reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
ja poczytałam ale muszę pójść do Nelci ją uśpić bo coś popłakuje... :baffled:

zdrówka dla chorowitek więc życzę Aluśka Mandziula Normatywna Sunday - nie dawajcie się i szybciutko zdrowiejcie!!!!

Zajrzę później o ile uda mi się wstać :zawstydzona/y:;-)

reklama
Witajcie,
jakoś brak mi weny i sił na pisanie...choć czytam,czytam....tylko potem nie pamiętam co komu miałam napisać:zawstydzona/y:czytam przy karmieniu,tylko wtedy ciężko pisać:sorry2:
u nas odpukać dzieci zdrowe...tydzień w przedszkolu zaliczony...w przedszkolu zaczęły się próby do jasełek:tak:Natalka polubiła rytmikę i to jest motywacja by iść do przedszkola:-Dw domu jeszcze mówi płaczliwie,że nie chce...ale w drodze nie płacze a przed samym wejściem już biegnie,żeby się nie spóźnić na rytmikę:tak:
wczoraj miałam lekkiego stracha,bo rano narzekała,że ją pupa boli, w przedszkolu popuściła i powiedziała pani,że piecze jak robi siusiu...ale potem już o tym nie wspominała...więc może nic sie nie dzieje:sorry2:choć podejrzewam,że w przedszkolu dzisiaj niewiele zjadła...bo po powrocie dałam jej duże jabłko...za chwile słyszę "poproszę,dokładkę":szok:zjadła kolejne jabłuszko,potem trzecie...i w ciągu godziny poprawiła 4 i pół plackami z dyni:szok: a wczoraj jeszcze na szybko robiłyśmy ciasteczka,bo po przeczytaniu Kici Koci Natalka domagała się wspólnego pieczenia ciasteczek:-D

karlita udanego wyjazdu do stolicy:tak:
Staś wciąż zasypia koło 23:wściekła/y:i nie pomaga zmęczenie,mało drzemek:no:w sumie w dzień śpi tylko raz dłużej - mniej więcej godzinę między 13-14 a poza tym co tam się mu uda zdrzemnąć przy jedzeniu:baffled:nie mam juz na niego pomysłu:no:zaczęliśmy jeść już zupkę i kaszę...mały jak widzi łyżeczkę to się do niej wyrywa:-Dpo wtorkowym szczepieniu problemów żadnych nie było i mam nadzieję,że nic już się nie pojawi:tak:
produkcja bombkowa u mnie też idzie pełną parą;-)ale pokazywać nie będę,bo nie są takie śliczne jak Wasze:zawstydzona/y:sunday Twoje są cudowne:tak:
PS.a wiecie jaki film właśnie obejrzeliśmy na dvd?? Jak urodzić i nie zwariować:tak::-)od razu przypomniało mi się przedporodowe LN:tak::-)

madzienka extra ubranka:tak:super niespodzianka:tak:
zdrówka dla chorujących:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie

sunday śliczne bombeczki:tak: takich jeszcze nie wiedziałam:tak: a jak Maksio?
misia trzymam kciuki zeby dzieciaczki pozostały zdrowe długo
Aluśka fajny miałyście wypad w środku ncy do krainy zabawek:-D

Ale sie dziś wyspałam:tak: przez cały tydzień wstawałam ok 5.40 a dzis taki luzik:-) zaraz chyba pójde do sklepów na zakupy spożywcze, tylko nie bardzo mam pomysł na dzsiejszy obiad...:sorry: moze lassagne, własciwie to tylko sera mi brakuje:tak: no i mam wielką ochote na taką ze szpinakiem:tak: szkoda, ze ostatnio nie było:confused2:

Jakie pustki z rana:-) Witajcie, ja już w pracy, ale tylko patrzeć jak zaraz skończę:tak: Mam nadzieję, że uda mi się dziś wybrać do tesco:sorry:

Madzienka tak, na szczęście skończyłam tak jak powinnam czyli o 16:30;-) wiesz już ska te paczki:-)?

Aluśka czyli za te zabawki oddają w bonach? to tak samo jak w carrefourze:tak: a co kupiłyście?

Sunday dużo zdrówka dla Ciebie:tak: jak reszta rodzinki się trzyma?

