reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Heloł wieczornie, padnięta wizytą na odległym cmentarzu, teściami i spazmami Jula :wściekła/y::crazy:- zimny prysznic (i to dosłownie:sorry:) działa cuda :tak::cool2: - błogi spokój i o 21-ej moi wszyscy panowie spali.
Dzięki że pytacie o kolorek - aż M w zachwycie i nawet buziaka dostałam;-):tak::-D. Młodym nowa wersja mamy też przypadła do gustu. :tak::ninja2:.

reklama
Hej hej

EEEe widzę, że tylko madzienka i misia zauważają że mnie nie ma
:-p:-p:-p
My w piątek wybralismy sie na nieplanowane zakupy
:tak:HUbert nie był w przedszkolu bo na wieczór coś mówił, że go ucho boli więc profilaktycznie rano pojechał z P do pracy na chwilę i poszli do lekarza, ale wszystko w porządku niby jest także w poniedziałek szykujemy się do przedszkola, a w piątek po pracy zabrali mnie z miasta i pojechaliśmy co Castoramy, szczerze to z dekoracyjych żeczy bez rewelacji Leroy jest o niebo lepszy, a tak wogóle to mam ochote do Ikei się wybrać :tak: wracając do domu, zachaczyliśmy o MC Donalda nieliśmy jechać gdzieś indziej ale dosłownie tak wyglądałam:szok: jak P powiedział, że może do Mc-a zajedziemy. A dzisiaj wzięłam się z rana za sprzątanie po południu poszliśmy do sąsiadów niedawno wróciliśmy i tak czytam, a i dowiedziałam się że dwa piętra nad nami ktoś kupił mieszkanie i remont nam się szykuje, oby nie uciąliwy.

karlita
jakie rybki planujecie kupić?

misia jak zdrówko was?

aluśka o kurczę dobrze, że nic się nie stało?

marzenka a u was jak ze zdrówkiem?

madzienka jestem, jestem dzięki jakoś tak brak czasu:sorry:

anaconda :szok: o kurczę jakie przeboje mieliście z twengusiem, ps poszłaś na warsztaty?:sorry::-p czyżbyś miała jakieś plany?:-p

sienio chwal się gdzie pracujesz a nie piszesz tylko półsłówkami do madzienki:-p:-p:-p

maltanka nie wiem ;-) tu w sklepie są fajne - chcemy tu kupic wszystko tak za jednym razem :) :-D

dzisiaj dokończyliśmy malowanie pokoju dziecięcego nabrałam ochoty na hol i schody ;-)

Madzieńka jak Twoje ciśnienie ??

Dzień dobry...kolejny piękny dzień przed nami więc za chwilkę ruszamy na spacerek...:tak:
a widziałyście co dzieje się w Polsce...jak było mgliście i szaro w Warszawie brrrr.nie chce takiej jesieni....

Karlita dzisiaj mam 91/63 a czuje się super.....
czekamy na fotki pokoiku maluchów....

Maltanka oby remont nie był zbyt uciążliwy...ale to są uroki mieszkania w nowym bloku...

Marzenka ucałuj od nas Mateuszka z okazji 4 urodzinek...
ale masz już kawalera w domu:tak:

miłego dnia wszystkim życzę!!!

hejka....wczoraj nie zaglądałam bo jak wpadłam w jakiś szał to posprzątałam chałupkę a potem wyspacerowałam się z Czarującym przeszliśmy całą kalinę wzdłuż i wrzesz...on na hulajnodze a ja za nim na piechotkę...potem on jeszcze pod blokiem z kolegą grał w piłkę...wieczorkiem już padłam z sił i wzięłam się za czytanie i tak mnie wciągnęło że przeczytałam całą książkę....a dzisiaj wstałam kompletnie nie do życia....już w nocy gardło zaczęło mnie boleć i swędzieć...a kaszel mam taki że aż mnie klatka piersiowa boli, głowę mi rozsadza....masakra jakaś a taka ładna pogoda :-:)-:)-(

madzienka jak dzisiaj Twoje ciśnienie...????
ja też jestem niskociśnieniowcem ale takiego to nie miałam zazwyczaj 80/60 i też się dziwią jak funkcjonuje ale Ty bijesz wszelkie rekordy..:-):-):-)
sienio Wszystkiego Najlepszego z okazji Waszego święta....spóźnione ale szczere życzenia...duzo miłości i samych szczęśliwych dni....
super że zmieniłaś pracę na lepszą....
maltanka będziesz miała nowych sąsiadów...super żeby okazało się że jacyś fajni i żeby nie robili uciążliwego remontu....
Marzenka buziaczek dla wspaniałego czterolatka....niech szybko zdrowieje, i niech to będzie jego ostatnia choroba

Spokojnej, słonecznej niedzieli....

ja idę umierać....normalnie przydałoby się mnie dzisiaj dobić....

Witajcie. My jesteśmy po obiadku, relaksujemy się przy TV oglądamy Shreka. Po śniadanku zajechali po mnie rodzice i pojechaliśmy na "stadion", zabralismy Maksia. Kupiliśmy mu kurtkę i komin na szyjkę. Sobie wzięłam czapkę i też komin:-) Ojj lubie takie zakupy kiedy rodzice wspomagają przy płaceniu :tak:;-)

Eliza zdróweczka!!!

marz Najlepsze życzenia dla Mateuszka!!!!

maltanka co kupiliście do domku?

