ja już zmykam coś mnie głowa pobolewa no i muszę odespać "wizytację" hehe
dobrej nocki kochane
Ja też powoli się zbieram, bo późno się robi. Dobrej nocki i spokojnej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja już zmykam coś mnie głowa pobolewa no i muszę odespać "wizytację" hehe
dobrej nocki kochane
No to pierwszy Sylwester BB-owy będzie co;-)?Ale może jak już się w końcu dorobimy tego własnego domu to będzie i okazja do świętowania i miejsce do zrobienia szalonego sylwestra.
A podział się żeby nie myśleć o tym;-).Marta a Twój suwaczek staraczek to gdzie sie podział?
Śliczne a jak fajnie się na klawiszach pisze,co;-)?A ja zrobilam sobie dzisiaj pazurki
Ja nie mogłam płyty CD z podłogi podnieść i Olka wołałam o pomoc.Na zdjeciu sie takie wydaja,ale rzeczywiscie to nie sa az takie. Przewijalam juz malego i smazylam rybe jest OKI!!!
Ale już duuuży,pewnie ze 4 kg będzie ważył;-).byłam też u lekarzastrasznie zadowolona po wizycie jestem bo mały rośie, waży już prawie 2,5kg no i sie odwrócił, aczkolwiek 2 dni temu jeszcze siedział głowa w górę ( było to dokładnie widać, jakby mi trzeci cyc urósł)
A wiecie że Dentinox(nie wiem czy też nie inne żele dla ząbkujących) zawiera lidokainę,która jest też składnikiem środka w prezerwatywie wydłużającego czas stosunku.anet ja stosowałam najpierw Dentinox żel- jak mi się mały w nocy przebudził to posmarowałam i udawało mu się usnąć, nie na długo, ale zawsze coś. teraz kupiłam Bobodent, bardzo nie stosowałam jeszcze więc nie wiem jak działa.
Śliczne a jak fajnie się na klawiszach pisze,co;-)?
Ja nie mogłam płyty CD z podłogi podnieść i Olka wołałam o pomoc.
A wiecie że Dentinox(nie wiem czy też nie inne żele dla ząbkujących) zawiera lidokainę,która jest też składnikiem środka w prezerwatywie wydłużającego czas stosunku.
aluśka prosze bardzo:Fogia urocze zdjęcie w podpisie:-):-)w jakim programie ozdabiałaś?