reklama
misia chodzi o wkładki ortopedyczne do butów?
w zeszłym roku dziewczyny polecały na zimę krem ...chyba Dove
aneta82
Fanka BB :)
aneta biedna Olcia, dobrze że nic gorszego się nie stało
moja góra już trochę mniejsza
a moja rośnie i rośnie, a ja nie mam siły na prasowanie, dzisiaj pokazałam Pawłowi jak wygląda deska i żelazko i niech sam postoi
normatywna
Hello
Anetko ja lubiłam krem z serii AA na zimę ale rzadko można go dostać a neutrogeny jakos nie lubię bo na mnie nie działa
Dziewczynki moja góra prasowania też rośnie ale za to mam już pierniczki hihihi dziś dekoruje jak N pójdzie spać :-)
Justynka dziś musze pójść do psamantrii ale tak szybki spacer bo Natalia ma gluciory i kicha :-( i jeszcze wczoraj chora babcia nas odwiedziła masakra - wkurzyła mnie że hej bez zapowiedzi tak sobie chora przyszła :-baffled:
Anetko ja lubiłam krem z serii AA na zimę ale rzadko można go dostać a neutrogeny jakos nie lubię bo na mnie nie działa
Dziewczynki moja góra prasowania też rośnie ale za to mam już pierniczki hihihi dziś dekoruje jak N pójdzie spać :-)
Justynka dziś musze pójść do psamantrii ale tak szybki spacer bo Natalia ma gluciory i kicha :-( i jeszcze wczoraj chora babcia nas odwiedziła masakra - wkurzyła mnie że hej bez zapowiedzi tak sobie chora przyszła :-baffled:
gon1a
witam
misia zdrówka dla Natalki
anet dobrze ze Oli sie nic nie stało poważnego
marz jak po bilansie, my tez bylismy w zeszłym tyg
monia mielismy zapasowego ale Macius przegryza, jeden wyrzucilismy a ten co był przepadł i z 2 nie było zadnego
u nas Jasełka jutro na poczekajce, moze ma ktos ochte przyjsc?? a potem pokaz baletowy naszych dziewczynek, Asi wystapi jako aniol w sukience komunijnej moej siostrzenicy i nei ma przpros
misia zdrówka dla Natalki
anet dobrze ze Oli sie nic nie stało poważnego
marz jak po bilansie, my tez bylismy w zeszłym tyg
monia mielismy zapasowego ale Macius przegryza, jeden wyrzucilismy a ten co był przepadł i z 2 nie było zadnego
u nas Jasełka jutro na poczekajce, moze ma ktos ochte przyjsc?? a potem pokaz baletowy naszych dziewczynek, Asi wystapi jako aniol w sukience komunijnej moej siostrzenicy i nei ma przpros
anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana :-):-)
Oj dzisiaj też mrozi całkiem nieźle ale całe szczęście ze to już piątek to jutro nareszcie odeśpię te poranki :-):-):-)
Mój J wczoraj wkur... wrócił z pracy bo dzisiaj kazali mu przyjść na godz.5 rano bo klient już o godz.7 musi wyjechać w trasę no i oczywiście ja się przebudziłam jak rano wstawał o godz.4
Na wieczór do teściowej wybywamy bo w niedziele rano msza za babcię
Madzienka super, że Lenka się prawidłowo rozwija oby tak dalej i do lutego do przedszkola zdążyłam ale od razu z autobusu poszłam po Majkę
Madzienka, Mandziula super te wasze brzuszki, dzięki za wczorajszą wspólną kawkę i ploteczki :-):-)
Mandziula jak twoje łazanki? Chyba się skuszę i sama je zrobię
Justyna na basen chodzą jeszcze 2 moje koleżanki z dziewczynkami tak więc przeważnie siedzimy tam na korytarzu i plotkujemy sobie
Aneta o kurcze ale wypadek miała Oleńka, całe szczęście że nic gorszego się nie stało pamiętam jak mieszkaliśmy u teściowej i ja kiedyś wchodzę do kuchni wyrzucić śmieci do kosza a tam w szafce pod zlewem mysz (to było rano) tak się przestraszyłam i wkurzyłam jednocześnie że zamknęłam drzwi do kuchni i przez cały dzień tam nie weszłam, nie ugotowałam obiadu tylko czekałam na J aż wróci z pracy i zrobi z tą myszą porządek nawet kawy popołudniowej nie mogłam się napić
Ja też polecam krem do rąk Dove - jest super
Marz i jak po bilansie, szczepiłaś w końcu B?
