reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Aneta uwierz że smakuje to okropnie ale pomaga...przynajmniej mi pomogło...
mogę plecic Ci też homeopatię na gardło...moja koleżanka bardzo sobie chwali....
mi katar ustaje po tabletkach homeo...:tak:

Elza no właśnie chwal się jakie buciki kupiłaś...

Misia upięta bombeczka??

reklama
Madzienka a jakie to tabletki? można je brać przy karmieniu?

Zastanawiam się czy mogę się nasmarować maścią AromRub? przynajmniej po plecach i szyi..... A z nosa to mi normalnie wodospad się zrobił, mam nadzieję że nie zarażę Karolci

Anetka nasmaruj stópki....a plecy myślę że spokojnie możesz....

a te tabletki i Mercurius corrosivus 9ch co godzinę po 5 granulek na zmiane albo homeogene 9....ale musiałabyś dopytać w aptece co do brania ich przy karmieniu..

Madzienka teraz to biorę leki od lekarza, ale w czwartek mam pójść do kontroli to zapytam, dzięki, stopy nasmaruję i nałożę ciepłe skarpetki, ale plecy to tyle co dam radę sama :sorry: a jak Twój nosek? odetkał się?

Marta GRATULACJE :-):-)
Witam się porankowo ... zaraz doczytam reszte i coś napiszę

Elza fajnie że znalazłas taki sklepik z buciami, ja mam grubą łydke i problem w drugą stronę bo większośc butów za wąska :-p
Misia i ty produkujesz bombki fajnie, super zajęcie i super zabawa, ja też uskuteczniam produkcję jeszcze będę gwiazdki z papieru robić :) takie jak mnie mama nauczyła jak byłam mała :-)
Anetko zdróweczka !!!!
Justynka i Ala dzięki za wczorajszy spacerek

Ostatnia edycja:
Marta Witaj maluszku:-) Gratuluję Wam z całego serca Rafałka. Martusiu odpoczywaj:-)

Anetka jak się dzisiaj czujesz?

Normatywna chyba nie ma rzeczy której ty byś nie umiała:blink::-p

My dzisiaj mamy bunt jedzeniowy:no:. Czekam na przegląd instalacji gazowej to i z kuchenki nie mogę skorzystać:dry:

Witam z rana :-):-)
Dziewczynki dzisiaj zimniej więc radzę się cieplej ubrać :tak::tak:
A co wczoraj szyłam? Spodnie robocze mojego męża bo miał bardzo poprute a ja przecież kochana żonka jestem :-p:-p:-p:-D:-D:-D
A co do obiadu to teściowa nazywa to bec - to takie danie ziemniaczane (starte ziemniaki jak na placki ziemniaczane) do tego dodaje się podsmażoną cebulkę i jakąś wędlinkę cienko pokrojoną i się to zapieka z godzinkę w piekarniku, no ale niestety nie dorastam teściowej do pięt bo danie niby zjadliwe ale jednak niezbyt wyszło :-:)-( a na dodatek zrobiłam tego dużo i dzisiaj chcąc nie chcąc musimy to znowu jeść :crazy::crazy: dosmażę moze tylko racuszków w razie czego :-D:-D:-D;-);-)
Marta aleś chłopa urodziła - gratulacje :tak::tak: i tylko 100gram chudszy od mojej Mai ;-);-);-)
Mirosia masz rację, spróbuj Olka znowu zostawiać w żłobku :tak::tak: to kiedy wpadasz na kawkę? :confused::confused:
Madzienka jak jutro będzie możliwa pogoda to Cię zaprowadzę do tej piekarni :tak::tak: będziemy się zdzwaniać :tak::tak::tak:
Maltanka ja też mam dosyć tej deszczowej pogody :crazy::crazy: nadal nie podłączyli Ci neta w pracy? :confused::confused::confused::confused:
A moja siostra wylatuje już w następną środę :-:)-(
Anetka zdrówka życzę :tak::tak::tak: i oby Karola się od Ciebie nie zaraziła :tak::tak:
Justyna i jak tam wczorajsze zabawy z Michałkiem poza wkładaniem nóżek do nocnika :-D:-D:-D;-)
Elza no no zaszalałaś wczoraj z bucikami :-D:-D a co sobie będziesz żałować - masz rację :-D:-D
Marz a czemu to bez autka jesteś :confused::confused:
Normatywna pochwal się tymi gwiazdkami co Cie mama nauczyła robić :tak::tak:

reklama
Do góry