reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

my już po spacerku, zaliczyłyśmy wystawę pt. Macierzyństwo w Warsztatach Kultury ale hmmmm niewiele Wam o niej powiem bo nic tam ciekawego nie było...wróciłam bogatsza o kurteczkę jeansową;-)gruszki i śliwki - dzięki Beatko za towarzystwo

ale na dworze dzisiaj bosko ciepło...mogłoby tak jeszcze długo zostać....

Aluśka udanego dnia w pracy...

Marta jaki kolor Ci mąż wybrał..pochwal się...

ja muszę jakiś obiad naszykować...macie jakiś pomysł....później zmykamy na basenik...

reklama
Witajcie, co za piękna pogoda:-) my już po spacerku, po sprzątaniu, Cypek teraz drzemkę sobie ucina

Justynka super ciacho masz, aż ślinka cieknie:tak:

Madzienka tak czytam i czytam i moja koleżanka też na tych wczorajszych warsztatach była pewnie z Wami

Mandziula gratuluję wygranej

Marta no to oby teraz kolor jakiś sensowny wyszedł z tych eksperymentów:tak:

Zabieram się za obiad bo rybka już mi się rozmroziła...

O tak pogoda dzisiaj piękna i aż się prosiło iść na spacerek, dobrze Madzienka że mnie wyciągnęłaś :tak::tak:
A ja mam już labę bo J odbiera maję z przedszkola więc zegarek mi nie potrzebny ;-);-) właśnie wypiłam popołudniową kawkę a obiadu nie gotuję bo wczoraj domowe pierożki kupiłam w pobliskim sklepie :-p:-p
Marta koniecznie pochwal się kolorkiem włosków:tak::tak: ja też mam już farbę kupioną tylko teraz czekam aż siostra przyleci i mi kolorek zrobi :tak::tak:
torcik kucykowy też super :tak::tak::tak:
Antuanet i jak udało się popracować z Wikusią czy ją komuś jednak sprzedałaś :confused:;-):-D
Justyna że też Tobie się chce tak pichcić w kuchni ;-);-);-):-p:-p a swoja drogą jak ja robię jakieś ciasto to potem sama muszę je zjadać bo moi antyciastowi :-p:-D

Tak mowicie o tej pieknej pogodzie chyba zostane z B chwilke na dworze korzystajac ze sloneczka chociaz czasu nie bardzo miec bedziemy bo bede musiala go na basen naszykowac.....

Jestem padnieta nie wyspalam sie w nocy....M ciezko w nocy plakal prosil biedak o leki:zawstydzona/y:nalam mu nurofen i popsikalam w gardlo i zasnal...rano lepeij ale nadal nie najlepiej.....

Jutro P wybywa na przejazdzke z B do dziadkow coby malucha odizolowac od M....maly cos robi luzno w pieluche lize na to ze to zeby:baffled:

Nie odnosze sie bo czytam na raty i nie wiem co komu juz mialam napisac:confused:

Milego dnia Wam zycze....

Witam, my już po spacerku z ciocią Emilką i Ewą, dzieciaki pobiegały sobie a my wymieniłyśmy się nowinkami:-D

Ala a co tak skromnie piszesz? Jak zdrówko dziewczynek?

Marta tort pysznie wygląda:tak:

Madzienka, Anaconda fajnie że wspólny spacer zaliczyłyście:tak:

Marz u nas lipomal również się sprawdza:tak:nawet i J na nogi stawia:tak:.

Antuanet
odrobiłaś pracę domową czy Wiktoria nie dała mamusi popracować?

Karlita zawsze wydawało mi się że te ciasto to takie pracochłonne i nie zabierałam się za nie, ale wczoraj szybko uwinęłam się z nim:tak:
Na Mikołajki również jesteśmy chętni:-)

Iwonka byłaś na zakupach, czy tylko spacerek zaliczyłaś z synkiem?

Misia jak u Was nocka i zdrówko?

Justynka ciasto pychotka - mniam, dziękuję za spacerek i Tobie Emilko też...
Natalka wczoraj pospała w krzesełku do karmienia jakias 1,15 h a dziś na spacerku usnęła w wózku i spała :szok: ponad 2h :-Dale się ołaziłam w wąwozie normalnie jak na wybieku w kółko spacerowałam... Ale pogoda świetna to i się chciało pochodzić....
My tez chętni na Mikołajki...

Justyna nic nie pisałam bo nie chciałam Wam marudzić:baffled: a zdrówko takie sobie Amandzik jeszcze troche pokasłuje..Martyna pokasłuje i ma gile do pasa związku z czym wczoraj P. był z nimi na wizycie ale u dr. P nie dr.K.;-) to Pani dr. stwierdziła ze na razie osłuchowo jest dobrze ale jakby Martynie sie pogorszyło kazała iść do poradni laryngologicznej:confused:
A poza tym kazała podawać im Zyrtec:confused:
Ewa, Justyna , Emilka zazdroszczę spacerków ja dziś marznę w pracy:baffled:
Madzienka, Anaconda fajnie ze spacerek udany:-)

reklama
nareszcie mój upragniony weekend....fajnie!!!!!!!!!!
Czarek dzisiaj J trochę rano pomarudził bo on chce do mamy do przedszkola a nie do swojego bo tam jest fajniej....ale poszedł bez problemu.... dzisiaj były kalendarze z zdjęciami....oczywiście kupiłam....

mandziula gratuluje wygranej wczoraj na warsztatach... i chyba wszyscy synowie są mamisynkami taka ich natura....
Marzenka i jak tam M jak mineła nocka....????biedaczek współczuje...Czarek jak miał opryszczkowe zapalenie jamy ustnej to przez kilka dni prawie nic nie jadł...mam nadzieję że antybiotyk szybko zacznie działać
Justynka i jak pani Walewska???? smaczna???? super że odwiedziny udane....
anaconda Ty też chodzisz na warsztaty???? myślałam że to dla brzuchatek...no chyba że ja nic nie wiem;-);-);-)
karlita Mikołajki w Bugi jestem za....zresztą Czarek się pyta czy będzie w Bugi....ale zapamiętał....i to będzie moja rocznica z bb...
madzienka anaconda fajnie że spacerek udany ale w takim towarzystwie nie mógłby inny....ale Wam zazdroszczę tych wolnych dni....i spacerków....
aluśka chyba dzisiaj byłaś jedyną osobą która marzła....

Do góry