Mirosia to masz się z Olkiem jak lekarstw przyjmować nie chce, namęczy się bidulek teraz z tymi zastrzykami :--(
Gon1a to pewnie Asia przeszczęśliwa że suknie piękną mieć będzie :-):-)
Misia super że wizyta u ortopedy pomyślnie przebiegła i brawo dla Stasia że taki zuch z niego a co do Natalki to najpierw musicie bakterie z noska wygonić a wtedy przestanie chorować
Emka ja mieszkam na Czechowie i u nas wczoraj przyprószyło
Oj dzisiaj też mrozi całkiem nieźle ale całe szczęście ze to już piątek to jutro nareszcie odeśpię te poranki :-):-):-)
Mój J wczoraj wkur... wrócił z pracy bo dzisiaj kazali mu przyjść na godz.5 rano bo klient już o godz.7 musi wyjechać w trasę no i oczywiście ja się przebudziłam jak rano wstawał o godz.4
Na wieczór do teściowej wybywamy bo w niedziele rano msza za babcię
Madzienka super, że Lenka się prawidłowo rozwija oby tak dalej i do lutego do przedszkola zdążyłam ale od razu z autobusu poszłam po Majkę
Madzienka, Mandziula super te wasze brzuszki, dzięki za wczorajszą wspólną kawkę i ploteczki :-):-)
Mandziula jak twoje łazanki? Chyba się skuszę i sama je zrobię
Justyna na basen chodzą jeszcze 2 moje koleżanki z dziewczynkami tak więc przeważnie siedzimy tam na korytarzu i plotkujemy sobie
Aneta o kurcze ale wypadek miała Oleńka, całe szczęście że nic gorszego się nie stało pamiętam jak mieszkaliśmy u teściowej i ja kiedyś wchodzę do kuchni wyrzucić śmieci do kosza a tam w szafce pod zlewem mysz (to było rano) tak się przestraszyłam i wkurzyłam jednocześnie że zamknęłam drzwi do kuchni i przez cały dzień tam nie weszłam, nie ugotowałam obiadu tylko czekałam na J aż wróci z pracy i zrobi z tą myszą porządek nawet kawy popołudniowej nie mogłam się napić
Ja też polecam krem do rąk Dove - jest super
Marz i jak po bilansie, szczepiłaś w końcu B?
Mirosia to masz się z Olkiem jak lekarstw przyjmować nie chce, namęczy się bidulek teraz z tymi zastrzykami :--(
Gon1a to pewnie Asia przeszczęśliwa że suknie piękną mieć będzie :-):-)
Misia super że wizyta u ortopedy pomyślnie przebiegła i brawo dla Stasia że taki zuch z niego a co do Natalki to najpierw musicie bakterie z noska wygonić a wtedy przestanie chorować
Emka ja mieszkam na Czechowie i u nas wczoraj przyprószyło
Witam sie piatkowo:-)
Wczoraj na bilans i szczepienie nie dotarlismy bo P nie zdarzyl wrocic a ja z dwojka postanowilam sama nie iscwiec juz nigdzie tez sie nie ruszalismy...a dzisiaj w zwiazku z tym iz mam wigilie w pracy P odbiera dzieci a ja po pracy jade dokonczyc zakupy prezentowe....jeszcze powinnam wstapic do przychodni po zaswiadczenie o karmieniu....
Misia matko no znowu cos zdrowka dla Was....super ze wkladeczki Wam nie trzeba...
Madzienka Anaconda Mandziula super spotkanko Wam wyszlo....
Aluska zakupy planuje w Home&You....;-)
Madzienka Sienio milego wydawania bonow ja juz o swoich dawno zapomnialam
Sunday zdrowka dla M....
Aneta ale mieliscie popoludnie...
A u nas w przedszkolu w poniedzialek jest lekcja pokazowa tanc chyba odbiore sobie godzinke bo bardzo jestem ciekawa jak M tancuje:-)
Wczoraj na bilans i szczepienie nie dotarlismy bo P nie zdarzyl wrocic a ja z dwojka postanowilam sama nie iscwiec juz nigdzie tez sie nie ruszalismy...a dzisiaj w zwiazku z tym iz mam wigilie w pracy P odbiera dzieci a ja po pracy jade dokonczyc zakupy prezentowe....jeszcze powinnam wstapic do przychodni po zaswiadczenie o karmieniu....
Misia matko no znowu cos zdrowka dla Was....super ze wkladeczki Wam nie trzeba...
Madzienka Anaconda Mandziula super spotkanko Wam wyszlo....
Aluska zakupy planuje w Home&You....;-)
Madzienka Sienio milego wydawania bonow ja juz o swoich dawno zapomnialam
Sunday zdrowka dla M....
Aneta ale mieliscie popoludnie...
A u nas w przedszkolu w poniedzialek jest lekcja pokazowa tanc chyba odbiore sobie godzinke bo bardzo jestem ciekawa jak M tancuje:-)
Ostatnia edycja:
reklama
sunday_
Witam. Maks w przedszkolu, weszliśmy ledwo na śniadanie. Koszmar te ubieranie rozbieranie!!! Jeszcze moje dziecko w domu jak coś tam samemu nałoży no ale w przedszkolu to już kompletnie nic... stoi i czeka a mnie krew zalewa Chyba muszę zacząć popijać jakieś ziółka...
Emka jak prasowanie?Moze wpadniesz do mnie bo u mnie góra coraz większa
gon1a pokaż nam potem swojego aniołka
misia o masz, zdrówka dla Natalci! Daj znac co powiedział lekarz
aneta moze jakąs maskę na noc na ręce sobie fundnij,moze to pomoże
normatywna zdrówka dla Natalki:-)
Antuanet ojj jak ja Ci zazdroszcze takiej szafy...
Madzienka anaconda mandziula super ze udalo Wam się spotkanie
Emka jak prasowanie?Moze wpadniesz do mnie bo u mnie góra coraz większa
gon1a pokaż nam potem swojego aniołka
misia o masz, zdrówka dla Natalci! Daj znac co powiedział lekarz
aneta moze jakąs maskę na noc na ręce sobie fundnij,moze to pomoże
normatywna zdrówka dla Natalki:-)
Antuanet ojj jak ja Ci zazdroszcze takiej szafy...
Madzienka anaconda mandziula super ze udalo Wam się spotkanie