Sienio super, że się przynajmniej dzisiaj wyspałaś;-)

Misia oby Stasiowi przestawiło się spanie na trochę wcześniejsze, bo mamę wykończy:sorry:

Anetka współczuję...ja też nie lubię jak coś pożyczam i albo w ogóle do mnie nie wraca albo w takim stanie, że już raczej nie da się użytkować:dry:

Anaconda a Ty gdzie się podziewasz?????
Idę zrobić sobie kawkę, bo mąż na 2 śniadanko kupił mi rogala z czekoladą, to trzeba go skonsumować:-)

Witam w sobotni pracujący poranek:rofl2: aby do 14.00 i będę odpoczywać i się kurować:tak:
Z Martyną mam problem bo wcale nie chce leków przyjmować:no: ani prośbą ani groźbą a dziś już z taką chrypą i kaszlem wstała że chyba jej nie wiele brakuje do zapalenie krtani:no:

Iwonka tak w Tesco dostałam bon na 50zł:tak:
Madzienka tłumy były aż ciężko było się poruszać między regałami:confused2:
Monika cudne bombeczki upięłaś:-) szybkiego powroty do zdrówka Ci życzę:tak:
Elza nie czytałam:-p a o czym ten Stefan Dard-a pisze?:rofl2:
Jak wrażenia po spotkaniu?:cool2:
Mirosia trzymam kciuki za wyniki badań:tak::tak:
Sienio fajnie ze nie musiałaś zrywać się dziś skoro świt;-):-)
Misia brawa dla dzielnego przedszkolaka:cool2:

witam się sobotnie....
ja dzisiaj zaliczyłam kawkę w doborowym towarzystwie...BajKawka dla dzieci a dla nas pogaduchy....super
madzienka, madziara dziękuje za towarzystwo....Wasze dziewczyny są cudne i bardzo podobne do swoich mam :tak::tak:;-)
madziara Hanulka jest śliczniutka....i taka malutka...cudna
madzienka Czarek mnie zapytał kiedy mi taki brzuch urośne jak cioci;-);-):-D:-D
czekam na zdjęcia....

iwonka udanych zakupów w tesco
aluska zdrówka dla małej...Stafan Darda piszę powieści grozy ale osadzone są one na Lubelszczyźnie...wciągające na prawdę....

Witajcie my już po zupce no i po bajkawce.....dzięki Madzia i Elizka za towarzystwo....

Eliza mam nadzieje że Wam się spodobało...a brzuszka życzę z całego serca...
Czarus jest naprawdę czarujący....masz super otwarte dziecko, pozazdrościć:tak::tak:

Misia super że Natalcia znalazła sobie coś co przyciąga ja do przedszkola...na pewno z dnia na dzień będzie coraz lepiej...
a Stasio to prawdziwy nocny marek....
chwal się bombkami są na pewno cudne....

Aluśka mały uparciuszek z Martynki, zdróweczka dla Was....

Sienio my tez dzisiaj pospałyśmy....do 9...
ja tez mam ochotę na lasagne ze szpinakiem to kiedy umawiamy się na jakiś wypad na szpinak??;-)trzebaby pomyśleć o jakimś "śledziku"

Iwonka rozpieszcza Cie mężowy...

Karlita jak sesja...widziałam że już po...i zakupy w Ikei...no no, tylko pora chyba kiepska bo tam pewnie w sobotę w południe to tłumy ludzi....

Sunday jak gardło???
Mandziulka a jak u Ciebie???

zmykam bo dzisiaj świętujemy taty imieniny...więc trzeba sie troszeczkę na imprezkę naszykować....
miłego popołudnia

reklama
witam sobotnio
dziewczyy super że ze plotki i bajkawka udane:tak:

madzienka udanej imprezy!!!
misia super, że Natalce podoba się rytmika:tak::tak:
aluśka zdrówka życzę!!!!

a u mnie... cóż, katar, ból gardła i najgorszy kaszel, mam nadzieję ze Zosi nic nie bedzie po takich trzęsieniach
Miki nadrabia z grzecznością, pomaga mi jak możę, chodzi za mną z husteczkami i każe nos dmuchać:-D nwet naczynia pozmywał (efekt marny, ale intencje ogromne)
upiekliśmy muffinki i cudnie nam w domu pachnie.... akurat na podwieczorek:tak::tak:

Do góry