-D
Motylla wow gratki za pierwsze stworzenie tortu:-). Jaki robiłaś? Już nie wspomnę że chcę fotkę, bo łóżka też nie widziałam:laugh2:;-)
Robiłam śmietankowo- czekoladowy, niestety nie zrobiłam fotki tortu, a łóżeczko to nie mam kiedy zrobić bo jak Krystek albo Radek widzą, że mam aparat to się wpychają w kadr, a Krystek to jeszcze chce robić zdjęcia wszystkim( od pasa w dół i ze swoim palcem w obiektywie):-D. Może jutro mi się uda zrobić to wieczorem wstawię.

aneta82: Super fotki z dziewczynkami:tak: i jaki duży bałwan.
Mirosia: Co u Ciebie? Jak się czujesz?

Witam porankowo...
U nas w domu "szptal" Natalka chora ciąg dalszy niby nie jest z nią źle bo czuje się w miarę ale ciągle ma niska ale ma gorączkę tak koło 38 ciągle to znaczy co jakieś 8-24 h nie wiem dziś spróbuję się dostać z nią do lekarza żeby chociaż ją osłuchał... M chory on chyba najbardziej bo ma gorączkę 39 i dziś udał się właśnie do lekarza chyba go mama zaraziła przychodząc chora w odwiedziny :no:
Anetko super zdjęcia bałwan zawalisty i ta miotła w łapce :-D
Sunday fajnie że jasełka się udały...

Jakoś nie mam weny do pisania teściowa mnie wkurzyła tym swoim głupim mysleniem... i czuję że święta będą przechlapane i na mojej głowie :-:)zawstydzona/y:

reklama
Madzieńka 6 pojechało do Anglii ;-) kilka rozdałam i chyba zostały mi 2 duże i dwie małe w domu ;-) moze dziś uda się choinkę ubrać w końcu ;-)

jak Jula ?? wstałyście do przedszkola ???

po Gabi już choroby nie widać ;-) sporadycznie gdzieś kaszlnie za dnia ale do końca tygodnia siedzimy w domu :-)

sunday super że jasełka udane :-)

normatywna zdrówka dla Was!!! oba święta były udane !!!!

Do góry