reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Heloł pszczółki moje kochane:-)!!!
M tak się bawił kompem,że system padł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i odpalić wogóle nie chciał:no: ale wczoraj wieczorem kumpel przyjechał i wsio gra:tak::cool::cool:,wczoraj tylko na szybciora na BB zajrzałam,zobaczyć ile mam do nadrobienia;-):tak:.
M znowu na wsi z łazience płytki kładzie:wściekła/y::wściekła/y:,bo babka chce przed księdem się pochwalić :baffled::baffled:- wczoraj nasłuchał się M trochę,jak wrócił:wściekła/y::wściekła/y: - Olgierd się na niego obraził,bo miał zabrać go ze sobą a dziecko poszło nos wydmuchać do łazienki,podjechał szwagier pod blok,pipczy klaksonem i mój poleciał a Olek został i jeszcze za nim przez balokn krzyczał i się dziecko popłakało i nie chciał z ojcem prze telefon rozmawiać.Nawet nie dał się przekuipć że z nim na sanki pójdzie:no: tylko ze mną poszedł:-p:tak:.
Właśnie listonosz Sławuś z kasą za leżaczek przyszedł - jak super na fryzjera będę miała:tak::cool::cool::cool2::cool2:.
Ale może jak już się w końcu dorobimy tego własnego domu to będzie i okazja do świętowania i miejsce do zrobienia szalonego sylwestra.
No to pierwszy Sylwester BB-owy będzie co;-):-D:-D?
Marta a Twój suwaczek staraczek to gdzie sie podział?
A podział się żeby nie myśleć o tym;-).
A ja zrobilam sobie dzisiaj pazurki
Śliczne:tak::cool::cool2: a jak fajnie się na klawiszach pisze,co;-):tak::-D:-D?
Na zdjeciu sie takie wydaja,ale rzeczywiscie to nie sa az takie. Przewijalam juz malego i smazylam rybe jest OKI!!!:-D:-D:-D
Ja nie mogłam płyty CD z podłogi podnieść :no::-D i Olka wołałam o pomoc:-p.
byłam też u lekarza:)strasznie zadowolona po wizycie jestem bo mały rośie, waży już prawie 2,5kg no i sie odwrócił, aczkolwiek 2 dni temu jeszcze siedział głowa w górę ( było to dokładnie widać, jakby mi trzeci cyc urósł)
Ale już duuuży:szok:,pewnie ze 4 kg będzie ważył:dry:;-):tak:.
anet ja stosowałam najpierw Dentinox żel- jak mi się mały w nocy przebudził to posmarowałam i udawało mu się usnąć, nie na długo, ale zawsze coś. teraz kupiłam Bobodent, bardzo nie stosowałam jeszcze więc nie wiem jak działa.
A wiecie że Dentinox(nie wiem czy też nie inne żele dla ząbkujących) zawiera lidokainę,która jest też składnikiem środka w prezerwatywie wydłużającego czas stosunku:-p:tak::tak::szok:.

Śliczne:tak::cool::cool2: a jak fajnie się na klawiszach pisze,co;-):tak::-D:-D?

Ja nie mogłam płyty CD z podłogi podnieść :no::-D i Olka wołałam o pomoc:-p.

A wiecie że Dentinox(nie wiem czy też nie inne żele dla ząbkujących) zawiera lidokainę,która jest też składnikiem środka w prezerwatywie wydłużającego czas stosunku:-p:tak::tak::szok:.

Dzieki!Na klawiszach ok, ale z tym podnoszeniem to racja, ja z biurka chcialam CD zabrac to odsunelam ja do konca blatu i dopiero!!!:-D

A o tym zelu na zabkowanie to pierwsze slysze!!!!!:szok::szok::szok:

Witajcie w sylwestra!!!:-):-)
Marta1981 Twoja teściowa to wszystko tak na pokaz? Ale synka też sobie ustawiła nieźle, że tak sobie pozwala:shocked2: To szalejesz z jakąś wystrzałową fryzurą sylwestrową?;-)

witam się i ja, tak na koniec roku, używam sobie przy kawusi:):) małż złożył zamówienie co chce na kolację... stwierdziliśmy, że skoro mamy siedzieć w domku to zrobimy sobie taką odświetną kolację:)

Marta ty mnie nie strasz że mi dzieciatko takie duże urośnie, bo nie dam rady urodzić:) hehe

mam jeszcze takie pytanko o kosmetyki dla dzieciątka, jest ich tyle że nie wiem jakie kupić. jakich używałyście?? ja myślałam żeby kupić jakąś emulsję do kąpieli ale nie wiem co jeszcze:dry:

reklama
Do góry