reklama
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Zaglądam i ja,
wyrobiłam się już prawie na jutro -ciasto zrobione (jutro mamy gości - rodzinka M.), ale już mam obiadek podszykowany, chlebek na śniadanko rozbełtałam, Hanulcia śpi... dzieci zajęły się bajką więc mam sek dla siebie :-)
Madzieńka Elizka dziękuję za doborowe towarzystwo na bajkawce ;-) fajnie było usiąść i poplotkować na spokojnie!
Misia super że Natalci spodobało się przedszkole
Mandziulka zdroweczka kochana!!!!
Elza Czaruś jest świetny!!! i na serio tylko pozazdrościć że masz takiego zaradnego synia ;-)
Aluśka i dla Was zdróweczka!!! niech dziewczyny będą grzeczne szybko zdrowieją i dadzą mamie odpocząć i się podleczyć przez weekend!!!
Madzieńka udanej imprezki - bawcie się dobrze!!!
Sienio oj ja bym tak pospała dłużej żeby nie budziło mnie żadne dziecko.... ach marzy mi się
Iwonka fajnego masz męża ;-)
a pracy w sobotę Wam z Aluśką nie zazdroszczę, dobrze że szybko zleciała
Jejku poczytałam ale nic więcej mi w głowie nie zostało... oczy mi się zamykają - chyba niedługo położę się spać, tylko najpierw muszę poszukać mikołaja na allegro
wyrobiłam się już prawie na jutro -ciasto zrobione (jutro mamy gości - rodzinka M.), ale już mam obiadek podszykowany, chlebek na śniadanko rozbełtałam, Hanulcia śpi... dzieci zajęły się bajką więc mam sek dla siebie :-)
Madzieńka Elizka dziękuję za doborowe towarzystwo na bajkawce ;-) fajnie było usiąść i poplotkować na spokojnie!
Misia super że Natalci spodobało się przedszkole
Mandziulka zdroweczka kochana!!!!
Elza Czaruś jest świetny!!! i na serio tylko pozazdrościć że masz takiego zaradnego synia ;-)
Aluśka i dla Was zdróweczka!!! niech dziewczyny będą grzeczne szybko zdrowieją i dadzą mamie odpocząć i się podleczyć przez weekend!!!
Madzieńka udanej imprezki - bawcie się dobrze!!!
Sienio oj ja bym tak pospała dłużej żeby nie budziło mnie żadne dziecko.... ach marzy mi się
Iwonka fajnego masz męża ;-)
a pracy w sobotę Wam z Aluśką nie zazdroszczę, dobrze że szybko zleciała
Jejku poczytałam ale nic więcej mi w głowie nie zostało... oczy mi się zamykają - chyba niedługo położę się spać, tylko najpierw muszę poszukać mikołaja na allegro
Mandziulka Miki rozwala z tym smarkaniem nosazdróweczka...
Madziarka naszykowana na jutro?? to jak widzimy się jutro na dniu kapusty???
jeden post i stawiasz;-)2 tysiączki Ci uderza!!!!!
ale pustki...gdzie wszystkie jesteście???jak Wasze soboty??
my już po imprezce, mama jak zwykle naszykowała pyszności więc część wyniosłam dla Pawełka na jutro....teściówka oczywiście zadbała o zięciunia
widziałyście co jest na polsacie...Kevin sam w domu
Madziarka naszykowana na jutro?? to jak widzimy się jutro na dniu kapusty???
jeden post i stawiasz;-)2 tysiączki Ci uderza!!!!!
ale pustki...gdzie wszystkie jesteście???jak Wasze soboty??
my już po imprezce, mama jak zwykle naszykowała pyszności więc część wyniosłam dla Pawełka na jutro....teściówka oczywiście zadbała o zięciunia
widziałyście co jest na polsacie...Kevin sam w domu
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam się wieczorowo
madzienka madziara eliza super że spotkanko kawkowe udane!
aluśka iwonka odpoczywajcie po pracowitej sobocie!!!Współczuję Wam...
aluśka ja wczoraj byłam w tesco ok 23 i pustki były, ledwo się wyrobiłam przed rozliczaniem kas...
sienio ja też bym chciała tak beztrosko pospać dłużej niż do 7, Kubuś dzisiaj już po 5 pytał czy już wstajemy...
karlita jak tam wyjazd do stolycy?My prawdopodobnie za tydzień ruszamy na podbój...
mndziula zdrówka, mocz stopy w musztardzie i natrzyj je nalewką bursztynową.
madzienka super że imieniny udane!Jak Kevin teraz leci to co będzie w Święta?
madziara udanego spotkania jutro!
