reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mirosia a skąd taki nastrój u Ciebie? życzę poprawy :tak:

anaconda ach jaka Ty pracowita :tak: widzisz, a u Pawła w rodzinie jest tak że każdy każdemu :sorry2: czyli dla 10 osób

Justyna cieszę się że ciasto wyszło, szkoda że mam tak daleko do Ciebie :-( kropki nadal są :baffled: http://www.poczekajka.pl/

Ola skakała po łóżku, a nagle zrobiła fikołka do przodu :szok: myślałam że zawału dostanę, a ona się cieszy i że jeszcze chce :cool2: tylko ja się boję że może coś sobie zrobić, jak byłam mała to często robiłam do przodu i do tyłu, ale chyba miałam więcej niż ona lat :dry:

reklama
Z góry przepraszam, że tak wpadam i znikam ale M z braku kanałów w TV (skończyła się umowa i nie podpisaliśmy nowej o tniemy koszty gdzie się da) podłączył kompa pod telewizor i młode oblegają:tak::nerd:.
ROKi ładnie w nocy śpi - tej nocki przespał 5,5 godziny:tak::szok::cool2::cool2:.

Justynka- jestem, jestem:-)cały czas Was podczytuje tylko czasu i siły brak na pisanie. Powoli już wymiękam- dzień i noc sama z tymiu moimi rozrabiakami, niby rodzice mieszkają z nami ale pomocy brak:no: dzisiaj odwoziłam siostre do Lbn i przy okazjib zakupy świąteczne zrobiłam- cztery stówy poszły.... a i tak nie widać żeby było coś kupione:no:
justyna mówisz o tym syropie z lidla? ja pierwszy raz też sobie nie pożałowałam a teraz to już tak ostrożnie, uwielbiam słodkie ale bez przesady.. oby Michał wstał z drzemki z suchymi majtusiami:-)
aneta zdolniacha z Oleńki, ja też pamiętam, że robiłam przewroty ale to tak jak miałam ok.7 lat a i współczuję kupowania prezentów dla wszystkich, u nas tak naprawde tylko ja dzieciakom kupuje...
misia zdrówka dla Natalki
Sorry że nie odniosę się do wszystkich ale bardzo źle pisać jedną rtęką...

Anetko trzeba było łapać aparat i nakręcić filmik jak Ola robi fikołki:-), na razie Michał nie ma takich pomysłów,hehe ale za pewne mi również by serducho stanęło...

Patlysia tak syrop z Lidla, też mam waniliowy polowałam na karmel ale się spóźniłam:-(. Oj, zabolał portfel w LBN:no:,

Marta to sobie pospaliście:-)

Michał spał ponad trzy godziny, jak się obudził to popędził na nocniczek, oczywiście majteczki suche:-).
Zjedliśmy obiadek i czekamy na tatę. Dwa razy słyszałam(ale mam nadzieję że sie przesłyszałam) jak zarzęziło mu, tak jakby gardło coś dopadło:baffled:, na wszelki wypadek zabieramy ze sobą leki, ale mam nadzieję ze nie będą potrzebne...

my po wizycie w przychodni....Natalka dostała Dicortinef...a w razie jakby nie było tego w aptece to Tobrex:blink:katar ja tak zatkał,bo w gardle i w oskrzelach czysto:tak:z dobrych wieści to hemoglobina Stasia poszła w górę i zmniejszamy dawkę żelaza tak w na zapas,żeby nie odstawić od razu,by anemia nie powróciła;-)

piątek mój piateczek....jak fajnie....ale byłoby fajniej gdyby nie Cezary...on to wie kiedy się rozchorować....dzisiaj wracamy z przedszkola a on kaszle jak najęty....no kurde....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale wiecie co podejrzewam że to robaki....zawsze go odrobaczałam po wakacjach a w tym roku coś mi się zapomniało...a teraz ten kaszel, brak apetytu i zaciskanie zębów...jak myślicie?????
tak więc madzienka jutro raczej nie pojawimy się na bajkawce:-:)-:)-(

madzienka fajne spotkanie wczoraj miałyście....kawka z dziewczynami...
super że Lenka rośnie jak należy....oby tak dalej
misia brawa dla dzielnego Stasia....zuch chłopak nie płacze przy pobieraniu krwi.....i super że Natalka nie płacze już w przedszkolu....i dobrze że nie musi nosić wkładek
emka to co ty robisz w nocy zamiast spać???:-):-):-)
sunday Ty nie popijaj ziółek tylko dawaj idziemy gdzieś popić coś innego????
a tak właściwie dziewczyny czy idziemy gdzieś na "śledzika"?????

a wiecie co wymyśliła moja pani dyr. żeby teraz jak jest taka chlapa to myć klatkę schodową (przedszkole jest w bloku) po każdym kto przejdzie (czyt. mieszkańców również)....więc powiedziałam jej gdzie jest mop....i wiecie że dzisiaj jeździła na mopie :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to i mnie załatwiła Natalka...oko mnie boli,spuchło i ropieje...zarezerwowałam wizytę w Luxmedzie na jutro:sorry2:bo wygląda mi to jednak na wirusowe zapalenie spojówek:wściekła/y:

reklama
oooo pierwsza jestem?:-) nio to witam się z "rana".Na dworze zimno jak.... niby na termometrze ;-)dużo na minusie nie jest ale ten wiatr daje odczucie dużo większego mrozu....a ja z tego zimna od 6 rano w piecu pale:no:
misia-
zdrówka dla Was, oby Staś się uchronił od zapalenia:tak:
elza- ja też obstawiam robaki, a w nocy jest spokojny???Domyślam się, że to był super widok, zobaczyć dyr. z mopem?:-D

No to ja uciekam, idę drożdzówki robić bo Miśka już tam coś sama kombinuje w kuchni...

Do góry