reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka chyb aktoś was bardzo lubi:-D:-D ubranka śliczniutkie!!!!!!!!! ja muszę jakieś dziewczynkowe zakupić bo Zosieńka bedzie tylko w niebieskich chodzić:-D
aneta powiadasz że mata wróciła.... to może i resztę rzeczy odzyskasz:confused: a zdrówko.... sama nie wiem straciłam głos.... ale przynajmniej gorączki nie mam
iwonka ja też nie lubię pracować w soboty, naszczęsie jutro koleżanka idzie za mnie:tak:
mirosia super że zakupy udane, szkoda tylko że nie wszystko kupiłaś...

ja właśnie ruszyłam z obiadkiem, dziś gyros z frytkami....

reklama
Witam z kawką w reku:tak:, jak usypiałam M to już mnie sen morzył, mam nadzieję że zaraz odzyskam siłę, mam w planach upiąć bombkę chcę ją podarować siostrze z okazji nowo wyremontowanego pokoiku dla gości:rolleyes2:. Jedną zieloną już mam(nie jest idealna:-() a teraz upnę czerwono srebrną:tak:

Normatywna nie było szans byś nas zaraziła:tak:, dobrze że Ty już wracasz do zdrówka, Natalkę kuruj by się nie rozłożyła, chociaż widziałam na FB jak zajada się cebulą to może się uchroni przed wirusem:tak:

Alicja hop hop!!!!! Jak zdrówko???

Madzienka może brałaś udział w konkursach i teraz zasypują Cię prezentami:confused::-)
Super że wynik z glukozy masz dobry:tak:
I jak pływasz dzisiaj z Julcią?

Madziarka i tobie gratuluję dobrych wyników:-), jeszcze tylko aby Haneczka przestała płakać i będzie spoko:-)

Anetko przyjemnego pluskania:tak:, szkoda że nie chodzicie z nami, przynajmniej miałabym do kogo się odezwać:blink:,w ogóle to żałuję naszej starej grupy, fajne dziewczyny tam były:tak:.

Iwonka kurcze, dzisiaj to kiepsko z kupą chciał, siadł na nocnik zaczął płakać i wstał:dry:, no ale mam nadzieję że do wieczora zrobi. Tylko oby nie zachciało mu się w drodze do Włodawy:sorry2:.
A zawijaski na słodko zrobiłam pierwszy raz, i posmakowały nam, bo raz jak robiłam ciasto francuskie z parówką to to nie posmakowało dla męża. Myślę że często będę wracać do ciasteczek francuskich, to takie ekspresowe w robocie i mało brudzące:-D.

Mirosia super że zakupy prawie;-) udane, szkoda że mi nie po drodze do tej hurtowni:-(, (chyba ode mnie żaden autobus tam nie dojeżdża:dry:). Głowa przestała Cie pobolewać? A kiedy otrzymasz wyniki z krwi? To daj znać jakie wyszły:tak:

Mandziula
oooo już zgłodniałam jak przeczytałam co u Ciebie na obiadek:zawstydzona/y:, frytki robisz sama czy gotowe kupujesz?

kolejne podejście do pisania :zawstydzona/y: może tym razem się uda:sorry2:
Witam babeczki:tak:

Dziś mi wyższa instancja nerwa tak zruszyła że miałam ochotę im ładną wiązanka sypnąć ale pamiętając przestrogę Antuanet nie będę się tu na ten temat rozpisywać:sorry2:

Nocka minęła w miarę spokojnie (być może zasługa kąpiel z tymianku:rofl2:) chociaż miałam trochę problem z uspaniem Martynki bo jak tak to nie pozwala nikomu się kłaść koło siebie na łóżku i zwykle mówi "ić stąd" a wczoraj kazała mi się koło siebie położyć a jak zaczęłam się podnosić bo wydawało mi się że śpi to ta oczy jak 5zł i z uśmiechem "ić pać" (czyt. idź spać):-D kilka prób a potem kolejny problem bo Amandę zaczął dusić kaszel więc dałam jej tym razem dexa pico (dzięki Antuanet ze mi go poleciłaś;-)) pokasłała jeszcze po nim trochę ale potem całą noc był spokój aż do rana :tak:
Jak już dziewczynki smacznie spały zabrałam się za szykowanie do wyjścia bo z Pauliną umówiłyśmy się na zakupy w Tesco i akurat parę minut po ich zaśnięciu podjechała pod mój blok..(Mina teściowej ze wychodzę....było już koło 22.00....bezcenna :-D:-p)
Zakupy małe tam porobiłam bo nie było tego co chciałam(Mańka złotej rączki):no: i nic co mogła bym kupić Martynce (dla Amandy tyle zabawek bym kupiła a dla niej nie mam żadnego pomysłu:zawstydzona/y:) za to Radzio już prezent na gwiazdkę ma i Amanda na Mikołaja:rofl2: i 50zł w bonach mi zwrócili:biggrin2:

Wróciłyśmy już po północy a usnęłam chyba koło 2.00 bo nie mogłam jakoś zasnąć przez zatkany nos:baffled: a jak w końcu mi sie udało to Martynka mi zrobiła pobudkę szarpiąc za włosy po 3.00 i było "wstawaj..mama nie śpj...monia nie ma":baffled: i musiałam wstać chcąc nie chcąc i szukać tego smoczka...a potem kolejna pobudka po 4.00 również przez ciągniecie za włosy ale tym razem było "be nie ma" (czyt. owieczki nie ma) i znów trzeba było wszcząć poszukiwania a owieczka po prostu zamotała jej się w kołdereczkę:sorry2:

Jeśli chodzi o zdrówko to ja jestem coraz bardziej zasmarkana i dodatkowo kaszląco-kichajaca:baffled:

Witajcie

Jak dobrze, ze juz dzis piatek:tak:

mirosia ja kiedys pytałam o te rajstopki,ale pożniej upiłam 4 pary na osiedlu i jeszcze jakies inne dokupiłam i na tą chwile uz nie potrzebuje, ale wielkie dzieki:tak:
madzienka śliczne ubranka :tak:

spadam, miłego wieczoru:tak:

Madzienka tez bym chciała dostawać prezenty od nieznajomego;-)
Ubranka cudne są:-)
Justyna i jak upięłaś czerwono-srebrną bombeczkę:rofl2:
Oby kupkę udało się Michałkowi zrobić:tak:
Szerokiej drogi:tak:
Mandziula oby głos szybko powrócił...kuruj się:confused:
Smaczny obiadek przyrządziłaś :tak: nie ma to tamto jutro u nas będzie taki obiadek;-):-p
Co do soboty to ja we wszystkie muszę pracować....
Iwonka w Tesco noc zabawek jest z 22-23.11, 23-24.11 i 24-25.11:tak:
Mirosia podaj jeszcze raz namiar na tą hurtownię;-) I powtórzę pytanie Iwonki czy można kupować w detalu:sorry2:
Anetka no to nie fajnie ze nie zwróciła Ci maty ze wszystkimi pożyczonymi elementami:baffled:
Ewa oby szybko Cię choróbsko puściło:confused:

Uff w końcu skończyłam bombkę. Upinałam ją ok 3 godzin, długo, ale robiłam przerwy związane z Michałem, no i ta wstążka jest tak sztywna że ciężko ją składać w trójkąt.

Aluśka upięłam:-)
Tulaski na nerwy związane z pracą:-(.
Super że wyskoczyłaś z Pauliną na zakupy:tak:, szkoda że nie cyknęłaś fotki dla teściowej, chciałabym zobaczyć jej minę:-D

Justyna nie dotarłyśmy na basen zrobiłyśmy sobie babski shopping po przedszkolu;-):tak:
pochwal się bombeczka...
ja dzisiaj jedną wielka ukończyłam i jeszcze dwie upięłam:tak:moja kolekcja powiększa się :-)

Aluska współczuje nerwowej atmosfery w pracy...
super że zakupy udane....a dużo było ludzi??
i zdróweczko niech wraca.....

Aneta oj jak jak nie lubię takich ludzi...jak można coś nie oddać w komplecie..
jak pływanie dzisiaj???

Iwonka w realu 23-25.11 -30% na zabawki....
i jak udało się wcześniej wyjść???

Witam. Ja daje znać że żyje. Ledwo ale żyje, gardło mi wysiada. Od tygodnia pali żywym ogniem, jeśli przez wekend mi nie przejdzie to w pon ide do lekarza. :baffled:
Bolące gardło nie przeszkadza mi z upinaniu więc juz kilka bomkem mam gotowych, część w pracy zostawiłam, a tu pokazuje te co mam w domu.

Załączniki

• bombki.jpg
    bombki.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 40
hejka ale fajnie dzisiaj rozpoczął się weekend....mój ukochany.....
ja właśnie wróciłam od dentysty ale za chwilę jedziemy z J na spotkanie autorskie....Stefana Dardy...bo właśnie ukazała się kolejna część czarnego wygonu...nie wiem czy któraś to czytała....????

madzienka no właśnie ktoś chciał mnie od Was odciąć....niewybaczalne :-D:-D:-D
a może to Wy macie mnie dość co?????:-):-):-)
cudne te ubranka....ale skąd?????co to za św Mikołaj przychodzi na raty?????
marzenka wiesz co mój mąż nie wie co to romantyzm, ba on nawet nie stał koło romantyka....i nigdy nie pamięta o naszych świętach...przyzwyczaiłam się....a ja miałam dość kiepski tydzień...a poza tym odkąd mieszkamy razem z mamą to jakoś tak się o tym nie myśli...:-):-):-)
mirosia super że zakupy rajstopkowe udane
sunday cudne bombeczki

dobra spadam na razie....

reklama
Sunday piękne bombeczki...tez muszę spróbować tego sposobu upinania :tak:
zdróweczka...a jak Maksio???

Elza udanego weekendu...ubranka od firmy Barbados, taki był nadawca

Mirosia współczuje bólu głowy, trzymamy kciuki za wyniki....

Maltanka co to za zaglądanie a nie odzywanie sie.....:sorry2:

Misia co u was, jak Natalcia???

Do góry