Ja wczoraj byłam w tesco, więc zabawkowe zakupy zrobione teraz czekam do 1.12 aż zaczną obowiązywać talony. Dzisiaj mieliśmy po południu gości, dzieciaki się wyszalały że o 20 spały jak zabite. Posprzątałam ze stołu, może nadrobię prasowanko bo jakoś nie chce mi się spać, jutro jedziemy do przyjaciół do Świdnika. Spokojnej nocki.:-)
madzienka madziara eliza super że spotkanko kawkowe udane!
aluśka iwonka odpoczywajcie po pracowitej sobocie!!!Współczuję Wam...
aluśka ja wczoraj byłam w tesco ok 23 i pustki były, ledwo się wyrobiłam przed rozliczaniem kas...
sienio ja też bym chciała tak beztrosko pospać dłużej niż do 7, Kubuś dzisiaj już po 5 pytał czy już wstajemy...
karlita jak tam wyjazd do stolycy?My prawdopodobnie za tydzień ruszamy na podbój...
mndziula zdrówka, mocz stopy w musztardzie i natrzyj je nalewką bursztynową.
madzienka super że imieniny udane!Jak Kevin teraz leci to co będzie w Święta?
madziara udanego spotkania jutro!
Ja wczoraj byłam w tesco, więc zabawkowe zakupy zrobione teraz czekam do 1.12 aż zaczną obowiązywać talony. Dzisiaj mieliśmy po południu gości, dzieciaki się wyszalały że o 20 spały jak zabite. Posprzątałam ze stołu, może nadrobię prasowanko bo jakoś nie chce mi się spać, jutro jedziemy do przyjaciół do Świdnika. Spokojnej nocki.:-)
iwonka07
Fanka BB :)
A ja właśnie wróciłam z tesco i nic nie kupiłam chciałam dla Cypka jakiś traktor, bo on taki strasznie traktorowy albo pociągowy, ale nic co by mi się podobało, a ludzi, o zgrozo
Madzienka mężowy pracuje nad utuczeniem żony chyba a kevina widzę, właśnie M ogląda:-)
Madzienka, Eliza, Madziarka super, że spotkanko w bajkawce Wam się udało;-) ja już nie mogę doczekać się Mikołaja w Bugi:-)
Aluśka kuruj się, bo masz tylko niedzielę, a poniedziałek znów do pracy
Antuanet ale Ty masz wymyślne sposoby, o moczeniu nóg w musztardzie jeszcze nie słyszałam:-) kiedyś na pewno spróbuję
Madzienka mężowy pracuje nad utuczeniem żony chyba a kevina widzę, właśnie M ogląda:-)
Madzienka, Eliza, Madziarka super, że spotkanko w bajkawce Wam się udało;-) ja już nie mogę doczekać się Mikołaja w Bugi:-)
Aluśka kuruj się, bo masz tylko niedzielę, a poniedziałek znów do pracy
Antuanet ale Ty masz wymyślne sposoby, o moczeniu nóg w musztardzie jeszcze nie słyszałam:-) kiedyś na pewno spróbuję
gon1a
Fanka BB :)
witam
poczytalzm co u Was obejrzalam film oegzorcysvie pt rytulal a tefaz jakishorror leci
aluska,mandziula, sunday zdroeka zycze
ja na zakupach nie bylam kasy brakniedlugo bedzie pensja tk dzhieciakom dokupie to i owo dla Mackz pod choinke a Asia chce zestaw doktora
litery mi sie myla idd spac
poczytalzm co u Was obejrzalam film oegzorcysvie pt rytulal a tefaz jakishorror leci
aluska,mandziula, sunday zdroeka zycze
ja na zakupach nie bylam kasy brakniedlugo bedzie pensja tk dzhieciakom dokupie to i owo dla Mackz pod choinke a Asia chce zestaw doktora
litery mi sie myla idd spac
hej co to za pustki....ja pierwsza szok....my właśnie wróciliśmy z Dnia Kapustki.....szczerze organizacja dość kiepska, ale dzieciakom się chyba podobało....
