reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My już po zupce, teraz czas na wygłupy, M leży na podłodze i trzyma stópki w nocniku:eek:oczywiście pustym:tak::-D

Anaconda co to za danie, i jak wyszło takie jak dla teściowej?

Marz
zdrówka dla Ciebie, oby z tej podetkanej dziurki nic się nie rozwinęło:tak:

Anetka powodzenia na wizycie i daj znać jak wyszła kontrola:tak:

Madzienka myślę, że nie będzie się czym chwalić:no:, nie mam ręki do takich cudności jakie Ty robisz

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie,
podczytuje Was na kompie,ale pisac z ssakiem nie mam jak...a wieczorem moge nie miec czasu,bo zakupilam materialy i bede walczyc z bombka...;-)
bylam z dzieciakami u lekarza,ale niestety nasza pediatra chora,wiec u innej bylismy...jest lepiej :-D Natalka osluchowo czysto,gardlo lekko przekrwione,antybiotyk odstawiony,zostaly tylko syropki.Stas kaszle jeszcze,ale Bactrim odstawiony a zamiast tego ma flegamine i pulneo. Natalka w zasadzie moglaby isc do przedszkola,ale...
1.pani mi dzis w przedszkolu powiedziala,ze maluchy zaczyna cos rozkladac i jak sie zdecyduje przyslac mala,to lepiej zadzwonic i zapytac jak sytuacja;
2.Natalka 3 razy mi sie zsikala,co zazwyczaj oznaczalo poczatek chroby..wrrrr
suma sumarum jeszcze jutro na bank nie pojdzie!
Na pocieszenie-wygralam darmowa tarte w konkursie na FB i bede testowac wkladki laktacyje Chicco :-)

Ostatnia edycja:
Aneta bidulko, zdróweczka....oby szybko przeszło...zastosuj mieszankę Fogii na gardło i szybko przejdzie....a na chrypkę Homeovox
powodzenia u ortopedy....
dzięki za wieści od Martusi...rany długo ona jeszcze w tej ciąży będzie chodzić...nie mogą dać jej czegoś na przyspieszenie???

a jaka to mieszanka? no Martę to trochę poniosło :-D ale w końcu musi urodzić, wiecznie w ciąży nie będzie :-D

marz a co to za wielki pan?

Justyna na wizycie ok, bioderka w porządku, następna wizyta za 4 miesiące, ale ma pomysły Michałek :-D

misia miłego upinania, pokaż efekt, super że dzieci do zdrowia wracają, gratulacje, ja też będę testować ;-)

Chyba mnie dopiero rozkłada, zaczyna mi cieknąć z nosa i gardło coraz bardziej boli, nienawidzę chorować!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie, okropna pogoda, ja chcę już śnieg i zimę, bo mnie te deszcze do szału doprowadzją. Obawiałam się dzisiejszego dnia, ale niepotrzebnie:-) a roboty mam dalej w ch... i już powoli się przyzwyczajam do uginającej się półki:sorry2:

sunday
to praca i praca u mnie co wyjdę na prostą to znowu zaległości:sorry2:

mandziula dzięki ja już lepiej byłam dzisiaj w pracy, a ty jak się czujesz? jak Miki chodzi do przedszkola?

misia a no właśnie ja mam propozycję jeden dzień w pracy, jeden w domu:-D

anaconda zdrówko lepiej, a siostra już wyjechała? a co ty tak szyłaś dzisiaj

madzienka rozdajesz bombki:rolleyes:;-)

mirosi a zmieniałaś może przychodnię? ps. widać niektórzy mają powołanie do pracy z dziećmi co:wściekła/y: u nas te panie próbują odwrócić uwagę dzieci, żeby nie płakały

aneta jak się czujesz, zdrówka jak wizyta u ortopedy

u mnie dzisiaj nic specjalnego się nie działo więc nie będe się rozpisywać...ot dzień jak dzień....praca...dom.... a po drodze dentysta.....a nie sorry znalazłam sklep gdzie sprzedają buty na każdą nogę nawet na chude łydki.... kupiłam sobie 2 pary a co....zostawiłam kupę kasy ale co tam....

