reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam:tak:
MARTA OGROMNE GRATULACJE!!!!Ale masz dorodnego syna:tak:oby teraz sie zdrowo chował:tak:

ja dziś mega niewyspana....najpierw upinałam bombkę (paluchy bolą,ale skończyłam;-))-na następne muszę zakupić kolejne materiały....PS.madzienka zamawiasz w tym sklepie,co podawałaś link do sposobu upinania?
do madzienki się nie umywa,ale pierwsze koty za płoty 131120121236.jpg
a potem Natalka nie mogła spać,więc do 2 z nią siedziałam:dry:

reklama
marta ogromniaste gratulacje!!!!
karlita
dzieki za Mikołaja ze sie zajełas organizacja
anaconda okulistyka na staszica nadal, tu jest totalna rozpierducha tylko sciany stoja:-D
byłaś na bilansie z Mają, ja wczoraj dostałam wezwanie
aneta
zdrówka podsyłam
mirosia nie przejmuj sie gadka pan i tyle
misia ładna ta Twoja bombka, a ja mam styropianowe bomby takie wielgachne maz mi w zeszłym roku kupil i trzena je zrobic nie wiem po co takie okazala ale.... kupil je dzien przed wigilia i zostyały na ten rok bo juz nie mialam czasu i nie mialam z czego ich zrobic

Gon1a tak byłam na bilansie, dadzą Ci taką kartkę którą musi wypełnić nauczyciel przedszkola i potem musisz to złożyć razem w dokumentami do szkoły :tak::tak::tak: to nie pozostaje Ci nic innego jak tą wielgachną bombkę teraz zrobić :-D:-D Asia nadal wierzy w Mikołaja? Piszecie razem list do niego? :confused::confused:
Misia Twoja bombeczka też bardzo ładna :tak::tak:

Krótki opis wczorajszego dzionka ;-)
Na godz. 8.00 razem z Martynią zaprowadziłyśmy Amandę do przedszkola nie była ubranka na galowo gdyż pani powiedziała że będą się przebierać przed samym występem:tak:
Po 10.00 wybrałam się z Ewą i Justynką na spacerek:cool2: dziękuję Wam za towarzystwo stęskniłam się za takimi wspólnymi spacerkami:tak::tak:
chyba gdzieś tak po 12.00 dotarłam do domku i akurat goście przybyli czyli Paulina z chłopakami:-D Martynka niestety z chłopcami się nie pobawiła bo ledwo weszła do domu zaczęła wołać "kotki dwa" co oznacza ze chce spać..dałam jej owieczkę i smoka i w mgnieniu oka usnęła:tak: a my z Paulinką sobie pogawędziłyśmy potem niestety musiałam ją zostawić bo miałam przyjść pomóc się ubrać Amandzi a Paulinka podczas mojej nieobecności przypilnowała malej bo coś mój P. dłużnej z pracy wracał:dry:
Amanda dzielny zuch jak mnie zobaczyła to potem cały czas się uśmiechała i bardzo ładnie powiedziała wierszyk ale niestety nie nagrałam :no: a zdjęcie mam jedno i w dodatku z odwrócona buzią bo lampa w aparacie tak sie długo nagrzewała ze Amandzia odwróciła głowę w kierunku pani :baffled: ogólnie zdjęć mam kilka ale ich jakość beznadziejna:baffled: aparat nie mógł dobrej ostrości złapać także jestem nim bardzo rozczarowana :no:
"Przedstawienie" ogólnie bardzo ładnie przebiegało...dzieci głośno i wyraźnie wierszyki mówiły...tańczyły (min. walca) i grały na instrumentach:tak::tak:
No i najważniejsze pasowanie na przedszkolaka...pani dyrektor "pasowała" a ich pani wręczała dyplomy i upominki a na koniec czekał na nie poczęstunek :tak: Na koniec jeszcze zrobiłam Amandzi pamiątkowo- pożegnalne zdjęcie z jej panią gdyż ma być tylko do piątku i idzie na zwolnienie:dry: Pani dyrektor powiedziała to po czym dodała żeby jakoś dzieci do tego przygotować gdyż dla niektórych z nich może być to trudne:dry:

Po tej uroczystości wybrałam sie z Paulinką i chłopcami na zakupy do eleclerka..miałam nadziję że jakąś zabawkę uda mi się zakupić ale niestety Krystianek nie chciał długo w jednym miejscu stać i w moim przypadku skończyło się na zapoznaniu z asortymentem:sorry2: ale przynajmniej wiem co Krystiankowi na urodzinki lub pod choinkę sprawić :tak::cool2:

Ostatnia edycja:
Marta OGROMNE GRATULACJE!!!!
dużo zdrówka i szybko wychodzcie do domu

Gon1a nie ma sprawy :-) tak dziwnie z Opola w Lublinie załatwiać ale to znak JAK JA WAS UWIELBIAM nooo ;-)

Madzieńka Ty tam nie kombinuj musicie BYĆ!! Gabrysia już spotkania z Julą się doczekać nie może ;-)
Jak dzisiaj Wasze nosy ??