madzienka dzieki za towarzystwo.... Julcia śliczny motylek....mój Czarek jak wpadł do domu to od razy ryczał i straszył wszystkich że jest tygrysem....
gdzie teraz się wybieramy?????
iwonka Ty się nie możesz doczekać Mikołaja w Bugi a co dopiero dzieci
madzienka, madziara Czarek fakt jest otwartym dzieckiem....ale przy tym bywa strasznie upierdliwy....nie wiem czy ta pani wczoraj na bajkawce nie była zła że jej non stop przeszkadzał zadając pytania...
antuanet super że zakupy udane.... co kupiłaś?????
ttttttttttaaaaaaaaaaddddddddddaaaaaaaaaammmmmmmmm
mój 600 post ale z waszymi to żaden powód do świętowania
madzienka dzieki za towarzystwo.... Julcia śliczny motylek....mój Czarek jak wpadł do domu to od razy ryczał i straszył wszystkich że jest tygrysem....
gdzie teraz się wybieramy?????
iwonka Ty się nie możesz doczekać Mikołaja w Bugi a co dopiero dzieci
madzienka, madziara Czarek fakt jest otwartym dzieckiem....ale przy tym bywa strasznie upierdliwy....nie wiem czy ta pani wczoraj na bajkawce nie była zła że jej non stop przeszkadzał zadając pytania...
antuanet super że zakupy udane.... co kupiłaś?????
ttttttttttaaaaaaaaaaddddddddddaaaaaaaaaammmmmmmmm
mój 600 post ale z waszymi to żaden powód do świętowania
ale puchy......
witajcie...my dzisiaj tak jak wspomniała Eliza zaliczyłyśmy smykowy dzień kapusty...co do organizacji to hmmmmm, ale dzieciakom podobało się, przynajmniej takie mam wrażenie....
Eliza, Czarus dziękujemy za towarzystwo.....
P już w domu, cały i szczęśliwy a jaka piękna zima jest w Austrii
Elza co do bajkawki to moim zdaniem takie jest zadanie tej pani aby ogarnąć wszystkie dzieciaki....
brawo za posty...
Antuanet co pokupowałaś???
jak zdróweczko chorowitków???
Maltanka wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!
miłego popołudnia
witajcie...my dzisiaj tak jak wspomniała Eliza zaliczyłyśmy smykowy dzień kapusty...co do organizacji to hmmmmm, ale dzieciakom podobało się, przynajmniej takie mam wrażenie....
Eliza, Czarus dziękujemy za towarzystwo.....
P już w domu, cały i szczęśliwy a jaka piękna zima jest w Austrii
Elza co do bajkawki to moim zdaniem takie jest zadanie tej pani aby ogarnąć wszystkie dzieciaki....
brawo za posty...
Antuanet co pokupowałaś???
jak zdróweczko chorowitków???
Maltanka wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!
miłego popołudnia
reklama
witam od rodzicow,
Stacho drzemie,Natalka je z babcia druga czesc obiadku,a ja korzystam z neta w komorce.
My zdrowi,choc wczoraj mialam stracha,bo rano Natalka kichala,ale na szczescie sie uspokoilo tylko pisac nie bardzo jest kiedy,a Natalka jeszcze codziennie domaga sie pieczenia ciasteczek.
Stacho drzemie,Natalka je z babcia druga czesc obiadku,a ja korzystam z neta w komorce.
My zdrowi,choc wczoraj mialam stracha,bo rano Natalka kichala,ale na szczescie sie uspokoilo tylko pisac nie bardzo jest kiedy,a Natalka jeszcze codziennie domaga sie pieczenia ciasteczek.