madzienka bombeczki cudowne...normalnie ja się muszę zabrać za swoje...
marta Czarek też nie chciał wyjść na świat....nic się nie działo....nawet najmniejszych skurczy nie czułam....dopiero w 42 tygodniu próbowali mi wywołać poród a skończyło się cc.....powodzenia
karlita może mi się uda wyrwać w domu na plotki....jakby co to będę dzwoniła....chętnie bym z wami poplotkowała
mirosia współczuje przejść ze żłobkiem....ja bym nie odbierała dziecka tylko dlatego że przeszkadza paniom....ja mam nie jedno takie dziecko które jak się budzi to z płaczem a nawet z wielką awanturą....ale w życiu nie przyszło mi do głowy żeby powiedzieć rodzicom żeby go wcześniej zabierali....uważam że to mój problem i ja muszę te kwestie jakoś rozwiązać.....ale cóż to państwowy żłobek tak co nie którzy mają to w d....
anaconda i jak wyszło danie teściowej.... żyjecie:-D:-D;-);-)
anetka zdróweczka kochana
justynka nogi w nocniku:-D:-D:-D ale ma pomysły ha ha ha
misia gratuluję wygranej na fb.... i zdróweczka dla Natalki...
maltanka współczuje nawału pracy.....życzę jakiegoś lajtowego dnia...

a jaka to mieszanka?

Chyba mnie dopiero rozkłada, zaczyna mi cieknąć z nosa i gardło coraz bardziej boli, nienawidzę chorować!!!!!!!!!!!!!!!!

łyżeczka smalcu+łyzeczka masła+łyzeczka miodu i wszystko do buzi i az się rozpuści:baffled:smakuje obrzydliwie ale pomaga

zdróweczka....

madzienka rozdajesz bombki:rolleyes:;-)

nic mi o tym nie wiadomo:unsure:

anaconda i jak wyszło danie teściowej.... żyjecie:-D:-D;-);-)

:-D:-D:-D:-D

Zaraz lekarze, tererere :-)

Elza super, że kupiłaś buty, a co ;-) jak to moja koleżanka mawia: "kto bogatemu zabroni":-p

Maltanka oby w pracy było mniej obowiązków;-)

Justynka ale miałyście fajny spacerek:tak:

iwonka właśnie oglądam Lekarzy :tak::tak::-p

Madzienka już mi niedobrze na samą myśl :szok: miód i smalec :sorry2: no ale cóż, spróbuję skoro pomaga :tak: tylko nie mam smalcu, jutro będę to zajadać

elza super że udało Ci się buty kupić :tak:

maltanka życzę mniej pracy :tak:

Anetko super że z bioderkami wszystko ok:-)
Wdychaj napar z tymianku:tak:
A jak nie masz smalczyku to zapraszam do mnie u mnie swojski jest:yes:
Ola z P wraca na noc do Piask?

Misia jak idzie upinanie, bolą paluszki?;-)

Eliza zaszalałaś z bucikami:happy2:. Pochwal się jakie to:tak:

Anetko, Misia gratuluję załapania się do testowania wkładek:-)

Czekam jeszcze na Perfekcyjną i zmykam do łóżeczka:-)

Dobrej nocki życzę:-)

reklama
Justynka już zjadłam pół główki czosnku z chlebem :eek: piję sok z aronii, jutro jeszcze zjem mieszankę fogii z chęcią bym skorzystała ze smalcu od Ciebie, ale w zamian dostałabyś ode mnie wirusa :-( a Paweł został z Olą u rodziców, dzwonił i mówił że skoro mi gorzej to chyba zostaną jeszcze jutro

Do góry