reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Heloł pszczółki moje kochane:-)!!!
M tak się bawił kompem,że system padł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i odpalić wogóle nie chciał:no: ale wczoraj wieczorem kumpel przyjechał i wsio gra:tak::cool::cool:,wczoraj tylko na szybciora na BB zajrzałam,zobaczyć ile mam do nadrobienia;-):tak:.
M znowu na wsi z łazience płytki kładzie:wściekła/y::wściekła/y:,bo babka chce przed księdem się pochwalić :baffled::baffled:- wczoraj nasłuchał się M trochę,jak wrócił:wściekła/y::wściekła/y: - Olgierd się na niego obraził,bo miał zabrać go ze sobą a dziecko poszło nos wydmuchać do łazienki,podjechał szwagier pod blok,pipczy klaksonem i mój poleciał a Olek został i jeszcze za nim przez balokn krzyczał i się dziecko popłakało i nie chciał z ojcem prze telefon rozmawiać.Nawet nie dał się przekuipć że z nim na sanki pójdzie:no: tylko ze mną poszedł:-p:tak:.
Właśnie listonosz Sławuś z kasą za leżaczek przyszedł - jak super na fryzjera będę miała:tak::cool::cool::cool2::cool2:.
Ale może jak już się w końcu dorobimy tego własnego domu to będzie i okazja do świętowania i miejsce do zrobienia szalonego sylwestra.
No to pierwszy Sylwester BB-owy będzie co;-):-D:-D?
Marta a Twój suwaczek staraczek to gdzie sie podział?
A podział się żeby nie myśleć o tym;-).
A ja zrobilam sobie dzisiaj pazurki
Śliczne:tak::cool::cool2: a jak fajnie się na klawiszach pisze,co;-):tak::-D:-D?
Na zdjeciu sie takie wydaja,ale rzeczywiscie to nie sa az takie. Przewijalam juz malego i smazylam rybe jest OKI!!!:-D:-D:-D
Ja nie mogłam płyty CD z podłogi podnieść :no::-D i Olka wołałam o pomoc:-p.
byłam też u lekarza:)strasznie zadowolona po wizycie jestem bo mały rośie, waży już prawie 2,5kg no i sie odwrócił, aczkolwiek 2 dni temu jeszcze siedział głowa w górę ( było to dokładnie widać, jakby mi trzeci cyc urósł)
Ale już duuuży:szok:,pewnie ze 4 kg będzie ważył:dry:;-):tak:.
anet ja stosowałam najpierw Dentinox żel- jak mi się mały w nocy przebudził to posmarowałam i udawało mu się usnąć, nie na długo, ale zawsze coś. teraz kupiłam Bobodent, bardzo nie stosowałam jeszcze więc nie wiem jak działa.
A wiecie że Dentinox(nie wiem czy też nie inne żele dla ząbkujących) zawiera lidokainę,która jest też składnikiem środka w prezerwatywie wydłużającego czas stosunku:-p:tak::tak::szok:.

Śliczne:tak::cool::cool2: a jak fajnie się na klawiszach pisze,co;-):tak::-D:-D?

Ja nie mogłam płyty CD z podłogi podnieść :no::-D i Olka wołałam o pomoc:-p.

A wiecie że Dentinox(nie wiem czy też nie inne żele dla ząbkujących) zawiera lidokainę,która jest też składnikiem środka w prezerwatywie wydłużającego czas stosunku:-p:tak::tak::szok:.

Dzieki!Na klawiszach ok, ale z tym podnoszeniem to racja, ja z biurka chcialam CD zabrac to odsunelam ja do konca blatu i dopiero!!!:-D

A o tym zelu na zabkowanie to pierwsze slysze!!!!!:szok::szok::szok:

Witajcie w sylwestra!!!:-):-)
Marta1981 Twoja teściowa to wszystko tak na pokaz? Ale synka też sobie ustawiła nieźle, że tak sobie pozwala:shocked2: To szalejesz z jakąś wystrzałową fryzurą sylwestrową?;-)

witam się i ja, tak na koniec roku, używam sobie przy kawusi:):) małż złożył zamówienie co chce na kolację... stwierdziliśmy, że skoro mamy siedzieć w domku to zrobimy sobie taką odświetną kolację:)

Marta ty mnie nie strasz że mi dzieciatko takie duże urośnie, bo nie dam rady urodzić:) hehe

mam jeszcze takie pytanko o kosmetyki dla dzieciątka, jest ich tyle że nie wiem jakie kupić. jakich używałyście?? ja myślałam żeby kupić jakąś emulsję do kąpieli ale nie wiem co jeszcze:dry:

reklama
Do góry