Madzia te bombki na Twój adres to był pretekst byś do mnie przyjechała!!

Justynka i jak Michaś?? lepiej z jedzeniem ??

Misia WOW to Twoja PIERWSZA BOMBKA?? super ? :-)) ile ją robiłaś ??

mandziula ja się będę uczyć upinać dopiero :-) ja jakoś czuję klimat świąteczny ;-) dzieciaki latają w czapkach mikołajowych hehehe

Anetka jak samopoczucie ??

Aluśka ale miałaś fajny dzień spotkań :-)
BRAWA DLA AMANDZI!!

Ostatnia edycja:
Witajcie, ja już w domku, po warsztatach....odwiedziłam też Leclerca...i decyzja zapadła zmieniam kolor choinki w tym roku...a co:-) P jedzie na narty to ja przynajmniej choineczkę sobie inaczej ubiorę - dla każdego coś miłego:-p:tak:
już kupiłam trochę fioletowych dodatków...i cekiny fioletowe i upinam swoje cuda w tym kolorze....

Madzienka teraz to biorę leki od lekarza, ale w czwartek mam pójść do kontroli to zapytam, dzięki, stopy nasmaruję i nałożę ciepłe skarpetki, ale plecy to tyle co dam radę sama :sorry: a jak Twój nosek? odetkał się?

dziekuje mój juz całkiem ok...Jula jeszcze ciut podetkana...ale mam nadzieje że i jej homeopatia pomoże...
a jak dzisiaj u Ciebie samopoczucie??

aneta każdą homeopatię można zażywać przy karmieniu piersią i ogólnie wszystkie leki które można brać w ciąży to i przy karmieniu można. Do nosa Euphorbium np. możesz spokojnie stosować i są jeszcze takie tabletki na katar homeopatyczne Coryzalia, tabletki na stany katarowe, 40 szt - Portal Dbam o Zdrowie Homeopatie możesz spokojnie łączyć z innymi lekami przepisanymi przez lekarza:tak:

ja właśnie Coryzalią wygoniłam katar

Witam:tak:
MARTA OGROMNE GRATULACJE!!!!Ale masz dorodnego syna:tak:oby teraz sie zdrowo chował:tak:

ja dziś mega niewyspana....najpierw upinałam bombkę (paluchy bolą,ale skończyłam;-))-na następne muszę zakupić kolejne materiały....PS.madzienka zamawiasz w tym sklepie,co podawałaś link do sposobu upinania?
do madzienki się nie umywa,ale pierwsze koty za płotyZobacz załącznik 514875
a potem Natalka nie mogła spać,więc do 2 z nią siedziałam:dry:

cudowna.....
ja zamawiam na allegro a dzisiaj cekinki kupiłam w Bocianie w Leclerku...ale tam tasiemki maja strasznie drogie....

Madzieńka Ty tam nie kombinuj musicie BYĆ!! Gabrysia już spotkania z Julą się doczekać nie może ;-)
Jak dzisiaj Wasze nosy ??

Madzia te bombki na Twój adres to był pretekst byś do mnie przyjechała!!

my ochotę mamy tylko obawiam sie Julci znudzenia tematem Mikołaja, ale zobaczymy jak to wszystko terminowo się ułoży...

hehehehe chcesz bombki to Ty mnie odwiedź!!!!!

Aluska brawo dla Amandzi...dumna mamuśka??

Anaconda będę dzwoniła....

Witam się z Michałkiem na kolankach. Spał równo godzinę:szok:, jakieś ekspresowe spanko. Wstał marudny, zrobił siusiu(pampers suchy:happy2:)ale i brzuszek na pewno też boli:-(

Misia bombeczka śliczna:tak:

Karlita
M zjadł w końcu tą zupę puściłam mu filmik jak wygłupiał się z Olą Anetki i raz dwa pochłonął kilka łyżek pomidorówki:tak:

Mirosia
spotkanko jutro czy w czwartek?

Anaconda dobra żonka z Ciebie:tak:miłego pluskania:tak:

Aluśka super że Amandzia ładnie powiedziała wierszyk:tak:

Gona upinaj i pochwal się bombką gigantem:tak:

Normatywna upinasz? Zabierasz się też za mulinę?

Madzienka
zmieniasz kolor? Czyli jaki był rok temu a na jaki zmieniasz?
I zdrówka dla Ciebie i dla Julii:tak:

M zasnął mi na kolanach spróbuję przenieść go na łóżko może nie zbudzi się.

reklama
Do góry