Madzienka i jak mija Wam dzionek?JAk dzisiaj ciśnienie?

Witajcie
Ale dzisiaj piękny dzień mieliśmy ja chcę taką jesień, przed południem ppojechaliśmy na Stare Miasto pospacerować, a Hubert wyganiał się z koleżanką przy okazji:tak: po południu mieliśmy gości, a teraz kompanie i spać, bo jutro znowu poniedziałek:sorry2: za krótkie te weekendy:-p

Marzenka Wszystkie Najlepszego dla Mateuszka!!!

maltanka nie wiem ;-) tu w sklepie są fajne - chcemy tu kupic wszystko tak za jednym razem :) :-D

tak pytam bo nam często się kocą molinezje i mieczyki;-)

Maltanka oby remont nie był zbyt uciążliwy...ale to są uroki mieszkania w nowym bloku...

madzienka u nas są przyjęte zasady że ciężkie roboty typu wiercenie itp do 20 tylko w zimie pewnie do 16 - 17 będzie i mamy nadzieję, że wszystcy się będą tego trzymać i nikogo nie trzeba będzie upominać:sorry2: bo dzieci już trochę u nas jest w klatce:tak:

a kaszel mam taki że aż mnie klatka piersiowa boli, głowę mi rozsadza....masakra jakaś a taka ładna pogoda :-:)-:)-(

ojej zdrówka życzę

maltanka co kupiliście do domku?

parę rzeczy do łazienki ale jeszcze sporo brakuje i fajny żtrandol widziałam do kuchni i chyba go kupię ps oj ja też lubię z rodzicami na zakupy chodzić czyt. z mamą:tak::-D

witam wieczorową porą.....my dzisiaj znowu pospacerowaliśmy nad zalewem....zjedliśmy u mamy obiadek i poobiednim spacerku pojechaliśmy do Bugi na bajkę Trzy Świnki....Jula zadowolona, dzieciaków na szczęście mało...bo godzina też bardziej dla tych co przyszli na przedstawienie a nie do sali zabaw...

madzienka jak dzisiaj Twoje ciśnienie...????
ja też jestem niskociśnieniowcem ale takiego to nie miałam zazwyczaj 80/60 i też się dziwią jak funkcjonuje ale Ty bijesz wszelkie rekordy..:-):-):-)

Madzienka i jak mija Wam dzionek?JAk dzisiaj ciśnienie?

dziękuję dzisiaj w normie 90/60:-D:-D:-Dale czuje się bardzo dobrze....

Maltanka super macie ustalenia...oby remont nie był zbyt uciążliwy:tak:
fajny dzionek za wami.....

Marzenka jak wasz wypad do kina...udany??i jak zdróweczko Matiego??Bartus trzyma się...??

mamuśki z facebooka prosimy o polubienie naszych fotek...

1) https://www.facebook.com/photo.php?...33746556.85488.228452930580161&type=1&theater

2) https://www.facebook.com/photo.php?...0580161.-2207520000.1350841986&type=1&theater

z góry dziękujemy...
Zobacz załącznik 509133

Witam :-):-):-):-)
A my na weekend wylądowaliśmy u teściowej i dopiero co do domu dotarliśmy, trochę miałam pretensje ale dzięki temu wyjazdowi mam na naprawę auta więc był sens poświęcić się ;-);-):-p:-p:-D:-D a że była cudowna pogoda to przesiedziałyśmy z Mają całe dnie na dworku podczas gdy J zarabiał na twingusia :-p:-p
Nie będę się do Was odnosić bo czytałam na raty i mam mętlik w głowie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Sienio wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, długich lat razem w miłości i zrozumieniu :tak::tak:
Marz najlepsze życzenia dla Mateuszka z okazji urodziny, duży buziaczek :-):-):-)

reklama
witam niedzielnie
u mnie weekend zaczał się dziś i dziś się kończy...po sobocie mam już dosyć... nie marudzić ze weekend krótki bo ja mam wolne tylko niedziele:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
madzienka zdjęcia polubione;-);-) normalnie to już drugie "profesjonalne" zdjęcie w tej ciaży:-D:-D pamiątek będę miała ze hej:-D:-D
dobrze, ze ciśnienie wróciło ci do normy:tak: ja też mam niskie i czasami bez kawy nie daję rady:no:
anaconda dla takiego efektu wrto było pojechać;-);-) oby autko szybko wróciło do normy:tak:
maltanka co kupiłś??? my dziś zakupiliśy farby:tak:
marzenka wszystkiego najlepszego dla Mateuszka:tak::tak: antybiotyk pomógł???
eliza zdrówka podsylam:tak:
sienio równiez dla ws njlepsze życzenia:tak:

przepraszam ws za błedy ale nadal nie mam literki A, Miki twierdzi, że pojechała do Barcelony:baffled::dry::dry:niech i tak bedzie...
u nas gościli dziadkowie, bo P z tatą mieli jechac po saamochód dla mnie i w sobotę rano ktoś go kupił... tak więc dalej bujam się MPK...
wracam do papierologii....
miłeo wieczoru:tak:

Do góry