reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Zaglądam i ja,

wyrobiłam się już prawie na jutro -ciasto zrobione (jutro mamy gości - rodzinka M.), ale już mam obiadek podszykowany, chlebek na śniadanko rozbełtałam, Hanulcia śpi... dzieci zajęły się bajką więc mam sek dla siebie :-)

Madzieńka Elizka dziękuję za doborowe towarzystwo na bajkawce ;-) fajnie było usiąść i poplotkować na spokojnie!

Misia super że Natalci spodobało się przedszkole

Mandziulka zdroweczka kochana!!!!

Elza Czaruś jest świetny!!! i na serio tylko pozazdrościć że masz takiego zaradnego synia ;-)

Aluśka i dla Was zdróweczka!!! niech dziewczyny będą grzeczne szybko zdrowieją i dadzą mamie odpocząć i się podleczyć przez weekend!!!

Madzieńka udanej imprezki - bawcie się dobrze!!!

Sienio oj ja bym tak pospała dłużej żeby nie budziło mnie żadne dziecko.... ach marzy mi się :-p

Iwonka fajnego masz męża ;-)

a pracy w sobotę Wam z Aluśką nie zazdroszczę, dobrze że szybko zleciała :tak:

Jejku poczytałam ale nic więcej mi w głowie nie zostało... oczy mi się zamykają - chyba niedługo położę się spać, tylko najpierw muszę poszukać mikołaja na allegro :-D

Mandziulka Miki rozwala z tym smarkaniem nosa:-D:-D:-Dzdróweczka...

Madziarka naszykowana na jutro?? to jak widzimy się jutro na dniu kapusty???
jeden post i stawiasz;-):tak:2 tysiączki Ci uderza!!!!!

ale pustki...gdzie wszystkie jesteście???jak Wasze soboty??

my już po imprezce, mama jak zwykle naszykowała pyszności więc część wyniosłam dla Pawełka:-p na jutro....teściówka oczywiście zadbała o zięciunia:laugh2:

widziałyście co jest na polsacie:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:...Kevin sam w domu:eek:

Witam się wieczorowo
madzienka madziara eliza super że spotkanko kawkowe udane!
aluśka iwonka odpoczywajcie po pracowitej sobocie!!!Współczuję Wam...
aluśka ja wczoraj byłam w tesco ok 23 i pustki były, ledwo się wyrobiłam przed rozliczaniem kas...
sienio ja też bym chciała tak beztrosko pospać dłużej niż do 7, Kubuś dzisiaj już po 5 pytał czy już wstajemy...
karlita jak tam wyjazd do stolycy?My prawdopodobnie za tydzień ruszamy na podbój...
mndziula zdrówka, mocz stopy w musztardzie i natrzyj je nalewką bursztynową.
madzienka super że imieniny udane!Jak Kevin teraz leci to co będzie w Święta?
madziara udanego spotkania jutro!
Ja wczoraj byłam w tesco, więc zabawkowe zakupy zrobione teraz czekam do 1.12 aż zaczną obowiązywać talony. Dzisiaj mieliśmy po południu gości, dzieciaki się wyszalały że o 20 spały jak zabite. Posprzątałam ze stołu, może nadrobię prasowanko bo jakoś nie chce mi się spać, jutro jedziemy do przyjaciół do Świdnika. Spokojnej nocki.:-)

A ja właśnie wróciłam z tesco i nic nie kupiłam:eek: chciałam dla Cypka jakiś traktor, bo on taki strasznie traktorowy albo pociągowy, ale nic co by mi się podobało, a ludzi, o zgrozo:sorry:

Madzienka mężowy pracuje nad utuczeniem żony chyba:-p a kevina widzę, właśnie M ogląda:-)

Madzienka, Eliza, Madziarka super, że spotkanko w bajkawce Wam się udało;-) ja już nie mogę doczekać się Mikołaja w Bugi:tak::-)

Aluśka kuruj się, bo masz tylko niedzielę, a poniedziałek znów do pracy:sorry:

Antuanet ale Ty masz wymyślne sposoby, o moczeniu nóg w musztardzie jeszcze nie słyszałam:-) kiedyś na pewno spróbuję:tak:

witam
poczytalzm co u Was obejrzalam film oegzorcysvie pt rytulal a tefaz jakishorror leci
aluska,mandziula, sunday zdroeka zycze
ja na zakupach nie bylam kasy brakniedlugo bedzie pensja tk dzhieciakom dokupie to i owo dla Mackz pod choinke a Asia chce zestaw doktora
litery mi sie myla idd spac

hej co to za pustki....ja pierwsza :szok::szok::szok::szok::szok: szok....my właśnie wróciliśmy z Dnia Kapustki.....szczerze organizacja dość kiepska, ale dzieciakom się chyba podobało....
madzienka dzieki za towarzystwo.... Julcia śliczny motylek....mój Czarek jak wpadł do domu to od razy ryczał i straszył wszystkich że jest tygrysem....
gdzie teraz się wybieramy?????
iwonka Ty się nie możesz doczekać Mikołaja w Bugi a co dopiero dzieci:-D:-D:-D
madzienka, madziara Czarek fakt jest otwartym dzieckiem....ale przy tym bywa strasznie upierdliwy....nie wiem czy ta pani wczoraj na bajkawce nie była zła że jej non stop przeszkadzał zadając pytania...:confused::confused::confused:
antuanet super że zakupy udane.... co kupiłaś?????

ttttttttttaaaaaaaaaaddddddddddaaaaaaaaaammmmmmmmm
mój 600 post ale z waszymi to żaden powód do świętowania:-D :-D:-D

ale puchy......

witajcie...my dzisiaj tak jak wspomniała Eliza zaliczyłyśmy smykowy dzień kapusty...co do organizacji to hmmmmm, ale dzieciakom podobało się, przynajmniej takie mam wrażenie....
Eliza, Czarus
dziękujemy za towarzystwo.....

P już w domu, cały i szczęśliwy a jaka piękna zima jest w Austrii

Elza co do bajkawki to moim zdaniem takie jest zadanie tej pani aby ogarnąć wszystkie dzieciaki....:tak:
brawo za posty...

Antuanet co pokupowałaś???

jak zdróweczko chorowitków???

Maltanka wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!

miłego popołudnia

madzienka w sumie masz racje....dzieci są różne a tej pani na pewno płacą za to...to niech sobie radzi....bo akurat na tej bajkawce mi się podobało i chciałabym tam jeszcze z Czarodziejem pójść...

reklama
witam od rodzicow,
Stacho drzemie,Natalka je z babcia druga czesc obiadku,a ja korzystam z neta w komorce.
My zdrowi,choc wczoraj mialam stracha,bo rano Natalka kichala,ale na szczescie sie uspokoilo :-D tylko pisac nie bardzo jest kiedy,a Natalka jeszcze codziennie domaga sie pieczenia ciasteczek.

Do góry