reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

aneta ja też mam często popękane dłonie od mycia naczyń i ogólnie wody (nie lubię zakładać rękawic niestety) ten krem Neutrogena jest super, ale ten taki skoncentrowany, mała tubka, ale bardzo wydajny

reklama
Hello
Anetko ja lubiłam krem z serii AA na zimę ale rzadko można go dostać a neutrogeny jakos nie lubię bo na mnie nie działa :-D
Dziewczynki moja góra prasowania też rośnie ale za to mam już pierniczki hihihi dziś dekoruje jak N pójdzie spać :-)
Justynka dziś musze pójść do psamantrii ale tak szybki spacer bo Natalia ma gluciory i kicha :zawstydzona/y::-( i jeszcze wczoraj chora babcia nas odwiedziła masakra - wkurzyła mnie że hej bez zapowiedzi tak sobie chora przyszła :-:)baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam
misia zdrówka dla Natalki
anet dobrze ze Oli sie nic nie stało poważnego
marz jak po bilansie, my tez bylismy w zeszłym tyg
monia mielismy zapasowego ale Macius przegryza, jeden wyrzucilismy a ten co był przepadł i z 2 nie było zadnego
u nas Jasełka jutro na poczekajce, moze ma ktos ochte przyjsc?? a potem pokaz baletowy naszych dziewczynek, Asi wystapi jako aniol w sukience komunijnej moej siostrzenicy i nei ma przpros:-D

Witam z rana :-):-)
Oj dzisiaj też mrozi całkiem nieźle :baffled::baffled: ale całe szczęście ze to już piątek to jutro nareszcie odeśpię te poranki :-):-):-):-p:-p:-p:tak::tak:
Mój J wczoraj wkur... wrócił z pracy bo dzisiaj kazali mu przyjść na godz.5 rano :szok::szok: bo klient już o godz.7 musi wyjechać w trasę :szok::szok: no i oczywiście ja się przebudziłam jak rano wstawał o godz.4 :crazy::crazy::crazy:
Na wieczór do teściowej wybywamy bo w niedziele rano msza za babcię :tak::tak:
Madzienka super, że Lenka się prawidłowo rozwija oby tak dalej i do lutego :tak::tak: do przedszkola zdążyłam ale od razu z autobusu poszłam po Majkę :-D:-D
Madzienka, Mandziula super te wasze brzuszki, dzięki za wczorajszą wspólną kawkę i ploteczki :tak::tak::tak::tak::-):-)
Mandziula jak twoje łazanki? Chyba się skuszę i sama je zrobię :tak::tak:
Justyna na basen chodzą jeszcze 2 moje koleżanki z dziewczynkami tak więc przeważnie siedzimy tam na korytarzu i plotkujemy sobie :-D:-D
Aneta o kurcze ale wypadek miała Oleńka, całe szczęście że nic gorszego się nie stało :tak::tak: pamiętam jak mieszkaliśmy u teściowej i ja kiedyś wchodzę do kuchni wyrzucić śmieci do kosza a tam w szafce pod zlewem mysz :szok::szok::szok: (to było rano) tak się przestraszyłam i wkurzyłam jednocześnie że zamknęłam drzwi do kuchni i przez cały dzień tam nie weszłam, nie ugotowałam obiadu tylko czekałam na J aż wróci z pracy i zrobi z tą myszą porządek :angry::angry: nawet kawy popołudniowej nie mogłam się napić :angry::angry:
Ja też polecam krem do rąk Dove - jest super :tak::tak:
Marz i jak po bilansie, szczepiłaś w końcu B? :confused::confused:
Mirosia to masz się z Olkiem jak lekarstw przyjmować nie chce, namęczy się bidulek teraz z tymi zastrzykami :-:)-(
Gon1a to pewnie Asia przeszczęśliwa że suknie piękną mieć będzie :-):-):tak::tak:
Misia super że wizyta u ortopedy pomyślnie przebiegła i brawo dla Stasia że taki zuch z niego :tak::tak: a co do Natalki to najpierw musicie bakterie z noska wygonić a wtedy przestanie chorować :tak::tak:
Emka ja mieszkam na Czechowie i u nas wczoraj przyprószyło :-p:-p:-D

Witam sie piatkowo:-)

Wczoraj na bilans i szczepienie nie dotarlismy bo P nie zdarzyl wrocic a ja z dwojka postanowilam sama nie isc:baffled:wiec juz nigdzie tez sie nie ruszalismy...a dzisiaj w zwiazku z tym iz mam wigilie w pracy P odbiera dzieci a ja po pracy jade dokonczyc zakupy prezentowe....jeszcze powinnam wstapic do przychodni po zaswiadczenie o karmieniu....

Misia matko no znowu cos zdrowka dla Was....super ze wkladeczki Wam nie trzeba...
Madzienka Anaconda Mandziula super spotkanko Wam wyszlo....
Aluska zakupy planuje w Home&You....;-)
Madzienka Sienio milego wydawania bonow ja juz o swoich dawno zapomnialam:-D
Sunday zdrowka dla M....
Aneta ale mieliscie popoludnie...:zawstydzona/y:

A u nas w przedszkolu w poniedzialek jest lekcja pokazowa tanc chyba odbiore sobie godzinke bo bardzo jestem ciekawa jak M tancuje:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Maks w przedszkolu, weszliśmy ledwo na śniadanie. Koszmar te ubieranie rozbieranie!!! Jeszcze moje dziecko w domu jak coś tam samemu nałoży no ale w przedszkolu to już kompletnie nic... :wściekła/y: stoi i czeka a mnie krew zalewa:baffled: Chyba muszę zacząć popijać jakieś ziółka...:baffled:

Emka jak prasowanie?Moze wpadniesz do mnie bo u mnie góra coraz większa:zawstydzona/y:

gon1a pokaż nam potem swojego aniołka:tak:

misia o masz, zdrówka dla Natalci! Daj znac co powiedział lekarz:tak:

aneta moze jakąs maskę na noc na ręce sobie fundnij,moze to pomoże:tak:

normatywna zdrówka dla Natalki:-)

Antuanet ojj jak ja Ci zazdroszcze takiej szafy...:zawstydzona/y:

Madzienka anaconda mandziula super ze udalo Wam się spotkanie:tak:

Do góry