reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mirosia co Ty piszesz matko jak to Was zostawil.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kochana trzymaj sie dzielnie i trzeba miec nadzieje ze sie opamieta ale sorry cisnie mi sie na usta niesla wiazanka na Niego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kur....mac jak tak mozna.....ale co sie stalo?????
Wiele spraw moze czasem przytloczyc i oddalic ludzi od siebie ale zostawic rodzine i odejsc na to nigdy nie ma usprawiedliwienia.......jak bedziesz czegos potzrebowala pisz......:zawstydzona/y:

Misia zdrowka wymecza Was te choroby.....

Ostatnia edycja:
reklama
Mirosia tulaski i trzymaj sie kobieto... jak coś będziesz potrzebować to pisz.... a tego faceta to bym opier.... liła... jak tak można... co za rok... może nowy rok będzie lepszy i oby życze tego Wszystkim:baffled:

Witam

emka hmm a daleko masz do willowej? pytam, bo moze mieszkamy niedaleko siebie:rofl2:
sunday śliczne te Twoje bombki, trzeba przyznać, ze poswięciłaś sie dla pracy:tak::-D a domek koleżanki boski:tak: sama robiła?
atuanet jak tam Wikusia?
misia aż nie mogę uwierzyć, ze znów chorujecie:no: mam nadzieję, ze szybko pozbędziecie sie tej bakterii i skończy sie to chorowanie
elza ja tez nie lubię niedzieli z tego samego powodu co i Ty,ale jak sobie tak przypomnę to nigdy niedzieli nie lubiłam,za to uwielbiam piątek:-D rewelacyjna ta Twoja bombka!
mirosia mam nadzieję, ze to chwilowa kłótnia i, ze wszystko wróci do normalności:tak: sorry, ale chłopak nie ma juz 20 lat, zeby tak sobie mógł zwyczajnie odejść i zająć sie swoimi sprawami, trochę chyba sie od tego czasu zmieniło i trzeba brać na siebie odpowiedzialność za dzieci. Jeśli w rzeczywistości tak jest jak piszesz to trzeba być skończonym idiotą, zeby zostawić niepracującą żonę z małymi dziećmi:baffled: choć wiem, ze i tacy sie znajdą:eek: trzymaj się

Ostatnia edycja:
Prasowanie ogarnełam, ale jeszcze dosusza mi się ostatnia tura :baffled: Dzisiejszy dzień spędziliśmy w domu,Maks znowu pociąga nosem, inhalujemy się bierzemy witaminy bo we wtorek Jasełka. Musimy z tego wyjść przynajmniej do wtorku.
Jeszcze bombeczkę upiełam, do pracy mam już komplet :tak: Teraz biorę się za swoje prywatne:tak: Jeszcze mam stożek pod choineczkę,zrobię sobie na stół:tak:

mirosia matko!!! Kochana pamiętaj że jesteśmy z Tobą! Trzymaj się dzielnie! :tak::tak::tak:

misia ale Was dopadło!Zdróweczka!!!

sienio tak koleżanka sama domek robiła, robi takie cuda co rok :tak:
Jak Julcia?Zdrowa?

sunday dzięki Jula juz dobrze, trochę jeszcze kaszle, ale kaszleć moze jeszcze i tydzień:sorry: szkoda mi ją zostawiać w domu, bo taka przedświąteczna atmosfera w przedszkolu jest jedyna w swoim rodzaju:tak: przyajmniej ja mam takie wspomnienia ze szkoły:-) zobaczymy jeszcze czy zostanie czy pójdzie

matko juz wieczór:baffled:

Witajcie poczytuje Was na tel cały weekend...Jula wybronila się przed wirusem ale chyba mnie dopadło :-( wczoraj było jeszcze jako tako ale dzisiaj masakra :-[ temperatura zaczęła mi wzrastać, na szczęście tylko do 37,5...szybka konsultacja z wujkiem Pawła-ginekologiem i jest ciut lepiej ale jutro z rana mam już wizytę zaklepana...

