reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam My już po kuracji TYMIANKOWEJ hurra pomogło nie do wiary, ale tak własnie się stało - Natalka ładnie spała i nie miała zatkanego noska... i ładnie pachniała - efekt uboczny :-D
Marz Tymianek kupiłam w Lidlu taki zwykły - przyprawę...

Justynka a no wystawiłam całą artylerię ;-)
Elza fajnie że możesz tu rano zaglądać z pracy... no i gratuluję wolnych dni każdemu się przydadzą...

na razie zmykam i jeszcze raz dziękuje za Tymiankowa poradę ....

reklama
Hej,

Ewa no super że kuracja zadziałała:tak:, to co widzimy się na spacerku?

Madziara koniecznie pokaż zdjęcia z balu:tak:

U nas nocka również spokojna, M około 6 zapłakał to wzięłam go do nas, i chyba już nie zasnął bo się wiercił do 7. Teraz zajada zupkę , a ja popijam herbatkę zieloną:-)

A KUKU

Witajcie
My dzisiaj w dmu, Hubert mi obudził się w nocy z gorączką:baffled:trochę go rwało jak na wymioty, rano 38.5 temp. i nie poszliśmy do przedszkola, byliśmy u lekarza ale uszy czyste, osłuchowo czysto majprawdopodobniej jakaś wirósówka- jelitówka:baffled: mamy dietę stosować i obserwować, mam nadzieję, że to tylko takie jednodniowe. No i ja dzisiaj jestem na nieplanowanym zwolnieniu:baffled:

sunday
jak u was?

wcale się nie dziwię bo czekanie 4 godziny nie uśmiechałoby mi się...ale Wy chyba macie tam jakąś rodzinkę ja na pewno wykorzystałabym siostrę...:-p

no mamy mamy dlatego pewnie wykorzystamy następnym razem oni mają malutkie dziecko i tak zwalać się o 6.00 też nie bardzo:sorry:

Wiecie na dziś mam dosyć, najpierw teściowa a teraz Paweł zbudził się z przeraźliwym płaczem i ucho tarł - dobrze ze przychodnia pod nosem to skoczyłam i okazało się że ma zapalenie uszu, :-(

o masz zdrówka życzę

nie nie nie.....i jeszcze raz nie....powiedzcie mi dlaczego wszystkie kozaczki mają takie szerokie cholewki....byłam właśnie w olimpie i w nowym i starym wszystkie sklepy obuwnicze obskoczyłam i we wszystkich nic...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:..

elza znam ten ból mi też by się przydały nowe buty bo stare mi przemakają i nie da się już ich uratować, ale jak pomyślę o łażeniu po sklepach bleee

Ja właśnie położyłam Gabrysię spać. Czekam na Z aż wróci z lublina, cały październik jeździł na rehabilitacje i popołudniami go nie było, alez sie cieszę że już sie ten miesiąc konczy. Mam chętke na satkę na wieczór ale sałaty nie mam wiec ma za zadanie zakupić.
Jutro juz wolne ale super;-)

i jak mężowy się spisał zakupił sałatę?

ja po wizycie, dopiero dotarłam.

Maleństwo zdrowe, ułożone tak jak trzeba, bardzo duże bo już w tej chwili waży ponad 2700 no i płeć potwierdzona.
biggrin.gif
Jeżeli wytrzymam przez listopad to 3 grudnia do szpitala na cc.

super, że wszystko w porządku:-)

Akcja sprzatania zrealizowana w 100%:-)no i P mi padl mi sie nie chce samej siedziec wiec zmykam spac;-)

ja mam dzisiaj dzień sprzątania

szefową to chyba masz spoko...to za jakiś czas pogadaj;-)tylko wymyśl jej jakiś dobry powód,czemu masz go mieć;-)

:tak::tak::tak::-) ale ciiiiii, bo jeszcze za krótko pracuję żeby nie zapeszać:-D

kurcze mam nadzieje że mi to nie wejdzie w nawyk :-D:-D:-D
a wiecie z czego się cieszę....że jeszcze dzisiaj i tyle dni wolnego hura.... pisząc o tym że się tak cieszę z nadchodzących weekendów nie myślcie że ja nie lubie swojej pracy....lubie ją mimo niektórych szczegółów (czyt. dyr).....tylko ja strasznie nie lubię rano wstawać...dlatego tak się cieszę z wolnych dni...

elza ja to nawet w sobotę budzę się o 6.00 tyle że poleżeć można dłużej:tak:

Dzień dobry...mój przedszkolak już gotowy na bal...chyba doczekać się nie mogła, bo wstała przed 7, siadła w salonie i oglądała bajki na mini mini do momentu aż my wstaliśmy...moje kochane dziecko....

Madziarka pochwal się co wymyśliłaś maluchom...bo ze zdjęciami chyba będzie kiepsko...Krzyśka chyba dzisiaj nie będzie a przynajmniej ja nic o tym nie wiem a szkoda bo zawsze byłaby pamiątka....
wiesz jak super przedszkole udekorowane....:tak:

Mandziula a jak wasz strój???