Mirosia brak mi słów na postępowanie twojego męża..tulaski, trzymam kciuki żebyscie szybko znaleźli porozumienie..

Elza cudna bombka :-)

Sunday śliczna choinka i piękne bombki a chatka rewelacja...
Zdrówka dla Maksia..

Tyle zapamiętałam.....

Witam poweekendowo
sunday śliczne te Twoje bombeczki, takie kolorowe:-) A takie domki można sobie kupić u nas w piekarni...
elza to poszalałaś na zakupach, fajnie tak...
misia2010 zdrówka dla Was.ł:tak:
sienio dobrze że Jula zdrowa, a ona miała teraz antybiotyk?Właśnie u dr Katarzyny by
mirosia współczuję ciężkiej sytuacji, trzymaj się kochana bo masz dzieci! A widocznie Twój mąż nie jest Was wart!!! Trzymam kciuki żeby Ci się wszystko jak najlepiej poskładało do kupy...
madzienka mam nadzieję że wirus ustąpi jutro...
U nas w piątek Wiki miała zapalenie gardła bez gorączki, wczoraj tak samo a dzisiaj od rana ciepła...Tylko że teraz już panandol nie zbija temp,P jeździł na Wallenroda bo mieliśmy na oddzielnej recepcie i zdecydowaliśmy z P że dajemy antybiotyk:baffled: nie będziemy małej męczyć,właśnie niedawno dałam jej pierwszą dawkę bo takie nieboraczek bezwładny leżał:rofl2: Chyba jakiś wirus ją złapał albo od gardła poszło w dół. Zobaczymy czy pomoże...Spokojnej nocki.:-)

antuanet tak miała antybiotyk na 5 dni i to właśnie też problem z gardłem, ale osłuchowo wszystko ok było.:tak: gorączka tez była najpierw 37 póżniej juz wiecej. Jutro Jula jeszcze zostaje w domu, ale we wtorek juz chyba pójdzie. Zdrówka dla Was! I dzięki za namiary na domek piernikowy:)
Madzieńka trzymaj sie, nie daj sie wirusom:tak:

Ostatnia edycja:
sienio a jaki miałyście antybiotyk?Bo nam najpierw dała Clemastinum, Cebion i prawoślazowy i kropelki do noska robione+inhalacje, a na oddzielnej recepcie Amootaks czy jakoś tak...A kiedy macie spotkanie opłatkowe w przedszkolu?

reklama
Jakas pelnia czy co dzieciaki lazily po lozkach i zasnac nie mpgly...jeszcze B mi zwrocil bo sie na wieczo naciapal chodzi caly czas glodny jak tylko P otwiera jakis serek to juz leci i jest gotowy do jedzenia:-DOn je wiecej od M:-)My wczoraj na wieczor wyszlismy na dwor pogoda cudo i dzisiaj rano kosciol i krotke szalenstwo na gorce a pozniej to juz w domu sie lenilismy.....

Synday ladnie Ci wyszly te bombeczki...
Antuanet dobrze ze daliscie ten antybiotyk po co ma sie meczyc a tak na swieta napewno bedziecie zdrowi....
Sienio dobrze ze z J juz lepiej...a klimat swiateczny rzeczywiscie fajny bo dzieciaki a to kolend sie ucza a to choinke ubieraja...
Madzienka o mamo co Cie dopadlo nie daj sie i dobrze ze masz jutro wizyte....a jak J imprezka byla?????
Elza to poszalalas z zakupami.....jak C????
Iwonka powodzenia jutro ja statystyke wspominam bardzo dobze bo mielismy suer wykladowce kt na bierzaco sprawdzal nasza wiedze i z egzami to byla pestka......poza tym bardzo lubilam te zadania:-)
Aneta i jak byliscie na zakupach?????
Mirosia jak u Was jak O ile jeszcze bedzie mial tych zastrzykow?????jeses sama czy moze mama jest z Toba?????

Matko juz tak pozno lece sie szykowac bo jakos ostatni tydzien codzien rano bylo szalenstwo:-)

Dobrej nocki;-)

Do góry