Misia sorki nie doczytałam ze pisałas o bańkach...zdróweczka dla męzowego
i czekamy na fotke Natalci w przebraniu....jak dzisiejsze wyjście do przedszkola??

Sunday jak Maksio nadal gorączkuje??

madzienka dokładnie takim duzym tylko w wersji żeńskiej....bo jest sierżant Poli i sierżant Alicja....Alicja ma takie wypasione rzęsy.:-D:-D:-D

mam nadzieję że ktoś pstryknął jakąś fotkę....ja chce Ciebie zobaczyć w tym przebraniu??ale jak Ty to uniosłaś nasza kruszynko??
miłego dnia w pracy....oby szybko zleciał...

Ewa, Justyna
udanego spacerku...ale ubierzcie się ciepło bo dzisiaj nieprzyjemnie wilgotno....

Ewa super że kuracja zadziałała...napisz raz jeszcze jak to zrobiłaś....

Maltanka...myślisz że o 6 śpią mając małe dziecko???ale wiem rozumiem...zakupy można zawsze przełożyć a w grudniu ikea fajniejsza z tymi wszystkimi świątecznymi pierdółkami....
a Hubercikowi zdróweczka...oby wirus okazał się łagodny jednodniowy...

Marta jak Pawcio???zdróweczka dla Was...

i jeszcze coś dla zainteresowanych...wpisujcie się bo czas goni:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/mikolajki-2012-a-61767/

ja już zaliczyłam zakupy i uwierzcie ludzie to maja coś z głowami...wykupują wszystko...a to tylko jeden dzień sklepy zamknięte...nie wspomnę o aldiku w którym ćwiartki z kurczaka po 3,99 to kupują po 5-10kg:szok:

Ostatnia edycja:
Witam i ja, z kubaskiem herbatki i maleństwem w kieszeni :-D

Elza nie no coś ty... nie szyłam całych strojów - nie dała bym rady czasowo.... naszywałam im po prostu kości i czaszki na czarne spodnie i bluzki :-D:-D:-D

zdjęcie na fb wstawiłam... bo tutaj nie mam tych kont do serwera żeby wkleić na forum....

Normatywna super że tymianek zadziałał... to jak to robiłaś - najpierw go zaparzyłaś a potem to do kąpieli wlałaś???

Chyba pora zjeść jakieś śniadanko bo głodna się robię...

O widzę że długo pisałam posta bo już tyle nowych się pojawiło :-)

Maltanka zdrówka oby to był jednorazowy incydent!!!

Madzieńka pokaż Julci fotkę dyni :-)
przedszkola nie widziałam ale może dziś podjadę po dzieciaki to wtedy uda mi się zobaczyć :-)

Ostatnia edycja:
Maltanka...myślisz że o 6 śpią mając małe dziecko???ale wiem rozumiem...zakupy można zawsze przełożyć a w grudniu ikea fajniejsza z tymi wszystkimi świątecznymi pierdółkami....
a Hubercikowi zdróweczka...oby wirus okazał się łagodny jednodniowy...

ja już zaliczyłam zakupy i uwierzcie ludzie to maja coś z głowami...wykupują wszystko...a to tylko jeden dzień sklepy zamknięte...nie wspomnę o aldiku w którym ćwiartki z kurczaka po 3,99 to kupują po 5-10kg:szok:

1. nie wiem no właśnie różnie może być:sorry:

2. no co ty ja to kupiłam chleb w osiedlowym i tyle ale dzisiaj faktycznie mogą być kolejki

kurczę coś mnie głowa pobolewa:sorry:

karlita czytałam:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie, ja już w pracy, Cypek dzisiaj obudził mnie po 5, może mu było zimno:eek: zaraz idę na kawkę, która chętna??:-)

Elza wybierasz się do Bugi? a na którą godzinę? ja miałam w planach wczoraj pójść ale już było koło 18 jak wpadłam na ten zacny pomysł:-) może dziś mi się uda...

Sunday jak Maksio się trzyma?

Justynka jak Michasia kupka? my wczoraj z Cypkiem chyba ze 40min siedzieliśmy aż zrobił, powiedziałam, że nie ruszę się z łazienki, dopóki nie zrobi kupy-nie ma to jak konsekwencja:-) nie no, dobrze, że przynajmniej chciał siedzieć...

Madziarka witaj, to ja dołączam do Ciebie z kubaskiem kawy:tak:

Madzienka złote dziecko ;-) a tak poza tematem udało mi się upolować aukcję z tym automatem, którego mi poleciłaś, dzięki:-)

Normatywna super, że tymianek zdziałał cuda:tak: a jak to dokładnie robiłaś?

Maltanka zdrówka dla Was

Iwonka zapraszam... ja już herbatkę wypiłam aj kawkę bym wypila ale Hanula mi płacze po mleku... ewidentnie - bo już dwa razy próbowałam :-( a kawa bez mleka jak dla mnie jest nie do przyjęcia :sorry:

Kurcze muszę iść się umyć ale moje kangurzątko się budzi jak tylko ją odwijam z chusty... za dobrze jej u mamusi :tak:;-);-) i za obiad powinnam się brać... a takiego niechcieja mam dzisiaj... :baffled:

reklama
Do góry